Jag kände mig trygg i deras sätt att informera under tiden om vad som hände! Jag rekommenderar dem varmt och jag kommer verkligen att vända mig till dom i framtiden om det skulle behövas! 👍👍👍👍👍... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Helt ärligt kände jag i början att ni inte gjorde det ni borde göra, och jag trodde att jag aldrig skulle få någon ersättning. Men det visade sig vara helt tvärtom. Tack vare ert arbete och ert engage... もっと見る
企業が回答しました
Tar väldigt lång tid och dom tar mycket av dina pengar, bättre att gå till den försäkringen du har direkt, dom kämpar inte för att du ska få mer i ersättning dom bara tar av ersättningen du förtjäna... もっと見る
企業が回答しました
Insurello har hanterat mitt ärende med bravur. Jag hade inte kunnat driva detta själv, jag har fått ut mer pengar än jag trodde var möjligt. Mycket tacksam för deras arbete och uthållighet. Har nu ef... もっと見る
企業情報
No win, no fee
If you dont get paid, we don't get paid.
スウェーデン
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Fantastisk snabb hjälp och uppdatering…
Fantastisk snabb hjälp och uppdatering i ärendet hela vägen frams till att jag fick min ersättning! Grymt!

Insurello からの回答
Att de inte tar ut avgift om man inte…
Att de inte tar ut avgift om man inte får någon ersättning av försäkringen.

Skadeersättning
Insurello skötte hela förfarandet i försäkringsfrågan. Jag behövde bara skicka in hur min skada gått till och hur jag hade behandlat skadan så skötte dem resten. Utan dem hade jag aldrig fått någon ersättning

Insurello からの回答
Jag tycker att ni är snäll och hjälper…
Jag tycker att ni är snäll och hjälper folk.
Jag hoppas verkligen jag får också hjälp från er tack 🙏

Insurello からの回答
Tack insurello för allhjälp ni har…
Tack insurello för allhjälp ni har faktiskt varit så hjälpsamma och tagit hand om mitt ärende, utan er skulle jag absolut inte orkat ta tag i min skada så tacksam är jag.

Insurello からの回答
Det var mycket frågor och jag förstår…
Det var mycket frågor och jag förstår om många försöker att lura sig till pengar, men när man är ärlig och skickar in läkarjournaler och dylikt så efterfrågas ändå massa datum. Bara krångligt så jag skiter i pengarna.

Insurello からの回答
Verkar ambitiöst men återstår att se
Verkar ambitiöst men återstår att se så man får återkomma här. Läser under tiden om andras erfarenheter. Hur det ska gå till vet man ej när man fallit utanför systemet pga omständigheter.

Insurello からの回答
Insurello är så enkla o tydliga i sitt…
Insurello är så enkla o tydliga i sitt sett att hantera oss kunder

Insurello からの回答
När jag sökte hjälp av Insurello så var…
När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag) att jag var tvungen att stanna av och låta det gå en tid innan jag kunde fortsätta. Idag är jag glad att jag gick vidare med allt. Tack för hjälpen.

Insurello からの回答
Don't waste your time in anyway what so…
Don't waste your time in anyway what so ever with this " So called service". None transparent and you give all your rights away not ever knowing what really happened!
With that said! Big warning!
If you would not trust a family member with the task! Why a Stranger hiding behind a Company Logo? And you never get to see a face or hear a voice!
Follow your instincts and Remain Human!

Mer än jag visste
Jag hade aldrig förstått själv att jag kunde få ut så mycket ersättning för min skada som Insurello hjälpt mig med!

Insurello からの回答
Är väldigt nöjd med eran arbetet
Är väldigt nöjd med eran arbetet . Det togs lång tid men tillslut fick min ersättning , tack 🙏 för hjälpen mvh Oscar 🤗

Toppen bra hjälp
Toppen bra hjälp , och utan detta hade min dotter inte fått en krona , nu är hon glad och ska ta sitt körkort i år för slantarna.

Insurello からの回答
Det tog lång tid att få ersättning
Det tog lång tid att få ersättning! Jag är nöjd med ert jobb men inte med ersättningen! Då min fingertoppskänsla aldrig kommer att kunna användas fullt ut då jag undviker att använda den då det gör ont. Fingertoppen är amputerad till viss del. Se läkarintyg.

Insurello からの回答
Smidigare att ta direkt genom försäkringsbolaget
Dem tar avgift för det man får ut. Så mer lönsamt att ta från ett försäkringsbolag, inte så svårt att söka därifrån. Krångligare med insurello

Insurello hjälpte mig få 19.000 kr
Jag vände mig till Insurello då jag upplevde att mitt försäkringsbolag inte betalade skälig ersättning för min fingerfraktur. Insurello hjälpte mig få ytterligare 19.000 kr. Hela processen var väldigt smidig. Har redan rekommenderat alla mina vänner, familj och kollegor att ta hjälp av Insurello vid eventuella olyckor.

Insurello からの回答
En väldigt enkel och positiv process
Detta var en väldigt enkel process, inte besvärlig alls. Jag fick ersättning för min skada och utbetalningen kom riktigt snabbt, snyggt jobbat, tack så mycket!
Er arbetsgång är synnerligen tydlig och okrånglig- det gillas skarpt!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。