レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een tuinhuisje besteld. Deze kwam netjes verpakt binnen. De communicatie over de bezorging was duidelijk. Instructies voor het in elkaar zetten hadden misschien iets uitgebreider gekund. Verd... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Commande payé..jamais reçu... environ 8 mails envoyé aucune réponse reçu... Sur le site l adresse du fournisseur est indiqué a bordeaux mais elle n existe pas... Évitez ce fournisseur

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

De levering heeft plaatsgevonden op woensdag 15/04/26. Bij het openen van de verpakking op vrijdag 17/04/26 hebben wij vastgesteld dat de barbecue beschadigd was. Betonnen plaat van de sokkel in 2 g... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Het beste wat dit bedrijf heeft is dat het een bedrijf is met een online winkel en een telefoonnummer bovenaan de eerste pagina van de website. De telefoon wordt vlot en door een mevrouw/meneer van... もっず芋る

䌁業情報

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Geen zaken mee doen, misleidende informatie.

Let op! Deze partij laat op hun site zien dat je een schapenhek besteld van kastanjehout (zo staat het in de omschrijving en in de specificatie), maar levert het goedkope en minder duurzame hazelaarhout.
Verder communiceren ze op hun website een levertijd van 3-10 dagen, maar na betaling ontvang je een mail waarin ze aangeven dat de levertijd ook tot 25 werkdagen kan oplopen.

Bij telefonische navraag geven ze aan dat het 'een foutje op hun site' is. Uiteindelijk valt zowel de levertijd als het geleverde houttype gewoon onder misleiding. Het lijkt mij verstandig dat Intergard deze opmerkingen ter harte neemt en zich gaat richten op een transparante manier ven zaken doen.

2020幎6月15日
5぀星のうち3の評䟡

Had tuinpalen en gaas met heidemat

Had tuinpalen en gaas met heidemat gekocht, echter bleek de levering 2 weken langer te duren dan ik op de site gelezen had. Deze bestelling direct geannuleerd.
Ondanks deze annulering met 14 dagen mijn geld terug gehad, ook al koste mij dat 3 telefoontjes.
Is toch nog goede service, hier was ik heel blij mee !

2020幎4月27日
5぀星のうち2の評䟡

Intergard misleidt je met foto's die geen realistische afspiegeling geven van de werkelijkheid.

Tijdje terug een hedera kunsthaag voor een hekwerk aangeschaft bij Intergard. Ze corresponderen (blijkt achteraf) met foto's waar de haag aan beide zeiden van het hekwerk is geplaatst en waar een groen doek op het hek zit. Er staat in de advertentie dat dat alleen bij "foto 2" het geval is maar op andere foto's is een duidelijk volle haag te zien.

Na bevestiging blijkt dat de haag heel dun is, je kijkt er dwars doorheen en de dichtheid qua bladeren is echt minimaal. Op mail werd niet gereageerd dus na 4 dagen maar gebeld. De botte boer aan de andere kant van de lijn communiceerde dat de haag indien onbeschadigd kon worden teruggekeerd. Maarja, is een bedrijf welke mensen besodemieterd met nepfotoÂŽs wel te vertrouwen??

Heb nog geprobeerd een tegenvoorstel te doen maar dat werd, zonder er uberhaubt op in te gaan direct van tafel geveerd. Schijnbaar hebben ze genoeg klanten want het interesseert ze 0,000 dat ik zwaar ontevreden ben!

2020幎4月23日
5぀星のうち1の評䟡

Te lang wachten en nog meer betalen

Tuinschermen besteld ongeveer een maand geleden die op voorraad zijn volgens de website, vervolgens hoor ik niks meer over mijn bestelling. Ik stuur een mail om te vragen waar mijn bestelling blijft en dat zou maandag bij hun aankomen. Vrijdag krijg ik een mail dat de schermen niet te leveren zijn maar voor 25€ meer kan ik andere schermen krijgen. Maar dat zou voor mij betekenen dat ik 2 meter scherm kan weggooien en nog extra moet betalen hiervoor.

2020幎4月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス