iPhoneopladere.dk レビュー

1,141
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt 5 mobilopladere med 5 ledninger, men havde desværre ved en fejl valgt et pakketilbud, der passede til en forkert iPhone model, de nyere iPhones. Jeg skrev derfor til iP... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service. Jeg havde bestilt en ledning til min iPhone 4.. det viste sig at jeg havde bestilt en ledning der ikke passede til min adapter. Medarbejder Daniel ydede den fineste service. Se... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Bestilt produkt fra webside var udsolgt. Men ikke angivet udsolgt. I stedet sendte I et helt andet produkt. Måtte bruge tid på at reklamere. Dog har I refunderet min betaling. Og sparet mig besvær ved... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service ved bestilling. Havde en ekstra ordre der skulle med oprindelig ordre, og det klarede de til fuld tilfredshed og jeg fik endda en ekstra lader med i købet. Lynhurtig levering. Jeg k... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話アクセサリ店
  2. 電池店
  3. パソコンと周辺機器の店
  4. 電子機器店

当該企業による記述

Hos iPhoneopladere.dk har vi et stort udvalg af opladere og tilbehør til iPhone, iPad, MacBook og andre enheder. Vi gør det nemt for dig at finde lige præcis den oplader eller det kabel, der passer til din enhed. Alle vores opladere og kabler er nøje udvalgt og testet, så du trygt kan handle hos os og være sikker på, at produkterne passer til de modeller, vi har angivet. Vi bestræber os på at besvare alle e-mailhenvendelser på hverdage inden for 24 timer, og vi tilbyder desuden telefonsupport alle hverdage. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-Mærket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.

ほぼ満足

(1,141)

過去12か月のレビュー数: 82

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Tjaaaaah jeg venter stadig på…

Tjaaaaah jeg venter stadig på kundeservice gider at besvare min mail som jeg har sendt sidste år....
Hold jer væk fra dette fup firma.... Tingene holder i et par uger og så har man ellers smidt penge væk og kundeservice lader som ingenting....

2022年11月11日

Kære Martine.

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at vores kunder deler deres oplevelser med os, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og services.

Vi vil dog pointere, at vi har 4 ud af 5 stjerner på trustpilot, det vil vi ikke opnå, hvis vi kun havde denne service, der bliver skrevet om på korrespondancen.

Det er yderst beklageligt at høre om din oplevelse med vores produkter. Vi stræber efter at levere produkter af høj kvalitet, og det er naturligvis ikke acceptabelt, hvis de ikke lever op til dette.

Hvad angår din oplevelse med garantien, vil jeg gerne afklare vores politik. Vores 5-årige garanti er ment til at dække defekter, der kan opstå på grund af fabrikations- og materialefejl. Imidlertid dækker garantien ikke skader forårsaget af udefrakommende faktorer, såsom fysiske skader som revner, ridser, bøjninger osv. Dette skyldes, at vi ikke har kontrol over, hvordan produkterne bliver brugt, efter de forlader vores lager.

På baggrund af de sendte billeder af dine returnerede produkter, ser det ud til, at de har været udsat for fysiske skader, som vores garantipolitik ikke dækker. Vi forstår dog din frustration, og vi vil gerne arbejde sammen med dig for at finde en løsning.

Selvom vi ikke kan dække fysiske skader under vores garanti, er vi villige til at tilbyde dig en generøs rabat på dit næste køb som et tegn på vores påskønnelse og forståelse. Hvis dette er noget, du vil overveje, vil vi meget gerne høre fra dig.

Tak for din forståelse, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Kundeservice, iPhoneopladere.dk

Meget hurtig service

2023年5月2日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Berit, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du oplevede meget hurtig service. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

5つ星のうち5の評価

Bestilte ved en middagstid og blev…

Bestilte ved en middagstid og blev leveret om aftenen. Desuden var det super nemt at bruge en rabatkode.

2023年5月1日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Jonas, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at varen blev leveret samme dag, og at det var nemt at bruge rabatkoden. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

5つ星のうち2の評価

Når man handler og kigger i siden står…

Når man handler og kigger i siden står der at hvis man bestiller føre kl 11 så bliver ordren sendt samme dag. Men der gik 2 dag føre min ordre sendt afsted.

2023年4月30日

Hej Sümeyya.

Tak for din henvendelse og for at handle hos os.
Vi er glade for at høre, at din ordre blev behandlet og leveret hurtigt, på trods af at vi har lukket om søndagen.

Som du nævner, blev din ordre afsendt mandag, og du modtog den allerede tirsdag. Dette er i overensstemmelse med vores levering på 24 timer fra afsendelse til modtagelse af pakken.

Vi vil gerne understrege, at søndage ikke tæller med i leveringstiden, da vi har lukket den dag. Det er vigtigt for os at levere en hurtig og pålidelig service, og vi er glade for, at vi kunne opfylde dine forventninger i denne situation.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ønsker dig god dag, og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Simon - Kundeservice

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, varer lever optil forventning.

Var dog ikke tilfreds med udlevering, da jeg måtte stå i kø i lang tid på leveringssted. Dette har intet med med produktet at gøre, derfor stadigt 5 stjerner

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Jens, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen levede op til forventningerne. Vi beklager ventetiden ved afhentningsstedet og tager din feedback med videre. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

5つ星のうち5の評価

Vi har købt nogle ladekabler med 5 års…

Vi har købt nogle ladekabler med 5 års garanti.
Nemt at handle, og meget hurtig levering.
Vi vender helt sikkert tilbage.

2023年4月11日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Henrik, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at det var nemt at handle, og at leveringen var hurtig. Vi ses gerne igen! Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

Fin oplader

Fin oplader. Lidt lang leverings tid. Dog skal det siges at det var hen over påske.

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Vibeke, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du er glad for opladeren. Tak for din forståelse omkring leveringstiden hen over påske. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

5つ星のうち5の評価

Meget fin service og god behandling.

Meget fin service og god behandling. Kan klart anbefales.

2023年4月17日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Anne Mette, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du fik en fin service og god behandling. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

5つ星のうち1の評価

Lever ikke op til 12-24 timers levering.

Lever ikke op til 12-24 timers levering.

SVAR: Det tænkte jeg nok i ville svare, og tak for i tog jer tid til det :)
Jeg finder det dog stadig misvisende at undtagelserne for de 12-24 timer ikke er mere prominent deklareret.

2023年4月5日

Hej igen.

Vi synes det lige hårdt nok, at bedømme os en stjerne for leveringen alene.
Det tager vi selvfølgelig med til efterretning!

Hvad kan vi gøre, for at vende den negative anmeldelse til positiv? :)

-----------------------

Kære Cecilie.

Tak for din anmeldelse og for at handle hos os.

Vi beklager forvirringen omkring leveringstiden for din pakke. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores deadline for at sikre, at en pakke kommer med i forsendelsen, er at bestille inden kl. 14 samme dag. Her er en opdateret tidslinje for din pakke:

DATO - TID - HÆNDELSE
05-04 - 14:44 - Data modtaget.
05-04 - 17:50 - Ankommet til Rødovre Terminal
08-04 - 10:02 - På vej til daoSHOP
08-04 - 16:48 - Pakken ligger klar til afhentning
12-04 - 12:30 - Afventer kunde, sendt 2. påmindelse

Selvom din bestilling blev afgivet efter kl. 14, formåede vi alligevel at få din pakke med i forsendelsen. Hvis vi ser bort fra de dage med helligdage (påskelukket torsdag og fredag), blev din pakke faktisk leveret inden for 24 timer fra afsendelsen. Din pakke blev leveret til den valgte pakkeshop og har ligget klar til afhentning siden lørdag den 8. april - hvor det ikke var en helligdag.

Vi har sendt dig to påmindelser om at afhente din pakke. Hvis du endnu ikke har modtaget disse beskeder, bedes du kontrollere dit spamfilter eller e-mail indbakke. Vi anbefaler, at du henter din pakke så hurtigt som muligt for at undgå yderligere forsinkelser.

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi beklager eventuelle ulemper, dette måtte have forårsaget, og vi takker for din forståelse.

Kundeservice

Opladeren kom dagen efter

Opladeren kom dagen efter, den blev bestilt. Og virker den perfekt.

2023年4月4日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at opladeren kom hurtigt og virker perfekt. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

super hurtige

Super hurtig levering

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Jørgen, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at leveringen var super hurtig. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

Jeg troede det var Alm stik med usb

Jeg troede det var Alm stik med usb
Siden i sendte en mail til mig
Nu passer det ikke
Og jeg gider ikke besværet med at bytte

2023年3月30日

Kære Henrik.

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for eventuelle misforståelser og den ulejlighed, dette måtte have forårsaget. Jeg forstår, at det produkt, du har modtaget, ikke passer til dine behov.

Efter at have gennemgået din ordre kan jeg se, at det bestilte produkt svarer til det, du har modtaget. Vi beklager, hvis de oplysninger, vi sendte i vores e-mail, har ført til nogen forvirring - vi kan desværre ikke vide, hvad du på forhånd ejer. Det havde ellers gjort vores markedsføring en del billigere og nemmere.

Vi vil dog stadig gerne hjælpe dig med at finde en løsning, så du kan få et produkt, der passer til dine behov. Du er velkommen til at returnere produktet og enten bytte det til det korrekte produkt eller få en fuld refusion.

For at starte returneringsprocessen bedes du kontakte vores kundeservice direkte via e-mail. Vi vil guide dig gennem processen og gøre vores bedste for at løse situationen.

Vi beklager endnu engang den ulejlighed, dette har forårsaget, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Kundeservice

5つ星のうち1の評価

Skriver de leverer originale iphone…

Skriver de leverer originale iphone oplader ligtning kabel.

Det er ikke originale kabler

2023年3月28日

Hej Tomas.

Tak for din henvendelse og for at give os muligheden for at afklare situationen.

Jeg forstår, at du er bekymret for, at opladeren ikke er en original Apple oplader. Jeg vil gerne informere dig om, at selvom opladerne ikke er produceret af Apple, så er de originale opladere af høj kvalitet fra Northern Cables.

Apple giver 1 års garanti på deres kabler.
Vi giver 5 års garanti.

Vigtigt at nævne er, at vores opladere er MFI-certificerede (Made for iPhone/iPad/iPod), hvilket betyder, at de opfylder Apples strenge kvalitets- og kompatibilitetsstandarder. Vi står fuldt ud bag vores produkter og tilbyder en 5 års garanti på chippen i vores opladere. Dette er en længere garanti, end Apple tilbyder på deres egne opladere. Vi har designet vores opladere for at sikre, at de er kompatible med dine Apple-enheder og for at give dig en pålidelig og holdbar opladningsløsning.
Hvis du oplever nogen problemer med opladeren eller har yderligere bekymringer, er du meget velkommen til at kontakte os igen. Vi vil med glæde hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Forstår ikke hvorfor

Forstår ikke rigtigt hvorfor der er flere som skriver de ikke får svar fra kundeservice.
Jeg har henvendt mig flere gange på mail og har hver gang fået svar indenfor meget kort tid, også udenfor kontortid.
Så tak for jeres gode kundebetjening.

2023年3月13日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej, tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du altid har fået hurtig hjælp fra vores kundeservice. Mvh. Kasper/iPhoneopladere.dk

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。