iPhoneopladere.dk レビュー

1,141
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde bestilt 5 mobilopladere med 5 ledninger, men havde desværre ved en fejl valgt et pakketilbud, der passede til en forkert iPhone model, de nyere iPhones. Jeg skrev derfor til iP... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service. Jeg havde bestilt en ledning til min iPhone 4.. det viste sig at jeg havde bestilt en ledning der ikke passede til min adapter. Medarbejder Daniel ydede den fineste service. Se... もっと見る

5つ星のうち3の評価

企業情報

1. 携帯電話アクセサリ店
  2. 電池店
  3. パソコンと周辺機器の店
  4. 電子機器店

当該企業による記述

Hos iPhoneopladere.dk har vi et stort udvalg af opladere og tilbehør til iPhone, iPad, MacBook og andre enheder. Vi gør det nemt for dig at finde lige præcis den oplader eller det kabel, der passer til din enhed. Alle vores opladere og kabler er nøje udvalgt og testet, så du trygt kan handle hos os og være sikker på, at produkterne passer til de modeller, vi har angivet. Vi bestræber os på at besvare alle e-mailhenvendelser på hverdage inden for 24 timer, og vi tilbyder desuden telefonsupport alle hverdage. Hos os får man desuden, 12-24 timers levering med DAO, 100% Prisgaranti & en E-Mærket Webshop med 10.000Kr. i gratis sagsbehandling og gratis rådgivning.

ほぼ満足

(1,141)

過去12か月のレビュー数: 82

レビューを書く

Kæmpe anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg skrev derfor til iPhoneopladere.dk for at høre, om jeg skulle komme forbi deres adresse i Brøndby og bytte dem, eller om jeg skulle sende dem retur?

Til min store overraskelse fik jeg besked om, at jeg bare kunne beholde de forkerte ledninger til evt. senere brug, og at de ville sende mig de rigtige uden beregning inkl. gratis fragt😳👏

Det er altså verdensklasse service på højt plan. Man kunne sagtens have forventet, at jeg skulle sende varerne retur og betale for en ny levering, men sådan gjorde de bestemt ikke.

Super hurtig levering, begge gange🤩

Det er virkelig sådan en oplevelse, der gør, at man får lyst til at handle hos dem igen💪

Tak for fantastisk service, iPhoneopladere.dk
SÅDAN👏🤩

2026年9月7日

Kære Allan,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse - det varmer virkelig at høre! 🙏

For os er det helt naturligt at gøre det nemt for jer, når der sker en fejl i bestillingen. Vi er super glade for, at oplevelsen levede op til det, og at leveringerne kom hurtigt frem begge gange.

Tak fordi du valgte og dele din oplevelse, og vi glæder os til at se dig igen!

Mvh

Kasper/iPhoneopladere.dk

5つ星のうち5の評価

Fantastisk god service af Daniel i…

Fantastisk god service af Daniel i kundeservice.
Jeg havde bestilt et forkert kabel til min Iphone.
Problemet blev løst hurtigt af effektivt af Daniel.

2026年9月3日

Kære Helga,

Mange tak for din søde anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at Daniel kunne hjælpe dig hurtigt med at få byttet til det rette kabel til din iPhone.

Vi giver din tilbagemelding videre til Daniel - det betyder meget for os, at I oplever god og effektiv service.

Håber vi ses igen, og tak fordi du valgte iPhoneopladere.dk!

Mange hilsner,
Kasper/iPhoneopladere.dk

Hurtig betjening pakken kom som et lyn

Hurtig betjening pakken kom som et lyn

2026年9月3日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! ⚡😊

Dejligt at høre, at både betjeningen og leveringen gik lynhurtigt. Tak fordi du handlede hos os!

Fantastisk service ved bestilling

Fantastisk service ved bestilling. Havde en ekstra ordre der skulle med oprindelig ordre, og det klarede de til fuld tilfredshed og jeg fik endda en ekstra lader med i købet. Lynhurtig levering. Jeg kan varmt anbefale iphoneopladere

2026年9月1日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling! 😊

Det glæder os rigtig meget, at vi kunne få samlet dine ordrer, og at du blev glad for den lille ekstra overraskelse. Vi sætter stor pris på de fine ord om både vores service og hurtige levering 🙌🏼

Hurtig

Hurtig, nemt og meget imødekommende selv når man fik bestil forkert, så var de hurtige til at rette ens egen fejl og sende 😊👌🏼

2026年8月30日

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både hurtig og imødekommende service. Fejl kan ske, og så gør vi selvfølgelig vores bedste for at få det rettet hurtigt 👌🏼

Tak fordi du handlede hos os!

Nem og tilgængelig hjemmeside

Nem og tilgængelig hjemmeside, hurtig ekspedition.
Jeg handler gerne igen.
Ann

2026年8月28日

iPhoneopladere.dk からの回答

Hej Ann, Det er vi så glade for høre! Du altid velkommen til handle hos os igen😊

Mvh Kasper/ iPhoneopladere.dk

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Medarbejder Daniel ydede den fineste service. Sender mig en ny adapter samt en ny ledning uden beregning.
Tusind tak Daniel 😊

2026年8月26日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sørger selvfølgelig for, at Daniel får de rosende ord med videre 🙌

Vi håber, at den nye adapter og ledning passer perfekt, og tak fordi du handlede hos iPhoneOpladere.dk

Ekstrem god service

Ekstrem god service. Kan kun anbefales.

2026年8月25日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling 😊 Det betyder rigtig meget for os, og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Alt fungerer

Alt fungerer

2026年8月17日

5つ星のうち4の評価

Min oplevelse

Jeg bestilte mine produkter her grundet den hurtige levering, de blev desværre et par dage forsinket, men vi fandt hurtigt en løsning og jeg har nu mine produkter.

2026年8月20日

Hej Mathias,

Tusind tak for din forståelse og for den fine anmeldelse 😊

Vi beklager selvfølgelig, at leveringen blev et par dage forsinket, men vi er rigtig glade for, at vi hurtigt fandt en løsning, og at du nu har modtaget dine produkter.

Tak fordi du gav os muligheden for at rette op på det – det sætter vi stor pris på.

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚

2026年8月3日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at din ordre kom hurtigt frem 🚚

100 % perfekt

100 % perfekt

2026年8月10日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for de 100 % perfekte ord 😄 Det er vi virkelig glade for at høre!

Good kvalitet

Good kvalitet

2026年8月6日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten.

5つ星のうち5の評価

Den bedste du finder ik bedre :) nemt…

Den bedste du finder ik bedre :) nemt og billigt og plus får du en gave

2026年8月7日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 😄 Det er vi virkelig glade for at høre! Dejligt at du både er tilfreds med pris, oplevelse og den lille gave 🎁

5つ星のうち5の評価

Jeg har oplevet rigtig god service da…

Jeg har oplevet rigtig god service da jeg skulle tilføje produkter til min ordre - de blev tilføjet uden beregning.
Det var meget mere end jeg havde forventet.
Helt sikkert et sted jeg vil bruge igen og kan anbefale.

2026年7月29日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Det glæder os virkelig at høre, at du blev positivt overrasket over servicen. Vi forsøger altid at gøre lidt ekstra, når vi kan.

Tak for din anbefaling – vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang 💙

5つ星のうち3の評価

Bestilt produkt fra Bestilt produkt fra webside var udsolgt. Men ikke angivet udsolgt. I stedet sendte I et helt andet produkt. Måtte bruge tid på at reklamere. Dog har I refunderet min betaling. Og s

Bestilt produkt fra webside var udsolgt. Men ikke angivet udsolgt. I stedet sendte I et helt andet produkt. Måtte bruge tid på at reklamere. Dog har I refunderet min betaling. Og sparet mig besvær ved ikke at kræve forkert produkt returneret. Så so-so. I bør altid opdatere jeres web.

2026年7月23日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tak for din ærlige anmeldelse. Du har helt ret i, at produktet selvfølgelig burde have været markeret som udsolgt, og vi beklager, at du i stedet modtog en anden vare. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi er glade for, at vi trods alt kunne løse sagen hurtigt med en refundering og uden at bede dig sende varen retur. Vi tager din feedback med videre og arbejder løbende på at holde lagerstatus på webshoppen opdateret.

5つ星のうち5の評価

alt er som det skal være

alt er som det skal være , god kvalitet

2026年7月22日

iPhoneopladere.dk からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Dejligt at høre, at alt er som det skal være, og at du er tilfreds med kvaliteten.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。