レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan ganske enkelt ikke anbefale de dygtige og altid venlige mennesker hos Iphonespecialisten nok! Og jeg har ikke tal pÃ¥, hvor mange gange de har reddet telefoner efter et slag, et dÞdt batteri e... もっず芋る

iPhonespecialisten er virkelig et sted, hvor dÃ¥rlig service ikke eksisterer. Jeg har fÃ¥et lavet flere ting derinde og ejeren er virkelig flink, altid hjÊlpsom og smilende. Gode priser og hurtigt arbej... もっず芋る

Jeg har sjÊldent fÃ¥et sÃ¥ god og kompetent service som af Ali! Totalt Êrlig, ordentlig og virkelig bare dygtig til sit arbejde. Fik skiftet skÊrm pÃ¥ en iPhone, der tidligere havde vÊret repareret af en... もっず芋る

Den bedste reparationsoplevelse, jeg endnu har fÃ¥et. Butiksindehaveren bÞd velkommen med et smil. En halv time efter fik jeg en sms om, at iPhone'en var klar. Jeg fik en grundig forklaring om, hvad de... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚のスペアパヌツず郚品の店
  2. 電気機噚修理店
  3. 電子機噚修理店
  4. 携垯電話修理店
  5. 電話修理業
  6. テクニカル サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Alle mobil, tablet og computer reparationer. Vi har eksisteret siden 2005, og har derfor meget erfaring - Der findes ikke det problem, som vi ikke har lÞst og der er ikke enhed, som vi ikke har gjort som ny igen. Typisk kommer folk ned med en Þdelagt skÊrm, eller et slÞvt batteri. Uanset hvilken telefon eller tablet, du måtte eje, så kan vi uden tvivl montere en ny skÊrm eller batteri, så din enhed er som fÞrste dag du pakkede den ud af Êsken. Vi bruger kun reservedele af den bedste kvalitet. Så vidt det stadigvÊk findes på markedet, så bruger vi originale reservedele ellers bruger vi nogle som er af tilsvarende hÞje kvalitet. Vores vÊrkstedspriser holder vi nede, så vi kan tilbyde den bedste og billigste reparation. 1 års garanti på alle reparationer. Hos os behÞver du ikke at bestille tid, du kommer på ind til vores butik, så tager vi hånd om din mobil. Vi giver altid en pris fÞr vi går igang med at arbejde. Du ved altid hvad du får hos os. Vi giver altid et tårnhÞjt serviceniveau og elsker at se glade kunder. Derfor er vi også altid glade, når vi logger ind på Trustpilot - Vi ved at der ligger meget fine anmeldelser om os. Vi vil altid gerne hÞre om din oplevelse hos os.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Kan på det varmeste anbefale

Kan på det varmeste anbefale Iphonespecialisten på NÞrrebrogade.
Min ÞjehÞjtaler på min IPhone var pludselig meget lav - og jeg fik af vide flere steder, at den skulle skiftes. Prisen lå ml 700-1000kr.
TilfÊldigvis kom jeg forbi Iphonespecialisten. De mente at ÞrehÞjtaleren nok bare skulle renses.
Jeg fik den renset indenfor en halv time og det kostede mig 150kr.
Fem stjerner herfra:-)

2022幎9月1日

Kan ikke anbefales nok

Super god oplevelse! SÞd og venlig betjening, og hurtige reparationstider. Godt udvalg af udstyr i butikken. Jeg skulle have skiftet batteri i min iphone og fik tilbud om, at det blev gjort på en halv time (hvad der ikke var nÞdvendigt) og fik desuden sat Panzer-glas på fronten. God pris i forhold til de Þvrige vÊrksteder i nÊrheden. Jeg vil afgjort bruge Iphonespecialisten igen.

2022幎8月14日
自発的なレビュヌ

Super service og kvaliteten er i top

Jeg kom ned med en Iphone xs som havde slugt noget saltvand og var nÊrmest brÊndt sammen 😳. Blev mÞdt af en venlig og smilende mand som sagde vi kikker lige pÃ¥ den og ser hvor galt det stÃ¥r til. utrolig nok kunne den reddes og til en god og fornuftig pris.
Fantastik service
Fuld åbenhed omkring pris og hvad der er blevet skiftet. Samt visning af de komponenter der var blevet udskiftet

2022幎8月5日

Fantastisk lille mobilbiks på

Fantastisk lille mobilbiks på NÞrrebrogade! Man bliver mÞdt med et smil og går selv derfra med et smil på lÊben.
Priserne er fair. Det samme er ventetiden for reparation af en skÊrm, i vores tilfÊlde. En butik som kan anbefales, hvis uheldet er sket med mobilen. 👍

2022幎7月28日

UDEN TVIVL (!) den bedste butik af sin

UDEN TVIVL (!) den bedste butik af sin slags i hele landet. Verdens rareste, mest service-mindede og fagkompetente mand, der altid står klar med et smil til at hjÊlpe - med hvad som helst. Altid til en fair pris og yder altid lidt udover, hvad man kan forvente. F.eks. oplevet flere gange at mit iphone-laderstik driller. Så går han bag om biksen og roder med den og kommer tilbage efter 5 minutter. Fikset - og uden betaling (!). Lige meget hvad går man derfra i bedre humÞr.

2022幎6月9日

Super god oplevelse!

Meget venlig betjening og rigtig god pris. Det tog en time at skifte skÊrmen på min iPhone 11 Pro, og jeg er super glad. Jeg vil på det varmeste anbefale dette sted. Mange tak!! :-)

2022幎6月4日

Kommer helt sikkert igen

Indleverede min Samsung da den ikke kunne tÊnde.
Et par timer senere var den lavet uden beregning da det "var en lille fejl man ikke ville tage betaling for"
Super service og jeg kommer helt sikkert igen

2022幎5月25日

Fantastisk sted

Fantastisk sted! Meget bedre, hurtigere og tryggere end andre steder jeg fÞrhen har fået lavet rep. Hurtig og billig reperation, og rigtig god service. Garanti på det hele og man fÞler sig i gode hÊnder og bliver betjent med et venligt smil. 10/10 oplevelse, og vil varmt anbefale det. Tak:)

2022幎5月24日
自発的なレビュヌ

Positiv, nem og hurtigt batteriskift

Fik bestilt et batteri til min Samsung Galaxy Note 9, og Ali skrev en mail til mig, så snart den var kommet på lager.

Jeg tog derefter hen til butikken, hvor Ali stod klar med et stort smil, og fik skiftet batteriet på 40 min.

Han valgte endda at beholde mit gamle batteri, i tilfÊlde af at min mobils batterilevetid ikke blev bedre. Kan tydeligt se forskellen :).

Mvh.
Aemann.

2022幎5月22日

Generous, fast, efficient

Great experience. The guys were super fast and the clerk very helpful. They changed my battery and offered to take it back if it didnt fix my problem (it did). They even gave me a free screen protector as a gift. Keep going Iphonespecialisten!

2022幎5月18日

Verdens rareste problemknuser

Verdens mest imÞdekommende og rare problemknuser. Fik lÞst mit problem og mens jeg stod of fumlede med det praktiske, gik et hold kunder smilende ud af butikken og en lokal stak lige hovedet ind og hilste på. Fem minutter senere var det så mig, der gik smilende derfra, klart fÞrste stop fra nu af, i den kategori. Tak for fineste service.

2022幎4月28日