Jeg kan ganske enkelt ikke anbefale de dygtige og altid venlige mennesker hos Iphonespecialisten nok! Og jeg har ikke tal pÃ¥, hvor mange gange de har reddet telefoner efter et slag, et dÞdt batteri e... ãã£ãšèŠã
iPhonespecialisten er virkelig et sted, hvor dÃ¥rlig service ikke eksisterer. Jeg har fÃ¥et lavet flere ting derinde og ejeren er virkelig flink, altid hjÊlpsom og smilende. Gode priser og hurtigt arbej... ãã£ãšèŠã
Jeg har sjÊldent fÃ¥et sÃ¥ god og kompetent service som af Ali! Totalt Êrlig, ordentlig og virkelig bare dygtig til sit arbejde. Fik skiftet skÊrm pÃ¥ en iPhone, der tidligere havde vÊret repareret af en... ãã£ãšèŠã
Den bedste reparationsoplevelse, jeg endnu har fÃ¥et. Butiksindehaveren bÞd velkommen med et smil. En halv time efter fik jeg en sms om, at iPhone'en var klar. Jeg fik en grundig forklaring om, hvad de... ãã£ãšèŠã
- é»åæ©åšã®ã¹ãã¢ããŒããšéšåã®åº
- 黿°æ©åšä¿®çåº
- é»åæ©åšä¿®çåº
- æºåž¯é»è©±ä¿®çåº
- é»è©±ä¿®çæ¥
- ãã¯ãã«ã« ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alle mobil, tablet og computer reparationer. Vi har eksisteret siden 2005, og har derfor meget erfaring - Der findes ikke det problem, som vi ikke har lÞst og der er ikke enhed, som vi ikke har gjort som ny igen. Typisk kommer folk ned med en Þdelagt skÊrm, eller et slÞvt batteri. Uanset hvilken telefon eller tablet, du måtte eje, så kan vi uden tvivl montere en ny skÊrm eller batteri, så din enhed er som fÞrste dag du pakkede den ud af Êsken. Vi bruger kun reservedele af den bedste kvalitet. Så vidt det stadigvÊk findes på markedet, så bruger vi originale reservedele ellers bruger vi nogle som er af tilsvarende hÞje kvalitet. Vores vÊrkstedspriser holder vi nede, så vi kan tilbyde den bedste og billigste reparation. 1 års garanti på alle reparationer. Hos os behÞver du ikke at bestille tid, du kommer på ind til vores butik, så tager vi hånd om din mobil. Vi giver altid en pris fÞr vi går igang med at arbejde. Du ved altid hvad du får hos os. Vi giver altid et tårnhÞjt serviceniveau og elsker at se glade kunder. Derfor er vi også altid glade, når vi logger ind på Trustpilot - Vi ved at der ligger meget fine anmeldelser om os. Vi vil altid gerne hÞre om din oplevelse hos os.
NÞrrebrogade 11, 2200, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- 50 88 33 11
- info@iphonespecialisten.dk
- iphonespecialisten.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Der er ingen alternativer
Der er ingen alternativer - Ali & Co er bare de bedste!! Hvad Ali ikke ved om hvad som helst, er ikke vÊrd at vide!! Humor hersker her, og man går derfra med en fÞlelse af glÊde og lettelse - og glad i låget!!
Ikke bare iPhones fik repareret minâŠ
Ikke bare iPhones fik repareret min OnePlus de havde en ny skÊrm på lager og fik den klar under 2 timer god service og god pris.
Fremragende service og venligâŠ
Fremragende service og venlig betjening. Min varmeste anbefaling.
Havde problem med mikrofon og hÞjtaler.
Havde problem med mikrofon og hÞjtaler.
Forventede dyr reparation.
De kiggede på den og rensede den i stedet for reparation og telefonen fungerede igen efter 5 min.
Fineste kundeservice og ditto reparation!
Det var helt perfekt at få erstattet min Þdelagte skÊrm på min iPhone SE hos Iphonespecialisten - den dejligt venlige medarbejder tog imod den med det samme og 20 minutter senere kunne jeg hente en telefon der så ud som ny - til virkeligt god pris! Tak for en rigtigt god oplevelse :D
Udskiftning af iPhone batteri gik nemt
Udskiftning af iPhone batteri gik nemt, kunde-venligt og professionelt. Det var sÊrdeles godt at âmanden bag diskenâ var imÞdekommende, trovÊrdig og smilende.
Fed service at han har sat sin profil inden i mob - hvis nu kvitteringen er forsvundet inden for det Ã¥rs garanti - som gÊlder for alle rep. ð
Ipad batteriskift
Fik skiftet Ipad batteri - venligt personale, hvilket imÞdekommende. Ingen problemer efterfÞlgende med det.
Super service og stor hjÊlpsomhed
Super service og stor hjÊlpsomhed! Jeg havde et problem med at overfÞre data grundet en Þdelagt skÊrm. Iphonespecialisten lavede en midlertidig skÊrm og sÞrgede for strÞm og wifi imens jeg overfÞrte mine data - livsredende hjÊlp! Og så tog de sig ingen beregning, altså sikke en hjÊlpsomhed og service! Det er ikke sidste gang jeg kommer der!
Sandsynligvis landets bedste og flinkeste iPhone reparatÞr
Jeg har i dag fået repareret min iPhone SE i lÞbet af ganske få timer og til en virkelig god pris. Jeg er meget taknemmelig for den ekstraordinÊre gode service jeg modtog hos landets sandsynligvis bedste og flinkeste iPhone reparatÞr. Af hjertet TAK.

KÞbenhavns bedste service
Det var en fornÞjelse at få lavet min telefon hos jer. Virkelig den bedste service jeg har oplevet og tilmed gode priser sammenlignet med alle andre! Fik fikset min for- og bagskÊrm og det virker perfekt. Kommer uden tvivl kun i denne butik fremover

Iphonespecialisten ããã®åç
Fjernede virus fra Iphone og ipad
Fjernede virus fra Iphone og ipad. Superdygtig og venligð¥

Altid fremragende service.

Utrolig service på den allerbedste måde
Utrolig service på den allerbedste måde
Jeg kan simpelhen ikke sige det nok, det er en sÃ¥ god service, at hvis nogen fortalte mig det, ville jeg tro det var lÞgn, men det er det ikke, sÞd og opmÊrksom betjening og super service, er kun lidt af det man mÞde nÃ¥r man gÃ¥ ind i butikken, dygtige folk der ved hvad de taler om, en service sÃ¥ man skulle tro man var prinsen af Danmark, kan varmt anbefale at er der et problem sÃ¥ gÃ¥ der ind, 1000 1000 tak for den udsÞgte serviceððð»

Jeg går ALTID til iPhonespecialisten
Jeg går ALTID til iPhonespecialisten, og anbefaler dem varmt. Har bl.a. fået skiftet skÊrm et par gange på under 30 min. Super service, gode priser og rigtig hurtig betjening og levering.

Iphonespecialisten reddede druknet iPhone
Iphonespecialisten reddede mine billeder fra min iPhone, der havde lidt druknedÞden. Servicen var helt i top. Meget tilfreds og kan kun anbefale dem.
Fik skiftet skÊrm på 1 time
Fik skiftet skÊrm på 1 time. Super service og humor. Kan kun anbefales og husk det er nr. 11.
Jeg fik nyt batteri i min mobil
Jeg fik nyt batteri i min mobil - af imÞdekommende ekspedient - det tog under 30 min. og til en god pris
Fantastisk service
Fantastisk service. Havde problemer med at oplade min telefon og fik renset laderstikket uden at skulle betale for det.
Super betjening kommer helt sikkert igen
Fik skiftet batteri på 2 Iphone 7 telefoner medens jeg ventede. Super hurtigt uden tidsbestilling, og rimelige priser. Havde dog lidt tekniske problemer med den ene skÊrm. Men det er ikke unormalt på Iphone 7. KÞrte ind igen dagen efter og de ordnede det med et smil uden eksta beregning. Har nu brugt dem en uge og alt er super ok. Jeg kommer helt sikkert igen selvom at jeg bor helt i Roskilde.