レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte for to Ã¥r siden en poolstÞvsuger, som jeg indleverede til reparation to Ã¥r og en (1) dag efter kÞbs-dagen. Efter at have ventet i en mÃ¥ned fik jeg robotten tilbage med en masse udskiftede dele... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har aldrig vÊret ude for sÃ¥ dÃ¥rlig service eller mangledne service Og nedgÞrelse af en anden pool forretning OgsÃ¥ dermed nÊrmest smide en ud af forretningen uden man kunne fÃ¥ lov at kÞbe det ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har kÞbt cover til min pool hos iPool.dk Bedste investering! Meget nemmere at holde ren, og meget mere varme (har ikke varmepunpe eller andet) i poolen trods kold sommer. Hurtig levering Har i d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Valgte selvbyg pool projekt med Ipool som rÃ¥dgiver. Var altid i gode hÊnder under hele forlÞbet. Har en dyb professionel tilgang og anviser altid en konstruktiv lÞsning. Tilbud pÃ¥ materialer og arbej... もっず芋る

䌁業情報

1. プヌル
  2. プヌル枅掃業者
  3. プヌル補修業
  4. プヌル甚品店

圓該䌁業による蚘述

Hos iPool forhandler vi alt inden for swimmingpool og pool-udstyr & tilbehÞr online. Vi tilbyder fri fragt ved kÞb over 1500 kr. Se vores store udvalg her og bestil online!

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

94件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

En skuffende oplevelse med forsinket levering, manglende kommunikation og arrogant kundehåndtering

Vi har haft en yderst utilfredsstillende oplevelse med Ipool.dk A/S.

Trods overvejende fine anmeldelser, er det også tydeligt, at selskabet (og ejer/direktÞr Emil Rohde) håndterer problemsager dårligt med arrogance og uden lÞsningsorientering. Vi endte med at blive en af problemsagerne med en både usaglig og ingen forsonende dialog.

SAGEN

Vi bestilte en pool hos Ipool inkl. pumpe, sandfilter, etc. og inkl. montering. Vi skulle selv lave det forberedende arbejde til montering, dvs. udgravning og stÞttemur pÃ¥ Ipool’s anvisninger.

Kommunikationen var upÃ¥klagelig under tilbudsgivningen. Vi accepterede tilbud og betalte 1. rate – herfra begyndte problemerne. De lovede tegninger til udgravning skulle vi rykke efter flere gange og der gik 3 uger fÞr der blev modtaget en standardtegning, som kunne have vÊret sendt Þjeblikkeligt.

Leverancen var 2œ mÃ¥ned forsinket, og vores Þnske om at ibrugtage poolen i sensommeren kunne vi glemme alt om – leveringen skete midt i november. Under monteringen bliver vi oplyst, at den midlertidige lÞsning til teknik, som vi har forberedt, ikke er gangbar – her kunne man forvente at en professionel virksomhed leverede tegninger til teknik pÃ¥ samme mÃ¥de, som blev leveret til udgravning! Derfor kunne monteringen ikke afsluttes.

I afmagt og frustration vÊlger vi at tilbageholde betaling af 2. rate i de 2œ mÃ¥ned, tilsvarende Ipool’s forsinkede leverance. Vi Þnskede at tydeliggÞre vores utilfredshed og betalte bevidst forsinket. Dette blev ikke vel modtaget af Ipool, og de vÊlger ikke at kigge indad, og konkluderer i stedet at vi er dÃ¥rlige betalere. Jo, vi havde betalt vores regning for sent, men velbegrundet. Ipool truer i stedet med retsligt efterspil.

NÊste udfordring er fÊrdigmonteringen af pool’en og teknikrum. Da vi stÃ¥r midt i november, meddeler vi, at vi vil lave teknikrum efter vinteren. Vi tilbageholder ca. 10% af den aftalte sum til den resterende montering. Da vi sÃ¥ er klar til fÊrdigmonteringen, vil Ipool ikke udfÞre arbejdet fÞr vi har betalt det resterende belÞb. Vi tilbyder i stedet dÊkke omkostninger til en bankgaranti, men Ipool vil kun acceptere forudbetaling. Vi fÃ¥r et andet firma til at fÊrdiggÞre monteringen, og omkostningen hertil er en smule dyrere end de tilbageholdte ca. 10%. Fra vores side er sagen lukket – ikke en tilfredsstillende afslutning, men vi kan bruge vores pool og komme videre.

Ipool har ingen intentioner om at lade sagen falde, og fortsÊtter deres jagt på den resterende aftalepris.

FORSINKET LEVERING OG KOMMUNIKATION

Hele tvisten med Ipool starter, da Ipool ikke evner at levere til aftalt tid og kommunikere forsinkelserne. Forsinkelser kan ske, og alle virksomheder har sager, der ikke går efter bogen. En prof. virksomhed havde kommunikeret om forsinkelser, beklaget og taget en dialog om, hvordan forsinkelserne påvirker projektet – Ipool har den arrogante holdning, at kundens oplevelse ikke respekteres.

VILJE TIL FORSONING

PÃ¥ trods af at Ipool har startet tvisten med deres manglende levering og kommunikation, har de ensidigt fastholdt deres eget standpunkt og nÊgtet at indgÃ¥ en reel dialog. Vi havde forventet, at de ville tage ansvar og forsÞge at finde en mindelig lÞsning – men det skete aldrig.

RETSSAG

Det har vÊret chokerende, at Ipool trÊkker os i retten, frem for at forsÞge at forlige sagen eller rette op på deres fejl. Det er en ekstremt oplevelse at blive trukket i retten af et selskab, der har forårsaget tvisten. Og velvidende at vi har bekostet et andet firma for at fÊrdiggÞre vores projekt. Det er en ubeskrivelig dårlig kundebehandling, og vi fÞler os uretfÊrdigt behandlet gennem hele processen.

EGNE FEJL
Vi Þnsker ikke kun at pege fingre uden at kigge indad.

Vi skulle ikke have modsvaret den forsinkede levering med en forsinket betaling. Trods afmagt skulle vi have holdt os bedre end hvad Ipool formåede.

DernÊst overså vi at dialogen var overgået fra maildialog med Ipool til dialog med domstolen. Det gav os en udeblivelsesdom, og dermed vores fejl at retten ej hÞrte vores side af sagen.

Vi kan ikke anbefale Ipool pga.forsinkelserne, dårlig kommunikation og en mangel på vilje til at tage ansvar for egne fejl.

---
Forventeligt svar fra Emil.
1. HÞflige fraser men fortsÊtter med at kaste kunden under bussen
2. Kun hån mod sagsfremstilling i stedet for at forholde sig til kritikken - kan gÞres trods GDPR forordning (i Þvrigt er sagen på ingen måde afsluttet for 5 år siden)
3. En Trustpilot anmeldelse er ikke en trussel - at vi har givet jer mulighed for revurdere jeres håndtering er ikke en trussel.
4. Vi påvirkes negativt af Ipools håndtering, tidsmÊssigt og Þkonomisk, men de påtager sig intet ansvar, kun en beklagelse.

Håber ikke at kommende kunder oplever den arrogante tilsmudsning, som svaret kun bekrÊfter.

2025幎12月31日

Hej Anton

Det står enhver frit for at skrive den anmeldelse man Þnsker. Vi tager selvfÞlgelig imod al kritik uanset om den er positiv, negativ, korrekt eller ikke-korrekt . Alle kan blive bedre - også os.

Det er svÊrt at komme med et egentlig svar på din anmeldelse. For i og med at der foreligger en klar afgÞrelse ved både domstol og Fogedret, og sagen nu er mere end 5 år gammel, så er vi som virksomhed pålagt utvetydige regler i forhold til personfÞlsomme oplysninger jf. retningslinjerne i databeskyttelsesloven også kaldt GDPR. Det betyder i praksis at vi som virksomhed faktisk ikke kan gÞre andet end at "tage imod" - dette på trods af en sÊrdeles kreativ sagsfremstilling, der jo alene er skrevet fordi vi ikke har Þnsket at imÞdekomme dine vedvarende trusler.

Vi er kede af forlÞbet. Du Þnskes de bedste pool-år fremover.

Mvh. Emil

DÃ¥rlig service, ingen garanti og ingen kulance.

KÞbte for to år siden en poolstÞvsuger, som jeg indleverede til reparation to år og en (1) dag efter kÞbs-dagen. Efter at have ventet i en måned fik jeg robotten tilbage med en masse udskiftede dele og en regning på knap 1.500 kr., men robotten virker stadig ikke. Jeg fÞler mig i den grad snydt, også fordi det er robot nr 2 og fÞrste gang lÞb virksomheden helt fra deres garantiforpligtelser. Denne seneste gang udviste de ingen kulance.

2025幎5月22日

Hej Arne,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Hos iPool strÊber vi altid efter at yde den bedst mulige service og finde lÞsninger, som vores kunder kan vÊre tilfredse med.

Du kÞbte oprindeligt i 2021 en demomodel af vores stÞvsugere til under halv pris. Efter cirka to Ã¥r henvendte du dig, da den ikke fungerede optimalt. Da vi pÃ¥ det tidspunkt ikke kunne skaffe reservedele, valgte vi at kreditere det fulde belÞb og tilbyde dig en ny stÞvsuger – til samme pris – som i Þvrigt normalt kostede over det dobbelte af det, du oprindeligt betalte. Du fik sÃ¥ledes en ny og opgraderet stÞvsuger uden meromkostning.

Nu – cirka to Ã¥r senere – har du indleveret denne stÞvsuger igen. Den er desvÊrre uden for bÃ¥de garanti- og reklamationsret, og vores tekniske gennemgang viste, at sliddele som tandhjul og drivrem var vÊsentligt nedslidte efter brug, hvilket er Ã¥rsagen til nedsat ydeevne. Det gennemgik vi ogsÃ¥ med dig ved afhentning.

Da der er tale om almindelig slitage, og stÞvsugeren ikke lÊngere er omfattet af reklamationsret, har vi begrÊnsede muligheder for yderligere dÊkning. Vi har dog forsÞgt at hjÊlpe ved at udskifte de nÞdvendige dele for at sikre, at den igen fungerer tilfredsstillende.

Som vi aftalte ved afhentning, vil vi meget gerne hÞre fra dig om, hvordan stÞvsugeren fungerer i din pool nu. Det er vigtigt for os at sikre, at du ikke stÃ¥r tilbage med en stÞvsuger, der ikke lever op til dine behov. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail pÃ¥ mail@ipool.dk, hvor du beskriver eventuelle problemer – sÃ¥ ser vi naturligvis pÃ¥ sagen hurtigst muligt.

iPool

Dygtig og kompetent firma.

Altid smilende og imÞdekommende, hjÊlpsomme og gode råd med på vejen. Super profesionelle og kompetente. Har netop vÊret på gratis pool vinternedluknings- kursus, nu for 3 år, hvor der gives en god gennemgang af hele processen og svar på alle spÞrgsmål.
Firmaet kan kun anbefales herfra og 10 stjerner- hvis det var muligt😀

Hej Suzan

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord om vores kundeservice! Vi er glade for at hÞre, at du altid fÞler dig godt modtaget og får god rådgivning hos os.

Det er dejligt at hÞre, at vores kursus har hjulpet jer med at vedligeholde jeres pool. Vi strÊber altid efter at tilbyde vores kunder den bedste service og de rigtige produkter til deres behov, og din feedback bekrÊfter, at vi er på rette vej.

God service og vejledning

Hej Frank

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord.

Endnu en gang tak for din anbefaling og for at vÊre kunde hos ipool.

iPool

Godt info mÞde om vinterklargÞring

Har kÞbt cover til min pool hos iPool.dk
Har i dag vÊret til meget grundigt og informativt infomÞde om vinter klargÞring/nedlukning af poolen.
Tak for dn god oplevelse

Hej SÞs

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord.

iPool

IPool er altid klar til gode råd

IPool er altid klar til gode råd, vejledning og super service.

Hej Henriette

Tusind tak for din fantastiske feedback!

Det er vi utroligt glade for at hÞre.
Det betyder meget for os at vide, at I fÞler jer godt behandlet samt at i får den rette vejledning og generelt god service hos os.

Vil du venligst kontakte os pr. mail ;-)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Vi bliver altid godt modtaget og de er super professionelle. Der er altid tid til en snak og et par gode råd med på vejen. Vi er aldrig gået forgÊves. Vi kÞbte et hus med pool og havde ingen ide om hvordan vi skulle vedligeholde den, men vi meldte os til et kursus hos ipool og nu er vi blevet meget klogere. Vi har brugt dem flittigt lige fra at analysere vores poolvand til kÞb af poolkant. De har alt hvad du skal bruge. Vi kan kun anbefale at besÞge ipool.

2024幎7月9日

Hej Heidi

Vi er glade for, at vi har kunnet hjÊlpe jer med alt fra analyse af poolvandet til kÞb af poolkant, og vi ser frem til at fortsÊtte med at vÊre jeres go-to sted for alt poolrelateret.

iPool

Ingen ansvar for rådgivning, forkerte antagelser, dårlig svar tid og ingen hjÊlp at hente

Fin salgs process, men går der noget galt er der ingen hjÊlp at hente. Opdateres med fuld information snart.

2024幎6月3日

Hej Frederik

Vi er kede af din oplevelse med den poolpumpe, som du har kÞbt hos os.

Vores dilemma består i at poolpumpen er taget i brug og samtidig så har din elektriker tilsluttet poolpumpen med forkert strÞm hvilket med stor sandsynlighed har gjort skade på poolpumpen. Derfor har det ikke vÊret muligt for os at ombytte poolpumpen til en ny.

Vi er selvfÞlgelig interesseret i at hjÊlpe jer med at finde en lÞsning, netop derfor har vi også i samarbejde med producenten tilbudt en ny poolpumpe til en vÊsentlig reduceret pris.

Vi er jo stadig i dialog, men du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi butikken så vi sammen kan forsÞge at finde en lÞsning.

iPool

God service og vejledning og altid varer på lager

Jeg mÞdte op i shoppen og fik god vejledning vedr. mit sandfilter. Og lÞsningen jeg fik anbefalet var ikke den dyreste! Så bliver det ikke bedre!

Der er altid varer på lager og man får hjÊlp og vejledning med et smil. Også servicebesÞg hjemme fungerer upåklageligt - de kommer til tiden, og problemerne bliver fikset.

2024幎4月23日

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse i vores butik og med vores service. Det betyder meget for os, at du sÊtter pris på vores vejledning og den lÞsning, vi anbefalede til dit sandfilter.

Vi bestrÊber os altid på at have varer på lager og at yde den bedst mulige service med et smil, så det er dejligt at hÞre, at det også opleves sådan.

Tak fordi du nÊvner vores servicebesÞg - det er vigtigt for os, at vi er punktlige og lÞser problemerne effektivt.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Professionelle til fingerspidserne

Professionelle til fingerspidserne, god service, til rimelige priser.

2023幎10月3日

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse!

Vi sÊtter stor pris på din ros for vores professionalisme og gode service. Det er altid vores mål at levere den bedst mulige oplevelse til rimelige priser, og det glÊder os at vide, at du har haft positive oplevelser med både vores rådgivning og produkter.

Danmarks bedste pool firma

Skal du etablere eller have vedligeholdt din pool kan jeg på det varmeste anbefale iPool. Deres engagement, professionalisme og fokus på kvalitet gÞr dem til det bedste valg. Jeg researchede flere poolfirmaer, men endte med iPool fordi de virkelig lÊgger deres sjÊl i arbejdet og hele vejen igennem holder en i hånden, så alle detaljer bliver lÞst tilfredsstillende.

2023幎7月12日

Hej Steen

Tusind tak for din utroligt positive anmeldelse! Vi er dybt beÊrede over at blive betragtet som Danmarks bedste poolfirma.

Det glÊder os at hÞre, at vores engagement, professionalisme og fokus på kvalitet har levet op til dine forventninger. Vi lÊgger stor vÊgt på at sikre, at alle detaljer bliver håndteret tilfredsstillende, og det er fantastisk at vide, at du har fÞlt dig godt hjulpet igennem hele processen.

Endnu en gang tak for din varm anbefaling og for at vÊlge iPool.

god service faglig vejledning

god faglig service kompetent betjening

2024幎5月3日

Hej Jon

iPool

Epoxy maling og den rigtige rådgivning

Jeg har kÞbt epoxy primer+maling til en beton pool + cover og andre lÞsdele. Her et år efter, står resultatet stadig kniv skarpt. Andre leverandÞrer mente ellers KUN at liner ville holde. Emil fra ipool vidste heldigvis bedre. Det sparede mig +75.000 og skal have en anbefaling til alle andre, der måtte stå i samme situation, uden kr 100.000 til en liner!

2023幎7月1日

Hej Anders

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med resultatet af epoxy primer og maling til din betonpool. Vi er glade for, at vores rådgivning har kunnet hjÊlpe dig med at opnå et knivskarpt resultat, der stadig holder et år senere. Det er altid vores mål at finde den bedste lÞsning for vores kunder, og det er skÞnt at vide, at vi har sparet dig en betydelig sum penge.

Vi sÊtter stor pris på din ros til Emil og vores team. Vi er stolte af at kunne tilbyde den rigtige rådgivning og hjÊlpe vores kunder med at finde de mest omkostningseffektive lÞsninger.

iPool

Jeg fik virkelig god vejledning

Jeg fik virkelig god vejledning, og de giver sig god tid til at spÞrge ind til Þnsker man har. Tak for god kundeservice

2024幎6月21日

Hej Thomas

iPool

Vil bare fortÊlle jer at siden vi har

Vil bare fortÊlle jer at siden vi har brugt ipool til at istandsÊtte hele vores pool, samt den efterfÞlgende service, og nÃ¥r i afholder kurser i Ølstykke. har vi kun godt at fortÊlle, vi er yderst tilfredse og fÞler os altid velkommne hos jer, vi nyder vores pool, sÃ¥ tak 😃
Hilsen Boye

2024幎5月11日

Hej Boye

Tusind tak for din fantastiske feedback!

Vi er utroligt glade for at hÞre, at I har haft en positiv oplevelse med vores istandsÊttelse af jeres pool og den efterfÞlgende service. Det betyder meget for os at vide, at I fÞler jer velkomne og godt behandlet hos os.

Det er dejligt at hÞre, at I nyder jeres pool, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ jeres ros for vores kurser i Ølstykke. Vores mÃ¥l er altid at sikre, at vores kunder er yderst tilfredse, og det glÊder os, at vi har kunnet leve op til jeres forventninger.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse
Vil bruge muligheden for at få leveret på en meget nem måde i pool sÊson, skulle bruge reservedele de havnede i min postkasse direkte med en hilsen
Mvh
Claus

2024幎5月31日

Hej Claus

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores leveringsservice! Vi sÊtter stor pris på din feedback og er glade for at kunne tilbyde en nem og bekvem måde at få leveret reservedele til din pool direkte til din postkasse.

Fantastisk service hver gang

Fantastisk service hver gang, alle mine dumme spÞrgsmÃ¥l bliver altid besvaret med begavet svar 🙌🏜

2024幎6月1日

Hej Casper

Anmeldelser undrer mig

Jeg har lige lÊst nogle anmeldelser for iPool. Bl.a. Mads, Peter og Poul giver 1 stjerne med begrundelser jeg på ingen måde kan genkende.

Jeg har vÊret kunde hos iPool siden dag et. Jeg har fÃ¥et bygget (renoveret) en pool, og efterfÞlgende kÞbt alt til daglig vedligehold hos dem. Alt har vÊret 113% i orden. Ligesom service, vejledning og andet ”poolsnak” har vÊret helt i top.

Jeg har tidligere, en kort overgang, vÊret kunde hos en anden leverandÞr, men vendte meget hurtigt tilbage til iPool.

Det må da vÊre en konkurrent der incognito har anmeldt iPool så dårligt, for det har virkelig ikke hold i virkeligheden.

Svend Pedersen

2024幎7月1日

Hej Svend

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det er ikke utÊnkeligt, at nogle anmeldelser kan vÊre fra konkurrenter eller fra personer, der af en eller anden grund har haft en negativ oplevelse, som ikke nÞdvendigvis afspejler virksomhedens generelle standard.

Det er godt, at du har haft en så god oplevelse med iPool siden dag ét, både med bygningen og vedligeholdelsen af din pool, samt den hÞje kvalitet af service og vejledning, du har modtaget. Det er vÊrdifuldt at dele din Êgte positive oplevelse, da det kan hjÊlpe med at give et mere nuanceret billede af virksomhedens prÊstationer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。