企業情報

3. 公営プール
  4. プール
  5. プール補修業

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hos Dreampool hjælper vi dig med at realisere din drøm om swimmingpool eller spa. Ring på 60153186 og få en snak om dine drømme og tanker og lad os hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Flot renovering af 50 år gammel beton pool.

Jimmi fra Dreampool har været en fantastisk partner og leverandør i forbindelse med en total renovering af vores betonpool. Resultatet overgår vores forventninger, og vi er så glade og tilfredse.
Vi kan varmt anbefale Dreampool.

2025年6月27日

Dreampool からの回答

Tusind tak for de flotte ord Jan det sætter jeg stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Når du vil være sikker på et godt resultat

Jimmi var primusmotor da vi fik anlagt vores swimming pool september 2002. Jeg tror på, at vi mødte alle de uforudsigelige forhindringer man kan tænke sig undervejs. Jeg husker, at det var Jimmi der bevarede roen og viljen til, at projektet skulle lykkes. Det gjorde det, med et hav af udfordringer. Hatten af for Jimmi. Vi oplever stadig Jimmi som kompetent, hjælpsom og med et smil på læben. Jeg håber, at vi har Jimmi de næste 30 år.

2020年6月27日

Dreampool からの回答

Tak Lars for de pæne ord, ja det var et projekt med et par udfordringer. 😁

5つ星のうち5の評価

Vi kan på det varmeste anbefale Dreampool

Vi kan på det varmeste anbefale Dreampool.
Vi har fået renoveret vores gamle swimmingpool, og vi er bare så glade for det flotte arbejde, Jimmi har udført.

2019年10月11日

Tusind tak for de pæne ord Rasmus. 😁🌴☀️

5つ星のうち5の評価

Allerbedste poolfirma / uden tvivl.

Jeg har været kunde hos Dreampool i mange år og det er klart den bedste service man kan tænkte sig. Jimmie svarer altid og kommer med det samme, man har et problem med sin pool eller spa. De er virkelig` fagligt dygtige og ved alt om det at have pool. Man kan være fuldstændig sikker på, at alt bliver udført med stor præcision og stor dygtighed. Så hvis man skal vælge en leverandør til alt omkring pool og spa, SÅ er det Dreampool man skal vælge. Priserne er fornuftige og kvaliteten er fuldstændig i top. KÆMPE anbefaling fra en glad poolkunde.

2019年1月14日

Tusind tak for de flotte ord Charlotte. 🙏☀️🌴🏊🏼‍♂️

5つ星のうち5の評価

Super renovering - nu er der liv i poolen igen!

Dreampool har renoveret vores gamle pool til et rent 12 tal. Jimmy, ejer og indehaver, bruger de bedste materialer og har gode leverandør aftaler. Hertil kommer at Jimmy aldrig er mere end et opkald væk hvis vores system ikke er helt tunet. Rigtigt god service!! Tak Jimmy

2018年7月16日

Dreampool からの回答

Tusind tak for de pæne ord Kirsten, og tak for et godt samarbejde. 😊☀️🏊🏼‍♂️🏊🏻‍♀️ Håber I kommer til at nyde poolen i mange år frem.

5つ星のうち5の評価

Dreampool er det bedste pool-firma der…

Dreampool er det bedste pool-firma der findes i Danmark. Når man ringer til indehaveren Jimmi, så er alt på plads kort tid efter. Kan kraftigt anbefales, hvis poolen skal ordnes.

2018年5月25日

Tak Henning for de fine ord. Godt I er tilfredse

Outstanding kort fortalt

Outstanding kort fortalt! Alt var perfekt super service og leverance til tiden!! Kan kun anbefale Jimmi! Vi fik leveret en 4,5*13 meters pool.

2018年5月24日

Tak Niels for de pæne ord, glad for I er tilfredse. ☀️☀️

5つ星のうち5の評価

Dreampool er et godt og sikkert valg

Altid super service fra Jimmi. Han har bygget vores pool og kommer et par gange om året og holder service på den.. hvis der er problemer med poolen kommer han hurtigt og har en løsning på problemet 😀. Kan kun anbefale ham

2018年5月24日

Tak Peter 👍☀️
Glad for at I er tilfredse.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。