レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har haft en virkelig dÃ¥rlig oplevelse med Pooltech. Efter aftale igennem feriepartner og en lovet pris for deres assistance har det virkelig kostet kasse at fÃ¥ dem til at hjÊlpe. Jeg har... もっず芋る

Jeg har for nogle Ã¥r siden kÞbt et vildmarkskar hos PoolTech. Bestilling og levering fungerede helt perfekt. Jeg skulle sÃ¥ bestille et nyt lÃ¥g pga defekt (min fejl) . I den forbindelse opstod nogle f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Pooltech har lige sat varmepumpe op hos os . Alle aftaler vedr pris og dato for opsÊtning er gÃ¥et fuldstÊndigt fantastisk og deres medarbejder Robert kom med gode rÃ¥d og vejledning omkring vedligehold... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mit overstykke til sandfilteret fik en flÊnge og holdt ikke tÊt mere. Ringede og spurgte om de kunne hjÊlpe med en ny. Der blev ringet til Sverige og bestilt i Holland - super service og lÞbende konta... もっず芋る

䌁業情報

1. プヌル
  2. 屋内プヌル
  3. 公営プヌル
  4. スパ
  5. プヌル工事請負業者
  6. プヌル補修業

圓該䌁業による蚘述

PoolTech er et firma med over 15 års erfaring med salg af swimmingspools, vildmarksbad og udespa som vores kerneområde. Vi er desuden specialister i renovering af eksisterende samt etablering af nye swimmingpool anlÊg.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

106件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse

Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Pooltech.
Efter aftale igennem feriepartner og en lovet pris for deres assistance har det virkelig kostet kasse at få dem til at hjÊlpe.
Jeg har modtaget en kÊmpe regning som jeg har klaget over og de bliver ved med at sige at regningen er OK da forsikringen sikkert vil dÊkke deres udgift. Jeg synes at det er fuldstÊndig urimeligt at de sender regning på 4000 kr bare for transport når de har lovet at kigge forbi vores sommerhus da de alligevel var i området. Jeg klager til dem igen og de siger igen at det er helt korrekt faktureret (Claus - deres direktÞr) med kÞrsel selvom andet var aftalt med ferie partner.
Jeg er ked af at de prÞver at udnytte vores forsikring så groft ved at fakturer kÞrsel flere gange på samme tur - det gÞr man altså ikke.
Jeg har ligeledes gentagende gange rykket for en rapport - jeg bliver lovet noget nyt gang efter gang - men der sker bare ikke noget..
Efter mange opkald og beskeder er det dog lykkedes at få en rapport fra Claus deres direktÞr.
Nu kan jeg gå vider med sagen til vores forsikrings selskab.
Efter den behandling bliver det med 100% garanti ikke Pooltech det får noget med vores sommerhus at gÞre i denne sag og ligeledes generelt i fremtiden.

2026幎3月5日

Super hÞjt serviceniveau

Super hÞjt serviceniveau - selv da tingene drillede lidt, var både personalet på kontoret og serviceteknikeren vedholdende, indtil vi var helt i mål og endte med den rigtige lÞsning.
Også efterfÞlgende god opfÞlgning.

2025幎11月2日

Bestilte i efteråret 2024 ny liner og

Bestilte i efteråret 2024 ny liner og termotÊppe til min pool. De ankom 28. april og udÞrte arbejdet over 3 dage. Der var en del fejl som efter lange svarfrister, og besÞg, efterfÞlgende er prÞvet rettet, men jeg har stadig en pool med skÞhedsfejl og et termotÊppe som nÊsten er umuligt at rulle sammen. Fejl omkring buler på sider skulle rettes 7. juli og de ankom 8. juli og skulle komme og fjerne diverse pinde på tvÊrs af poolen dette skete efter rykning den 16. juli (de havde desvÊrre glemt det, så igen 10 dage uden badning) .
Den 21. juli talte jeg med firmaet og skulle sende billeder afdet nye temotÊppet (da det var skiftet da de mente det leverede af dem var for tykt til at blive oprullet) som heller ikke kunne oprulles p.g.a. at endnu dårligere montering og tilpasning, og de ville vende tilbage. I dag 3 uger senere har jeg stadig ikke hÞrt noget og jeg har kunnet bade 2 gange i mellemtiden, hvor jeg har haft hjÊlp til oprulningen. Så stort set en sommer hvor jeg skulle nyde min pool uden badning og spild af godt kr. 80.000, da den var, måske lidt mere slidt, men meget mere anvendelig fÞr renoveringen.
Brug aldrig dette firma.

2025幎8月11日

Tak PoolTECH - vi har sydbyens (Aarhus) fedeste pool

PoolTECH fortjener ros og skal have min allerfÞrste anmeldelse på TrustPilot!

For 4 år siden selvbyggede jeg en stÞrre saltvands pool stÞbt i beton (90m3)
PoolTECH leverede alle stumper til teknikken (Klorinator, glasfilter, filterpumpe, varmepumpe, fittings og meget andet.)

Som fuldstÊndig nybegynder i poolverdenen var det i bund og grund et skÞrt projekt at kaste sig over.
Der er rigtig meget man ikke ved - man ikke ved!

Vi stolede på PoolTECH, da vi bestilte alle stumper til teknikken. Stumper vi ikke vidste fandtes og i bund og grund hvad skulle bruges til. Var de overhovedet nÞdvendige?

PoolTECH var overmÃ¥de servicemided og tog mig flere gange i ”hÃ¥nden” og guidede mig - ogsÃ¥ selvom projektet fra min side trak en del ud. Faktisk var jeg ind i mellem tÞvende med at ringe – jeg ville ikke drive rovdrift PoolTECH’s velvillighed.
Men uanset hvornår og hvor ofte jeg alligevel ringede, blev jeg mÞdt med smil og en oprigtig nysgerrighed på mit store projekt - Jeg fik altid fyldestgÞrende og proffesionelle svar på mine spÞrgsmål.

Vi havde f.eks. en frekvensomformer der fejlede – PoolTECH var behjÊlpelig med at fejlsÞgning og i sidste ende hurtigt fremsende en ny.

Et andet eksempel, der ogsÃ¥ kan fremhÊves, er PoolTECH’s tillid. Da jeg skulle bygge rÞrinstallationen, der qua mine egne krav, lÃ¥ langt udenfor hvad man normalt gÞr som selvbygger, fremsedte PoolTECH en stor mÊngde fittings. Jeg skulle blot returnere overskuddet og afregne efterfÞlgende.

Fornylig skulle jeg hjÊlpe en kammerat med ombygning af hans pool til saltvandsklorinering. Her blev vi mÞdt med nÞjagtig den samme imÞdekommende attitude som da jeg byggede min egen.

PoolTECH og isÊr Klaus SÞrensen, skal have stor tak - og del i Êren af, at vi idag står med sydbyens (Aarhus) fedeste pool!

2025幎4月3日

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Og fedt at du kom godt i mål med den store udfordring - man kan jo, hvad man vil :-)

Jeg sÞrger for at give dine roser videre til Klaus.

De bedste hilsner Claus fra poolTECH

Super service Hej vil gerne fortÊlle at jeg har fÃ¥et

Hej vil gerne fortÊlle at jeg har fået den bedste service man ka få en hjÊlpsomhed ud over det normale klar med svar og lÞsninger på alt mange tak til min pool leverandÞr mvk john FÊrgemann

2025幎6月12日

Hej John

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Jeg skal personligt sÞrge for at give dem videre til kontoret.

De bedste hilsner Claus fra poolTECH

Manglede lige noget på ordre efter

Manglede lige noget på ordre efter denne var afgivet. Min fejl. Super hjÊlpsomme med at skaffe fra fjernlager og bestille til dem selv for at videresende til mig. Super bÞvlet, men selv for en mindre ting, var det en flot service og en kÊmpe hjÊlp. Så rigtig god service for min fejl. Mange tak for jeres hjÊlp. Handler helt sikkert der igen. Ps. Rigtig gode priser.

2025幎6月10日

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord.

Super god hjÊlp

Super god hjÊlp fra Peter. Hjalp med at finde de rigtige stumper til min varmepumpe :)

2025幎6月2日

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Jeg sÞrger for at give dine roser videre til Peter.

Svar til PoolTech

Svar til PoolTech
Jeg giver lige prÊcis 0% for din besvarelse på min anmeldelse.
TÊnk at man kan sige at det "gik lidt skÊvt" om en pool der absolut ikke fungerer! TÞr slet ikke tÊnke på hvor mange 100.000 kr vi har betalt jer for et ualmindelig dårligt produkt og en fuldkommen ubrugelig så kaldt service.
Hvis du havde svaret på vores utallige henvendelser på både mail og telefon ville du have vidst at også jeres vinternedlukning fejlede. Dykpumpen I installerede virkede i 5-uger hvorefter vi var overladt til os selv igen. Og så mangler I iÞvrigt at tilbagelevere to svÞmmetrÊnere, som I har taget med jer hvilket I også ville vide hvis I havde taget telefonen.
Og bare virkelig flot at du i dag den 27 januar svarer på min anmeldelse fra 3 september. Det må da kaldes en lang responstid, men trods alt respons i modsÊtning til alle de andre henvendelser du har fået fra os.

2025幎1月27日
自発的なレビュヌ

PoolTech klarer også udfordrerne pools

Vores gamle pool trÊngte til en ny liner, så vi kontaktede forskellige pool firmaer her på SjÊlland.
Oplevelserne var meget forskellige, - mange svarede ikke tilbage mens kun et firma kom på besÞg.
Deres forslag til renovering af vores pool var opbygning af en helt ny beton pool, - og vi Þnskede kun en ny liner.
Vi blev anbefalet at kontakte PoolTech, og efter fÞrste henvendelse bad Claus om et par billeder af vores pool.
Efter et par dage modtog vi et tilbud på en ny liner.
Under hele forlÞbet fik vi professionel hjÊlp til alle de tekniske udfordringer, vi havde med renoveringen - herunder med forslag og indkÞb af kantsten, fliser samt de nÞdvendige materialer til nye rÞrfÞringer.
Da poolen var klargjort til opsÊtning af lineren stillede PoolTeck straks med mandskab til denne opgave. En 50 år gammel pool har dimensioner som er mere udfordrerne, men montÞrerne udfÞrte et fremragende stykke håndvÊrk med et meget flot resultat.
Vi er meget tilfredse med PoolTech og vores nye pool.

Ane & Niels Blom

2024幎9月6日

Hej Ane og Niels

Tusind tak for jeres pÊne ord - jeg er glad for, at vi fik udfordringerne lÞst tilfredsstillende. Jeg har delt jeres roser med både sÊlger og montÞrer.

Jeg kan sagtens anbefale Pooltech

Jeg kan sagtens anbefale Pooltech

De har til vores vildmarksbad installeret automatisk doseringsanlÊg samt varmepumpe.
Det var ikke uden bump på vejen men de lÞste det professionelt

Stor tak til Thomas, Heine og isÊr Peter

2025幎1月12日

Hej Uffe

Tak for din anmeldelse - jeg er glad for, at vi fik udfordringerne lÞst tilfredsstillende. Jeg giver dine roser videre til vores medarbejdere.

Enormt uprofessionelt firma

Enormt uprofessionelt firma, dårlig service og en ledelse som ikke har styr på tingene. Kan IKKE anbefales!
Pooltech er ansat til at vedligeholde pool i vores sommerhus. Vi har over en 2 årlig periode betalt flere hundrede tusinde for udskiftning af dele til poolen, og har en pool som stadig ikke virker optimalt.
ForsÞger dagligt at komme i dialog med ejer af virksomheden Klaus, som fÞrst lover at få styr på tingene, men som nu vÊlger ikke at respondere på henvendelser. Vi er blevet lovet i 6 måneder, at han vil sende en montÞr ud for at lave poolen, hvilket vi har betalt for. Hver gang vi står klar på adressen som aftalt, mÞder Klaus ikke op.
Hvis man er så uheldig allerede at have stiftet bekendtskab med dette firma, så betal ikke regningen fÞr alting virker. Ellers er der ingen hjÊlp at hente.

2024幎12月19日
自発的なレビュヌ

PoolTech - seriÞs og anbefalingsvÊrdig samarbejdspartner

Jeg kan kun på det varmeste anbefale pooltech. StÞbningen af betonen til vores udendÞrs pool har jeg selv stået for, men jeg turde ikke kaste mig ud i projektet af montering af liner samt kantfliser omkring poolen.
Efter kontakt med flere firmaer var tilliden til pool leverandÞrene ikke ligefrem helt i top, det er en noget broget flok med tvivlsom viden og faglighed, men det Êndrede sig efter en snak med Klaus fra PoolTech. Han tog projektet seriÞst og lyttede samt forstod hvad vi Þnskede og vi fik efterfÞlgende hurtigt et tilbud der var udspecificeret og til en yderst acceptabel pris.
Arbejde er godt udfÞrt og et par smådetaljer er efterfÞlgende blevet rettet uden brok eller ekstra betaling.
Som kunde hos PoolTech får du en behandling som forventet fra et professionelt firma, der er god kommunikation og ikke mindst kompetente og klare udmeldinger - det giver god tryghed og tilfredshed som kunde.
Måske megen ros til PoolTech, men alle fra sÊlger Claus, direktÞr Klaus til montÞrerne har udfyldt deres roller til UG.

2024幎7月30日

Hej SÞren

Tak for din anmeldelse - jeg ar straks delt dine roser med både sÊlger, direktÞr og montÞrer. Vi bestrÊber os altid på at levere en professionel ydelse og med vores mange års erfaring ved vi efterhånden, hvad der krÊves.

Vi håber du får stor glÊde af din flotte swimmingpool.

Claus fra poolTECH

Bucover pooltag som var bedre end forventet

Kontaktede Pooltech omkring et pooltag, gav dimensionerne på poolen og på kort tid fik et godt tilbud på et Bucover tag som blev lavet, leveret og monteret på 2 uger efter overfÞrsel af penge. Resultatet var bedre end forventet.

2024幎12月4日

Hej Arnor

Dejligt at hÞre, at hele processen har vÊret tilfredsstillende. Og tak for billederne - det ser virkelig også godt ud.

Arrogant rådgiver

De bestilte varer ankom hurtigt og prÊcist, men jeg ringede for lidt rådgivning vedrÞrende nogle yderligere produkter, og fik en meget arrogant og afvisende person i rÞret, som tilsyneladende ikke anede ret meget om, hvad der kunne bruges sammen, og anbefalede mig at Google problemet, og kÞbe et andet sted.

Efterskrift:
Jeg har efterfÞlgende fået en opringning af chefen for firmaet, og vi havde en god snak om tingene, hvor han bl.a. udtalte, at han ville tage hånd om de ting som jeg ankede over.
Afslutningen blev, at jeg nu har samme gode indtryk af firmaet, som jeg havde i forvejen, og jeg vil handle der igen, på samme måde, som jeg har gjort flere gange fÞr.

2024幎11月5日

Hej Orla

Som nÊvnt i telefonen, så er vi kede af, at du fik en dårlig oplevelse i forbindelse med din henvendelse til os. Vi har påtalt sagen over for medarbejderen.

Vi er glade for, at du fortsat vÊlger at handle hos os - og du skal også altid vÊre velkommen til at stille os spÞrgsmål igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。