レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tobias har vÊret en kÊmpe hjÊlp iforhold til password og opsÊtning af outlook på min arbejds mobil. Var rolig og bare klar til at give en hjÊlpende hånd - stor ros til ham.

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Deres IT support er virkelig hurtig, og har flere gange redet min virksomhed. Det er perfekt for firmaer der ikke har kapacitet til at have deres egen IT afdeling. Her kan du slippe for bÞvl ved se... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi fik Itagil anbefalet af vores konsulent pÃ¥ vores ERP system. Vi havde et mÞde med dem og valgte at skifte til dem for alt vores infrastruktur, netvÊrk, hardware og licenser. Vi har vÊret meget glad... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. コンピュヌタのコンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Vi er et IT-firma, der dÊkker hele Danmark med lokationer i KÞbenhavn, Odense og TÞnder. ITAGIL er specialiseret i at vÊre IT-outsourcing partner for små, mellem- og store virksomheder.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Uden tvivl 5 stjerner til ITAGIL

Jeg har henover det sidste halve år benyttet ITAGIL til en rÊkke forskellige IT og sikkerhedsopgaver.

De har gennem perioden vÊret super effektive og meget hjÊlpsomme, som har givet en stor tryghed.

De har uden tvivl min stÞrste anbefaling.

2024幎7月10日
5぀星のうち5の評䟡

Kan anbefale Itagil som en pålidelig samarbejdspartner

Vi fik Itagil anbefalet af vores konsulent på vores ERP system. Vi havde et mÞde med dem og valgte at skifte til dem for alt vores infrastruktur, netvÊrk, hardware og licenser. Vi har vÊret meget glade for vores skifte til Itagil, som har levet op til alt det, som de har lovet fra starten og hjulpet os godt igennem skiftet og leverer hver dag hurtig og sikker service til os.

2024幎1月2日

KÊre Connie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine erfaringer med ITAGIL! Vi er utroligt glade for at hÞre, at du er tilfreds med os som jeres nye IT-partner. Samarbejdet har vÊret en fornÞjelse, og vi ser frem til at fortsÊtte det gode samarbejde samt at gÞre IT nemt for jer. 🙂

5぀星のうち5の評䟡

Itagil leverer stabil it og god support

Vi har valgt at outsource vores it til Itagil, og det har vÊret en god beslutning. Vores it kÞrer meget mere stabilt, efter vi skiftede til dem, og vi får altid hurtig og effektiv hjÊlp af deres flinke konsulenter, når der er behov for det. Jeg kan helt sikkert anbefale Itagil!

2023幎2月10日

Excellent support & help

2022幎9月1日

ITAGIL - we make IT easy からの回答

KÊre Tore - tusind tak for din tilbagemelding. Det glÊder os, at du vurdere vores indsats som "excellent" :-) Vi ser frem til at tilbyde vores assistance til dig og dine kollegaer fremadrettet :-)

Hurtig og professionel service

Jeg stod i et akut og selvskabt IT problem, og fik utrolig hurtig og professionel hjÊlp.

Jeg har ikke tidligere haft kontakt med ITAGIL, men jeg gemmer kontaktoplysningerne til nÊste gang.

2022幎8月24日

ITAGIL - we make IT easy からの回答

KÊre Helge - tusind tak for din tilbagemelding. Rosen er givet videre, og vi glÊder os til at tilbyde vores assistance til dig fremover :-)

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god og hurtig service og

Virkelig god og hurtig service og alligevel også tid til at forklare hvad lÞsningen på mit problem var. Glimrende hjÊlp i forbindelse med genoprettelse af mine data og generelle opsÊtning af udstyret.

2022幎7月6日

ITAGIL - we make IT easy からの回答

KÊre Jens. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sÊtter vi stor pris på! :)

Super service!

Altid hyggelige, hurtige og effektive :)

2022幎1月21日

ITAGIL - we make IT easy からの回答

KÊre Miriam. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sÊtter vi stor pris på! :)

Qulified

Quick, and to the point. Handling our MS 365 system.

2021幎11月12日

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig og kompetent "udrykning"

KÊmpe ros herfra til Nicholas og Itagil for hurtig og kompetent hjÊlp, da vi oplevede akutte mailproblemer.
Vi havde ikke brugt Itagil fÞr, men det er bestemt ikke sidste gang!

2020幎11月17日

ITAGIL - we make IT easy からの回答

KÊre Mikkel. Tusinde tak for dine besked og dine stjerner. Det sÊtter vi stor pris på! :)

5぀星のうち5の評䟡

WOW - dette lettede mit liv :)

Deres IT support er virkelig hurtig, og har flere gange redet min virksomhed.

Det er perfekt for firmaer der ikke har kapacitet til at have deres egen IT afdeling. Her kan du slippe for bÞvl ved selv at skulle styre det, og koncentrer dig om dine primÊre kompetancer. En virkelig professionel samarbejdspartner.

2018幎5月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス