Allt fungerade bra med betalning och leverans. Lite svÃ¥rt att förstÃ¥ sig pÃ¥ montageanvisningen pga liten text. Men efter lite klurande sÃ¥ var det inte sÃ¥ svÃ¥rt nÀr man vÀl kom pÃ¥ konstruktionen Anna... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har anvÀnt den ett kort tag nu. och den fungerar bra dÃ¥ jag lÀngtat efter en slangupprullare som ej trasslar, denna upprullare sprider slangen perfekt vid upprullning och har 20 meters slang och... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag stod i valet/kvalet om jag skulle köpa belysningen frÃ¥n eBay/amazon eller ivon. Landade i att ta ivon i förhoppning att fÃ¥ lite mer kvalité. Men helt Àrligt kÀnns det som att grejerna kommer f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag Àr jÀttenöjd med leveransen frÃ¥n ivon, jag har köpt bÃ¥de hexagon belysning och tryckluft- och elslangvinda. Installationen var enkel och smidig och resultatet blev över förvÀntan, jag kommer g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
IVON AB Àr ett svenskt företag specialiserat inom garagetillbehör som erbjuder exklusiva, högkvalitativa och visuellt tilltalande produkter till rimliga priser. VÃ¥r filosofi kring produktutveckling kan enkelt sammanfattas genom orden âhögkvalitativ stilmedvetenhetâ. Med ett stÀndigt fokus pÃ¥ överlÀgsenhet och design strÀvar vi efter att erbjuda produkter som inte bara Àr funktionella utan Àven estetiskt tilltalande, genom ett enhetligt designmÀssigt formsprÃ¥k. Magi skapas dÀr funktionalitet kombineras med ett visuellt hÀftigt intryck och kompromisslös kvalitet. Vi hjÀlper dig helt enkelt att omvandla ditt garage, till ett riktigt drömgarage. IVON uttalas âAj-VÃ¥nnâ och har inspirerats frÃ¥n engelska âI wonâ = En vinnarkÀnsla ska infinna sig i kroppen nÀr du köpt vÃ¥ra produkter, eftersom de tar ditt garage till en helt ny nivÃ¥. En mentalitet och ett tankesÀtt som har genomsyrat vÃ¥rt företag frÃ¥n dag 1. VÀlkommen till IVON!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En fantastisk service ifrÃ¥n er med attâŠ
En fantastisk service ifrån er med att leverera.

IVON ããã®åç
Smidig installation verkar bra kvalitéâŠ
Smidig installation verkar bra kvalité för priset följde med fÀrdig installerade luftkopplingar som funkar dock var honan lite klumpig att klicka fast så ersatte med en cejn koppling

IVON ããã®åç
Jag stod i valet/kvalet om jag skulleâŠ
Jag stod i valet/kvalet om jag skulle köpa belysningen från eBay/amazon eller ivon. Landade i att ta ivon i förhoppning att få lite mer kvalité. Men helt Àrligt kÀnns det som att grejerna kommer från något av de 2 andra.
De Àr varken smidigt att montera ihop eller få upp i taket. Och att de skulle ta 2 timmar som de står i den dåligt utskrivna monteringsanvisningen Àr ett skÀmt, det tar 2 timmar o plasta av delarna så försiktig man måste vara med grejerna.
Riktigt missnöjd faktiskt, jag har bett om en retursedel och monterat spotlights istÀllet. ð

Grym service och support
Grym service och support. Rekommenderas varmt. Speciellt Isabelle som hjÀlpte mig trots att det var jag som strulat till detð

IVON ããã®åç
Snabba leveranser och bra priser tillâŠ
Snabba leveranser och bra priser till bra kvalite.

IVON ããã®åç
Tyckte i efterhand att priset Àr rÀttâŠ
Tyckte i efterhand att priset Àr rÀtt högt för en rebrandad produkt.

IVON ããã®åç
Snabb leverans bra kvalitet och okayâŠ
Snabb leverans bra kvalitet och okay pris på allt jag bestÀllt

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã