Jeg betalte over 2.000 kr. for en graveret ring og ventede 8 uger pÃ¥ levering â kun for at modtage et produkt, der ser billigt og beskadiget ud. Indgraveringen er hvid, som om ringen er falsk og er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik desvÊrre tilsendt det forkerte smykke, da der var sket en fejl pÃ¥ deres lager, fik jeg senere oplyst. Fik derefter af vide jeg blot skulle returnere det gennem deres returportal, hvilket sÃ¥ heller... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service, hjÊlpsom, lÊkkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sÊlger og kÞber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejerð€©ð€©ð€©ð€© jeg fik lavet en spical di... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smykkerne i sig selv er skÞnne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde mÃ¥lt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert stÞrrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prÞve og b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
IX STUDIOS betyder dansk håndvÊrk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndvÊrk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at vÊre DIG. Det er det.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Hurtig og effektiv levering. Og kÞbet var lige hvad han havde forestillet sigððŒ

Ixstudioscph ããã®åç
For det fÞrste var leveringen superhurtig! Selv om den ikke havde vÊret det, så havde de stadig fået 5 stjerner!! Det er nogle af de mest fantastisk smykker, jeg nogensinde har kÞbt - jeg kÞbte to halskÊder og to ringe, og de er den perfekte kombination af min mormors elegance og sådan en lidt mere fremme i skoene hipster sÞmand - det lyder måske mÊrkeligt, men det er det slet slet ikke, det fungerer bare!

Ixstudioscph ããã®åç
Jeg kÞbte en flot sÞlvring - oval signet ring. Men efter to ugers brug ligner den noget, jeg har trukket i en legetÞjsautomat. Rhodineringen ser ud som om den er ved at skalle af, og ringen er fuldstÊndig ridset. Den er ikke sÊrlig flot mere, og jeg har ikke lyst til at gå med den. Jeg havde forventet en hÞjere kvalitet - den kostede trods alt 1.399 kr. Jeg kunne have fået en ring af langt hÞjere kvalitet hos Georg Jensen til samme pris. Jeg er dybt skuffet over kvaliteten.

Ixstudioscph ããã®åç
Rigtig fine ringe, men må desvÊrre kritisere deres retur system... troede kun det ville vÊre så bÞvlede hvis man havde kÞbt noget fra en indisk hjemmeside!
Muligvis fordi man er så vant til Zalando og deres hÞje standarter i forhold til returnering

Ixstudioscph ããã®åç
Super service! Bestilt et gavekort til min svigerdatter - men der var nogle udfordring (fejl 40!) Jeg derfor var nÞd til at kontakte Frederik IX Studios. Problemet var lÞst med det samme. Super behagelig service.

Ixstudioscph ããã®åç
Fan! Smukke smykker, velfungerende webshop - vender helt sikkert tilbage!

Ixstudioscph ããã®åç
Hurtig og nem betjening, og produktet mere end levede op til forventningen! Virkelig smukt forgyldt herrearmbånd. Det er IKKE sidste gang, jeg handler hos jer!

Ixstudioscph ããã®åç
Super flotte smykker. Min kÊreste blev glad for hans nye halskÊde âºïž

Ixstudioscph ããã®åç
KÞbte et flot armbånd, super tilfreds, fedt produkt, alt gik hurtigt og nemt

Ixstudioscph ããã®åç
Meget tilfreds ... Hurtig og nem bytning da ringen jeg havde fået var for lille..

Ixstudioscph ããã®åç
Jeg har netop modtaget den bestilte sÞlvring. Den er super flot, kraftig og buet som beskrevet. Perfekt og lige som jeg forestillede mig.
Meget tilfreds â£ïž

Ixstudioscph ããã®åç
Smukke smykker. Hurtig levering og kanon god kundeservice, som hurtigt hjalp da stÞrrelserne ikke passede og hurtigt fandtnogle nye.

Super hurtig ekspedition!
Jeg modtog de smukke Þreringe i en fin indpakning incl en sÞd hilsen med tak for ordren. 2 dage fra bestilling til levering, hurtigere kan det ikke gÞres. Er meget tilfreds med mit kÞb hos Frederik IX, det er ikke sidste gang jeg handler smykker her.

Ixstudioscph ããã®åç
Super flot design til meget rimelige priser. Godt gået.

Ixstudioscph ããã®åç
Jeg bestilte et par Þreringe torsdag aften på hjemmesiden. LÞrdag kunne jeg hente min pakke som indeholdt de fineste guldÞreringe. Sammen med Êsken med Þreringene kom et sÞdt lille kort med mit navn på. Jeg er meget tilfreds med både ekspedition og Þreringe.