Jeg betalte over 2.000 kr. for en graveret ring og ventede 8 uger pÃ¥ levering â kun for at modtage et produkt, der ser billigt og beskadiget ud. Indgraveringen er hvid, som om ringen er falsk og er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fik desvÊrre tilsendt det forkerte smykke, da der var sket en fejl pÃ¥ deres lager, fik jeg senere oplyst. Fik derefter af vide jeg blot skulle returnere det gennem deres returportal, hvilket sÃ¥ heller... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastisk service, hjÊlpsom, lÊkkert kvalitet, fantastisk kommission mellem sÊlger og kÞber selvom det kun var via e-mails, kun max ros her fra, og fra ringns ejerð€©ð€©ð€©ð€© jeg fik lavet en spical di... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Smykkerne i sig selv er skÞnne. Yderligere var betjeningen formidabel. Jeg havde mÃ¥lt mine fingre forkert og bestilt ringe i forkert stÞrrelse, men jeg kunne bare komme forbi studiet for at prÞve og b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
IX STUDIOS betyder dansk håndvÊrk med en massiv attitude. Vi er inspireret af X, en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndvÊrk og klassiske designs. Vi laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Kvalitets smykker med attitude. Det er vores New Way of Danish. Bottomline vil vi bare opmuntre dig til at vÊre DIG. Det er det.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Fantastisk forretning. Meget god kundeoplevelse hele vejen rundt. Jeg kan varmt anbefale Frederik IX Studios!

Ixstudioscph ããã®åç
Bestilte to ringe, som havde et rigtig flot design, men kvaliteten syntes ikke heraf. De to ringe som var forgyldte var også flotte, men det varede ikke lÊnge ved. Allerede efter 3 uger blev forgyldningen slidt af og det lignede nÊrmere en sÞlv ring end guld. Det var forventet for en anden ring, hvis prisklasse var en helt anden. Begge ringede kostede henholdsvis 900 og 840, men det var heldigvis på tilbud til Black friday. Jeg synes sÞrme det er Êrgeligt, at folk skal give fuld pris for en virkelig dårlig forgyldning. Håber virkelig den er blevet bedre siden jeg kÞbte hos jer. Ellers er det flotte smykker i laver

Ixstudioscph ããã®åç
Har kÞbt smykker fra Frederik IX Studios i nogle år efterhånden, og er mega tilfreds.
De er altid klar til at hjÊlpe, og smykkerne er unikke i sit udtryk! Elsker det.

Super fin service.
Der var problemer med levering ( i form af bortkommen pakke fra pakkefirmaet). Dette blev lÞst af Frederik IX på bedste vis.

Ixstudioscph ããã®åç
Fantastisk kvalitet og smukke smykker!! Deres kundeservice er enestÃ¥ende og hurtig pÃ¥ tasterne.ð

Ixstudioscph ããã®åç
De smukkeste smykker...ogsÃ¥ til 50+âšElsker at dresse op og ned med de forskellige styles og design - feminint, rÃ¥t, kantð€ - de kan det hele. Super god service bl.a. fri fragt uden belÞbsgrÊnse, og med de sÞdeste hilsner med pakkerne. Hurtig levering og skÞn personlig betjening.

Ixstudioscph ããã®åç
Super nice quality. I bought both a gold ring and a silver ring for me and my wife. The finish around the stones are perfect. I was in doubt if my size. The company helped me. My wife loves her ring. Great value for money..!

Ixstudioscph ããã®åç
Unikke smykker i virkelig god kvalitet. Super service! De bedste anbefalinger herfra.

Hurtig forsendelse
jeg fik svar fra kundeservice med det samme da jeg havde brug for noget hjÊlp
og er rigtig glad for den smykke jeg har modtaget

Super convenient service!
Jeg skulle bestille en ring til min lillefinger, jeg har aldrig gået med ring og jeg var i den kontekst i tvivl omkring korrekt stÞrrelse..
Jeg blev mÞdt af en super hjÊlpsom medarbejder, som styrede mig i mål ift. stÞrrelsen. Endvidere havde jeg ringen to dage efter min online bestilling. Super kvalitet though!

Ixstudioscph ããã®åç
Jeg har ikke kunne finde de rigtige smykker, indtil jeg fandt Frederiks IX Studios.
Super fede smykker, og en kvalitet som er meget bedre end hvad jeg har oplevet fra andre brands i samme prisklasse.
Derudover var det en fornÞjelse at besÞge deres showroom og få den fornÞdne hjÊlp til nemt at kunne vÊlge de rigtige smykker.

Ixstudioscph ããã®åç
Jeg har flere smykker fra Frederik IX Studios, som jeg bruger hver dag. De passer til alt og er blevet en fast del af min hverdags-uniform. Derudover har de en fantastisk service og er altid klar med svar og hjÊlp!
Fantastisk produkt, fantastisk virksomhed og fantastiske mennesker!

Ixstudioscph ããã®åç
Virkelig god service. Lynhurtig levering, og lynhurtig retur, da jeg havde fortrudt og hellere ville have en anden halskÊde. Har ikke haft den af siden jeg kÞbte den! Tak

Uforskammet lÊkre smykker!
Frederik IX har leveret smykker til både min kÊreste og jeg, som er umulige at slide op. Jeg har min FigarokÊde på i bad og til trÊning. Og den har ikke så meget som et my brugsspor. Det her er smykker i en sÊrklasse langt udover det forventelige og til et prisniveau, som anfordrer, at det ikke kan betale sig at kÞbe smykker andre steder!
Vi har én enkelt gang oplevet problemer med levering, men efter en kort snak med kundeservice sÞrgede de for levering i lÞbet af en formiddag.
HÞjt serviceniveau, unika smykker og enestående kvalitet. Det er her, du vil lÊgge dine penge!

Ixstudioscph ããã®åç
Fine produkter, fornuftige priser og hurtig levering - så er alt jo godt!
... Skulle man tro.
Så lÊnge du ikke lÞber ind i problemer med deres fragtpartner, reklamationer eller andet, hvor du skal have fat i deres såkaldte "kunderservice".
De vil gÞre alt hvad der står i deres magt for, at flytte ansvaret fra dem selv og over på dig eller deres samarbejdspartnere. Derudover vil du modtage svar når det passer dem, hvis du da overhovedet modtager noget svar på dine henvendelser. De vil naturligvis hÊvde, at du har modtaget svar i stakkevis, for at holde deres egen sti ren, selvom dette er langt fra sandheden.
Derudover skal du sÞrge for, at du ved mere om kÞbe-/aftaleloven end de gÞr, da du ellers står i en meget skidt position - og den forsÞger de naturligvis at udnytte.
FÞrst når de bliver gjort opmÊrksom på den givne lov og dennes bestemmelser Êndrer de mening - men husk, det er stadig ikke deres skyld, men nemlig din egen.
Jeg har tidligere kÞbt produkter på deres hjemmeside, hvor jeg ikke har haft brug for at tage fat i kundeservice, men da jeg ved mit 2. kÞb skulle have fat i dem, viste det sig at blive et sandt mareridt.
Sagen startede d. 28 august og er stadig ikke afsluttet.
Alt i alt en jammerlig oplevelse.

Ixstudioscph ããã®åç
Jeg har godt nok ikke kÞbt noget med tilmeldte mig deres konkurrence. Jeg hade lige et spÞgrsmÃ¥l til konkurrencen sÃ¥ jeg spurte dem selvfÞlgelig. Og jeg aldrig oplevet sÃ¥ hurtigt svar der gik omkring 6 sekunder og sÃ¥ var der svar. Og det er ikke hver dag det sker ð€©

Ixstudioscph ããã®åç
Fantastisk kvalitet og lÊkre massiveâŠ
Fantastisk kvalitet og lÊkre massive designs ð.
Super service og lyn hurtig levering!

Ixstudioscph ããã®åç
jeg fik lavet en spical disegnet ring, til gave med 3 viking symboler og runeskrift og det blevet meget bedre end forventet.

Ixstudioscph ããã®åç
Ejer en ring fra Frederik IX. Fantastisk kvalitet - og service ligeledes i top i deres showroom i Indre KÞbenhavn :-)

Ixstudioscph ããã®åç
Alt var som bestilt, og jeg modtog min pakke hurtigere end forventet - tak