Jeg kommer til aftalt tid og ringer pÃ¥ - dÞren Ã¥bnes af en mand i bar overkrop, som ser meget overrasket og forvirret ud. Da jeg siger, at jeg har en tid kl. 15, siger han kom ind, og vi gÃ¥r ind i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har som relativ stor skeptiker valgt at give J-Hypnose.dk en chance, da beskrivelsen af hans rygestop behandling ingen profit giver, sÃ¥fremt det ikke virker da der egentlig er behandlinger ude... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jacob har hjulpet mig pÃ¥ en sÃ¥dan mÃ¥de som ingen andre har kunne fÞr. Allerede efter fÞrst behandling var jeg i klart bedring og efter tredje kunne jeg ikke fÃ¥ armene ned. Jeg vil anbefalede Jacob... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har kronisk stress i en Ã¥r rÊkke og allerede efter to behandlinger oplevede jeg nedsat tinitus, bedre sÞvn og mere ro i kroppen. Vil anbefale j-hypnose til alle der trÊnger til at prÞve en ny tilg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hypnoseklinik for behandling rygestop, sukkertrang, vÊgttab, fobier, angst og meget mere. Hypnoseklinikken ligger i rolige og trygge rammer i det centrale Vejle.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg kommer til aftalt tid og ringer på - dÞren åbnes af en mand i bar overkrop, som ser meget overrasket og forvirret ud. Da jeg siger, at jeg har en tid kl. 15, siger han kom ind, og vi går ind i en meget rod og rÞglugtende lejlighed, og både min mand og jeg når lige at tÊnke, at her skal jeg sgu ikke i hypnose .....
J går ind på et vÊrelse og sÊtter sig på en briks, og kigger op på mig med "vilde" Þjne. Jeg spÞrger om han har glemt det, og han svarer med det samme Ja, vil i ikke godt gå ....
Jo siger jeg, vender om og går ud, og dÞren lukkes bag mig uden et ord - ikke engang en undskyldning, ej heller en efterflg. mail..!
Den mand skal da vist hjÊlpe sig selv, inden han kan hjÊlpe andre - han lignede en som var påvirket af et eller andet og lige var vÊltet ud af sengen - JEG er rystet.....
Så jeg kÞrte da lige 2 x 100 km forgÊves, og spildte flere timer af min dyrebare sÞndag, så måske jeg burde have refunderet mit brÊndstof ?

J Hypnose ããã®åç
Jeg skal igennem en stÞrrer omgang ved tandlÊge/ protese teknikker. Jeg lider af stor tandlÊge skrÊk. Blev anbefalet at prÞve hypnose, og sagt så gjort. Havde fÞrste behandling den 12 marts og en idag hos Jakob.
Han har gjort at jeg ikke har frygt for at tage afsted til tandlÊge, fjernet min frygt for alt hvad behandlingen indebÊrer og tÞr nu mÞde op uden tanke mylder. Og ikke er bange for det bagefter.
SÃ¥ alt i alt en virkelig god oplevelse, og kan varmt anbefale hans hypnose
Kunne der gives 10 stjerner, havde han fået det.. TAK Jakob

J Hypnose ããã®åç
Jacob har hjulpet mig på en sådan måde som ingen andre har kunne fÞr.
Allerede efter fÞrst behandling var jeg i klart bedring og efter tredje kunne jeg ikke få armene ned.
Jeg vil anbefalede Jacob til alle jeg mÞder som Þnsker en bedre udgave af sig selv.

J Hypnose ããã®åç
Jeg har kronisk stress i en år rÊkke og allerede efter to behandlinger oplevede jeg nedsat tinitus, bedre sÞvn og mere ro i kroppen. Vil anbefale j-hypnose til alle der trÊnger til at prÞve en ny tilgang, til de problemer mam står med.

J Hypnose ããã®åç
Jeg har vÊret afhÊngig af snus i ti år plus og allerede efter fÞrste behandling blev jeg fri for snus. Nu er jeg nikotin fri. Endelig
Tusind tak for den fantastiske hjÊlp.

J Hypnose ããã®åç
Jeg er blevet helt fri fra damp... HELT FRI!!! Jeg har vibet i over 2 år, og rigtig meget til sidst, så det var helt ude af kontrol. Jeg blev anbefalet j hypnose af en ven der var blevet kvit med snus hos ham. Det var en virkelig positiv og allerede efter 1 behandling, var alt trang vÊk. Og er så tryg, når han har forlÞbet, så hvis der kommer trang kan jeg altid henvende mig igen. Jhypoose er virkelig anbefalelsvÊrdigt.
Jeg kan varmt anbefale J Hypnose. Jacob er utrolig dygtig og tillidsvÊkkende. Man mÊrker med det samme, at han virkelig ved, hvad han laver. Han formår at skabe en rolig og tryg atmosfÊre, hvor man fÞler sig helt set og forstået.
Jeg var lidt nervÞs fÞr fÞrste session, men Jacob fik hurtigt fjernet enhver bekymring. Han forklarer alt på en jordnÊr måde og guider en professionelt gennem forlÞbet. Effekten har vÊret overraskende god, og jeg mÊrker tydeligt en positiv forskel i min hverdag.
Tak for en virkelig god oplevelse, Jacob â jeg kommer helt sikkert igen og giver mine varmeste anbefalinger videre til andre, der overvejer hypnose.

J Hypnose ããã®åç
Er virkelig imponeret og taknemmelig ðover den virkelig gode oplevelse, jeg havde fra start til slut. Jacob er yderst tillids vÊk kende og Rar, jeg fÞlte mig tryk fra starten, samtidig med de fysiske rammer ogsÃ¥ er virkelig gode .effekten af behandling har ogsÃ¥ vÊret i top jeg har smidt smÞgerne og har ogsÃ¥ fÃ¥et bugt med min angst.GÞr som jeg uanset hvad du stÃ¥r med gi jacob et kaldð

J Hypnose ããã®åç
Jeg har som relativ stor skeptiker valgt at give J-Hypnose.dk en chance, da beskrivelsen af hans rygestop behandling ingen profit giver, såfremt det ikke virker da der egentlig er behandlinger uden yderligere afregning indtil man er rÞg/nikotin-fri...
Jeg har ikke rÞget efter 1. behandling, men har dog stadig fulgt Jacob's anbefaling og taget behandling nr. 2 som han anbefaler.
Ca. 3 uger med lettere cravings efter nikotin, men intet sammenlignet med tidligere forsÞg i forhold til at blive rÞgfri...

J Hypnose ããã®åç
En fantastisk mand med en fortryllende stemmeð¥°
Var der i gÃ¥r og kan mÊrke en verden til forskel. HÃ¥ber resultatet er permanent og ellers sÃ¥ ses vi igen ð

J Hypnose ããã®åç
Super fint forlÞb hos Jakob og har nu vÊret snus fri i 3 uger.

J Hypnose ããã®åç
Jeg har vÊret hos Jacob for at fÃ¥ hjÊlp til rygestop. Jeg har rÞget knap 25 Ã¥r med 2x pauser (gravid og amning) jeg har altid startet igen. Jeg synes (desvÊrre) det er hyggeligt at ryge, nok ogsÃ¥ derfor det er umuligt for mig at stoppe selv. Efter 1 gang hos Jacob var jeg ikke ryger mere, 2. gang gav lige boostet til at fylde det âtomrumâ der nu var. Jeg er helt oppe over hvor hurtigt og nemt det er at stoppe nu. 100% Jacobs indflydelse og dygtighed der er grunden til det.
Jacob jeg vil give dig 10 stjerner, hvis jeg kunne!
Tusind tusind tak for hjÊlpenðð»

J Hypnose ããã®åç
Jeg har nu vÊret rÞgfri i +14 dage efter 10 års rygning og efter at have vÊret i hypnose hos Jacob.
Jeg har aldrig haft den store tiltro til hypnose, men jeg må sige at det har virket. Rygestoppet har vÊret nemmere end jeg troede - og jeg er sikker på det skyldes Jacob og hans hypnose :-)
Varme anbefalinger herfra.

J Hypnose ããã®åç
Jacob er en rigtig fin fyrð Husk at opdater mig nÃ¥r din nye bog kommer ud Jacob

J Hypnose ããã®åç
Kom idag som aftalt og han vil ikke tage imod mig. Han kÞrt 250 km forgÊves. Rigtig dårlig oplevelse! Sådan kan man ikke behandle folk. 0 stjerner fra mig

J Hypnose ããã®åç
VÊgttab. Jeg vejede på den gode side af 100 kg. og gik i behandling ved Jacob. Yderst professionel og man fÞler man er i sikre hÊnder, fra man kommer tll man går. Nu er vÊgten faldet til under 100 som var mit mål, og den falder fortsat. Stor tak til Jacob. mange anbefalinger herfra

J Hypnose ããã®åç
Jacob har behandlet min mor for psykiske smerter i benet. Efter 3 behandlinger mÊrker hun en tydelig forbedring og kan nu gå ture igen. Kan kun give J-Hypnose mine bedste anbefalinger.

J Hypnose ããã®åç
Jakob er VANVITTIG dygtig!
Ãrlig og behagelig ! Kunne jeg give 10 sÃ¥ fik han det!