Delivered 1 wrong item and 1 correct. Whem I complained. I was told, that the ordered item was out of stock and replaced with the wrong item. They wanted me to return the wrong item, ad then refund me... ãã£ãšèŠã
Super hurtig levering. Varerne ok. MEN, hvis man fÃ¥r en forkert/defekt vare vil det nÊrmest vÊre umuligt at returnere den med de returbetingelser forretningen har. Jeg har aldrig oplevet lignende i fo... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Jagt-Jakt. Ved bestilling online har Leveringen vÊret meget hurtige, sÃ¥ jeg har vÊret yderst tilfreds Derudover har de et stort udvalg til jagt og outdoor, o... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bÞvl med at fÃ¥ mit vildtkamera, kÞbt hos Jagt/jakt, til at virke. Til trods for det var langt ud over garantiperioden , tog de sig tid til at afhjÊlpe problemet uden beregning. Fejlen lÃ¥... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Jagt-jakt.dk er en webbutik med speciale i grej til vildsvinjagt. Vi forsÞger altid at have og få det nyeste og mest spÊndende grej hjem til vildsvinjagten i Sverige, Norge, Tyskland eller Polen. Vi kan hjÊlpe dig med: Opbygning af vildsvinfoderplads Lokkemidler til vildsvin Lygter til riflen, eftersÞg og lys generelt Korrekt beklÊdning Vildtkamera kÞb fÞr, under og efter OpsÊtning og installation af vildtkamera
Agenavej 39C, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- 0045 52230111
- info@jagt-jakt.dk
- jagt-jakt.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 84ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
De har bare de gode produkter til enâŠ
De har bare de gode produkter til en fair pris
Altid et godt sted at handle
Altid et godt sted at handle, også på netter. og god service er de rigtig gode til
Fantastisk pandelygte.
Fantastisk pandelygte.
Kan lyse mega langt.
Tak for jer.
God service
Har handlet der mange gange og er altid mÞdt af et venligt og kompetent personale. KÞbte bl.a. en spotter i august og ved senere opdatering af denne gik den i sort. Lasse ringede rundt for at se om den kunne genstartes, men det endte med, at den blev sendt til Holland for rep. Har her ca. 14 dage efter netop fået besked om, at den er rep. og kan afhentes
Alt hvad jeg har kÞbt gennesuper servicem dem harâŠ
Alt hvad jeg har kÞbt gennem dem har vlret i orden. Og hvis der har vÊret noget har de vÊret gode til at hjÊlpe i forhold til spÞrgsmål og lignende.
Flot butik og god service
Flot butik og god service, de ved hvad de snakker om
Hurtig og prÊcis levering
Hurtig og prÊcis levering.
2 hverdages leveringstid (bestilt pÃ¥ Black Friday sent aften, modtaget onsdag formiddag ðð»)
Absolut godkendt og ikke sidste gang jeg kommer forbi webshoppen
Godt sted og handle.
Jeg har aldrig haft nogen problemer de gange jeg har bestilt.
Der har det vÊret i orden, og hurtig levering.
SÃ¥ jeg bestiller snart igen. ð
Alt går som forventet
Alt går som forventet, hvad kan man siger mere.
Ingen klager herfra.
Har lige kÞbt et natkikkert super godâŠ
Har lige kÞbt et natkikkert super god service og en fantastisk service ððð
Mega god betjening.hurtigt levering
Mega god betjening.hurtigt levering
Kan varmt anbefales.
KÞbte den 4
KÞbte den 4. december 2025. en ekstra lang skovantenne til vildtkamera. På hjemmesiden skriver jagt jakt, at den forbedrer med signalet 20%. Så langt så godt. men, men!! der står intet omkring hvilket kamera antennen passer til. Jeg har et Black 990 kamera og der passer denne antenne ikke til. Ved kontakt til Jagt Jakt, omkring problematikken at antennen ikke passer og det burde have de skrive på deres hjemmeside. Jagt Jakt skrev tilbage at antennen passede til bla.til Spromise kamera, og ikke til black 990, samtidig sendte de,et link til hvilken antenne jeg skulle kÞbe til mit kamera. Nu står jeg med en antenne som jeg ikke kan bruge Êv Êv Êv
WOW! I skriver: "NU MÃ
DU STOPPE" og " dårlig stil fra min side" Jeg tÊnker I omgås det faktiske forlÞb fordrejet. I opdigter at I har tilbudt mig, at ombytte til en vare der passer til mit kamera, samtidig at jeg ikke vil ulejlige mig med at komme forbi. Det har aldrig vÊret en del af dialogen mellem os. Det er en misvejledning til lÊsere her på trustpilot, at det er mig der ikke ville samarbejde. Jeg har på intet tidspunkt i dialogen krÊvet, at der skulle vÊre en ombytning, da jeg oplyste, at jeg havde brudt emballagen og dermed ikke kunne gÞre krav på bytning. Jeg har udtrykt at jeg var Êrgerlig over, at der ikke på hjemmesiden var oplyst, hvilken kamera antennen passede til. Som I skrev til mig, "så er det dårlig stil fra jeres side", at I opdigter et forlÞb, der aldrig har eksisteret. SKAM JER!!!

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç
Godt produkt & hurtig levering
Godt produkt & hurtig levering
Tak for god service Jagt-Jakt.dk
Jeg kan kun give Jagt-Jakt mine allerbedste anbefalinger. Hver eneste gang jeg har handlet her, har jeg fÃ¥et fantastisk service og professionel vejledning. Personalet er ikke bare fagligt dygtige â de er ogsÃ¥ oprigtigt interesserede i at hjÊlpe og tager sig god tid til at finde den helt rigtige lÞsning.
Man mÊrker tydeligt, at de går den ekstra mil for kunderne. Uanset om man er ny jÊger eller erfaren, bliver man mÞdt med respekt, engagement og Êgte passion for jagt. Det skaber en tryg og virkelig god kÞbsoplevelse.
Det er sjÊldent, man oplever så imÞdekommende, hjÊlpsomt og serviceminded personale. Jeg handler helt klart her igen og kan varmt anbefale butikken til alle, der sÊtter pris på kvalitet, viden og god kundeservice.
Elendig service og ikke sÊrlig lÞsningsorienteret
Jeg gad egentlig ikke lave en anmeldelse af min handel ved Jagt-Jakt, men nu fik jeg så en mail hvor de direkte spÞrg ind til om man ikke godt vil smide en anmeldelse her.
Jeg kÞbte to Black S960 vildtkamera på deres hjemmeside hvor det var en pakkelÞsning hvor der fulgte SD kort og simkort med hvor der var forudbetalt 3 måneders abb. Som jeg valgte istedet for pakken med solcellepaneler til samme pris.
Jeg kÞrer så ind til dem i butikken for at hente det, jeg får så udleveret de to kamera og SD kort men der manglede simkort, hvilket jeg gjorde opmÊrksom på og de der efter blev udleveret.
Jeg kommer hjem og kan ikke aktivere simkortene, så jeg ringer til Greentel der siger at kampagnen med 3 måneders forudbetalt abb. Er udlÞbet.
Jeg gÞr Lasse opmÊrksom på det ved at skrive privatbesked på deres Facebook, om at det var udlÞbet og jeg havde måtte betale fuldt abb selv, om vi så ikke kunne lave den pakke jeg havde kÞbt om til at jeg så bare fik de solceller istedet for.
Da jeg synes det ville vÊre bedre at lÞse sammen istedet for at drage alle ind i det med en offentlig anmeldelse, da alle kan lave fejl.
Men det Þnskede han ikke og nu spurgte Jagt-Jakt selv om min oplevelse og om jeg ville dele den her.
Det er nok den vÊrste service man overhovedet kan levere.
Opdatering :
Det er jo lÞgn at jeg skulle have talt i telefon med Lasse, han svarede på beskeden men jeg har aldrig talt i telefon med ham.
Og det med at modtage ting uden beregning, det var bare at omdanne den kÞbte pakke til den pakke med solceller, så det var bare en mindre Êndring af den valgte pakke.
Jeg frygter sgu for hvis de kamera ender i reklamationer, det bliver da et vÊrre bÞvl med jer tÊnker jeg.
Men i bad selv om en anmeldelse her inde og det fik i.
Slut her fra.

Jagt Jakt.dk ApS ããã®åç