レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt anbefales 110% og har social angst sÃ¥ vi tog det i mit tempo lige sÃ¥ stille sÃ¥ er utrolig glad for og vÊlge Jan-d kÞrerskole og SefÞldig LÞkkes det 👍🏟

5぀星のうち5の評䟡

Excellent preparation, to the point of mild overkill, but the questions are random, so if theres one answer you don't know, it might count. Anyway, great experience, great guys, and he pleasantly, hel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk kÞreskole, vil helt klart anbefale den til enhver. Der er ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥, mega personlig oplevelse, da holdene ikke er sÊrlig store, og Jan er den bedste kÞrelÊrer, man no... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

God oplevelse med fleksible time, lidt for fleksible i min optik. Men udover det, fantastisk oplevelse med rigtige gode lÊringsmetoder, samt en mega god lÊrer. KÊmpe anbefaling herfra

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

KÞreskole i Hobro. KÞrekort til konkurrence dygtige priser! Det skal vÊre sjovt og lÊrerigt at tage kÞrekort. Derfor lÊgger vi hos jan-d KÞreskole vÊgt på det sociale, så du som elev fÞler dig tilpas i undervisningen, det gÞr vi med små hold, så der er plads til alle.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Tak for en vidunderlig oplevelse

Takket vÊre denne skole fik jeg endelig mit kÞrekort.Jeg er meget glad. Jeg er min instruktÞr taknemmelig for hans tålmodighed, tro på mig, tålmodighed og udholdenhed.Jan troede på mig, selv når jeg mistede troen på mig selv. Min drÞm gik i opfyldelse takket vÊre denne skole

2025幎3月11日
5぀星のうち5の評䟡

Godt og rart forlÞb i at få ens kÞrekort

Det har vÊret en sjov og rar oplevelse i at få ens kÞrekort man fik den hjÊlp og tid man skulle bruge og så har det bare vÊret et godt forlÞb med en god, rar og forståelig kÞrelÊrer. Der ved hvordan unge har det og har forstand på unge som skal få deres kÞrekort og kÞre bil for fÞrste gang måske, så der var intet stress eller noget.

2024幎1月27日

Helt fantastisk

Jan er en fantastisk kÞrelÊrer, som er formidabel til at undervise i teorilokalet sÃ¥vel som pÃ¥ vejen. Jan er god til at gÞre undervisningen lÊrerig og underholdende, derudover kunne han ogsÃ¥ forklare teorien pÃ¥ forskellige mÃ¥der, der gjorde det lettere ForstÃ¥ligt. 😁

2024幎8月10日

Bedste kÞrelÊrer

Jeg har personligt haft en mega god oplevelse med Jan han forstår de unge og ka også lave sjov men samtidig professionel så hvis du sÞger en kÞrerlÊrer der har forstand på sit arbejde og samtidig har humor så vil jeg helt klart anbefale Jan

2024幎9月23日

Fantastisk kÞreskole

Fantastisk kÞreskole, vil helt klart anbefale den til enhver. Der er ikke noget at sÊtte en finger på, mega personlig oplevelse, da holdene ikke er sÊrlig store, og Jan er den bedste kÞrelÊrer, man nogensinde kunne Þnske sig. Han forklarer alt så man kan forstå, og han tager alt i et godt tempo, så man kan fÞlge med.

2024幎9月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス