Kan varmt anbefales 110% og har social angst sÃ¥ vi tog det i mit tempo lige sÃ¥ stille sÃ¥ er utrolig glad for og vÊlge Jan-d kÞrerskole og SefÞldig LÞkkes det ððŸ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Excellent preparation, to the point of mild overkill, but the questions are random, so if theres one answer you don't know, it might count. Anyway, great experience, great guys, and he pleasantly, hel... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kÞreskole, vil helt klart anbefale den til enhver. Der er ikke noget at sÊtte en finger pÃ¥, mega personlig oplevelse, da holdene ikke er sÊrlig store, og Jan er den bedste kÞrelÊrer, man no... ãã£ãšèŠã
God oplevelse med fleksible time, lidt for fleksible i min optik. Men udover det, fantastisk oplevelse med rigtige gode lÊringsmetoder, samt en mega god lÊrer. KÊmpe anbefaling herfra
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KÞreskole i Hobro. KÞrekort til konkurrence dygtige priser! Det skal vÊre sjovt og lÊrerigt at tage kÞrekort. Derfor lÊgger vi hos jan-d KÞreskole vÊgt på det sociale, så du som elev fÞler dig tilpas i undervisningen, det gÞr vi med små hold, så der er plads til alle.
é£çµ¡å
KlÞvermarksvej 2, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
- Jan@jan-d.nu
- jan-d.nu
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Klasse kÞrelÊrer
Jan er en klasse kÞrelÊrer!! Jeg er helt vild glad for at have valgt Jan-d. Jan er nemlig rigtig god til at lÊre fra sig, og han tager det i et tempo man kan fÞlge med ið
VÃLG JAN-D!!!
Rigtig god kÞreskole med flink ogâŠ
Rigtig god kÞreskole med flink og forstående kÞrelÊrer.
Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse, meget erfarne teori og kÞreundervisning. Alle pengene vÊrd, bestod bÃ¥de teori og kÞre prÞven ved fÞrste forsÞg, takket vÊre Jan Dâs kÞreskole!!!!!
byens bedste kÞrelÊrerð
jan er helt vildt rar, og gÞr hele oplevelsen overskuelig og endda ret så sjov! laver man en fejl, tager han det med et smil, og han er meget forstående overfor vores forskellige udfordringer:)
Giga god kÞrelÊrer!
Jan er en fantastisk kÞrelÊrer, der bÃ¥de lÊrer dig at kÞre bil og forstÃ¥ alt teorien! ððž Sjov, tÃ¥lmodig og altid med et smil â klart anbefalelsesvÊrdig!
Mega sÞd og sjov KÞrelÊre
Mega sÞd og sjov KÞrelÊre, der bÃ¥de kunne lÊre en noget men givere bedste lektioner samtidig ð
Skide flink mand der gÞr sit arbejdeâŠ
Skide flink mand der gÞr sit arbejde kanon godt
Mega god kÞreskole
Mega god kÞreskole, med en sÞd og sjov kÞre lÊrer men stadig med fokus på det seriÞse.
Alt er i top
Jan er virkelig god. Det er et godt sted, med super undervisning og god stemning.
Han var stille og rolig ikke nogetâŠ
Han var stille og rolig ikke noget panik ðen dejlig mand
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ