Japebo.no レビュー

2,419
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Fant ut at hadde samme problemet i oktober 25 . Bestilte å fikk feil,å måtte sende i retur.Samme skjedde nå i juli 26 .Må jo si da at det frister ikke med en nye bestilling hos Japebo.Mvh Emma Thorese... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Var på jakt etter "hooker" til min mors Resound høreapparater og kom over Japebo ved en tilfeldighet. Med et par e-poster med bilder og god kommunikasjon med Mads ble riktige "hooker" identifiser... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dere er flinke til å informere om når pakken er på vei. Har gode erfaringer fra tidligere. Denne gangen har det gått over en uke uten noen pakke i posten. Når jeg ser tilbake er det nok min egen fei... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget god service hos kundeservice, Mads svarte med en gang på e-post, og ordnet opp i spørsmål jeg hadde.ReSound TV Streamer fungerer utmerket.Men, PostNord hadde en unødvendig lang forsendelse, uten... もっと見る

企業情報

1. 補聴器専門店

Japebo.no について

当該企業による記述

Japebo logo

Japebo tilbyr originale reservedeler, trådløst tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra alle ledende merker, inkludert Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound.

Vi vet hvor viktig det er at høreapparatet fungerer pålitelig i hverdagen. Derfor tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på utstyret ditt – for best mulig lydopplevelse og stabil funksjon over tid. 🔊

🛒 Enkel og oversiktlig nettbutikk
Nettbutikken vår er laget for å gjøre det enkelt å finne riktige produkter. Med tydelige kategorier, søkefunksjon og detaljerte beskrivelser kan du raskt finne deler og tilbehør som passer til ditt høreapparat.

Besøk nettbutikken

🚚 Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing på alle forsendelser, slik at du kan følge pakken din hele veien.

💬 Kundeservice med produktkunnskap
Trenger du hjelp med å finne riktig produkt? Vår kundeservice hjelper deg gjerne via e-post – både før og etter kjøpet.

🔒 Trygg og fleksibel handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle trygt.

⭐ Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger og bruker anmeldelser aktivt for å forbedre vår service og kundeopplevelse.

Hvorfor velge Japebo?

当該企業による記述

Alt samlet på ett sted
Hos Japebo finner du originale reservedeler, tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra ledende merker. Vi gjør det enkelt å finne det du trenger.
Hjelp når du trenger det
Er du usikker på hvilket produkt som passer? Vi hjelper deg gjerne. Vår kundeservice er tilgjengelig før og etter kjøpet.
Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing, slik at du kan følge leveransen.
Trygg handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle med trygghet. Vi bruker kundetilbakemeldinger til å forbedre vår service kontinuerlig.

Alt du trenger til ditt høreapparat

Originale deler, rask levering og god kundeservice

優良

(2,419)

過去12か月のレビュー数: 459

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God service. Hurtig levering.

2026年4月17日

Japebo.no からの回答

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for din bestilling!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både god service og rask levering.
Takk for at du handler hos Japebo. Vi setter stor pris på deg som kunde og ser frem til å hjelpe deg igjen.

Hvor blir varene av,

Hvor blir varene av,. Ingenting er kommet,
Mvh
Nils Alf

2026年4月27日

Hei Nils Alf,

Takk for meldingen din.
Vi kan se at bestillingen din ble levert i dag. Vi forstår også at dette er senere enn forventet, og vi beklager forsinkelsen på det sterkeste.
Dessverre er leveringstiden avhengig av postvesenet, noe som kan være vanskelig for oss å styre.

Takk for tålmodigheten din, og ta gjerne kontakt dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

5つ星のうち5の評価

Enkelt å bestille og lett å få det i…

Enkelt å bestille og lett å få det i posten.Takk.

2026年4月28日

Japebo.no からの回答

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for din bestilling!

Det er veldig hyggelig å høre at det var enkelt å bestille, og at leveringen kom frem uten problemer.

5つ星のうち4の評価

øk hurtig og billig

Japebo.no からの回答

Takk for din tilbakemelding og for din bestilling!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde det som både raskt og rimelig.

Japebo.no からの回答

Takk for din tilbakemelding og for din bestilling!

Det er hyggelig å høre at alt ble levert enkelt og greit i postkassen din.

5つ星のうち4の評価

Grei bestillin men fikk en feil vare…

Grei bestillin men fikk en feil vare skulle vereminifit 12mm uten bass,men fikk med.

Japebo.no からの回答

Takk for din tilbakemelding og for din bestilling.

Vi kan se at du har bestilt 2 stk. 12 mm domer med bass. Vi vil selvfølgelig gjerne hjelpe deg med å få de riktige domene.
Vi har sendt deg en privat melding, som du gjerne må svare på dersom du er interessert i gratis ombytting til de riktige.
Takk for at du handler hos Japebo, og vi ser frem til å hjelpe deg.

5つ星のうち1の評価

Har ikke mottatt bestil vare den 27'04…

Har ikke mottatt bestil vare den 27'04 2026

2026年4月27日

Japebo.no からの回答

Takk for din melding og for din tilbakemelding.

Vi beklager den forsinkede leveringen. Vi kan se at bestillingen din brukte 6 hverdager, noe som er 3 dager over vår lovede leveringstid.
Vi kan også bekrefte at bestillingen din ble levert i går, 5. mai – samme dag som du skrev anmeldelsen.
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og jobber kontinuerlig med å forbedre leveringstidene våre.

Takk for at du handler hos Japebo, og vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Topp opplevelse 😊

Varene kom rask. Jeg ønsket å returnere feilbestilling, og jammen fulgte det med en returkonvolutt i mottatt varer😊

Hei Live,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Vi er veldig glade for å høre at du hadde en topp opplevelse, både med rask levering og en enkel returprosess. Vi legger ved returkonvolutt nettopp for å gjøre det så enkelt som mulig for deg.
Takk for at du handler hos Japebo – vi setter stor pris på det og håper å kunne hjelpe deg igjen snart.

Rask respons

Rask respons, lett og god track funksjon. Alt kom hjem i postkassen👍

2026年4月23日

Japebo.no からの回答

Hei Øyvinn, tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rask respons, sporingen og leveringen.

Flott service hurtig sendt

Flott service hurtig sendt. Men denne gangen var det feil type
Det bruker å være blått med gule pinner
Jan Christian Olsen.

2026年4月23日

Japebo.no からの回答

Hei Jan Christian, tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen og den raske leveringen. Vi beklager samtidig at varen denne gangen ikke var samme type som du pleier å få.

Vi har kontaktet deg direkte, slik at vi kan se nærmere på dette og hjelpe deg med å finne en løsning.

Kjekt produkt som funker

Bra produkt og rask levering med god informasjon underveis

2026年4月9日

Hei Trude,

Tusen takk for din fine anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktet og leveringen – og at informasjonen underveis var nyttig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Rask og ryddig handel

Rask og ryddig handel. Lett å finna rett produkt.

2026年4月21日

Hei Jan Haldor,

Tusen takk for din fine anmeldelse.

Vi er glade for å høre at du opplevde handelen som rask og ryddig, og at det var enkelt å finne riktig produkt. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Meget fornøyd!

Enkel bestilling og rask leveranse!

2026年4月7日

Kjære Leif Olav,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for at du valgte Japebo.

Det er veldig godt å høre at du opplevde bestillingsprosessen som enkel, og at leveransen var rask. Nettopp dette er noe vi jobber hardt for å levere hver dag.

Vi setter stor pris på din støtte og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Det er helt perfekt bestilling og …

Det er helt perfekt bestilling og veldig rask levering,kjempefornøyd😄

2026年4月20日

Hei Else Brit,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for bestillingen din.
Det er veldig hyggelig å høre at alt var helt perfekt og at leveringen gikk raskt – det er akkurat den opplevelsen vi ønsker å gi.
Vi setter stor pris på din støtte og håper å ønske deg velkommen tilbake igjen snart.

Enkel bestilling

Enkel bestilling
Rask levering

2026年4月17日

Takk for din anmeldelse.

Vi er glade for å høre at du opplevde bestillingsprosessen som enkel, og at leveringen var rask. Det er viktig for oss å tilby en smidig opplevelse fra bestilling til levering.

Takk for at du handlet hos Japebo – vi ser frem til å hjelpe deg igjen.

Japebo

5つ星のうち3の評価

Japebo.no からの回答

Takk for tilbakemeldingen. Du har helt rett – leveringene rundt påske tok lengre tid enn forventet. Vi setter pris på tålmodigheten din og ser frem til din neste bestilling, hvor vi vil sikre en raskere levering.

Presis levering.

Presis levering.

2026年4月16日

Hei Randi, tusen takk for den fine anmeldelsen 😊

Så hyggelig å høre at leveringen var presis.

Jeg bestilte varer for 352kr

Jeg bestilte varer for 352kr. Det er greit.
Men så jeg en regning i nettbanken på 119kr. Som jeg ikke vet hva er .

2026年4月16日

Japebo.no からの回答

Hei Arvid, beløpet på 119 kr har ikke noe med Japebo å gjøre. Du har riktig nok lagt inn en bestilling hos oss på 352 kr.

Ifølge sporingen ble ordren din levert i postkassen. Vi kontakter deg også direkte med sporingsinformasjon, slik at vi kan forsikre oss om at du har mottatt pakken.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。