Japebo.no レビュー

2,422
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Fant ut at hadde samme problemet i oktober 25 . Bestilte å fikk feil,å måtte sende i retur.Samme skjedde nå i juli 26 .Må jo si da at det frister ikke med en nye bestilling hos Japebo.Mvh Emma Thorese... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Var på jakt etter "hooker" til min mors Resound høreapparater og kom over Japebo ved en tilfeldighet. Med et par e-poster med bilder og god kommunikasjon med Mads ble riktige "hooker" identifiser... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dere er flinke til å informere om når pakken er på vei. Har gode erfaringer fra tidligere. Denne gangen har det gått over en uke uten noen pakke i posten. Når jeg ser tilbake er det nok min egen fei... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget god service hos kundeservice, Mads svarte med en gang på e-post, og ordnet opp i spørsmål jeg hadde.ReSound TV Streamer fungerer utmerket.Men, PostNord hadde en unødvendig lang forsendelse, uten... もっと見る

企業情報

1. 補聴器専門店

Japebo.no について

当該企業による記述

Japebo logo

Japebo tilbyr originale reservedeler, trådløst tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra alle ledende merker, inkludert Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound.

Vi vet hvor viktig det er at høreapparatet fungerer pålitelig i hverdagen. Derfor tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på utstyret ditt – for best mulig lydopplevelse og stabil funksjon over tid. 🔊

🛒 Enkel og oversiktlig nettbutikk
Nettbutikken vår er laget for å gjøre det enkelt å finne riktige produkter. Med tydelige kategorier, søkefunksjon og detaljerte beskrivelser kan du raskt finne deler og tilbehør som passer til ditt høreapparat.

Besøk nettbutikken

🚚 Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing på alle forsendelser, slik at du kan følge pakken din hele veien.

💬 Kundeservice med produktkunnskap
Trenger du hjelp med å finne riktig produkt? Vår kundeservice hjelper deg gjerne via e-post – både før og etter kjøpet.

🔒 Trygg og fleksibel handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle trygt.

⭐ Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger og bruker anmeldelser aktivt for å forbedre vår service og kundeopplevelse.

Hvorfor velge Japebo?

当該企業による記述

Alt samlet på ett sted
Hos Japebo finner du originale reservedeler, tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra ledende merker. Vi gjør det enkelt å finne det du trenger.
Hjelp når du trenger det
Er du usikker på hvilket produkt som passer? Vi hjelper deg gjerne. Vår kundeservice er tilgjengelig før og etter kjøpet.
Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing, slik at du kan følge leveransen.
Trygg handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle med trygghet. Vi bruker kundetilbakemeldinger til å forbedre vår service kontinuerlig.

連絡先

Alt du trenger til ditt høreapparat

Originale deler, rask levering og god kundeservice

優良

(2,422)

過去12か月のレビュー数: 462

レビューを書く

Produktet er bra

Produktet er bra, og ordrene har helt til denne siste gangen blitt ekspedert raskt og effektivt. Jeg håper det fortsetter slik og ikke tar mer enn 2 uker, som sist

2026年2月13日

Japebo.no からの回答

Takk for anmeldelsen! Vi er glade for at du er fornøyd med produktet og vår normale leveringstid.

Vi beklager at siste levering tok opptil 2 uker. I enkelte perioder kan det dessverre oppstå forsinkelser hos transportøren, men vi jobber kontinuerlig for å sikre rask og stabil levering. Vi setter stor pris på at du handler hos oss.

Rask levering

2026年1月27日

Hei Svein, tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Veldig hyggelig å høre at leveringen var rask. Vi setter stor pris på at du handler hos oss!

Rask levering.

2026年1月25日

Japebo.no からの回答

Hei Svein Bernt, tusen takk for 5 stjerner!

Veldig hyggelig å høre at leveringen var rask.

Du er alltid velkommen tilbake!

…………

Kan ta lengre tid enn forventet før pakken ankommer.

2026年2月5日

Japebo.no からの回答

Takk for anmeldelsen! Vi gjør alltid vårt beste for å sende varene raskt, men leveringstiden kan dessverre variere noe etter at pakken er overlatt til transportøren. Vi tar med oss innspillet ditt og takker for forståelsen.

Uforsvarlig leveranse fra DHL

Rask levering og bra pris, men avleveringen fra DHL er katastrofal. Eg var heime heile dagen, men ingen ringde på døra mi (før ein sjåfør frå Posten kom med ein pakke frå Batterieksperten utpå dagen). Han gjorde meg merksam på at det låg ein pakke innmed veggen, og det var då filter frå dere for over 2000 kroner!!!!!!!!!!!!

2026年2月4日

Tusen takk for 5-stjerners vurderingen din – det setter vi stor pris på! ⭐️

Vi er veldig glade for at du er fornøyd med både pris og rask levering fra vår side. Samtidig er det selvsagt ikke greit at pakken ble levert uten at det ble ringt på døren. Det beklager vi på det sterkeste.

Selve utleveringen håndteres av DHL, men vi tar tilbakemeldingen din videre til dem, da dette er viktig for oss. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det – og takk igjen for tilliten din!

5つ星のうち1の評価

Varen kom et døgn for seint

Varen kom et døgn for seint , jeg hadde bestilt ekspresslevering og skulle ha med meg mikrofon til høreapparat til Spania. Den måtte jeg reise uten.

2026年2月4日

Japebo.no からの回答

Hei Tora, vi beklager virkelig at leveringen kom for sent, spesielt når du skulle ha med deg mikrofonen på reise.

Jeg kan se at bestillingen ble lagt inn på en søndag. Dessverre har vi ikke DHL-henting på søndager, så pakken ble først hentet mandag. Det førte dessverre til at leveringen ble forsinket med én dag.

Vi skjønner godt at dette ble veldig uheldig i ditt tilfelle, og vi beklager oppriktig.

Varen kom raskt

Varen kom raskt, og ingen problemer

2026年1月21日

Japebo.no からの回答

Hei Åge, tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Så bra å høre at varen kom raskt og at alt gikk uten problemer!

5つ星のうち2の評価

Alt for sein levering

2026年2月1日

Japebo.no からの回答

Hei Petter, tusen takk for tilbakemeldingen. Beklager virkelig at leveringen tok altfor lang tid.

Vi har dessverre hatt noen utfordringer med postgangen i det siste, men dette skal nå være løst. Vi tar det også videre internt slik at det ikke skjer igjen.

Fornøyd kunde

Jeg er fornøyd og vil bestille her igjen.

2026年1月22日

Japebo.no からの回答

Hei Vivian, tusen takk for den fine anmeldelsen!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd - og ekstra gøy at du vil bestille hos oss igjen.

5つ星のうち1の評価

Jeg skuffet over lang leveringstid.

Jeg skuffet over lang leveringstid.Jeg har enda ikke mottatt leveringen. Bare mas om å kjøpe mere.

2026年2月2日

Hei Harald,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at ventetid oppleves frustrerende, og vi beklager at leveringen har tatt lengre tid enn forventet.

Vi kan se at ordren ble levert i dag. Skulle det være noe som helst du fortsatt lurer på, er du selvfølgelig veldig velkommen til å kontakte oss direkte – vi hjelper gjerne.

Magnus - Japebo

5つ星のうち3の評価

stygg pakke, åpnet

Pakken var åpnet, og innholdet greit, men noe klemt
Ingen pakkseddel i pakken....
Tok lang tid før pakken kom...
grei sporing

2026年2月10日

Japebo.no からの回答

Hei Herman, takk for tilbakemeldingen.
Beklager virkelig at pakken kom frem åpnet og noe klemt - det skal selvfølgelig ikke skje. Godt å høre at innholdet i hovedsak var i orden, men dersom noe faktisk er skadet eller ikke kan brukes, så ordner vi det.

Når det gjelder pakkseddel: vi legger ikke alltid ved pakkseddel i alle forsendelser, men vi kan gjerne sende den på e-post dersom du ønsker det.

Leveringstiden: vi beklager at det tok lengre tid enn forventet — det har dessverre vært perioder med forsinkelser hos transportør.

Med vennlig hilsen,

Rask leveranse

Rask leveranse. Fikk akkurat det jeg bestilte.😊

2026年1月21日

Japebo.no からの回答

Hei Marianne, tusen takk for den fine anmeldelsen!

Så hyggelig å høre at leveransen var rask, og at du fikk akkurat det du bestilte 😊

Mas om stjerner

Jeg har ikke fått bestillingen min!’
- Etter svar fra dere vil jeg si, at det eer ikke det at det tok litt vel lang tid før varen kom, men dette maset om stjerner før man får sukk for seg ... orker ikke dette vurderingsmaset. -

2026年2月1日

Japebo.no からの回答

Hei Anne, takk for tilbakemeldingen.

Beklager virkelig forsinkelsen. 10 dager er selvfølgelig altfor lenge å vente på en bestilling.

Vi håper at varene nå har kommet frem og at alt er som det skal være. Hvis det mangler noe, eller noe ikke stemmer, må du bare svare oss – så ordner vi det med en gang.

Vi tar også dette videre internt for å se hvordan vi kan unngå at leveringen tar så lang tid fremover.

Rimelig og fullgode produkter

Rimelig og fullgode produkter. Litt lang leveringstid

2026年1月20日

Japebo.no からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for at du er fornøyd med både pris og kvalitet på produktene. Når det gjelder leveringstiden, er selve transporten dessverre utenfor vår kontroll, da den håndteres av fraktselskapet. Vi gjør likevel alltid vårt beste for å sende bestillinger så raskt som mulig fra vårt lager.
-Japebo

Venter fortsatt på varen,

Venter fortsatt på varen,

2026年1月29日

Hei Ingunn,

Takk for din tilbakemelding.

Ifølge sporingen er bestillingen din nå levert. Vi beklager at leveringstiden opplevdes som lang.

Vi sender alltid ordrene så raskt som mulig fra vårt lager, men selve transporten og leveringstiden hos posten er dessverre utenfor vår kontroll. I dette tilfellet ble ordren sendt innen normal behandlingstid fra vår side.

Vi håper likevel at du er fornøyd med produktet, og er selvfølgelig her dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.

Magnus
Japebo Kundeservice

5つ星のうち1の評価

Forslaget mitt er å endre befrakter

Forslaget mitt er å endre befrakter, nå har jeg ventet i mange dager! Får bare beskjed om at pakken er underveis til leveringsadressen! Sendingen ankom Norge 29.1! I dag er det onsdag 4.2! Ennå ikke ankommet!

2026年1月25日

Hei Dan,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi har full forståelse for at ventetid kan være frustrerende, særlig når man ser frem til å motta bestillingen sin. I dette tilfellet er ordren sendt med standard brevpost, som ikke har ekspresshåndtering og som kan ta flere virkedager, også etter at sendingen har ankommet Norge.

I nettbutikken tilbyr vi også raskere leveringsalternativer, som ekspressfrakt, for kortere og mer forutsigbar leveringstid. Når en ordre først er sendt med brevpost, er det dessverre ikke mulig å endre befrakter eller oppgradere sendingen.

Vi setter pris på tålmodigheten din og takker for forståelsen.

Thomas – Japebo

Ingen tidligere erfaring

Ingen tidligere erfaring

2026年1月27日

Japebo.no からの回答

Hei Thor Herman, takk for anmeldelsen!

Vi håper du får en god opplevelse hos oss, og si gjerne ifra hvis det er noe vi kan gjøre for å fortjene den femte stjernen neste gang 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。