Jonte pÃ¥ JB Marin sköte allt med försÀljningen av vÃ¥r bÃ¥t pÃ¥ ett vÀldigt proffsigt sÀtt. Han Àr lugn och trygg att ha att göra med och inget Àr ett problem som inte han kan lösa. Han Àr engagerad och... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jonatan var seriös. Det mÃ¥ste man sÀga. SÃ¥ seriös som man önskar alla bÃ¥tmÀklare borde vara. Professionell, pÃ¥litlig och med den sÀllsynta egenskapen att behandla sÀljare och köpare pÃ¥ ett respektfu... ãã£ãšèŠã
Trevligt och bra bemötande frÃ¥n första kontakten via Blocket dÀr vi hittade vÃ¥r bÃ¥t. Bra hjÀlp med kontrakt samt transport ner till Göteborg. MÃ¥n om att allt ska fungera vid leverans och tydlig me... ãã£ãšèŠã
Korrekt och trevligt bemötande! Jonathan tog hand om allt! Superbra!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÀlkommen till JB Marin, upplev en trygg och smidig bÃ¥taffÀr med oss! Vi förmedlar, köper och sÀljer vÀlvÃ¥rdade och varudeklarerade motorbÃ¥tar. Vi vÀgleder dig genom hela affÀren med erfarenhet, engagemang och ansvar. Ãnskar du sÀlja bÃ¥t? Kontakta oss sÃ¥ hjÀlper vi dig med en lyckad försÀljning!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Enkel båt affÀr
Från att jag ringde tills båten var såld gick på under 2 veckor. Slapp att trÀffa kunderna JB marin skötte allt.
Alla kontrakt och kvitton sköttes digitalt med bank id så vi behövde inte krångla med en massa papper. Så det blev en vÀldigt okrånglig affÀr.
Mattias som skötte affÀrn från JB var vÀldigt kunnig, lugn, professionell och vÀrderade båten rÀtt dirrekt.
Tack Mattias
Jonte pÃ¥ JB Marin sköte allt medâŠ
Jonte på JB Marin sköte allt med försÀljningen av vår båt på ett vÀldigt proffsigt sÀtt. Han Àr lugn och trygg att ha att göra med och inget Àr ett problem som inte han kan lösa. Han Àr engagerad och följer upp allting löpande under hela processen. Digitala dokument gjorde dessutom allt vÀldigt smidigt genom hela affÀren. Bra jobbat Jonte!
Jonatan var seriös
Jonatan var seriös. Det måste man sÀga. Så seriös som man önskar alla båtmÀklare borde vara. Professionell, pålitlig och med den sÀllsynta egenskapen att behandla sÀljare och köpare på ett respektfullt sÀtt.
Tack Jonatan du gjorde ditt jobb med excellens.
Ann och Malte
Helt suverÀn service
Helt suverÀn service, pålitlig, rekommderas varmt, super nöjd med Jonathan., tack för en bra affÀr mvh leif och kicki
Proffesionellt och seriöst
Proffesionellt och seriöst. Hittade köpare snabbt. Rekommenderar starkt .
Köp Forbina 8000
VÀldigt fint och proffsigt bemötande av Jonatan. Lugn och korrekt process utan hets. Kommer gÀrna tillbaka nÀsta gång. Rekommenderas!
Snabb och bra försÀljning av Forbina 8000
JB Marin hanterade hela försÀljningsprocessen mycket vÀl. Snabb återkoppling , god kommunikation om relevanta frågor, kunnig om båtar och teknik. HjÀlpsam nÀr så behövs och ett trevligt bemötande. Kan rekommenderas!
/Magnus
Korrekt och trevligt bemötande!
Korrekt och trevligt bemötande!
Jonathan tog hand om allt!
Superbra!
I en svÃ¥r situation upplevde jagâŠ
I en svår situation upplevde jag fantastiskt kundbemötande, proffsig handlÀggning och vÀnlig personal. LÀtta att få kontakt med och snabbt resultat.
Mycket bra service
Köpte en begagnad rib av Jonathan
Han kom och visade båten hemma hos oss och det blev affÀr samma dag.
Mycket bra service och han fixade några små skador som upptÀcktes vid upptagning utan strul och utan kostnad som överenskommet.
KÀndes mycket seriöst och pålitligt.
Trevligt och bra bemötande
Trevligt och bra bemötande från första kontakten via Blocket dÀr vi hittade vår båt.
Bra hjÀlp med kontrakt samt transport ner till Göteborg.
Mån om att allt ska fungera vid leverans och tydlig med att man ska höra av sig omgående ifall man upptÀcker något fel för att hitta en snabb lösning.
Hela affÀren kÀndes trygg och sÀker vilket vi uppfattade.
Seriös och professionell båtförmedlare
Seriös och professionell båtförmedlare från första kontakt till leverans.
Kan varmt rekommendera JB Marin!
Trygg och pålitlig båtförmedlare!
Vi köpte vår första beg båt av Jb marin. Tryggt och smidigt. Service och stor kontroll gjordes innan. Ett upptÀckt problem med motorn åtgÀrdades utan snack och kostnad. Kort efter att vi fått båten upptÀcktes att sensorn i bensintanken glappade men det kom Jonatan ut o fixade sjÀlv! Vilken service! Rekommenderas varmt!
Oerhört proffsigt och tillmötesgående.
Oerhört proffsigt och tillmötesgående.
Kan varmt rekommendera JB Marin
JB Marin Àr Àr mycket professionella, kunniga och engagerade i båtaffÀren. Jonatan arbetade hårt för att sÀlja vår båt. Kan varmt rekommendera att anlita dem.
Jonatan som jag hade kontakt med varâŠ
Jonatan som jag hade kontakt med var mycket trevlig snabb på att svara / återkoppla. Framför allt Àrlig. Han hade bra koll på båten utan att blÀddra i papper.
Kan varmt rekommendera.
Mycket bra på alla plan.
Mycket bra på alla plan.
Bra kommunikation, lösningsorienterad och serviceminded för att underlÀtta och möjliggöra affÀr.
Perfekt process från initiering till slutförande.
Magnifik upplevelse
Magnifik upplevelse, kÀndes tryggt från början till slut. Hade jag haft fler båtar hade jag sålt alla till JB!
Hade gett 6 stjÀrnor om jag kunde, toppen upplevelse!
Proffsigt bemötande
Proffsigt bemötande. Lugnt, trevligt, pålitligt.
Pålitligt, flexibelt och smidigt båtköp
Vi köpte en båt via JB Marin och Àr supernöjda med upplevelsen! Hittade båten på blocket och åkte direkt för att få provköra den. Det hela kÀndes vÀldigt pålitligt, flexibelt och smidigt, och ska vi köpa båt igen kommer vi först och frÀmst vÀnda oss till JB Marin!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹