Brukar normalt sett inte köpa dyra saker utan att klÀmma och kÀnna först men nÀr Fredrik kom med förslag pÃ¥ en Flipper kÀndes det helt sÀkert frÃ¥n start. Den otroligt snabba Ã¥terkopplingen pÃ¥ alla tu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabbt, enkelt och proffsigt.
Köpte en Askeladden C80 av BÃ¥tgiganten och Fredrik. Mycket seriös och bra genomförd affÀr! AffÀren gjordes upp pÃ¥ distans utan att vi trÀffades. Leverans fixade BÃ¥tgiganten dÃ¥ bÃ¥ten kom frÃ¥n Danmark.... ãã£ãšèŠã
Köpt bÃ¥t av Fredrik pÃ¥ distans med en enkel och smidig process dÀr vÃ¥r nuvarande bÃ¥t gick i inbyte. Fredrik var snabb pÃ¥ att svara och lyhörd frÃ¥n första kontakt. Processen med distansköp kÀndes tryg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Varmt vÀlkommen till Båtgiganten, vi Àr ett gÀng glada båtmÀnniskor med många års erfarenhet från försÀljning av både nya och begagnade båtar. Vi Àr en nytÀnkande och modern båtmÀklare som har visionen att göra båtköpet till ett så enkelt och tryggt köp som möjligt. SÀljbrygga och kontor vid Skanstull i Stockholm.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Flipper daycruiser
Brukar normalt sett inte köpa dyra saker utan att klÀmma och kÀnna först men nÀr Fredrik kom med förslag på en Flipper kÀndes det helt sÀkert från start. Den otroligt snabba återkopplingen på alla tusen frågor och funderingar jag hade under resans gång gjorde det Ànnu lÀttare att ta beslutet. Fantastiskt trevligt och professionellt bemötande och båten var över förvÀntan. Tack för en bra affÀr och kommer definitivt bolla eventuellt utbyte en vacker dag.
Mycket bra företag att ha med attâŠ
Mycket bra företag att ha med att göra.. smidigt och seriöst.. kan rekommenderas..
Mvh jan MÃ¥nsson
En vÀldigt duktig och pÃ¥lÀstâŠ
En vÀldigt duktig och pålÀst båtförmedlare med bra kommunikation från start till mål.
Rekommenderas för er som vill ha seriös och smidig affÀr.
Det hÀr var en ny upplevelse för oss
Det hÀr var en ny upplevelse för oss. Att köpa en bÃ¥t för en stora pengar pÃ¥ distans utan att ens trÀffa sÀljaren. Jag ska erkÀnna att jag var vÀldigt osÀker och orolig, men Fredrik höll oss uppdaterade under hela köpprocessen. Han Àr enormt kunnig och svarade vÀldigt fort pÃ¥ vÃ¥ra frÃ¥gor. BÃ¥ten levererades pÃ¥ utsatt tid och vi fick en gedigen bra genomgÃ¥ng av bÃ¥tens funktioner. Jag kan bara ge Fredrik bÀsta betyg 10 av 10. Om du har planer pÃ¥ att köpa en bÃ¥t via Fredrik kommer du inte att bli besviken. Om vi köper en annan bÃ¥t i framtiden kommer jag att kontakta Fredrik! âïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïžâïž
Köp av Askeladden via Båtgiganten
Köpte en Askeladden C80 av Båtgiganten och Fredrik. Mycket seriös och bra genomförd affÀr! AffÀren gjordes upp på distans utan att vi trÀffades. Leverans fixade Båtgiganten då båten kom från Danmark. Allt fungerade kanon. Ett par mindre saker på båten som behövde fixas efter leverans som Båtgiganten tog på sig. Mycket nöjd hela vÀgen! Varm rekommendation från mig!
Fin BÃ¥t
Snabbt smidigt och snabba svar. Kan varmt rekommendera
Köpt båt på distans
Köpt båt av Fredrik på distans med en enkel och smidig process dÀr vår nuvarande båt gick i inbyte. Fredrik var snabb på att svara och lyhörd från första kontakt. Processen med distansköp kÀndes trygg hela vÀgen och båten motsvarade förvÀntningarna och underlaget som vi fick till oss inför köp.
Kan varmt rekommendera BÃ¥tgiganten.
Mycket trevligt bemötande samt att vÃ¥râŠ
Mycket trevligt bemötande samt att vår båt var i förvÀntat skick enligt ök. Mycket bra återkoppling vi frågor som Àr naturligt vid inköp av större vÀrden. Tack för bra återkoppling och snabbhet på att just återkoppla. Mycket tryggt köp.
Jag tackar och bockar.
// Fredrik Broberg
Excellent broker
Communication was fast and everything went exactly as agreed, thanks
Mycket snabb och proffsig Ã¥terkopplingâŠ
Mycket snabb och proffsig återkoppling under hela processen. Jag köpte en båt och lÀmnade min gamla i inbyte och Fredrik hanterade helheten på ett riktigt bra sÀtt, trots att vi aldrig trÀffades F2F.
Köpte en begagnad Yamarin 63 DC avâŠ
Köpte en begagnad Yamarin 63 DC av BÃ¥tgiganten som fanns i Finland och fick se fina bilder och videos innan leverans till Stockholm. Allt gick smidigt och nÀr jag vÀl fick bÃ¥ten var den över förvÀntad, var i princip i nyskick. Fick ocksÃ¥ en hel del extrautrusning som jag inte rÀknat med. Ãr mycket nöjd, stort tack!
Smooth and nice transaction
We had smooth and nice transaction. Fredrik was very helpful and patient with all matters. He took care of everything, from answering detailed information about the boat, until loading the boat to my trailer. Helped in every way. It is alwayes nice to meet such people, when you feel its not just busines and making money. I like people who enjoy their work, and Fredrik does that!
Effective
Whole process, agreement, payment, pickup and transport from our home harbour Finland went smoothly and everything was professional. Communication with Fredrik was effective and clear. Strong recommendation!
Hr. Quicker Bootsverkauf
Hr. Quicker von BÀtgiganten hatte immer ein offenes Ohr fÌr meine Fragen und WÌnsche. Er hat immer sofort geantwortet und alles was nötig war optimal bearbeitet. Selbst der Bootstransport nach Deutschland ist sehr gut bgelaufen. Ich kann Hr. Quicker und seine Firma nur weiterempfehlen...!!!
Herr. Quicker frÃ¥n BÀtgiganten var alltid öppen för mina frÃ¥gor och önskemÃ¥l. Han svarade alltid direkt och skötte allt som behövdes optimalt. Ãven bÃ¥ttransporten till Tyskland gick vÀldigt bra. Jag kan Mr. Jag kan bara rekommendera Quicker och hans företag...!!!
Smidig försÀljning av min bÃ¥t genomâŠ
Smidig försÀljning av min båt genom Båtgiganten. Mkt Bra, professionell och alltid mycket trevlig kontakt med båtmÀklaren Leo. Rekommenderas!
Toppenbra förmedlare!
VÀldigt hjÀlpsamma och kÀndes tryggt genom hela försÀljningsprocessen. Rekommenderas starkt!
Super smidig affÀr vid försÀljning avâŠ
Super smidig affÀr vid försÀljning av fritidsbåt. Snabbt avslut och trots lite strul vid slutbesiktning fixade Båtgiganten det med tillverkaren direkt. Tack Fredrik för hjÀlpen vid försÀljningen av vår Yamarin 63 DC. Rekommenderar absolut!
Leverans samt uppföljning har varitâŠ
Leverans samt uppföljning har varit kanon bra. NÀr det var ett fel så har dom bemöt Àrendet mycket bra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã