レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb een anti-blafhalsband (met trillen en geluid) enige tijd geleden gekocht, omdat mijn hond ondanks training helaas vaak aansloeg als hij beweging zag. Hij krijgt de halsband alleen om als ik weg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hadden een waterfontijn bij JCPets aangeschaft, maar na 3 maanden functionerde hij niet zoals hij het behorde te doen volgens de beschrijving. Naar een paar keer contact te hebben gehad met ėėn van... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I thought the device was defect, but they send me within a few hours an instruction video to fix it. The communication was very easy via WhatsApp

5つ星のうち1の評価

Nachdem jc pets nicht imstande ist mir meine verauslagten rücksendekosten zu überweisen habe ich diesen Fall meinem Anwalt übergeben. Wurde von pets unterrichtet dass Betrag innerhalb 5 bis 10 Tage... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

当該企業による記述

Hoi, leuk dat je de moeite neemt om op onze trustpilot pagina te kijken! JC Pets is een online dierenwinkel met een ruim assortiment. Wij staan voor een goede kwaliteit met een daarbij behorende passende prijs. Ook staan wij altijd voor je klaar als iets niet duidelijk is! We hopen dat alles naar wens is.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super klantenservice

Ik ben heel erg goed geholpen met hoe ik de pomp moest schoonmaken van de waterfontein. Ik kreeg een video bericht en zo heb ik mijn probleem opgelost en mijn kat Heathcliff kan weer drinken. Hij is er zo happy mee.

2025年11月29日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! 😊 Geweldig dat de video je heeft geholpen om de pomp schoon te maken en dat Heathcliff weer lekker kan drinken. Blij dat hij zo happy is! 🐾💙

5つ星のうち4の評価

Snelle levering, drinkfontein werkt perfect! En geluidloos! Blije baasje en kat

2025年11月17日

JC Pets からの回答

Super om te horen dat de drinkfontein snel is aangekomen en helemaal perfect werkt! 😊 Blij dat zowel jij als je kat er zo happy mee zijn! 🐾💙

Fijn bedrijf!

Het bedrijf is ontzettend fijn om contact mee te hebben. Ik kreeg dezelfde dag nog een duidelijke en vriendelijke reactie terug, wat ik echt heel prettig vond. Ik heb de complete kattenset aangeschaft en ik ben er super blij mee! De producten zijn makkelijk in gebruik en voelen kwalitatief goed aan. Ook de instructies zijn overzichtelijk en stap voor stap te volgen, waardoor alles meteen duidelijk was. Mijn kat reageert er heel positief op en dat maakt het voor mij nog waardevoller. Kortom: zowel mijn kat als ik zijn meer dan tevreden en ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Ik heb contact gehad met Jeremy!

2025年10月11日

JC Pets からの回答

Super om te horen dat jullie zo blij zijn met de kattenset! 😊 Fijn dat alles duidelijk en makkelijk in gebruik is, en dat Jeremy je zo goed kon helpen. Bedankt voor je mooie woorden! 🐾💙

Nette en correcte service

De drinkfontein ging helaas kapot. Maar dit werd super snel en vriendelijk opgelost. Petje af voor de service!

2025年11月26日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat het zo snel en vriendelijk is opgelost! 😊 Petje af voor je geduld en bedankt voor je mooie woorden over onze service!

Uitstekende klantenservice

Ik ben enorm tevreden over JC Pets. De klantenservice verdient echt een pluim.

Ik liep net een paar dagen de Black Friday-korting van 20% mis, toch een aanzienlijk bedrag, maar zonder enig pardon werd dit direct en netjes voor mij opgelost. Dat zie je niet vaak meer!

Het bestellen van de artikelen verliep probleemloos en ook de levering ging vlot. Houd er wel rekening mee dat bundels soms in een deellevering worden bezorgd, maar dat vormde voor mij geen enkel probleem.

Daarnaast ben ik zeer tevreden over de beschikbare betaalmethoden. Of je nu betaalt met iDEAL, Apple Pay of zelfs Klarna, het is allemaal mogelijk en werkt soepel.

Kortom: topservice, fijne winkel en zeker een aanrader.

Keep up the good work, JC Pets!

2025年11月25日

JC Pets からの回答

Dankjewel voor je fantastische review! 😊 Super om te horen dat je blij bent met onze service, het bestelproces en de betaalopties. Fijn dat we de Black Friday-korting snel voor je konden regelen. We waarderen je feedback enorm en kijken ernaar uit je weer te helpen!

5つ星のうち1の評価

Was verheugd om een natuurlijk…

Was verheugd om een natuurlijk alternatief uit te proberen, jammer genoeg 1 maand na aankoop een grote teek moeten verwijderen, vlak naast het bandje.

2025年11月23日

JC Pets からの回答

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat er toch een teek bij je hond zat! 😟 We komen graag met je in contact om dit verder te bespreken en te kijken hoe we je kunnen helpen. Ik heb je een verzoek gestuurd voor je contact gegevens.

Anti-blafband

Ik bestelde de anti-blafband voor mijn hond. Via de website ging dit vanzelf en de levering was ook snel. Zeer tevreden van deze band, ze blaft zoveel minder, dit is echt een aanrader !

2025年11月22日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de anti-blafband! 😊 Geweldig dat de bestelling en levering vlot verliepen en dat de band zo goed werkt. Bedankt voor je mooie review en aanrader!

Snelle service

Snelle service. Ideaal in gebruik. Liza maakt er gebruik van en hoef weinig water toe te voegen. Je kan verschillende standen gebruiken voor het water.

2025年10月29日

JC Pets からの回答

Hartelijk dank voor uw review! 😊 Geweldig om te horen dat de service snel was en dat het product zo ideaal in gebruik is. Fijn dat Liza er zo tevreden mee is en dat de verschillende standen goed werken!

5つ星のうち5の評価

Snel antwoord terug op mijn vraag

Snel antwoord terug op mijn vraag, en ook goed geholpen met een nieuw product.
Fijn dat dit zo is gegaan.

2025年11月22日

JC Pets からの回答

Hartelijk dank voor uw bericht! 😊 Fijn om te horen dat u snel antwoord kreeg en goed geholpen bent met het nieuwe product. Veel plezier ermee!

5つ星のうち4の評価

Vlooibanden besteld voor mijn 3…

Heb de vlooibanden besteld voor mijn 3 katten, is nu 2de keer dat ik ze besteld heb en ze werken echt geen vlooien of teken te zien
Een vlugge levering en goedkoper dan mijn vorige vlooibanden top!

2025年11月12日

JC Pets からの回答

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent met de prijs. We hopen dat de vlooibanden ook effectief blijven bij je katten. 🐾✨

5つ星のうち5の評価

Vlooien bandje voor de poes

Ik heb vlooienbandje besteld voor de poes. Geweldig ding. Werkt niet meteen maar langzaam aan. Poes wordt steeds rustiger. Ze slaapt nu beter. Hopelijk verdwijnen die vervelende vlooien nu snel

2025年11月5日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat het vlooienbandje je poes al rustiger maakt! Hopelijk verdwijnen de vervelende vlooien snel helemaal. Bedankt voor het delen van je ervaring! 🐾✨

5つ星のうち4の評価

Superfijne zeer informatieve oprechte…

Superfijne zeer informatieve oprechte klantenservice! Nogmaals complimenten Jeremy! De vlooienbandjes voor mijn katjes en honden zijn okay✌️

2025年11月14日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! 😊 Geweldig dat de vlooienbandjes voor je katten en honden goed bevallen. Bedankt voor je mooie woorden en complimenten aan Jeremy! ✌️🐾

5つ星のうち5の評価

Nieuw bakje gekregen ivm defect drinkbakje

Mijn drinkbakje van JC Pets was na een paar maanden defect, hierover heb ik mail contact gehad en ben ik heel goed geholpen en hebben ze mij uiteindelijk een nieuw bakje opgestuurd. Ik ben erg blij met de goede hulp en service.

2025年11月13日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat ons team je zo goed heeft kunnen helpen en dat je een nieuw drinkbakje hebt ontvangen! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en het vertrouwen in onze service. 🐾✨

Prima materialen

Drinkfontein is een succes. Werkt goed en de kat drinkt er goed van.

2025年11月13日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat de drinkfontein zo goed werkt en dat je kat er graag uit drinkt! Bedankt voor je positieve review. 🐾✨

Blije katten met waterfontein

Nu drie waterfonteinen gekocht en dat is niet voor niks.
Gaat lang mee zonder stroom. Stevig en goed materiaal, keuze uit 2 mondjes.
Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden.

Wacht nog op de luchtreiniger, als die net zo goed is al ls de waterfontein dan komt er nog 1

2025年11月11日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat jullie katten zo blij zijn met de waterfonteinen! Geweldig dat jullie inmiddels drie hebben aangeschaft. Bedankt voor de complimenten over de kwaliteit, het materiaal en de snelle levering. We hopen dat de luchtreiniger net zo goed bevalt! 🐾✨

5つ星のうち5の評価

Ik ben heel tevreden over de hulp die…

Ik ben heel tevreden over de hulp die mij is aangeboden ivm. de drinkfontein.Ben ook heel tevreden over het product, zou zeker mijn volgende aankoop bij JC Pets doen.
Een heel tevreden klant en 3 gelukkige poesjes 😻😻😻

2025年11月11日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze hulp en de drinkfontein! Geweldig dat je drie gelukkige poesjes hebt en dat je bij een volgende aankoop aan JC Pets denkt. Bedankt voor je mooie review! 😻✨

5つ星のうち5の評価

Een paar keer contact gehad met de…

Een paar keer contact gehad met de klantenservice en ben zeer tevreden over het advies die je krijgt op je vraag. Alles heel duidelijk en snel. Goede hulp. Echt een aanrader.

2025年11月10日

JC Pets からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice! Fijn dat het advies duidelijk en snel was. Bedankt voor je mooie review en aanbeveling! ✨

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。