Ik heb een anti-blafhalsband (met trillen en geluid) enige tijd geleden gekocht, omdat mijn hond ondanks training helaas vaak aansloeg als hij beweging zag. Hij krijgt de halsband alleen om als ik weg... もっと見る
企業が回答しました
We hadden een waterfontijn bij JCPets aangeschaft, maar na 3 maanden functionerde hij niet zoals hij het behorde te doen volgens de beschrijving. Naar een paar keer contact te hebben gehad met ėėn van... もっと見る
企業が回答しました
I thought the device was defect, but they send me within a few hours an instruction video to fix it. The communication was very easy via WhatsApp
Nachdem jc pets nicht imstande ist mir meine verauslagten rücksendekosten zu überweisen habe ich diesen Fall meinem Anwalt übergeben. Wurde von pets unterrichtet dass Betrag innerhalb 5 bis 10 Tage... もっと見る
企業が回答しました
Hoi, leuk dat je de moeite neemt om op onze trustpilot pagina te kijken! JC Pets is een online dierenwinkel met een ruim assortiment. Wij staan voor een goede kwaliteit met een daarbij behorende passende prijs. Ook staan wij altijd voor je klaar als iets niet duidelijk is! We hopen dat alles naar wens is.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, オランダ
ネガティブなレビューの 97%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mijn 13 katten zijn helemaal gek op het drinkfontein. Alle dagen vul ik het terug met 2,6 l water.ze vinden het boeiend dat het begint te lopen als ze voor de sensor staan.Ze hebben nog mogelijkheden om te drinken maar de JC petfontein is voor iedereen de favo.

JC Pets からの回答
Er was een probleem met mijn oude drinkfontein en ik heb een nieuwe gekregen. Ik ben erg tevreden met de snelle en vriendelijke service. Mijn kat is heel blij met de nieuwe fontein. Hartelijk dank!

JC Pets からの回答
Ik ben zeer tevreden over de producten en bovenal de uitstekende service .
Had een anti blafband die kapot was ,deze werd vervangen voor een nieuwe ,ondanks dat de garantie was verlopen

JC Pets からの回答
Ben zeer tevreden althans onze kater Pim met zijn drinkfontijn.
Ik zie hem nu vaker drinken en ik doe er geen kraanwater in maar plat water uit een fles.
Dit drinkt hij liever dan kraanwater.
Dus al met al dik tevreden djw

JC Pets からの回答
Zeer klantvriendelijke en efficient. Ik had een probleem met een drinkfontein voor mijn kat. De klantenservice kwam direct met een oplossing. Ik kan JC Pets qua producten en service zeker aanraden.

JC Pets からの回答
Zeer nette en goede service .
Een camera besteld en snel geleverd helaas bleek er een storing in te zitten na contact snel een nieuwe camera geleverd die perfect werkt.

JC Pets からの回答
Snelle levering. Kreeg de huiscamera in eerste instantie niet aangesloten op het wifi-netwerk. Een medewerker van JC Pets reageerde al binnen een paar uur met een stapsgewijze uitleg; geen chatbot of standaard tekst maar een gerichte oplossing werd geboden. Deze klantenservice onderscheid zich op alle vlakken van de gemiddelde webshop.
Product: JC Pet Dierencamera. De camera met 2-richtingsaudio werkt perfect op afstand. Detecteert geluid en beweging goed. Kan op afstand mijn hond via een bel-verbinding toespreken. Ze reageert meteen op mijn stemgeluid. Ideaal hulpmiddel om de verlatingsangst te verkleinen.

JC Pets からの回答
JC Pet Camera werkt heel goed! Toen we verhuisden en hulp nodig hadden bij het opnieuw installeren was de klantenservice top! Dank je wel

JC Pets からの回答
Ik ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid van jcpets.
Ik heb de automatische kattenbak van jcpets besteld, helaas kwam deze beschadigd bij ons aan.
Ik heb contact opgenomen met jcpets en binnen 1 week kregen wij een nieuwe kattenbak.
Wanneer ik weer iets nodig heb is jcpets de eerste plek waar ik ga kijken

JC Pets からの回答
Erg goede draaitloos waterfontein voor me poezen

JC Pets からの回答
We bought a water dispenser and it a good product, easy to install.

JC Pets からの回答
Ik heb een antiblafband met afstandsbediening.
Prima prijs. Degelijk apparaatje. Snelle levering.
Valt wel op dat het op omgevingsgeluid( blaffen van mijn andere hond) wel reageert (?), maar ook weer niet altijd.
Ik vind de afstandsbediening wat minder in de hand liggen. Glijd makkelijk weg. Fijner als het aan de onderkant weer iets verdikt is of als het materiaal wat stroever zou zijn.
Met maar 3 knopjes is het makkelijk in je zak te bedienen zonder te hoeven kijken welke je wil gebruiken.
Al met al verder een prima apparaatje!
Ik zou hem zeker aanbevelen.

JC Pets からの回答
Levering aanzienlijk later dan aangegeven met bestellen. Geen enkele vorm van empathie. Als je bericht stuurt krijg je altijd als antwoord 'bedankt voor je begrip', terwijl dat begrip allang weg is.. Kattenbak is qua design mooi. Praktisch wel verbeterpunten; leegt niet altijd als de kat naar de bak geweest is. Instap is vrij hoog en kat plast regelmatig over de rand omdat er geen deurtje in zit.

JC Pets からの回答
Levering was dik inorde, heel goed verpakt en heel vriendelijke mensen en goede opvolging als je met een vraag zit. Alles was fijn geregeld.

JC Pets からの回答
Super snelle levering, zeer goede en snelle mail communicatie en de drinkfontein werkt geweldig.

JC Pets からの回答
Ons drinkfontijn werkte niet meer ,contact opgenomen en een uurtje later al antwoord,en het probleem was opgelost met de hulp van een video .

JC Pets からの回答
Het was positief dat ik op mijn vragen antwoord kreeg.
We zijn echter niet volledig tevreden van onze aankoop want als de kat in bak plast draait hij soms niet rond en soms blijft het er ook aankleven en beland het niet in onderste bak. Is het begin natuurlijk, zien nog wel wat het zal worden

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。