God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt stÞrre database av bilder for hver art, da man raskt begynner Ã¥ gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som gÃ¥r mot sin hensikt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer fÞr jegerprÞva. Mulighet for Ã¥ melde med en ekte person for Ã¥ fÃ¥ enda mer forklaringer om man er usikker pÃ¥ noe. En kjempef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lett og bruke, ga deg god og lÊrerik informasjon pÃ¥ bÃ¥de oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons pÃ¥ det du hadde svart. Du kunne fokusere pÃ¥ ulike temaer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprÞven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprÞven..
äŒæ¥ãåçããŸãã
Norges mest brukte lÊringsverktÞy for jegerprÞven. I appen kan du Þve pÃ¥ oppgaver som ligner den ekte prÞven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprÞver lÊrer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr bestÃ¥ttgaranti â pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).
ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Bestod med god margin, enkelte spÞrsmål på prÞven kom overraskende, men svÊrt få.

Jegerappen ããã®åç
Bestod i dag med kun 4 feil ;) kjÞpte boka også men fikk ikke behov for den med denne appen.

Jegerappen ããã®åç
Jeg hadde bare en uke til jegerprÞven, og denne appen gjorde at jeg klarte 48 spÞrsmål på prÞven, bare med å Þve på en uke. Med ordentlig Þving på denne appen funker det 100%.

Jegerappen ããã®åç
Det aller beste med appen er at du får gode forklaringer på hvert spÞrsmål enten du svarer riktig eller du svarer galt. Det er og gode illustrasjoner som gjÞr dette ekstra levende og ekte.

Jegerappen ããã®åç
Var til stor hjelp fÞr eksamen

Jegerappen ããã®åç
Veldig bra app! Jeg brukte den flittig fÞr jegerprÞven, og jeg er ganske sikker pÃ¥ at den er en av hovedgrunnene til at jeg besto. Uten Jegerappen hadde jeg nok fortsatt sittet og prÞvd Ã¥ se forskjell pÃ¥ hva som faktisk er jaktbart og hva som bare er naboens katt ð
NÃ¥ derimot kan jeg helt lovlig, sanke min egen mat!
Appen er enkel å bruke, full av tydelige forklaringer og får alt til å sitte (til og med lovstoffet!). Jeg gikk inn på prÞven med selvtillit jeg ikke hadde fått uten denne appen.
Anbefales til alle som vil bestå uten panikk, hodebry eller utilsiktet katteobservasjon!

Jegerappen ããã®åç
Var veldig mye bra relevante spÞrsmål og helt super for å lÊre seg de forskjellige artene.

Jegerappen ããã®åç
Besto med god margin! Tok faktisk prÞven 3 år etter endt jegerkurs. Brukte ikke boka etter kurset. Kun appen. Litt avvik var det. Men, de fleste oppgavene var gjenkjennelige. Så denne anbefaler jeg! Var godt forberedt.

Jegerappen ããã®åç
Veldig bra app til å Þve. UtfÞrte mange jegerprÞver og artsprÞver i appen. Appen var egentlig vanskeligere enn selve jegerprÞve eksamen, noe som bare var en fordel. Dersom man utfÞrer kravene for å få beståttgarantien, vil man uten tvil ha enkelt for å bestå eksamen.

Jegerappen ããã®åç
Veldig god app. Anbefaler alle som tar jegerprÞvekurs å Þve med denne appen. Jeg besto, og er veldig tilfreds med appen.
En ting som hadde vÊrt veldig praktisk om Jegerappen hadde, er et oppslagsverk hvor man kan se over de ulike temaene, enn plass hvor man kan lese seg opp. Egentlig litt sånn som artsoversikten, bare for andre temaer.

Jegerappen ããã®åç
Veldig fornÞyd med appen! Det er en stor spÞrsmålsbank med varierte oppgaver, og disse er veldig like de man får på eksamen.