Kort telefonopkald sÃ¥ var opgaven lÞst. Skulle kÞre fra à rhus til à rs. Afleverede bilen fÞr tid og kunne hente den ca. 1 1/2 time senere, oggaven var lÞst. Altid venlig personale, dette gÊlder bÃ¥de v... ãã£ãšèŠã
VÊrkstedet hos Jens Buus yder fremragende service. VÊrkfÞrer, Steen Kristoffersen, kommunikerer altid Êrligt og hurtigt og vigtigst af alt: de overholder ALTID aftalerne. Bilen er altid klar til aftal... ãã£ãšèŠã
Jeg havde fÃ¥et indkaldelse til syn af min Ford Transit. Jeg var gjort opmÊrksom pÃ¥ at forruden skulle udskiftes inden syn, sÃ¥ jeg mÞdte op d. 6 december midt formiddag. Forruden blev skiftet,... ãã£ãšèŠã
Det er en stor glÊde at benytte vÊrkstedet hos Jens Buus. Nem tidsbestilling, reminder dagen fÞr. Aflevering i venlige rammer ogbetjening. SMSmedvideo hvis der f.eks. er tale omservice. LÃ¥nebil hvis... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jens Buus Biler | Din lokale Ford forhandler i Vesthimmerland
Hobrovej 5, 9600, Aars, ãã³ããŒã¯
- info@jensbuus.dk
- jensbuus.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle - meget venligt personale, med styr på tingene
Hurtig og professionel service
I er altid venlige
I er altid venlige, rare og hjÊlpsomme og jeg fik det lavet som jeg kom for
Alt er til min tilfredsstillelse
Alt er til min tilfredsstillelse
Som altid ok
God betjening/ modtagelse og detâŠ
God betjening/ modtagelse og det udfÞrte service udfÞres til tiden og til den aftalte pris.
Vh KI
Alt spiller fra indskrivning tilâŠ
Alt spiller fra indskrivning til afhentning af kÞretÞj
Vh Ejner Jensen
faglidt god betjening
à rligt eftersyn og klargÞring til syn
Jeg har haft min bil til årligt eftersyn og klargÞring til syn og er fuldt ud tilfreds .
Jeg har tillid til vÊrkstedet med en behagelig og hjÊlpsom vÊrkfÞrer (e)
Fik det jeg bad om og lidt til
Jeg bestilte 4 nye sommerdÊk og fik et godt tilbud på det og dem er jeg rigtig glade for. GlÊder mig til at kÞre til Tyskland på nye sutter!
God og venlig service
God og venlig service, alting som aftalt.
MINE PROBLEMER MED BILEN BEV LÃST
God kunde service. Kaffe i ventetiden.
Information ved mekaniker, der foretog reparationen, hvilket var meget oplysende.
Jeg fÃ¥r altid god service og venligâŠ
Jeg fÃ¥r altid god service og venlig betjening. Og der er ikke ventetidð
reperation syn osv aftalen pris ogâŠ
reperation syn osv aftalen pris og service holder som lovet tak for det
jeg blev i forvejen oplyst om pris ogâŠ
jeg blev i forvejen oplyst om pris og varighed for arbejdet
Hurtig fejlfinding af en dÞrfejl ogâŠ
Hurtig fejlfinding af en dÞrfejl og udskiftning af en dÞrkomponent, det blev ordnet via servicekontrakt og så var vi på farten igen.
God service
Service og godt humÞrð€