Sikke en service. Oplever sjÊldent stor stort et (jule-) hjerte. Havde fÃ¥et de fineste navne julekugler leveret og da vi havde sat dem pÃ¥ trÊet i sÞndags, sÃ¥ vÊltede det og mange af kuglerne gik i st... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte 2x5 savlesmÊkke med navn til mine tvillingedrenge. Jeg kunne kun vÊlge enten assorterede drenge-/pigefarver, men prÞvede alligevel lykken, og spurgte i kommentarfeltet, om det var... ãã£ãšèŠã
Hurtig service og levering. Havde bestilt en lille lykkepakke til dreng i str 80, der viste sig at bestÃ¥ af 6 lÊkre dele, den éne endda med juniors navn pÃ¥ (t-shirts, bukser, savlesmÊk og body). Super... ãã£ãšèŠã
Bestilte to julekugler med navn og Ã¥rstal pÃ¥. Vidste godt der var en lidt lÊngere behandlings og leveringstid, men de kom forsvarligt pakket ind og er simpelthen sÃ¥ flotte. Er super glade for dem og i... ãã£ãšèŠã
FÃ¥rup MÞllevej 2, 7300, Jelling, ãã³ããŒã¯
- mail@jmctryk.dk
- jmctryk.dk
Meget tilfreds med produkterne
Alt i alt, er jeg meget tilfreds!
Jeg har bestilt julekugler med navne på, og de er lige som jeg Þnskede de skulle vÊre.
Leveringstiden var âlangâ fra jeg lagde bestillingen, men man skal jo ogsÃ¥ tage forbehold for at de lige skulle laves fÞrst og det er op til jul nu.
Eneste forbedring kunne vÊre en mere brugervenlig hjemmeside. NÃ¥r man bestiller flere julekugler er det en âbesvÊrlig procesâ, ift man kunne lave det om det at bestille alle pÃ¥ en gang, i stedet for en af gangen.
Rigtig kedelig oplevelse
Vi var to der lavede en ordre sammen med 4 bamser/ nusseklude med broderet navne pÃ¥. Hende jeg bestilte med, havde bestilt der fÞr og modtaget sin bamse med broderet navn pÃ¥. Disse vi bestilte sammen, kom med trykte navne pÃ¥. Firmaet blev kontaktet iforhold til dette, da vi var/ er noget trÊtte af det. Men de var ikke til at samarbejde med, hverken pÃ¥ den ene eller anden mÃ¥de. SÃ¥ nu har vi 4 bamser/ nusseklude som ser ret âbilligeâ ud, iforhold til hvis de havde vÊret broderet.
Fremragende
3. eller 4. gang jeg handler hos jmctryk og er igen ovenud tilfreds. Fantastisk hurtig ordrebehandling og levering âºïž
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Jeg bestilte nogle babytÞj med tryk og også med min egen design. Der var hurtig ekspedition og jeg er yderst tilfreds. Ikke sidste gang jeg bestiller herfra.
Jeg er mållÞs og super skuffet
Jeg er mållÞs og super skuffet !
Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Jeg har bestilt 3 julekugler med billede af vores datter pÃ¥. Nogen jeg havde glÊdet mig til at skulle give familien. Udover det tager 11 dage at modtage , sÃ¥ modtager jeg 3 kedelige julekugler med et mÞg uskarpt billede , printet pÃ¥ almindelig printerpapir , og klat limet fast pÃ¥ kuglen, sÃ¥ man tydeligt kan se klattede penselsstrÞj med lim rundt om hele billedet. Jeg er simpelthen SÃ
skuffet og ked af mit kÞb på 230 kr.