John Dog レビュヌ

2,935
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

To jedyna karma bez podrobów, która moÅŒe jeść mój pies. Zamówienie dociera szybko, a ewentualne reklamacje rozpatrywane są bardzo szybko. Mam nadzieję, ÅŒe tak będzie nadal.

5぀星のうち5の評䟡

Jasne zasady realizacji zamówienia - (bezpłatne dostawa od 139 zł). Dobrej jakości produkty. Karma beef z serii pure Black jest pachnąca. Pies wylizuje michę. Dobre gryzaki suszone (zwłaszcza ze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo dobra karma, kot zajada się jak szalony! Karma jest równieÅŒ w przystępnej cenie, a jednocześnie ma dobrą zawartość. ZauwaÅŒyłam, ÅŒe kot znacząco przybrał na wadze, na czym mi bardzo zaleÅŒało :)... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jestem stałą klientką i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zawsze ekspresowa wysyłka, zawsze nienaganna obsługa, zawsze produkty wysokiej jakości, a zamówienia są wysyłane kompletne. Kilka razy próbował... もっず芋る

䌁業情報

1. 家畜飌料販売業者

圓該䌁業による蚘述

Psy i koty to nasza pasja i chcemy się nią z Wami dzielić! Cenimy świadome podejście do ÅŒywienia zwierząt, dlatego w naszym sklepie znajdziesz wysokiej jakości karmy suche i mokre, a takÅŒe wszystkie niezbędne akcesoria dla swojego pupila niezaleÅŒnie od jego wieku i rasy oraz przysmaki. Odkryj sklep dla psów i kotów inny niÅŒ wszystkie i wybieraj spośród mnóstwa produktów stworzonych dla Twojego zwierzaka.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 90ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Spleśniała karma.

Wysypując z oryginalnego worka ostatnią porcję karmy dla szczeniaka GOOD FORM LOW GRAIN Chicken zauwaÅŒyłam spleśniałe, zlepione krokiety. Karmę zakupiłam 03.06.2025 r, termin waÅŒności 07.10.2026 r.

2025幎7月20日
自発的なレビュヌ

Pani Iwono,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i przepraszamy za nieprzyjemną sytuację.

W karmach suchych niezwykle istotne jest ich odpowiednie przechowywanie. Karma powinna być trzymana w suchym, chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. NaleÅŒy unikać przechowywania karmy w miejscach naraÅŒonych na wahania temperatury i wilgotności, takich jak garaÅŒ, piwnica czy balkon.

Niewłaściwe warunki przechowywania mogą prowadzić do róŌnych problemów jakościowych, w tym jełczenia tłuszczów, rozwoju pleśni i grzybów. Te procesy mogą wystąpić nawet przy zachowanym terminie waÅŒności produktu, jeśli karma była naraÅŒona na niekorzystne warunki środowiskowe.

Po otwarciu worka zalecamy przechowywanie karmy w szczelnie zamkniętym pojemniku, co dodatkowo chroni ją przed wilgocią i zanieczyszczeniami z otoczenia.

Dziękujemy za kontakt z naszym zespołem reklamacji, który juÅŒ odpowiedział na Pani zgłoszenie. Jeśli ma Pani dodatkowe pytania dotyczące naszych produktów, jesteśmy do dyspozycji.

Agnieszka Liśkiewicz

5぀星のうち3の評䟡

Niestety zmieniła się jakoś i skład

Niestety zmieniła się jakoś i skład karmy na gorsze. A szkoda. Bo kot uwielbiał aÅŒ uszy mu się trzęsły a teraz nie chce jeść i w sumie się nie dziwię, bo jak mu nakładam to sama bym tego nie chciała tknąć . Muszę zaś szukać innej, dobrej jakościowo i zdrowej karmy.

2025幎7月12日

Pani Sandro,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią - kaÅŒdy feedback od naszych klientów jest dla nas bardzo cenny.

Chcielibyśmy zapewnić, ÅŒe skład ani jakość naszych karm się nie zmieniła. Wszystkie nasze produkty utrzymują najwyÅŒsze standardy jakościowe, które są dla nas priorytetem.

Będziemy bardzo wdzięczni za kontakt na info@johdog.pl z informacją, o której konkretnie karmie Pani pisze. Pozwoli nam to lepiej zrozumieć sytuację i ewentualnie sprawdzić daną partię produktu.

Pragniemy nadmienić, ÅŒe nasze karmy są produktami naturalnymi, bez sztucznych konserwantów, dlatego poszczególne partie mogą nieznacznie róŌnić się między sobą - to naturalna cecha produktów wysokiej jakości. MoÅŒe to wpływać na wygląd, zapach czy teksturę karmy.

Wiemy równieÅŒ z doświadczenia, ÅŒe kotki potrafią być bardzo wybredne i zdarza się, ÅŒe to co smakowało im przez długi czas, nagle przestaje im odpowiadać. To całkowicie normalne zachowanie u kotów.

Serdecznie pozdrawiamy.

Dobra karma

Mają dobrej jakości karmę, mój pies ją lubi

2025幎7月10日

Dziękujemy serdecznie 🐶

Szybka dostawa

Szybka dostawa, solidnie zapakowana. Transporterek zgodny z zamówieniem, łatwy w montaÅŒu.

2025幎6月26日

Dziękujemy Pani Ewo 😊

wszystko OK

dobra jakość jedzenia, cena do jakości jak najbardziej adekwatna. Szybka wysyłka

2025幎7月7日

Dziękujemy Pani Karolino 😊

5぀星のうち2の評䟡

Ponad 30% puszki to galaretka

Kiedyś ta karma była super, ale ostatnim czasem jest w niej coraz więcej galaretki... Wczesniej było to 10% puszki, w dzisiejszej ponad 30% to sama galaretka. Dodatkowo nasze koty uwielbiały królika, a teraz nie chcą go jeść, wygląda on teÅŒ jakoś inaczej. Nie mamy tego problemu z kurczakiem czy indykiem, ale królika tknąć nie chcą. Rozmieszałam go z puszką kurczaka, i dwa dni później lecieliśmy do weterynarza, bo dostały rozwolnienia i pojawiła się krew na kale. Wet po róŌnych testach stwierdził niestrawność pokarmową. Coś z tym królikiem ewidentnie się zmieniło...

2025幎6月3日

Dzień dobry,
dziękujemy za podzielenie się opinią.
KaÅŒde zgłoszenie dotyczące jakości naszych produktów jest dla nas bardzo waÅŒne.
Dlatego uprzejmie prosimy o przesłanie wiadomości email na adres reklamacje@johndog.pl ze wskazaniem konkretnej karmy oraz numerem partii produkcyjnej, abyśmy mogli zweryfikować próby przechowalnicze.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。