Top service, was wat fout gegaan bij de levering, wat overigens de schuld was van DHL. Is goed opgelost door joily’s en zelfs nog een tegemoetkoming erbij gekregen! Goeie service, er wordt vriendel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Een lange tijd heb ik moeite gehad met in slaap vallen, dit heb ik laten weten en mij werd aangeraden om eens met cbd olie te beginnen. Ik val ‘savonds veel makkelijker in slaap en ben hier erg dan... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ik verkoop natuurlijke voedingssuplementen en producten oa Aloë Vera. Al deze voedingssuplementen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend geschikt voor fytotherapie. Verschillende soorten thee en honing oa Matcha thee + accessoires Etherische olies en andere leuke gadget die kunnen bijdrage aan een healthy lifestyle
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Top service
Goeie service, er wordt vriendelijk gereageerd.
Feel Scammed
I ordered an expensive product from this site. The product never arrived. They claimed that the package was delivered but it wasn't. They said they would investigate but now won't even answer my mails. Terrible customer service and not very trustworthy
Super service
Goede snelle levering
Heel blij met de cbd olie
Heel blij met de cbd olie , voor ons hondje die normaal zo angstig is.
Snelle sevice! Bedankt.
Kort maar krachtig.
Kort maar krachtig.Een goed advies gekregen.Praten niet zomaar,maar hebben er wel verstand van.Goede,en hele snelle service/bezorging.
Geweldig producten
Geweldig producten, ik ben zeer blij met mijn zeep en shampoo zonder plastic , gemakkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd. Geweldig 😻
Super snel binnen echt geweldig
Seepje super wasschillen
Afgelopen week heb ik de Seepje wasschillen gekocht. Ik mocht eerst de test versie uitproberen of ik het wat vond en dit beviel heel erg! Ik heb een hele gevoelige huid en krijg snel allgerische reacties. Door mijn kleding te wassen met de schillen heb ik zeker het idee dat dit aanzienlijk minder wordt. Ik heb nu de dennen geur, maar ben ook heel benieuwd naar de andere geuren! Ik ben heel blij met de schillen en met de fijne service en advies!
Sterk aanbevolen 😊
Goede klantendienst, snel en uitgebreide informatie gedeeld, levering was rap, kortom geen enkele probleem, alles ging vlot.
Thanks 🙏
Complimenten voor de snelle afhandeling
Geweldig product
Geweldig product! Snel geleverd en ik voel mij honderd keer beter met de producten van Joily’s.
Ook ben ik geweldig geholpen met de keuze van producten.
Zeker een aanrader!
Trustpilot エクスペリエンス