Top service, was wat fout gegaan bij de levering, wat overigens de schuld was van DHL. Is goed opgelost door joilyâs en zelfs nog een tegemoetkoming erbij gekregen! Goeie service, er wordt vriendel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een lange tijd heb ik moeite gehad met in slaap vallen, dit heb ik laten weten en mij werd aangeraden om eens met cbd olie te beginnen. Ik val âsavonds veel makkelijker in slaap en ben hier erg dan... ãã£ãšèŠã
I ordered an expensive product from this site. The product never arrived. They claimed that the package was delivered but it wasn't. They said they would investigate but now won't even answer my mails... ãã£ãšèŠã
Afgelopen week heb ik de Seepje wasschillen gekocht. Ik mocht eerst de test versie uitproberen of ik het wat vond en dit beviel heel erg! Ik heb een hele gevoelige huid en krijg snel allgerische react... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ik verkoop natuurlijke voedingssuplementen en producten oa Aloë Vera. Al deze voedingssuplementen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend geschikt voor fytotherapie. Verschillende soorten thee en honing oa Matcha thee + accessoires Etherische olies en andere leuke gadget die kunnen bijdrage aan een healthy lifestyle
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne producten en een uitstekende service
Fijne producten, van hoge kwaliteit en een uitstekende service
Super service
Super service, gebracht aan de deur! Fantastisch cadeautje, helemaal blij mee!
Poštovani,
Poštovani,
Zahvaljujem. Na svaki upit dobila sam odgovor i savjet, a proizvode koje sam dobila uvijek su bili poslani u roku i obeÄanoj kvaliteti.
Zoals altijd weer supersnel geleverd
Zoals altijd weer supersnel geleverd, fijne service en persoonlijke aandacht.
Slaap problemen
Ik val âsavonds veel makkelijker in slaap en ben hier erg dankbaar voor.
Verder een uitstekende service en een echte aanrader.
Besteld via warenhuis Hoorn en netjesâŠ
Besteld via warenhuis Hoorn en netjes verpakt de dag erna ontvangen.

Supermooie stijlvolle aromabrander
Supermooie stijlvolle aromabrander
Wat een mooi product is dit en wat een goede en snelle service.
Ik mailde met de vraag of ik een donkerbruine kon ontvangen en binnen een uur gelijk een antwoord.
Net gebracht door de pakketdienst. Ik ben er zo blij mee.
Sylvia

Joily's Healthshop ããã®åç
Heb een geschenk besteld bij JoilysâŠ
Heb een geschenk besteld bij Joilys Healthshop. Een handgemaakte wierookbrander. Is supermooi en mooi ingepakt! Ik moest niet lang wachten voordat ik deze in huis had. Levering was snel! In de toekomst zal ik weer bij hen bestellen.

Bestelling naar tevredenheid afgehandeld
Bestelling verliep in eerste instantie wat moeizaam, omdat een aantal betaalwijzen niet (goed) werkten. Door een chatbericht hierover duidelijkheid verkregen.
Daarna besteld en een deel van de bestelling ontvangen, het tweede deel volgde twee dagen later.

Aanrader!
Fijne zeep en shampoo, lekker schuimig (Is dat een woord...ð) Ik had de rozen geur voor beiden besteld. Snel in de brievenbus en goede prijs. Zeer tevreden dus!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ