Jeg har arbejdet sammen med JonasVisuals flere gange nu, og hver gang har det vÊret en virkelig god oplevelse. Han er professionel, pÃ¥lidelig og altid velforberedt. Samtidig er han super nem at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig godt samarbejde med en, der bÃ¥de er professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med. Klar anbefaling herfra! Jonas var virkelig god til at hjÊlpe med at fÃ¥ konkretiseret mine lidt lÞse... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Jonas pÃ¥ et projekt, og det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Jonas er enormt dygtig og kreativ, bÃ¥de nÃ¥r det kommer til... ãã£ãšèŠã
Jonas leverede et virkelig stÊrkt stykke arbejde som videograf. Han var professionel, effektiv og forstod hurtigt, hvad vi ville opnÃ¥ med annoncevideoerne. Kvaliteten var helt i top, og samarbejdet kÞ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- jonasvisuals.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Flot kreativt produkt
Flot kreativt produkt.
Det var lidt af en jungle og finde en content samarbejdspartner, men efter fÞrste optagelsesdag med Jonas Visuals var den udfordring ikke eksisterende lÊngere.
De formår at gÞre processen sjov, energisk, og så skader det ikke at videoerne også konverterer super godt.
Varm anbefaling herfra!
Havde fornÞjelsen af at arbejde medâŠ
Havde fornÞjelsen af at arbejde med Jonas i dag, og det gik over alt forventning. Professionelt og yderst servicemindet
Fantastisk oplevelseð
Han er professionel, pålidelig og altid velforberedt. Samtidig er han super nem at arbejde med og skaber en god stemning under optagelserne, hvilket gÞr hele processen meget federe.
Han kommer med kreative idéer og input, der lÞfter projektet, men er også god til at lytte og tage mine Þnsker med ind i det fÊrdige resultat. Kvaliteten er konsekvent hÞj hver gang, og man kan tydeligt mÊrke hans erfaring og passion.
Jeg kan klart anbefale ham til alle, der sÞger en dygtig og seriÞs kameramand â jeg kommer i hvert fald til at arbejde med ham igen.
Stor anbefaling herfra ð
Jonas leverede et virkelig stÊrkt stykke arbejde som videograf. Han var professionel, effektiv og forstod hurtigt, hvad vi ville opnå med annoncevideoerne. Kvaliteten var helt i top, og samarbejdet kÞrte smooth fra start til slut. KÊmpe anbefaling herfra.
Fantastisk samarbejde | KÊmpe anbefaling!
Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Jonas på et projekt, og det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.
Jonas er enormt dygtig og kreativ, både når det kommer til idéudvikling og selve redigeringen. Han formår virkelig at lÞfte idéer og omsÊtte dem til noget visuelt stÊrkt, og man bliver altid positivt overrasket over slutproduktet.
Samarbejdet har vÊret nemt og professionelt, og Jonas er god til både at byde ind med egne idéer og samtidig lytte til vores Þnsker.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi arbejder sammen med Jonas.
Vi har haft fornÞjelsen af at arbejdeâŠ
Vi har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Jonas Visuals på et kreativt forlÞb, hvor vi brainstormede idéer og filmede tre nye videoer til vores virksomhed og oplevelsen har vÊret intet mindre end fremragende.
Jonas imponerede fra fÞrste mÞde med sin kreative tilgang, professionalisme og evne til at omsÊtte vores idéer til visuelt fÊngende og engagerende indhold. Under hele processen fÞlte vi os trygge og inspirerede, fordi Jonas både lyttede til vores visioner og samtidig bidrog med vÊrdifulde forslag, der lÞftede videoerne til et niveau, vi ikke selv havde forestillet os.
Resultatet taler for sig selv: tre videoer, der både fortÊller vores historie på en autentisk måde og skiller sig ud med et stÊrkt visuelt udtryk. Vi kan på det varmeste anbefale Jonas Visuals til alle, der Þnsker kreative, professionelle og virkelig effektfulde videoer, hvor hver detalje er gennemtÊnkt og eksekveret med prÊcision.
Tak til Emil og Jonas for et samarbejde, der langt oversteg vores forventninger!
Mange hilsner
Team Werner Boliger, Faxe
Professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med!
Rigtig godt samarbejde med en, der både er professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med. Klar anbefaling herfra!
Jonas var virkelig god til at hjÊlpe med at få konkretiseret mine lidt lÞse tanker og visioner, og give dem liv med et kreativt touch.
Han var super skarp til at styre opgaven, isÊr under optagelserne, så alt kÞrte smooth og effektivt. Samtidig kom han med fede, kreative inputs undervejs, som lÞftede det endelige resultat markant.
SÊtter kÊmpe pris pÃ¥ samarbejdet medâŠ
SÊtter kÊmpe pris på samarbejdet med hele teamet! 5 stjerner herfra!
Har brugt Jonas til forskelligeâŠ
Har brugt Jonas til forskellige projekter siden 2020 og han gÞr det forrygende hver gang! ðªðŒ
Jonas er helt sikkert en af de mest professionelle
Jonas er helt sikkert en af de mest professionelle jeg har arbejdet med nogensinde.
Super service, et skide godt produkt som blev skrÊddersyet prÊcis til mine behov.
Og udover det gjorde han det til en behagelig oplevelse at blive filmet, da jeg ikke er glad for kameraet generelt.
5 ud af 5
Super god oplevelse og service
Super god oplevelse og service. Skide gode til det de laver.
Jonas Visuals er et super skarpt teamâŠ
Jonas Visuals er et super skarpt team og virkelig dygtige indenfor deres felt. De sÞrger virkelig for at fÃ¥ liv og engagement i brandvideoer, blandt andet med AI og sÃ¥ er de ogsÃ¥ bare super flinke at arbejde sammen med. Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde med Jonas og Emil fra Jonas Visuals, og jeg kan ikke andet end at anbefale demð
Stor fornÞjelse at samarbejde med Jonas
Vi har haft stor glÊde af at samarbejde med Jonas ifm. en brandingvideo. Han var proaktiv ift. kreative inputs og har rundhåndet drysset sin tekniske ekspertise ud over vores slutprodukt. Vi er i hvert fald svÊrt tilfredse!
En kÊmpestor anbefaling!
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde de fået det!
Jeg havde hÞje forventninger til at starte med, men Jonas Visuals overgik de hÞje forventninger og leverede et top produkt!!
De kan klart anbefales og jeg skal i hvert fald benytte dem igen.
Jonas er for vild
Vi har brugt Jonas flere gange til ads i vores e-com biks. Det har gang på gang vÊret vores bedst performende ads.
Jonas er virkelig god til at komme pÃ¥ nye idéer, lave vilde effekter og overholder aftaler ð
Bestemt ikke sidste gang vi bruger Jonasvisuals!
Jeg har arbejdet med Jonas pÃ¥ flereâŠ
Jeg har arbejdet med Jonas på flere produktioner. Han har altid den bedste energi og gå på mod. Han er dygtig og virkelig effektiv med et kamera i hånden.
Den kreative proces er Jonas' es i Êrmet
Jeg har efterhånden arbejdet med Jonas i mange år, og der er ikke en eneste opgave, der bliver lÞst ens. Han formår gang på gang at fornye sig med ideer og redigering samt få ens budskab frem i lyset på allerbedste vis.
Kan varmt anbefale Jonas som ansvarlig for jeres nÊste videoprojekt - det bliver lÞst til UG
Jonas kan sit håndvÊrk
Jonas kan sit håndvÊrk! Jonas tager initiativ, styring og fantastisk sparring i processen. Han er kreativ og nytÊnkende - Det er tydeligt at mÊrke hans passion for at levere et godt produkt. Varm anbefaling herfra.
KÊmpe anbefaling
Jonas er super professionel og sjov at arbejde sammen med. Vi er meget imponerede, og vil helt klart lave flere ting sammen :-)
Stor anbefaling herfra
Jeg har flere gange arbejdet med Jonasvisuals og det har vÊret en fornÞjelse hver gang.
Jonas er super at vÊre på shoot med og leverer et top professionelt produkt.
Stor anbefaling herfra.
/AsbjÞrn - Raymondo