レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har arbejdet sammen med JonasVisuals flere gange nu, og hver gang har det vÊret en virkelig god oplevelse. Han er professionel, pÃ¥lidelig og altid velforberedt. Samtidig er han super nem at... もっず芋る

Rigtig godt samarbejde med en, der bÃ¥de er professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med. Klar anbefaling herfra! Jonas var virkelig god til at hjÊlpe med at fÃ¥ konkretiseret mine lidt lÞse... もっず芋る

Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Jonas pÃ¥ et projekt, og det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Jonas er enormt dygtig og kreativ, bÃ¥de nÃ¥r det kommer til... もっず芋る

Jonas leverede et virkelig stÊrkt stykke arbejde som videograf. Han var professionel, effektiv og forstod hurtigt, hvad vi ville opnÃ¥ med annoncevideoerne. Kvaliteten var helt i top, og samarbejdet kÞ... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の5

37件のレビュヌ

Flot kreativt produkt

Flot kreativt produkt.

Det var lidt af en jungle og finde en content samarbejdspartner, men efter fÞrste optagelsesdag med Jonas Visuals var den udfordring ikke eksisterende lÊngere.

De formår at gÞre processen sjov, energisk, og så skader det ikke at videoerne også konverterer super godt.

Varm anbefaling herfra!

2026幎4月10日

Fantastisk oplevelse😀

Han er professionel, pålidelig og altid velforberedt. Samtidig er han super nem at arbejde med og skaber en god stemning under optagelserne, hvilket gÞr hele processen meget federe.

Han kommer med kreative idéer og input, der lÞfter projektet, men er også god til at lytte og tage mine Þnsker med ind i det fÊrdige resultat. Kvaliteten er konsekvent hÞj hver gang, og man kan tydeligt mÊrke hans erfaring og passion.

Jeg kan klart anbefale ham til alle, der sÞger en dygtig og seriÞs kameramand – jeg kommer i hvert fald til at arbejde med ham igen.

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Fantastisk samarbejde | KÊmpe anbefaling!

Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Jonas på et projekt, og det har vÊret en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.

Jonas er enormt dygtig og kreativ, både når det kommer til idéudvikling og selve redigeringen. Han formår virkelig at lÞfte idéer og omsÊtte dem til noget visuelt stÊrkt, og man bliver altid positivt overrasket over slutproduktet.

Samarbejdet har vÊret nemt og professionelt, og Jonas er god til både at byde ind med egne idéer og samtidig lytte til vores Þnsker.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi arbejder sammen med Jonas.

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

Vi har haft fornÞjelsen af at arbejde

Vi har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Jonas Visuals på et kreativt forlÞb, hvor vi brainstormede idéer og filmede tre nye videoer til vores virksomhed og oplevelsen har vÊret intet mindre end fremragende.

Jonas imponerede fra fÞrste mÞde med sin kreative tilgang, professionalisme og evne til at omsÊtte vores idéer til visuelt fÊngende og engagerende indhold. Under hele processen fÞlte vi os trygge og inspirerede, fordi Jonas både lyttede til vores visioner og samtidig bidrog med vÊrdifulde forslag, der lÞftede videoerne til et niveau, vi ikke selv havde forestillet os.

Resultatet taler for sig selv: tre videoer, der både fortÊller vores historie på en autentisk måde og skiller sig ud med et stÊrkt visuelt udtryk. Vi kan på det varmeste anbefale Jonas Visuals til alle, der Þnsker kreative, professionelle og virkelig effektfulde videoer, hvor hver detalje er gennemtÊnkt og eksekveret med prÊcision.

Tak til Emil og Jonas for et samarbejde, der langt oversteg vores forventninger!

Mange hilsner
Team Werner Boliger, Faxe

2026幎4月9日
自発的なレビュヌ

Professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med!

Rigtig godt samarbejde med en, der både er professionel, kreativ og nem at arbejde sammen med. Klar anbefaling herfra!

Jonas var virkelig god til at hjÊlpe med at få konkretiseret mine lidt lÞse tanker og visioner, og give dem liv med et kreativt touch.

Han var super skarp til at styre opgaven, isÊr under optagelserne, så alt kÞrte smooth og effektivt. Samtidig kom han med fede, kreative inputs undervejs, som lÞftede det endelige resultat markant.

2026幎3月11日
自発的なレビュヌ

Jonas Visuals er et super skarpt team

Jonas Visuals er et super skarpt team og virkelig dygtige indenfor deres felt. De sÞrger virkelig for at fÃ¥ liv og engagement i brandvideoer, blandt andet med AI og sÃ¥ er de ogsÃ¥ bare super flinke at arbejde sammen med. Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde med Jonas og Emil fra Jonas Visuals, og jeg kan ikke andet end at anbefale dem🙌

2026幎3月31日

En kÊmpestor anbefaling!

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde de fået det!

Jeg havde hÞje forventninger til at starte med, men Jonas Visuals overgik de hÞje forventninger og leverede et top produkt!!

De kan klart anbefales og jeg skal i hvert fald benytte dem igen.

2026幎1月16日

Jonas er for vild

Vi har brugt Jonas flere gange til ads i vores e-com biks. Det har gang på gang vÊret vores bedst performende ads.
Jonas er virkelig god til at komme på nye idéer, lave vilde effekter og overholder aftaler 🙏

Bestemt ikke sidste gang vi bruger Jonasvisuals!

2025幎11月18日

Den kreative proces er Jonas' es i Êrmet

Jeg har efterhånden arbejdet med Jonas i mange år, og der er ikke en eneste opgave, der bliver lÞst ens. Han formår gang på gang at fornye sig med ideer og redigering samt få ens budskab frem i lyset på allerbedste vis.

Kan varmt anbefale Jonas som ansvarlig for jeres nÊste videoprojekt - det bliver lÞst til UG

2024幎5月30日

Jonas kan sit håndvÊrk

Jonas kan sit håndvÊrk! Jonas tager initiativ, styring og fantastisk sparring i processen. Han er kreativ og nytÊnkende - Det er tydeligt at mÊrke hans passion for at levere et godt produkt. Varm anbefaling herfra.

2024幎7月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。