Vi har fÃ¥et foretaget en kraftig nedskÊring af en meget stor hÊk, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. De to, der udfÞrte arbejdet, var utrolig behagelige og professionelle hele vejen igennem. K... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har netop haft besÞg af de rareste personer, som har udfÞrt et flot stykke arbejde. De gravede ikke bare det aftalte hul til en trampolin og efterlod en stor bunke jord. De strÞede i stedet pÊn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De mÞdte op som aftalt.og havde hurtigt klippet ca. 100 meter hÊk og ryddet pÊnt op. PÊnt og flot arbejde. Stor anbefaling herfraððŒ
Vi har brugt JÞnsson Haveservice flere gange og foruden at vÊre meget professionelle, er de behagelige at interagere med og har fornuftige priser! De er proaktive ift. hvad der giver mening uden at sk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
JÞnsson Haveservice passer dine grÞnne områder med fokus på kvalitet og pålidelighed. Vi hjÊlper både private og virksomheder med lÞbende pleje, beskÊring, grÊsklipning, hÊkke, oprydning og alt det, der får haven til at trives. Vi arbejder omhyggeligt, kommer som aftalt og afleverer altid et resultat, vi selv ville vÊre tilfredse med.
KirstinehÞj 18, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg er meget tilfreds med jeres arbejde.
Dejlige unge mennesker, der har vÊret her
de sidste gange. ðð

JÞnsson Haveservice ããã®åç
Fliserne fik det friske udseende, jeg havde set frem til ð

JÞnsson Haveservice ããã®åç
UdfÞrer super arbejde til tiden så haven altid fremstår pÊn og perfekt.
Kommer altid til aftalt tid og prisen er som aftalt.
Og så er det fradragsberettiget som service fradrag

JÞnsson Haveservice ããã®åç
Gravet tre buske op og anlagt grÊs i stedet.
Alt var fint så ingen problemer, kan kun anbefale firmaet.

Snerydning:
Vi har haft besÞg af JÞnsson Haveservice pÃ¥ Ã
vÊnget 2970 HÞrsholm for at rydde et cirka 250 m² stort areal for sne.
Arbejdet er sÊrdeles godt udfÞrt. Arealet er som stÞvsuget for alt.
Mvh. Poul-Erik

JÞnsson Haveservice ããã®åç
Tak for super effektiv snerydning af vores indkÞrsel. Der gik kun få timer fra jeg ringede og til arbejdet blev udfÞrt.

JÞnsson Haveservice ããã®åç
Vi har fået foretaget en kraftig nedskÊring af en meget stor hÊk, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. De to, der udfÞrte arbejdet, var utrolig behagelige og professionelle hele vejen igennem.
Kommunikationen var klar og tydelig fra start til slut, og de arbejdede effektivt og fokuseret, mens de var her. Resultatet er virkelig flot â hÊkken stÃ¥r knivskarpt, og der er ryddet pÊnt op efterfÞlgende.
De holdt prÊcis, hvad de lovede, bÃ¥de i forhold til pris og tidsplan, hvilket man virkelig sÊtter pris pÃ¥. En rigtig god oplevelse hele vejen rundt â vi kan varmt anbefale dem.

JÞnsson Haveservice ããã®åç
Godt og professionelt arbejde, og de holder hvad de lovede mht pris og tid. Meget tilfreds med rensning af vores fliser

Gode og effektive folk.
BeskÊring af 3 stÞrre trÊer i gård samt fjernelse af beplantning og bevoksning på 2 gavlmure med lift.

JÞnsson Haveservice ããã®åç
FÞrste klasses havearbejde, de gÞr et kongejob

JÞnsson Haveservice ããã®åç
Dygtige fyre, som udfÞrer arbejdet effektivt og grundigt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã