レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig Êrgerligt jeg ikke kiggede pÃ¥ Trustpilot inden jeg kÞbte mine varer, som jeg her 2 uger efter stadig ikke har modtaget. Jeg skrev til kundeservice, der kunne oplyse mig om de havde travlt....... もっず芋る

Bestilte en af deres virkelig flotte kjoler, da der var gÃ¥et over 2 uger (!!) og ingen levering - plus de bruger ikke de fragt firmaer vi kender? Det super wierd, sÃ¥ man kan ikke helt forstÃ¥ trackinge... もっず芋る

Jeg digger den vakre, grÞnne SARi-kjolen min som jeg har bestilt pá nett. Dette er en helt elegant tunika, som overrasker meg og vennene mine hver gang jeg har den pÃ¥. Jeg bestilte kjolen fra Ungarn o... もっず芋る

䌁業が回答したした

I prodotti sono bellissimi, originali e molto eleganti. Ho ordinato due anelli e mi piacciono moltissimo sono esattamente come nelle immagini e le misure perfette. In entrambi i casi ho ricevuto il mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Joseph Copenhagen was founded in 2010 by Josephine HavmÞller - then as a Jewelry Brand. A desire for creating and being creative sparked a journey. In 2019 Josephine's fiancé Aske joined the team. Together they found a common interest in exploring, traveling, and designing. A trip to Sri Lanka became the foundation for their first clothing line: the SARI collection. Today the clothes collection and support team have expanded. However, the importance of handmade imperfection, creativity, and design for everyone to wear will remain the core of the overall design philosophy of the brand's unique and timely statement and fashion pieces. The combination of design and craftsmanship makes it possible to offer high quality at a very reasonable price.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

250件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 63に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super god kundeservice og hurtig

Super god kundeservice og hurtig levering.

2021幎3月30日

KÊre Nikoline 🌌🌌

Tak for din anmeldelse - det betyder meget for os. Sig endelig til, hvad vi kan gÞre for at få din oplevelse af vores service og produkter helt i top.

Ha' en dejlig dag.

Josephine

Jeg elsker mine smykker fra Joseph

Jeg elsker mine smykker fra Joseph.
God webshop og service.
Kan varmt anbefale Joseph.

Joseph cph からの回答

Laila, mange tak for den fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig.

Vi er glade for at du er en del af vores smykkeunivers og glÊder os til at se dig igen på josephcph.com
Ha' en fantastisk dag.💫

Josephine🌞

Love love this jewelry! Plus great service

Love love this jewelry!

Joseph cph からの回答

Thank you so much for your review, Lydia.
We are happy to have you onboard in our little jewelry univers. 🌌💫

We are looking forward to see you at Josephcph.com soon.

Best
Josephine 🌞

Smukke smykker

Smukke smykker! Klar anbefaling

KÊre Ditte,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for du er en del af vores smykkeunivers. 🌌

Vi håber snart at se dig igen på josephcph.com 💫

Josephine

Så smukke smykker i lÊkre materialer

Så smukke smykker i lÊkre materialer! Hurtig levering og hÞflig, hjÊlpsom kundeservice. Er blevet trofast fan og fast fÞlger på Instagram, hvor de er gode til at dele nyheder, inspiration og promoveringer. GlÊder mig til at se mere!

KÊre Anna-Sophie,

Tusinde tak for alle de pÊne ord. Det betyder mere end du tror💫
Vi er glade for at du fÞlger med og er blevet en del af vores smykkeunivers.

Vi glÊder os til at se dig igen pÃ¥ shoppen - Ha' en fantastisk dag 🌞

Preciosos anillos

Preciosos anillos. Me llegaron enseguida. Espero que sean de buena calidad!!!

Estimado Silvia,
Gracias por las buenas palabras. Esperamos volver a verte pronto en la tienda web.
Qué tengas un lindo día,💫🌌

Josefina🌞

Rigtig god service

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Joseph CPH. Det kan stÊrkt anbefales

Hej Kenan,

Tak for de fine ord - det betyder mere end du tror🌌
Håber du får en fantastisk dag og at vi snart ses på Josephcph.com

Bh

Great brand!

Beautiful jewelry, good quality, and great customer service. 10/10 recommend!

Hi Cecilia,

Thank you for your review! We are so grateful. 🌞
Hope to see you soon again at Josephcph.com

Best regards
Josephine HavmÞller

Excellent customer service

Excellent customer service; quick responses, clear communication and high level of service. Products are beautiful and timely received.

2021幎3月24日

Dear Sabrina💫

Thanks you so much for your review and thanks for supporting us.
Hope to see you soon on Josephcph.com again.

Have a nice friday 🌌🌻

Best
Josephine

Super god service ved reklamation

Super god service ved reklamation, dog lidt Êrgerlig over selv at skulle betale fragten endnu engang. Heldigvis er den blot 29 kroner og hurtigt leveret ved dÞren. Stort set kun gode ord herfra!

2021幎3月23日

Joseph cph からの回答

Tak for din anmeldelse, Carla. Det betyder meget for os.

Vi er glade for at du er vores kunde og håber snart at se dig igen på vores website! Vi arbejder hele tiden henimod at skabe de bedste rammer for jer.

Ha' en dejlige onsdag🌻

🌟🌟🌟

Meget smukke smykker og hurtig respons fra kundeservice.

2021幎3月19日

Joseph cph からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, Matilda. Det betyder meget mere end du tror.
Vi hÃ¥ber at se dig pÃ¥ vores website snart igen. 🌌🌞

Jeg har vÊret glad for at handle der

Jeg har vÊret glad for at handle der, de har enormt flotte smykker og hurtigt samt venlig kundeservice. Det eneste Êrgerlige er, at de ikke har en fysisk butik.

2021幎3月16日

KÊre Lirie,

Tak for din anmeldelse ✹
Vi er oprigtigt glade for du kan lide vores smykker - tak for de fine ord.

Vi håber du bliver glade for dine smykker og vi glÊder os selvfÞlgeligt også til at se dig inde på vores side igen.

Vi Þnsker dig en dejlig dag 💫

Anbefaler

God service.

2021幎3月13日

Hej Asta,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores service - den er vi oprigtig glad for.

HÃ¥ber vi ser dig pÃ¥ josephcph.com snart igen ✹

Ha’ en skÞn dag 💫

Super quick delivery service and the

Super quick delivery service and the ring is simply gorgeous.

2021幎3月12日

Dear Catarina,

Thank you so much for your review ✹

We are happy to have you onboard in our universe of jewelry.

We hope to see you soon again at Josephcph.com

Have a beautiful day 🌅

Insisterende og imÞdekommende kundeservice

Den 6. februar bestiller min kÊreste en ring fra JosephCPH, som desvÊrre er for stor. Vi sender ringen retur, men får i fÞrste omgang tilsendt en returlabel, som ikke kan scannes af det pågÊldende posthus. Virksomheden accepterer, at vi selv betaler for en returlabel, som kan scannes, og lover, at de vil refundere belÞbet for returlabelen. Efter nogle uger, hvor vi ikke kan se, at pengene er blevet refunderet, rÊkker vi ud til virksomheden, som Þnsker at gÞre deres for, at der bliver rettet op på dette. De beder min kÊreste sende hans bankoplysninger på mail. Da virksomheden opdager, at der har sneget sig et 0 for meget med i bankoplysningerne, forsÞger virksomheden ihÊrdigt at rÊkke ud til os på både mail, whatsapp samt Instagram efter en tidligere henvendelse. Summa summarum, virksomheden er meget insisterende på at hjÊlpe og yde en tilfredsstillende kundeservice. Dialogen om eventuelle fejl eller miskommunikation foregår i en behagelig tone med tydelig henblik på at lÞse problemet på den mest tilfredsstillende måde for kunden.

2021幎3月11日

KÊre Cecilie,

Tak for din anmeldelse :) Vi er glade for at vi fik lyst det hele sammen. Vi er kede af at I blev en kedelig del af vores overflytning af IT-system og lager - men som sagt rigtig gode for jeres respons!

Håber vi snart ser jer på vores side igen.

Ha' en dejlig tirsdag.

kÞbte den smukkeste ring

kÞbte den smukkeste ring, som blev leveret hurtigere end jeg nogensinde kunne forestille mig 👏🏜

2021幎3月10日

Hej Melanie,

Tak for de sÞde ord. Håber du bliver rigtig glad for din nye ring.

Bh

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。