レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Superlækker og praktisk taske. Det er nemt at holde styr på alle mine småting og de vigtige ting som telefon, nøgler, penge og fx pas gemmes godt af vejen i et sikkert rum. Effektiv og imødekommend... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tasken har virkelig gode lommer der gør det nemt at holde styr på tingene. Den sidder behageligt,selv når den er fyldt og er derfor perfekt til både hverdag og ture. Rigtig god kvalitet og praktisk de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte en taske som opfylder alle mine behov. Mange gode lommer og god kvalitet. Hurtig levering og god pris. Kan helt sikkert anbefale at handle her. :-)

5つ星のうち3の評価

企業が回答しました

企業情報

1. バッグ店

当該企業による記述

Hos LIGHT CARRY mener vi, at din taske skal gøre mere end bare at bære dine ejendele—den skal forbedre din livsstil. Vores mission er at designe og fremstille højkvalitets, stilfulde tasker, der sømløst kombinerer funktionalitet med mode og tilbyder dig det ultimative i bekvemmelighed og sikkerhed. Vores Historie LIGHT CARRY blev grundlagt på principperne om innovation og elegance for at imødekomme de moderne rejsendes og byens opdagelsesrejsendes behov. Vi forstår, at i dagens hurtige verden, skal din taske være mere end blot et tilbehør; den skal være en pålidelig ledsager, der understøtter dine daglige eventyr og beskytter dine værdigenstande. Vores Filosofi Vi er forpligtet til at levere produkter, der udmærker sig både i design og holdbarhed. Hver LIGHT CARRY-taske er omhyggeligt fremstillet af materialer af høj kvalitet, avancerede tyverisikre funktioner og gennemtænkt ergonomisk design. Vores fokus på kvalitet sikrer, at hver taske ikke kun ser godt ud, men også kan klare kravene fra hverdagens liv og rejser. Hvad Adskiller Os Innovative Tyverisikre Funktioner: Vores tasker er udstyret med moderne tyverisikringsteknologier, herunder skjulte lynlåse, RFID-blokerende lommer og skæresikre stropper for at holde dine ejendele sikre og beskyttede. Stilfuldt og Alsidigt Design: Ved at kombinere moderne æstetik med praktisk funktionalitet, er vores tasker designet til at passe sømløst ind i enhver livsstil, fra professionelle rammer til afslappede udflugter. Holdbarhed og Komfort: Fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er vandafvisende, er vores tasker bygget til at holde og designet til hele dags komfort, hvilket gør dem ideelle til både bypendling og eventyrlige rejser. Kundecentreret Tilgang: Hos LIGHT CARRY værdsætter vi vores kunder og er dedikerede til at tilbyde enestående service. Vi står bag vores produkter med en omfattende garanti og en responsiv kundesupport. Vores Forpligtelse Vi er forpligtet til at gøre en positiv forskel, ikke kun gennem vores produkter, men også ved at vedtage miljøvenlige praksisser og støtte etisk produktion. Ved at vælge LIGHT CARRY, er du med til at støtte vores engagement for bæredygtighed og ansvarlig produktion.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Skøn taske

Skøn taske som passer til en drengepige på over 50.😉 der er plads til det hele og den kan være under jakken. Har nu 2 i pink og sand.

2025年12月5日
5つ星のうち5の評価

Jeg købte tasken for 2 uger siden og…

Jeg købte tasken for 2 uger siden og har ikke brugt andre tasker siden.
Jeg går bl.a. tur dagligt og kan nu have alt med jeg har brug for, sågar en indkøbspose er der plads til. Bliver også virkelig god at have med, når jeg rejser på storbyferie.
Den er nem at have på og så er den også pæn. Super glad for min lightcarry taske.
Annette Enevoldsen

2025年10月16日

Et rigtig godt køb

Jeg er meget glad for min taske. Den er praktisk med flere gode rum og meget behagelig at have på.
Hurtig levering.
Et køb der klart kan anbefales 👍

2025年9月8日
5つ星のうち3の評価

Tasken er ikke vandtæt

Jeg købte 2 slimbags for 1 år siden. Det er fine tasker, som rummer en del. Men de er absolut ikke vandtætte sådan som det påstås. Jeg var meget tæt på at drukne min mobiltelefon i et regnvejr, fordi jeg troede på vandtæt.

Selve leveringen forløb fint. Ingen problemer. Men det kan maksimalt blive til 3 stjerner. Ene og alene fordi det ikke er sandt, når de påstår vandtæt.

2024年8月30日
Onebag ロゴ

Onebag からの回答

Hej K. Larsen,

Jeg kan ikke se at du har købt noget hos Lightcarry (Onebag) har du evt.et ordrenr.?
Vores tasker hos Onebag er bestemt regntætte, men hvis du har modtaget en taske der ikke lever op til det, bytter vi den selvfølgelig gerne.
Send os en besked med dit ordrenr. på info@onebag.dk så løser vi det.

Med venlig hilsen,
Onebag kundeteam

Superlækker og praktisk taske

Effektiv og imødekommende kundeservice,

2024年9月3日

I love this bag

I love this bag. It sits comfortably and close to my body so my hands are free when I'm working onsite with clients and even when I'm with my kids. And it looks really smart so its a win-win!

2024年9月6日

Trustpilot エクスペリエンス