Mijn ervaring bij slaag voor je theorie was zeer aangenaam! Ik kreeg goede ezelsbruggetjes om te leren en hulp bij het stampen van de informatie! Zeker een aanrader om zo snel mogelijk je theorie te... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ging voor mijn scooter praktijk en had echt een hele leuke rijinstructeur en het lessen in 1 dag ging super! Had echter een vervelende examinator dus was de eerste keer niet geslaagd, maar toen heb... ãã£ãšèŠã
Het was voor mij echt een fijne ervaring om via jouwscooterrijbewijs mijn theorie te halen, ik kreeg de dag van het examen een hele cursus waardoor ik in 1 keer geslaagd was, dankjewel toppers!
De terugbetaling is verschrikkelijk, van de â¬325 voor een compleet scooter rijbewijs zou ik maar â¬135 terug krijgen. Doordat ze een wachtrij tot aan december hebben kan je kiezen voor een terugbetalin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij helpen je zo snel als mogelijk te slagen voor het Bromfiets Theorie- en Praktijk Examen ðµð𥳠Wij bieden geweldige Theoriecursussen met Oefenexamens aan en de best mogelijke Praktijklessen op de snelst beschikbare Bromfiets Praktijk Examendata in jouw regio. Waar wacht je nog op? tienduizenden Cursisten gingen je voor en hebben succesvol en op basis van de agenda van het CBR het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs gehaald. Ben jij de volgende?ðð¥
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Omkoping!
Proberen de boel om te kopen en vervolgens niet meer te reageren..
Erg overzichtelijk
Erg overzichtelijk! Kon makkelijk afspraken maken en verplaatsen! Top!
SLECHTE SERVICE
Komen afspraken niet na...telefonisch niet te bereiken op mail wordt niet gereageerd.
Dan gaat een dag voor praktijkexamen het niet door omdat ze geen praktijkopleider hebben..
Kon dan gedeelte van betaald bedrag terug krijgen was in januari nu in mei nog steeds geen geld terug ontvangen...schandalig voor worden..
Als het te mooi om waar te zijn is ....is dat ook zo.
Zoon naar andere opleider gestuurd gelukkig geslaags en rijdt vrolijk rond.

Ik ben in 1 keer geslaagd
Ik ben in 1 keer geslaagd voor theorieles, ik vond het een fijne leeromgeving en ik ben in 1 x geslaagd terwijl ik normaal heel langzaam ben met dit soort dingen! Maar bij slaagvoorjetheorie heb ik in 1x het gehaald en ik ben hun heel dankbaar!!!
Had me theorie in 1x gehaald bij hunâŠ
Had me theorie in 1x gehaald bij hun zeker een aanrader.
De dagcursus scooter praktijk
De dagcursus scooter praktijk was goed geregeld. Veel gereden vooraf met duidelijke instructies. Hierdoor me examen in 1x gehaald. Zeker aan te raden!!
heel slecht
walgelijke rijschool nog nooit zoân slechte ervaring gehad klanten boeit hun niet 4 maanden geleden insgeschreven vandaag net mijn theorie gedaan mijn vriend die heeft zijn theorie inmiddels al 7 keer gedaan in de tijd dat ik wacht voor 1 keer en als je contact met hun wilt opnemen vergeet het maar als er op je word gereageerd zie het maar als een loterij die je hebt gewonnen raad het niemand aan

Praktijk en theorie ervaring
Ik heb hier mijn scooter theorie en praktijk gehaald en had een hele goede ervaring. Voor de theorie kreeg ik veel oefenmateriaal en handige informatie via de mail gestuurd, waardoor ik thuis goed kon leren en oefenen op mijn eigen tempo. Dat hielp echt veel bij de voorbereiding.
Voor de praktijk had ik 1 les en daarin werd alles duidelijk en rustig uitgelegd. Je krijgt handige tips mee voor op de weg en er werd goed gekeken naar wat je nog moest verbeteren. Dankzij de goede begeleiding voelde ik me zeker tijdens het rijden en ben ik tevreden over hoe alles verlopen is. Zeker een aanrader als je je scooter rijbewijs wilt halen.
Goeie leerstog en in 1 keer geslaagd
Pas op! Incl update!
Wij wachten nog altijd op de toegezegde terugbetaling. Nadat mijn dochter haar theorie-examen had behaald, liet het praktijkexamen vervolgens maanden op zich wachten. Om die reden heeft dit bedrijf eind september 2025 schriftelijk toegezegd â¬100 terug te storten, zodat zij elders haar praktijkexamen kon afnemen.
Ondanks meerdere verzoeken is dit bedrag tot op heden nog steeds niet terugbetaald. Dat vinden wij bijzonder teleurstellend, zeker omdat het hier gaat om een 16-jarig meisje dat hard heeft moeten werken om dit bedrag zelf te verdienen.
Achteraf gezien blijkt dit een dure keuze te zijn geweest, zonder het gewenste resultaat en zonder dat gemaakte afspraken worden nagekomen.
Na onderstaande reactie heb ik alle gevraagde gegevens opgestuurd, maar helaas wordt er wederom niet thuis gegeven.

Nooit meer
Nooit meer. Na de theorie behaald te hebben wilde mijn zoon graag snel verder met het praktijkdeel. De eerste mogelijkheid was echter pas na 4 maanden. Er werd een alternatief aangeboden om een deel van de betaling terug te ontvangen en elders een praktijkcursus te volgen. Daar heeft hij uiteindelijk voor gekozen. Het geld is echter nooit terugbetaald. Diverse keren contact gezocht maar dan kregen we steeds een standaard mailtje met dat de betaling nu handmatig zou worden doorgezet etc maar we hebben nooit iets ontvangen. Dus hardwerkende jongeren worden hier opgelicht.
Wil je snel je rijbewijs halen? Doe het dan ergens anders. Ondanks alle positieve reviews. Ik vraag me af of dit wel eerlijke reviews zijn. Voor ons nooit weer
Op 20 mei heb ik een reactie gekregen op mijn review. Meteen gedaan wat er in de mail stond. We zouden ons geld terugkrijgen. Nog steeds geen geld ontvangen. Dus leuk de reactie maar aan valse beloftes hebben we niks.
Inmiddels is het 23 juni. Nog steeds niets ontvangen. Ook niet na een herinneringsmail waarop weer werd geantwoord dat het meteen wordt doorgezet naar de financiële afdeling.
Dus ondanks de vele beloftes blijft een terugbetaling uit. Erg teleurstellend maar in lijn met hoe het tot nu toe is gegaan.

Jouw Scooterrijbewijs ããã®åç
Slagingsgarantie stelt niks voor enâŠ
Slagingsgarantie stelt niks voor en kost juist meer geld.
Praktijkexamen met een wachtrij van minimaal 6 maanden! met mogelijkheid te betalen voor kortere wachtrij. Kortom SCAM! Niet doen!

Leuke ervaring
Ik werd goed begeleid door mijn rij instructeur. Voor deze prijs was de ervaring perfect en ik ben makkelijk in 1x geslaagd
Let op
Let op: mogelijk oplichting!
In oktober 2025 heb ik een volledig pakket voor mijn dochter gekocht. Nadat zij haar theorie had behaald, kon zij pas vier maanden later haar praktijkexamen afleggen. Andere rijscholen hadden direct plek bij het CBR, wat ik erg vreemd vond. Ik heb contact opgenomen voor restitutie van het praktijkexamen, en dit werd in januari per e-mail bevestigd. Inmiddels is het mei en het geld is nog steeds niet ontvangen. Op elke e-mail kreeg ik te horen dat het âdoorgegeven is aan de financiële afdeling,â maar tot op heden is er niets opgelost. Ik heb inmiddels een melding bij Kassa gedaan.

Jouw Scooterrijbewijs ããã®åç
Goede theorie, praktijk kan beter
De theorie werd duidelijk en goed uitgelegd, waardoor ik alles snel begreep. De praktijk vond ik minder goed geregeld en dat kon beter georganiseerd worden. Overall wel een prima ervaring. Ik vind de prijs ook heel goed voor theorie en praktijk, bij Idrive2Go.
Oplicht praktijken hier!!!!!!!
Oplicht praktijken hier theorie halen in oktober en eind februari op kunnen voor praktijk, ik heb gezegd dat ik dit te lang vind duren en of hij op kon in ander stad niks was mogelijk ik heb gezegd dit schandalig te vinden en me geld terug wil. ze gingen akkoord met een deel terug maar ik wacht nog steeds. Elke keer als ik mail zetten ze het zogenaamd door naar de juiste afdeling. Inmiddels meer dan een half jaar aan het wachten. Niet mee in zee gaan, slechte bereikbaarheid reacties duren vaak een week of je krijgt geen reactie of vermijden je vraag.
06-05-2026: Nu na een paar uur geleden reactie te hebben gekregen, kon het dezelfde dag nog terug gestort worden. Fijn maar jammer van de manier waarop ben maanden bezig en ineens kan het in een dag.

Jouw Scooterrijbewijs ããã®åç
De klanten boeit hun niet, alleen het geld die zij krijgen
Slechtste ervaring ooit, het is echt geen aanrader om bij deze rijschool je rijbewijs te halen, de online theorie-oefenprogramma is echt niet te gebruiken om te leren omdat er fouten in zitten maar ook omdat het amper uitleg geeft en dat dat uitleg vaak ook fout is, de uitleg is ook altijd onduidelijk en je krijgt geen algemene uitleg erover, maar alleen over de specifiek vraag die je fout hebt gedaan. Ze bieden ook geen instructie filmpjes aan waardoor je ook niet ecthe een goede uitleg kan krijgen. Ik ben hierdoor 2 keer gezakt voor theorie tot ik een andere theorie cursis ging nemen(theorie sait) en op de 3e keer wel geslaagd ben. Het is ook belachelijk dat ze mij wilden laten wachten tot september(ik vroeg erom in februari-maart) als ik geen extra 200euro ging betalen om het pas na 1-2 maanden te kunnen halen waarbij ik mijn geld heb teruggevraagd waarbij ik dus me praktijk bij Hufman heb gedaan waarbij ik voor 10 dagen vooruit kon plannen om mijn praktijk te kunnen doen. Heeft mij een hoop geld extra gekost wat ik destijds niet had en voorgeschoten moest worden door een familielid. Het kostte 350euro, waarvan ze 70euro hebben gelabeld als ''administratie kosten'' waarbij ik alleen maar 96euro terugkrijg voor de praktijk. Slechte ervaring, heeft mij circa 300-400euro extra gekost en ook zeker veel van mijn tijd, steek je geld ergens anders in en vermijd de hoofdpijn.

Waardeloos bedrijf
Vanwege lange wachttijden (veel langer dan aangegeven bij opvragen van informatie voor inschrijving) in Januari 2026 overeengekomen dat we een gedeelte van het geld terug zouden krijgen. Dit geld zou binnen 30 dagen overgemaakt worden. Geld werd helaas niet overgemaakt en na herhaaldelijk contact, waarin steeds aangegeven wordt dat er iets misgegaan is en dat ze het geld gaan overmaken, is er tot op heden nog steeds geen terugbetaling gedaan. Schandalig dat er zo met je wordt omgegaan als consument!!!

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, slecht bereikbaar. De beloofde wachttijden en afspraken voor mijn zoon werden meermaals niet nagekomen. Vervolgens een voorstel gevraagd voor een deel van het geld terug zodat we bij een ander bedrijf verder konden. Een voorstel gekregen. Ik wacht nu al dik 4 maanden op mijn geld teruggaaf!! Elke maand beloofd men opnieuw dit de 27ste over te maken, maar tot op heden niks en niet te bereiken. Echt belachelijk!!

Jouw Scooterrijbewijs ããã®åç
Over het algemeen namen ze de tijd inâŠ
Over het algemeen namen ze de tijd in alles uit leggen en voorde rest waren het hele aardige mensen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã