Jouw Scooterrijbewijs レビュヌ

1,770
TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring bij slaag voor je theorie was zeer aangenaam! Ik kreeg goede ezelsbruggetjes om te leren en hulp bij het stampen van de informatie! Zeker een aanrader om zo snel mogelijk je theorie te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ging voor mijn scooter praktijk en had echt een hele leuke rijinstructeur en het lessen in 1 dag ging super! Had echter een vervelende examinator dus was de eerste keer niet geslaagd, maar toen heb... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het was voor mij echt een fijne ervaring om via jouwscooterrijbewijs mijn theorie te halen, ik kreeg de dag van het examen een hele cursus waardoor ik in 1 keer geslaagd was, dankjewel toppers!

5぀星のうち1の評䟡

De terugbetaling is verschrikkelijk, van de €325 voor een compleet scooter rijbewijs zou ik maar €135 terug krijgen. Doordat ze een wachtrij tot aan december hebben kan je kiezen voor een terugbetalin... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Wij helpen je zo snel als mogelijk te slagen voor het Bromfiets Theorie- en Praktijk Examen 🛵🚘🥳 Wij bieden geweldige Theoriecursussen met Oefenexamens aan en de best mogelijke Praktijklessen op de snelst beschikbare Bromfiets Praktijk Examendata in jouw regio. Waar wacht je nog op? tienduizenden Cursisten gingen je voor en hebben succesvol en op basis van de agenda van het CBR het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs gehaald. Ben jij de volgende?😃🥇

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 580ä»¶

レビュヌを曞く

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf
Wat ging er mis? Nou je kunt beter vragen wat ging er goed?
Helemaal niets

Update 17 april 13:45 :
Helaas geen enkele cent terug op rekening. Zoals helaas verwacht wederom een lulkoek verhaal!

Oplichting en iedereen telkens maar aan aan lijntje houden!
Rechtsbijstand is ingeschakeld

Ik raad iedereen aan hier NIETS te kopen!!!
Geld terug gevraagd
En heb al 1,5 maand lang op rij dezelfde reactie als ik vraag waar de terugbetaling blijft

Update 16 april 12:50:
Bank gecheckt niets binnen!

Weer een onzin verhaal dat terugbetaling gedaan is. Voor de 4e x nu.

jouw-scooterrijbewijs.nl heeft het volgende geschreven:

Beste,

Hartelijk dank voor uw mail!
Ik heb het doorgegeven aan de juiste afdeling en het bedrag wordt z.s.m. teruggestort.

2026幎4月8日

Dank voor je bericht.

Wij begrijpen dat de situatie als vervelend is ervaren. Inmiddels kunnen wij bevestigen dat de terugbetaling is uitgevoerd.

Mocht het bedrag nog niet zichtbaar zijn op je rekening, adviseren wij om dit nog even te controleren bij je bank, aangezien verwerkingstijden kunnen variëren.

Mocht er desondanks nog iets onduidelijk zijn, dan staan wij uiteraard klaar om dit verder met je af te stemmen.

Aanrader !!

Aanrader !!!
Door onze dochter als zeer positief ervaren. Zeer leuke instructeur en alles tot in de puntjes geregeld.
En in 1x geslaagd, ook niet onbelangrijk.

2025幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Koop hier niet, zeer slechte ervaring!

Zie hieronder de reactie op mails, zelfs de mail n.a.v. mijn review wordt niet meegedacht en gereageerd, dezelfde reactie als op al mijn vorige mails waarna het terugstorten uitblijft.

Beste,

Hartelijk dank voor uw mail!

Op 10 apr 2026, om 19:59 heeft Christel Rientsma het volgende geschreven:

Hallo,

U heeft mij opgeroepen nogmaals een mail te sturen. Met als onderwerp n.a.v. slechte review.

Ik sluit mij aan bij alle slechte reviews hieronder. Erg slecht, koop hier niet! Het pakket hebben wij afgenomen in augustus 2025 en na het behalen van zijn theorie was er pas plek in juni 2026(half jaar later).
Dit staat nergens wat er ook gezegd wordt (er staat ‘het kan wat langer duren’, ‘normaal’ is binnen 3 weken weten wij omdat het via een andere aanbieder wel kon) en wij hebben daarom geannuleerd. Ons geld kwijt. Er werd gezegd dat ze heel coulant waren en dat wij €99 terug zouden krijgen (van de €350 die we betaald hebben, dat had veel meer moeten zijn maar met een rekensom met veel fantasie kwam er €99 uit staat ook in de mail), dat is nu maanden en heel veel mailtjes geleden. Via mail wordt ik aan het lijntje gehouden en telefonisch niet te bereiken. Mijn zoon heeft via een andere afnemer een nieuw pakket moeten kopen en kon binnen een maand afrijden. Inmiddels al een maand zijn rijbewijs, wij hebben nog steeds ons geld niet terug.
Ik zie in de reacties van het bedrijf op reviews dat er geeist wordt dat mensen hun reviews verwijderen, echt schandalig. Dit zijn veel mensen die gedupeerd zijn. Ik heb alle e-mails van jullie naar mij en andersom als bewijs.
Die plaats ik hier met liefde onder.
Jullie hebben mijn naam en mailadres, gezien de vele mails die verstuurd zijn met telkens dezelfde reactie. Het is niet goed gegaan en de terugbetaling wordt naar de juiste afdeling gestuurd wat maar niet schijnt te lukken intern, jullie geven in je antwoord op de reviews aan dat jullie het met ons willen oplossen maar jullie hebben al mijn mails en het wordt niet opgelost, dit is dus een valse belofte. Als dit klopt wat jullie zeggen dan zouden we nu allemaal ons beloofde geld terugkrijgen.

Christel Rientsma

2026幎4月7日

Beste Christel,

Dank u wel voor uw uitgebreide review. Wij vinden het oprecht vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en begrijpen uw teleurstelling. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om een aantal zaken te verduidelijken, zodat er een volledig en transparant beeld ontstaat.

Allereerst willen wij benadrukken dat het behalen van een rijbewijs altijd begint met het succesvol afronden van het CBR theorie-examen. Pas daarna kan, onder de voorwaarden van het CBR, een praktijkexamen worden ingepland. Op de beschikbaarheid van deze examens hebben wij als rijschool geen invloed. Wij plannen – zoals ook duidelijk vermeld staat in onze correspondentie en op onze website – altijd de eerstvolgende beschikbare datum in. Wij begrijpen dat wachttijden als lang worden ervaren, maar dit is helaas afhankelijk van externe factoren.

Ten aanzien van onze bereikbaarheid begrijpen wij uw frustratie. Door de grote vraag naar rijopleidingen kan het voorkomen dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. In dergelijke gevallen wordt er een bandje afgespeeld met het verzoek om ons per e-mail te benaderen, eventueel met een terugbelverzoek. Wij reageren op werkdagen, met uitzondering van weekenden en officiële feestdagen, altijd zo spoedig mogelijk en binnen een redelijke termijn.

Wij zien dat u verwijst naar andere negatieve reviews. Wij nemen alle feedback serieus, maar willen ook aangeven dat daar tegenover duizenden positieve ervaringen staan van (oud-)cursisten die hun rijbewijs via ons succesvol en naar tevredenheid hebben behaald. Daar zijn wij trots op, al erkennen wij dat er in uitzonderlijke overmacht gevallen zaken niet verlopen zoals gewenst.

Wat betreft de terugbetaling: wij zijn recent overgestapt naar een nieuw administratie-/CRM-systeem, waarin helaas enkele technische problemen (bugs) zijn opgetreden. In uw geval hebben wij, uit coulance en buiten de wettelijke 14 dagen herroepingsrecht, een voorstel gedaan tot annulering waarbij u heeft gekozen voor een gedeeltelijke restitutie. Door de systeemovergang zijn uw gegevens zeer waarschijnlijk niet correct verwerkt, waardoor de terugbetaling vertraging heeft opgelopen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor bieden wij u onze welgemeende excuses aan.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk netjes met u oplossen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om ons nogmaals een e-mail te sturen met uw gegevens, de naam van de cursist en het bestel- of factuurnummer erin. Graag met verwijzing 'Negatieve Review' in het onderwerk. Wij zullen uw mail onderzoeken waar het is misgegaan en zorgen ervoor dat het openstaande bedrag zo spoedig mogelijk wordt teruggestort. Mocht blijken dat de betaling reeds is uitgevoerd, dan zullen wij u hiervan uiteraard voorzien van een bevestiging.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak. Wel doen wij u een zeer vriendelijk maar ook dringend verzoek. De inhoud van uw Review komt niet overheen met de hoeveelheid klanten die zeer tevreden en het snelst beschikbaar bij ons het Bromfiets Rijbewijs hebben gehaald. Ook roept u iedereen vanuit uw persoonlijke ervaring op 'koop hier niet, zeer slechte ervaring!'. Nogmaals snappen wij uw frustratie maar wettelijk gezien is de inhoud van uw Review als zodanig en wettelijk niet toegestaan. Het onbedoeld of bedoeld op basis van eigen ervaring bedrijven Imagoschade berokkenen mag nu eenmaal niet en vragen wij u uw Review aan te passen of te verwijderen.

Tot slot: Maar liefst tienduizenden Cursisten hebben alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, zeer tevreden en het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs gehaald. Natuurlijk zijn we hier heel trots op maar waar gewerkt wordt kunnen ook fouten worden gemaakt, helemaal uit overmacht. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Graag wachten wij uw mail af en reactie volgt zsm, en wensen wij u nog een hele fijne zonnige middag toe!

Jouw-scooterrijbewijs

Fraude en oplichting!

Antwoord op de reactie van Jouw Scooterrijbewijs:
Jullie reactie is exemplarisch voor de manier waarop er met klanten word omgegaan. De stapels negatieve ervaringen spreken voor zich. Inmiddels ligt de zaak bij de politie, en is Radar geïnformeerd over jullie praktijken. Ik zal niet rusten voordat deze gang van zaken stopt en er rechtvaardigheid komt voor de gedupeerde jongeren.

Review:
Oplichters, pas op met dit bedrijf! Ze beloven een compleet pakket maar zijn niet in staat daadwerkelijk te leveren. Na de theorieles krijg je de mededeling dat je pas een half jaar later af kan rijden, in een regio ver buiten je woonplaats. Bij het betalen van een "Update"van 200 euro kan het opeens wel sneller maar nog steeds niet in de regio.

Navraag bij rijscholen leerde dat er helemaal geen lange wachtlijsten zijn. Onze zoon is zijn door hardwerken verdiende geld kwijt. Uiteraard laten wij het er niet bij zitten, wij hebben bij de politie reeds aangifte gedaan van fraude en misleiding. Tevens gaan wij het weer bij Radar onder de aandacht brengen.

2026幎4月7日

Beste '22voeter',

Via deze weg reageren wij met zeer grote verbazing op uw geschreven Review waar uw volledige naam niet instaat. Waarom? Dit is vreemd maar ook daar uw teksten ongefundeerd zijn en simpelweg niet kloppen. Graag geven wij uitleg.

Wij hebben duidelijke en transparante informatie op onze website staan over 'Wachttijden' die bij het CBR ontstaan. Los daarvan bieden wij meerdere mogelijkheden om eerder af te kunnen rijden waarin uit Coulance van ons een keuze gemaakt kan worden. U heeft voorafgaand aan welke aankoop of bestelling bij Winkels of Bedrijven wettelijk 'Informatieplicht'. Voorafgaand aan uw bestelling kon het u al duidelijk zijn wat de inhoud van onze pakketten zijn en wat wij kunnen doen als er niet eerder dan naar wens afgereden kan worden. Ook heeft u geen flauw benul wat ontstane Wachttijden, die overigens regionaal en landelijk verschillen, zijn en wat dit voor effect heeft voor Rijscholen.

De inhoud van uw Review klopt niet. 'Fraude en Oplichting' zijn termen die u over het algemeen niet mag bezigen, dit staat allemaal vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek waarin uw Rechten en Plichten staan vermeld. U schetst een totaal verkeerd beeld van onze organisatie en berokkend u ons Imagoschade toe. U heeft gebruik gemaakt na het accorderen van onze Algemene Voorwaarden voor een actiepakket en kunnen wij ons niet aan de indruk onttrekken dat u zich niet gehouden heeft aan uw wettelijke Informatieplicht. Los daarvan geeft u informatie dat ongefundeerd is en bent u hiermee in Gebreke. Het feit is:

Jouw-scooterrijbewijs is landelijk Rijopleider waar alleen al de afgelopen twee jaar maar liefst tienduizenden Cursisten succesvol, tevreden en op basis van de agenda's van het CBR het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij ons hebben gehaald. Mochten er in een specifieke regio oplopende Wachttijden zijn dan bieden wij puur uit Coulance, dus buiten de 14 dagen Consumenten Herroepingsrecht dat stelt dat een annulering alleen binnen 14 dagen kan worden gedaan tenzij een Winkel of Bedrijf in Gebreke is, meerdere opties aan om alsnog te kunnen annuleren. Dit hoeven wij niet te doen maar doen dit graag omdat jongeren keihard moeten werken om een Rijbewijs te halen.

Wij doen u het zeer vriendelijke maar ook dringende verzoek uw Review per direct en na het lezen van deze reactie aan te passen of te verwijderen, dit doen wij binnen wettelijke gronden. Wij behouden ons namelijk het recht voor tot een juridische In Gebreke Stelling. Daarbij, aangifte is 1 maar schuldig bevonden worden is 2. Een melding doen bij Radar daar zijn wij als landelijk Rijopleider met de hoeveelheid tevreden klanten niet van onder de indruk. Wij willen zaken graag netjes oplossen en doen hierbij dan ook het vriendelijke verzoek ons te mailen met uw juiste en volledige naam en bestelnummer. Wanneer u daar uw klachten in beschrijft dan zullen wij dit op werkdagen met uitzondering van de weekenden zsm beoordelen en binnen billijke termijn gaan reageren. Wij lossen dit graag samen met u op maar dit gaat niet binnen de inhoud van uw Review.

Wij verwachten dat u uw geschreven Review op basis van onze uitleg aanpast of verwijderd. U kunt natuurlijk contact opnemen met uw Rechtsbijstand voor meer informatie, dat recht heeft u. Ook wachten wij uw mail graag af waar wij zsm op zullen gaan reageren. Terechte en gefundeerde klachten lossen wij graag op.

Graag wensen wij u nog een hele fijne middag!

Jouw-scooterrijbewijs🛵🚘🥇

5぀星のうち1の評䟡

Net als de andere mensen hier ook

Net als de andere mensen hier ook opgelicht! Koop hier niet!

2026幎4月6日

Beste Mauro,

Ook hier doen wij van Jouw-scooterrijbewijs u een zeer vriendelijk maar ook dringend verzoek.

Ook via deze weg geven wij u graag het zeer vriendelijke maar ook dringende verzoek uw Review ook bij Jouw-scooterrijbewijs te verwijderen en doen dit binnen de kaders van het Burgerlijk Wetboek. Uw teksten kloppen niet en zijn ongefundeerd waarmee u Juridisch in Gebreke bent.

U weet wat u te doen staat en wachten wij uw mail graag af. Wenst u uw Reviews niet te verwijderen? Dan zullen wij binnen de kaders van het Burgerlijk Wetboek uw dossier overdragen aan onze Advocaat en gaan over tot een In Gebreke stelling. Dit willen wij absoluut niet maar ons Imagoschade berokkenen mag simpelweg niet. Verwijder beide Reviews en stuur een mail, daar zullen wij op werkdagen met uitzondering van de weekenden zsm op reageren.

Tot slot: Maar liefst tienduizenden Cursisten hebben alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, tevreden en het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2go Group, waar Jouw-scooterrijbewijs onderdeel van is, gehaald. De meeste daarvan komen ook terug voor het halen van het Auto Rijbewijs🛵🚘🥇

Het Jouw-scooterrijbewijs team.

5぀星のうち1の評䟡

OPGELICHT helaas hebben we hetzelfde

OPGELICHT helaas hebben we hetzelfde meegemaakt als de andere reviews. Na toezegging voor gedeeltelijk terug betaling niets meer ontvangen. Daar gaan de zuur verdiende centjes van een 15 jarige. Soms zijn dingen te mooi om waar te zijn

2026幎4月4日

Beste 'L Theeuwes',

Met verbazing lezen wij de inhoud van uw geschreven Review en herkennen ons zeer zeker niet in het door u geschetste beeld en de aantijging die u richting ons doen. Graag verduidelijken wij een aantal zaken.

Hoogstwaarschijnlijk hebben wij uit Coulance u een aantal opties geboden om buiten de 14 dagen Consumenten Herroepingsrecht te kunnen annuleren. Een terugbetaling wordt conform onze algemene voorwaarden en de fase waarin het pakket zich bevindt terugbetaald. Eventuele (gedeeltelijke) terugbetalingen zijn in veel gevallen een coulance vanuit onze kant en geen verplichting.

Uw opmerking over dat u hetzelfde mee heeft gemaakt ten aanzien van Oplichting is een zware aantijging en Wettelijk niet toegestaan. Hiermee schetst u het beeld dat wij een malafide organisatie zijn terwijl maar liefst tienduizenden Cursisten alleen al dea gelopen twee jaar woonachtig door heel Nederland succesvol, tevreden en op basis van beschikbaarheid het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs hebben gehaald. Dit is ook af te lezen uit duizenden positieve Reviews die oud klanten/cursisten over ons bedrijf hebben geschreven. Wij vinden het dan ook onterecht en kwalijk dat er wordt gesproken over “oplichting”. Dat is een ongefundeerde beschuldiging en binnen de kaders van het Burgerlijk Wetboek niet toegestaan.

Wij herkennen ons over het algemeen niet in het beeld dat er niet wordt terugbetaald. Wel zijn wij relatief kortgeleden overgestapt naar en nieuw CRM-systeem waar helaas Bugs in zaten. Deze Bugs zorgden ervoor dat van een relatief kleine selectie van onze klanten administratieve gegevens niet correct zijn overgeheveld waar van een nog kleinere selectie klanten terugbetalingen niet goed zijn verwerkt. Dit vinden wij natuurlijk heel vervelend en willen het graag zsm voor u oplossen.

Wij doen u daarom het zeer vriendelijke maar ook dringende verzoek uw Review aan te passen of te verwijderen. Mocht u het niet eens zijn met ons verzoek dan vragen wij u vriendelijk de inhoud van uw Review tezamen met onze reactie te toetsen bij uw Rechtsbijstand. Wanneer u uw Review niet aan wilt passen of verwijderen dan hebben wij het recht hiertegen in verweer te komen. Dat willen wij niet maar stellen wel de Voorwaarde dat u uw Review minimaal aanpast.

Indien u wilt dat wij met u meekijken en uw klacht oplossen, dat doen wij namelijk heel graag, dan verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen met uw volledige naam en bestelnummer, zodat wij dit inhoudelijk kunnen controleren, toelichten en mocht blijken dat de terugbetaling intern niet goed is verwerkt uitvoeren.

Tot slot: Maar liefst tienduizenden Cursisten door heel Nederland hebben alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, tevreden en op basis van beschikbaarheid het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij ons gehaald. Wij zorgen voor de best mogelijke leermiddelen, cursussen en voorbereidingen voor beide Examens met de grootst mogelijke slagingskans. Daar zijn wij logischerwijs heel trots op. Fouten kunnen worden gemaakt en ook dat lossen wij graag op, vandaar de inhoud van onze reactie.

JS team.

5぀星のうち2の評䟡

Geen pakket kopen hier

In februari het theorie-examen behaald via een prima cursuspakket. Toen te horen gekregen dat praktijk pas in september mogelijk was. Heb best begrip voor een beetje vertraging, maar een half jaar wachten op je praktijkexamen voor je scooter gaat echt te ver.

Er werd beloofd een deel van het geld terug te storten daar wacht ik nu al bijna 2 maanden op.
Inmiddels al direct bij een rijschool afgereden. Dat kon het wel binnen 2 weken.
Het bedrijf is telefonisch onbereikbaar, of een bandje aan dat je moet mailen, of na een half uur wachten de verbinding verbreken.
Hoop dat ik mijn geld nog terug krijg, maar heb er weinig vertrouwen in.

2026幎4月3日

Beste Karlyn,

Wij zijn zeer blij te lezen dat u het Theorie gedeelte als 'prima' heeft ervaren en vinden het vervelend dat u de Wachttijden voor het Praktijk gedeelte zo ervaart. Echter kunnen wij als Rijschool daar niks aan doen en mocht u voorafgaand aan uw bestelling vanuit uw plicht als consument ons voor meer informatie hebben verzocht dan was dit vooraf al duidelijk geweest. Graag geven wij uitleg voor een volledig en feitelijke correct beeld.

Wij herkennen ons in ieder geval niet in het beeld dat wij onze afspraken niet nakomen. Wij hebben uit coulance buiten de 14 dagen wettelijke Herroepingsrecht een aanbieding tot annuleren gedaan en worden terugbetalingen bij ons verwerkt conform de gemaakte afspraken. Wij herkennen ons over het algemeen dan ook niet in het beeld dat er niet wordt terugbetaald. Wel zijn wij relatief kortgeleden overgestapt naar en nieuw CRM-systeem waar helaas Bugs in zaten. Deze Bugs zorgden ervoor dat van een relatief kleine selectie van onze klanten administratieve gegevens niet correct zijn overgeheveld waar van een nog kleinere selectie klanten terugbetalingen niet goed zijn verwerkt. Dit vinden wij natuurlijk heel vervelend en willen het graag zsm voor u oplossen.

Maar liefst tienduizenden Cursisten hebben alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, tevreden en het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij iDrive2GO gehaald. Een zeer groot percentage van deze Cursisten komt later ook terug voor het halen van het Auto Rijbewijs waarmee wij aan willen geven dat wij gemaakte afspraken nakomen. Wij vragen u vriendelijk de geschreven Review aan te passen of te verwijderen aangezien u het over Wachttijden heeft die bij u in de regio zo kunnen zijn maar elders in Nederland niet, wij zijn Landelijk Nr.1 Rijopleider in Nederland en rijdt iedereen op basis van beschikbaarheid het snelst af, de één op basis van de agenda's van het CBR sneller dan de ander (hoe vervelend dit ook kan zijn).

Wellicht is er ook bij u iets fout gegaan met de verwerking van de terugbetaling en als dit zo is dan bieden wij daar onze excuses voor aan. Wij kunnen op basis van deze review alleen niet vaststellen om welk dossier het gaat, omdat er geen bestelnummer wordt vermeld. Zonder deze gegevens kunnen wij dit niet controleren.

Wij verzoeken u daarom om ons een e-mail te sturen met uw volledige naam en bestelnummer, zodat wij dit direct kunnen nakijken en — indien nodig — alsnog netjes af kunnen ronden.

Jouw-scooterrijbewijs.nl team.

Pas op voor dit bedrijf

Vorig jaar in juni een pakket gekocht voor mijn zoon zijn 16de verjaardag. In oktober 2025 heeft hij zijn scooter theorie gehaald, echter via een andere cursus. Daar was de uitleg veel beter. Daarna duurde het heel erg lang voor we iets hoorden over het praktijk gedeelte. We zouden eerst in januari wat horen, maar elke keer werd dit uitgesteld. Na tig keer mailen zouden we dan een klein gedeelte van het geld terug krijgen. Dit zou eerst op 25 maart teruggeboekt worden. Helaas werd de afspraak niet nagekomen. Daarna zou het uiterlijk vandaag op de rekening staan. Ook dit is niet het geval. Als ik bel krijg ik niemand aan de telefoon, afspraken komen ze niet na en per mail moet je lang op een reactie wachten. Ontzettend teleurstellend dat dit het cadeau voor de 16de verjaardag van mijn zoon was. Vreselijk bedrijf, trap niet in de mooie aanbiedingen!

Onderstaande reactie is absoluut geen weerspiegeling van de praktijk.
Van oktober t/m april moeten wachten op een praktijkexamen is buiten proportie. Daarnaast zijn tot nu toe alle toezeggingen niet nagekomen, ondanks bellen en mailen. U geeft aan zich niet te herkennen in het verhaal, maar beweert wel dat er uit coulance aanbiedingen zijn gedaan. Mijn zoon heeft nu een theorie diploma op zak, maar praktijk nog steeds niet. Simpelweg omdat er geen plaats was ruim een half jaar lang om examen te doen. Het deels terugboeken van het totaalbedrag is tot tweemaal toe niet nagekomen. Kortom, wat hieronder staat klinkt allemaal prachtig maar is geen waarheid. Per mail heb ik meerdere malen contact gezocht, daarnaast telefonisch. Alles is na te lezen en hieruit blijkt dat afspraken niet nagekomen zijn. Zojuist heb ik opnieuw gemaild. Met spoed verwacht ik een passende oplossing die daadwerkelijk nagekomen wordt.

2026幎4月2日

Beste 'FS',

Wij herkennen ons niet in de inhoud van uw geschreven Review, iets dat voor uw zoon niet werkt wil namelijk niet zeggen dat onze Theorie Cursussen voor andere Cursisten juist wel heel goed werkt.

Wij zijn niet voor niets uitgegroeid naar Nr.1 Rijopleider in Nederland en hebben maar liefst tienduizenden Cursisten alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, tevreden en het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij ons gehaald. Het spreekt voorzich dat wij daar heel trots op zijn. Wij snappen uw teleurstelling zeker, maar als u voorafgaand aan uw bestelling ons voor meer informatie zou hebben verzocht dan had dit voor u duidelijk kunnen worden hoe wij onze diensten uitvoeren, wat eventuele Wachttijden kunnen betekenen en hoe wij dit op kunnen lossen. Dit had u een aankoop bespaard en ook deze geschreven Review.

Op onze website staat duidelijk vermeld dat er wachttijden kunnen zijn voor het praktijkgedeelte. Daarnaast bieden wij, zoals ook bij andere aanbieders in de markt gebruikelijk is, de mogelijkheid om tegen een meerprijs sneller ingepland te worden. Dit is geen verplichting, maar een optionele keuze die vooraf transparant wordt gecommuniceerd.

Wat betreft de terugbetaling: deze wordt bij annulering uit coulance en conform de voorwaarden verwerkt. Nu zijn wij relatief kortgeleden gewisseld van Administratiesysteem en zaten daar helaas Bugs in. Dit is overmacht en willen wij graag samen met u zo snel mogelijk oplossen. Jammergenoeg worden bij een relatief kleine selectie van onze klanten administratieve gegevens of een terugbetaling niet goed verwerkt, dat is vervelend maar alsnog hebben wij u uit coulance buiten de 14 dagen Herroepingsrecht een aantal opties aangeboden om te kunnen annuleren.

De kwaliteit van onze theorielessen wordt dagelijks door veel cursisten als positief ervaren en leidt bij het grootste gedeelte ook gewoon tot een slagingsresultaat. Dat u dit anders heeft ervaren, nemen wij uiteraard mee, maar dit betekent niet dat de inhoud niet klopt.

Graag vragen wij u uw Review aan te passen of te verwijderen daar u heel direct stelt dan elders Theorie Cursussen beter zijn maar ook vanwege het feit dat wij onder de naam 'FS' geen gegevens terug kunnen vinden. De inhoud van uw Review mag wettelijk gezien niet daar u in een publiekelijke Review aannames doet die feitelijk en over het algemeen niet kloppen. Wij verzoeken u daarom zeer vriendelijk om ons een e-mail te sturen met uw volledige naam en bestelnummer, zodat wij dit direct kunnen nakijken en — indien nodig — af kunnen ronden. Dit willen wij natuurlijk graag voor u regelen.

Jouw-scooterijbewijs.nl team.

5぀星のうち2の評䟡

Komen beloftes niet na

Dit bedrijf stunt met prijzen maar wees alert op wachttijd tussen behalen van theorie en praktijk. In tegenstelling tot info op hun site duurt dit 9 maanden (!!!!!!) in omgeving Gorinchem!!!!

En zie hun reactie na het plaatsen van bovenstaande review. Ze kunnen geen kritiek incasseren.
Door hun stuntprijzen is er heel veel vraag en ze kunnen dit niet bolwerken met aantal rijscholen die zij hiervoor inzetten. Dit is mij verteld.
Bij afname pakket stond op hun site: wachttijd kan oplopen tot 20 weken.
Dit is nu van site verwijderd. Wij moesten 36 weken wachten.
Dit heb ik hoog opgespeeld, ineens was er eerder plek (??) of ik daar mee akkoord ging: natuurlijk. Puntje bij paaltje: nee hoor, gewoon dikke maand later ingepland.

Theorie is prima bij dit bedrijf. Als je het fijn vind om je praktijk op tijd rond je 16e te halen dat kan dit prima bij andere rijscholen.

2026幎4月1日

Beste Suzanne,

Wij nemen afstand van uw bericht dat wij 'stunten' met prijzen mede omdat u dit voorafgaand aan een eventuele aankoop ook met ons had kunnen bespreken, wij bedoelen dan de grondslag van de aangeboden tarieven.

Al jarenlang zijn wij Nr.1 Rijopleider in Nederland en hebben maar liefst tienduizenden Cursisten alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, tevreden en op basis van beschikbaarheid het snelst het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs gehaald. U schetst een algemeen en onjuist beeld over onze diensten daar per Nederlandse regio wachttijden anders zijn dan wellicht bij u. Het CBR werkt met regiokantoren elk met een x-aantal Examinatoren per Rijbewijs categorie. Vraag een aanbod speelt hierin een rol, is er in een bepaalde regio veel vraag naar het halen van het Bromfiets Rijbewijs dan nemen wachttijden daar toe, daar is niks aan te veranderen en is ook door het CBR via diverse media herhaaldelijk in het landelijk nieuws uitgelegd. Wij bieden los van onze speciale aanbieding diverse mogelijkheden om sneller af te kunnen rijden, bijvoorbeeld door het aanschaffen van een 'spoeddatum' waar wij op de website informatie over geven. Daarbij heeft u als consument wettelijke 'informatieplicht' en is dit er om eenmaal na een bestelling onduidelijkheid en klachten te voorkomen. Wij hebben de indruk dat u voorafgaand aan uw bestelling ons niet voor meer informatie heeft verzocht en kunnen derhalve niks doen aan het beeld dat bij u is ontstaan. Daar u een onjuist en niet volledig algemeen beeld schetst over ons bedrijf verzoeken wij u zeer vriendelijk maar ook dringend uw Review binnen de kaders van de wet aan te passen of te verwijderen.

Grondslag van ons verzoek: Op onze website staat duidelijk vermeld dat er wachttijden kunnen ontstaan door drukte en capaciteit. Beschikbaarheid bij het CBR en bij opleiders is dynamisch en afhankelijk van meerdere factoren. Dit meegenomen met het feit dat onze website duideljke informatie verschaft en maar liefst tienduizenden Cursisten woonachtig door heel Nederland alleen al de afgelopen twee jaar succesvol, tevreden en het snelst beschikbaar het Bromfiets Rijbewijs bij Jouw-scooterrijbewijs hebben gehaald.

Indien u wilt dat wij uw dossier bekijken en eventueel een oplossing aan kunnen bieden, verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen met uw volledige naam en bestelnummer, zodat wij dit inhoudelijk kunnen controleren en toelichten.

Goed!

Ik vond dat het goed geregeld was en na mijn dagcursus theorie had ik hem gehaald en praktijk ook in 1 keer. Goede uitleg!

2025幎4月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス