Vi kan klart anbefale Jesper og JS Biler. Vi var fÞrstegangskÞber af EL bil - og igennem hele kÞbsprocessen har vi fÞlt os trygge og oplevet virkelig god service. Jesper har givet god vejledning, vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
- js@jsbilerherning.dk
- jsbilerherning.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi kan klart anbefale Jesper og JSâŠ
Vi kan klart anbefale Jesper og JS Biler.
Vi var fÞrstegangskÞber af EL bil - og igennem hele kÞbsprocessen har vi fÞlt os trygge og oplevet virkelig god service. Jesper har givet god vejledning, vÊret nÊrvÊrende og vÊret nem at komme i kontakt med. Stor anbefaling herfra.
Genial og prof bilsÊlger - kÞb din Kia her!
Vil du lave en hurtig og fair handel? SÃ¥ tag fat i Jesper / J.S. Biler. Jesper var super fleksibel og muliggjorde at jeg kunne putte bÞrn inden vores mÞde kl. 20.30 (!). Jeg kan godt forstÃ¥ at han sÊlger sÃ¥ mange biler - det er velfortjent, nÃ¥r man arbejder sÃ¥ hÃ¥rdt og dedikeret! En sand Kia-mester ððDe varmeste anbefalinger herfra.
Tak for handlen og god service!
Vi har kÞbt vores fÞrste elbil hos Jesper/JS Biler, og kan helt klart anbefale kÞb ved ham, vi fik ekstremt god service, han er behjÊlpelig hele vejen igennem, plus han er virkelig hurtig til at vende tilbage med svar på spÞrgsmål osv. også selv efter bilen er kÞbt og afhentet.
Vil helt sikkert handle hos ham igen :)

Jeg har handlet en EL bil ved ChefenâŠ
Jeg har handlet en EL bil med Chefen Jesper, er utrolig flink & har en bred viden om EL biler.
Deres ânyeâ udstilling er et besÞg vÊrd.
Kan varmt anbefale at handle hos dem.
Deres service & viden er 100 % i orden.

JS Biler ApS ããã®åç
Fantastisk oplevelse â Êrlig, hjÊlpsom og pÃ¥lidelig service!
Jeg kan varmt anbefale JS Biler ApS og isÊr Jesper, som virkelig gÞr en ekstra indsats for sine kunder. Jesper var utrolig hjÊlpsom hele vejen igennem. Han tog sig tid til at svare på spÞrgsmål, komme med gode råd og sÞrge for, at jeg var tryg i processen.
Det er tydeligt, at Jesper gÃ¥r op i at kunderne fÃ¥r en god oplevelse og fÞler sig godt behandlet. Han er Êrlig, siger tingene som de er, og skjuler intet â hverken omkring garanti, stand eller historik pÃ¥ bilerne.
JS Biler har desuden et virkelig flot udvalg af biler til gode priser, og man mÊrker hurtigt, at man har med en reel og trovÊrdig forhandler at gÞre.
Tusind tak for hjÊlpen, Jesper â jeg kan uden tÞven anbefale enhver at handle hos dig!

JS Biler ApS ããã®åç
Han virker reel og tillidsvÊkkende.
Han virker reel og tillidsvÊkkende. Jeg har intet dårligt at sige vedr. min handel.
Jeg vil til hver en tid handle hos JsBiler igen.
Alt i alt. Vi er meget tilfredse.

En sÞndagstur endte med en fantastisk bilhandel hos JS Biler
Vi kÞrte en sÞndag eftermiddag omkring kl. 16 forbi JS Biler, egentlig bare for at kigge pÃ¥ en bil, vi havde set pÃ¥ nettet. Vi forventede, at der var lukket, men til vores store overraskelse kom Jesper og Mads ud og tog os imod med Ã¥bne arme â og de havde pÃ¥ ingen mÃ¥de travlt med at komme hjem.
Vi fik en grundig vejledning omkring forskellen pÃ¥ importerede Kiaâer og danske modeller, og hele vejen igennem fÞlte vi os velkomne og godt behandlet. Serviceniveauet var langt over det, vi har oplevet hos andre forhandlere â mange kunne lÊre noget af den mÃ¥de, de mÞder deres kunder pÃ¥.
Da vi i forvejen havde besluttede os for, hvilken model vi ville have, var det derfor et nemt valg, at bilen skulle kÞbes hos JS Biler. Vi fik monteret anhÊngertrÊk, og selv her lÃ¥ prisen lavere end hos de andre forhandlere, vi havde besÞgt. Salget blev klaret af Mads, deres elev, med god stÞtte fra Jesper â og det hele forlÞb virkelig professionelt.
At kunne hente bilen allerede torsdag efter at have skrevet under sÞndag var en positiv overraskelse. Alt forlÞb gnidningsfrit og med en service, man sjÊldent oplever. Jesper og Mads - JS Biler fÃ¥r vores varmeste anbefalinger â og nÊste gang vi skal kÞbe bil, er det uden tvivl her, vi vender tilbage.
Mine stÞrste anbefalinger herfra ð

JS Biler
Jeg har netop kÞbt min fÞrste elbil hos JS Biler. I processen med at finde ud af hvilken bil var den rigtige for mig, var den meget tålmodige, åbne og Êrlige tilgang hos JS Biler en stor hjÊlp. Det blev en Kia Niro EV64 med anhÊngertrÊk (man er vel vestjyde!). Jeg er så glad for den, og det er det helt rigtige valg til min situation og mit behov. JS Biler gjorde hele processen så nem og betryggende. Brugt elbil området kan vÊre svÊrt at navigere i. Man fornemmer, at JS Biler virkelig gÞr en kÊmpe indsats for at den nye bilejer kan kÞre fra dem med ro i maven. Tusind tak for det, JS Biler. I har min varme anbefaling.

JS Biler ApS ããã®åç
Hurtig og meget seriÞs handel
Vi gik målrettet efter en Kia E Niro Advance. Havde vÊret i nÊsten hele Jylland, kun for at finde ud af at ingen forhandlere af import biler tog det med garanti sÊrlig alvorligt. Indtil vi kom forbi JS Biler, som går det ekstra skridt for at opretholde garantien på bilerne! Hurtig og god og Êrlig kommunikation gennem hele forlÞbet, vores bedste anbefalinger til tryg og god bilhandel!

JS Biler ApS ããã®åç
Vi har haft en rigtig god oplevelse hosâŠ
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos JS Biler i Herning. Selvom bilen Kia EV6 var importeret, sÞrgede de for tydelig og grundig dokumentation, der viste, at den fortsat havde fabriksgaranti fra Kia Danmark. Det gav os stor tryghed i handlen. Jesper var venlig og yderst kompetent i hans viden omkring netop Kia som model/ Jesper fremstod professionel og tog sig tid til at besvare alle vores spÞrgsmål også dem der kom efterfÞlgende . Vi fÞlte os godt behandlet hele vejen igennem processen. Kan varmt anbefales! En stor TOMMEL UP herfra.

Fantastisk oplevelse hos JS Biler
Fantastisk oplevelse hos JS Biler Herning!
KÞbte en Opel Corsa-e og fik en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Servicen var i top â professionel, grundig forklaring og imÞdekommende personale. Det var hele turen vÊrd at kÞbe bilen hos JS Biler i Herning. Kan varmt anbefales!

God oplevelse
Jesper var flink, hjÊlpsom og fleksibel som gjorde det let for os at lave en aftale. Nul problemer med bilen

Fint sÊlger god service
Fint sÊlger god service. Varm anbefale. Vi er glade med ny kia eniro kÞre super god.

JS Biler ApS ããã®åç
En god mand! kan anbefales
En god mand!! kan anbefales!!
I en branche hvor man aldrig ved om man kan regne med mennesker (bilsÊlgere) er det sgu rart at der er folk som Jesper.
Tak, det var en fornÞjelse!!

SUPER GODT SERVICE!
SUPER GODT SERVICE!
Vi har valgt at kÞbe en MINI COOPER hos JS Biler ApS.
Aldrig har vi oplevet så god en service, der var styr på det hele, og en super Êrlig forhandler. Vi er glade for bilen, og alt fungere som det skal.
5 Stjerner her fra.

Fantastisk service ved JS biler
Fantastisk service ved JS biler. Yderst professionel. Meget behjÊlpelig med alt.
Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder.
Jeg kommer helt sikkert igen.

JS Biler ApS ããã®åç
Vi har netop kÞbt en Kia EV6 af Jesper.
Vi har netop kÞbt en Kia EV6 af Jesper.
Super god kommunikation igennem hele forlÞbet omkring bilen, garanti og til sidst selve kÞbet, hvilket hjalp os med at gÞre os sikre på vores kÞb.
Det gjorde kÞreturen 2 gange fra Aalborg det hele vÊrd at handle med Jesper

God oplevelse
Jeg har lige kÞbt hos Jesper og kan helt klart anbefale andre at gÞre det samme. Jesper gÞr bl a en del ud af at få ordnet det sådan KIA's fabriksgaranti også gÊlder i Danmark når det, som i mit tilfÊlde, drejer sig om en importbil. Alle andre aftaler er også overholdt til punk og prikke. 5 stjerner herfra.

Top professionelle
Jeg har kÞbt en Kia EV6 ved JS Biler ApS. Var rundt ved mange forhandlere inden. Det var vigtigt for mig at der var fabriksgaranti pÃ¥ bilen da der normalt er 7 Ã¥rs fabriksgaranti. Alle de steder jeg var henne ville de ikke indestÃ¥ for fortsat fabriksgaranti. Typisk fordi der er tale om importbiler og at serviceeftersyn ikke var udfÞrt til tiden. Ved JS Biler ApS skrev de pÃ¥ slutsedlen at der fortsat var fabriksgaranti og dagen fÞr jeg skulle hente bilen fik jeg en skriftlig bekrÊftelse fra Kia Import Danmark pÃ¥ at bilen var oprettet i det danske garantisystem. Det havde Tony ved JS Biler sÞrget for. Jeg kunne sige meget andet godt da alt er forlÞbet perfekt men at de har sÃ¥ godt styr pÃ¥ fabriksgaranti var prikken over iâet.

JS Biler ApS ããã®åç
God og kompetent vejledning & service
God og kompetent vejledning & service. Min oplevelse med Js biler og Jesper, må siges kun at vÊre positive - hele vejen igenne fÞlte jeg mig godt vejledt og alt kÞrte uden problemer.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ