レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kan klart anbefale Jesper og JS Biler. Vi var fÞrstegangskÞber af EL bil - og igennem hele kÞbsprocessen har vi fÞlt os trygge og oplevet virkelig god service. Jesper har givet god vejledning, vÊ... もっず芋る

Vi har kÞbt vores fÞrste elbil hos Jesper/JS Biler, og kan helt klart anbefale kÞb ved ham, vi fik ekstremt god service, han er behjÊlpelig hele vejen igennem, plus han er virkelig hurtig til at ve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vil du lave en hurtig og fair handel? SÃ¥ tag fat i Jesper / J.S. Biler. Jesper var super fleksibel og muliggjorde at jeg kunne putte bÞrn inden vores mÞde kl. 20.30 (!). Jeg kan godt forstÃ¥ at han sÊl... もっず芋る

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos JS Biler i Herning. Selvom bilen Kia EV6 var importeret, sÞrgede de for tydelig og grundig dokumentation, der viste, at den fortsat havde fabriksgaranti fra Kia... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

132件のレビュヌ

Salg og kÞb af Kia Picanto

Efter et trafikuheld er det ikke nemt at finde en tilsvarende bil til en rimelig pris. Den fandt vi heldigvis hos JS Biler i Herning. Vi havde 3 uger forinden solgt min mors 3 Ã¥r gamle Kia Picanto til Jesper SÞrensen fra JS Biler. Derfor kendte vi bilen og valgte at kÞbe den tilbage. Vi fik super service bÃ¥de i vores salgs- OG kÞbs-situation, en god og Êrlig handel og som prikken over i’et blev jeg hentet af Rene fra JS biler pÃ¥ Herning Station, fordi jeg kom med toget fra NordsjÊlland i snevejr for at hente vores nye/gamle bil.
JS Biler i Herning får vores varmeste anbefalinger og vi vil til en hver tid kÞbe bil hos JS Biler igen.

2022幎12月13日

Hej Lene.

Tak for din pÊne anmeldelse og tak for de to handler. Selvom jeg har handlet tusindvis af biler så er det fÞrste gang at jeg har prÞvet at sÊlge en bil til de samme kunder som vi kÞbte bilen af i fÞrste omgang. Jeg synes det viser at vi er rimelig både med det vi tilbyder at indkÞbe bilerne til, såvel som vores salgspris så det er et fantastisk skulderklap at få. Mange tak for det. Jeg gÊlder mig til at handle med jer igen uanset om i Þnsker at kÞbe eller sÊlge. GlÊdelig jul.

KÞbte VW Passat GTE

KÞbte VW Passat GTE, Jeg kan varmt anbefale biler fra JS Biler i Herning, kom hjem og skulle skifte til vinterhjul som fulgte bilen, det viste sig at det ene hjul var beskadiget, efter et opkald til Jesper fra JS Biler fik vi lÞst problemet ved at han bestilte et nyt fÊlg og alt er nu lÞst, den nye bil holder alt hvad JS Biler lovede og jeg er rigtig godt tilfreds, helt sikkert et sted jeg vil se efter ny bil når den tid kommer, tak for handlen. Hilsen Jimmi

2022幎10月12日

Hej Jimmi.

Tak for handlen og den pÊne anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre at både kÞbsprocessen og vores reklamationshåndtering levede op til dine forventninger. Jeg glÊder mig til at dig i butikken igen i fremtiden.

Fantastisk service fra JS Biler i

Fantastisk service fra JS Biler i forbindelse med vores kÞb af bil i November 2022!
Kan på det varmeste anbefale at handle bil her..!
Johnny der betjente os var enormt hjÊlpsom og gav en ro og tryghed i forbindelse med kÞbet 👍🏌

5 fine stjerner herfra!

2022幎11月21日

Hej Jonas.

Vi takker for handlen og den pÊne anbefaling. Det har vÊret en gensidig fornÞjelse. GlÊdelig jul og godt nytår til jer.

JS Biler ApS

Vi valgte at sÊlge vores Skoda da

Vi valgte at sÊlge vores Skoda da behovet har Êndret sig. Vi bliver kontaktet med en behagelig og imÞdekommende kÞber og får hurtigt planlagt det hele. Hvis kÞbs oplevelsen bare er 50% af salgs oplevelsen med JS Biler, er der mange andre bil forhandlere der kunne lÊre noget! Mange tak for en behagelig salgs oplevelse Mvh Michael SÀilÀ

2022幎11月17日

Hej Michael.

Tak for din fine anmeldelse og tak for handelen af din fine 2018 Skoda Octavia som jeg kÞbte ubeset. Bilen ankom til vores butik i går med autotransporter og bilen var ligeså flot og velholdt som du havde beskrevet. Den skal vi nok finde en ny ejer til inden for kort tid. Det var en fornÞjelse at handle med dig. Sig endelig til hvis i, i fremtiden har en anden bil som i Þnsker at sÊlge (eller kÞbe).

Super god oplevelse

KÞbte en Skoda Octavia hos JS Biler og det var en fornÞjelse. Glade og Êrlige gutter men en afslappet stemning. Jeg kan absolut anbefale JS Biler.

2022幎11月11日

Hej Ole.

Tak for den pÊne anmeldelse. Det var absolut en fornÞjelse at handle med dig også. Vi håber du bliver glad for din Skoda Octavia og ser frem til at se dig i butikken igen i fremtiden.

Rigtig godt

Ærlig, gennemsigtig, rimelig og nede pÃ¥ jorden. Jeg har fÃ¥et en god behandling, og vigtigst af alt, fÞler man, at man mÞder nogle forhandlere, der ikke er ude pÃ¥ at presse unÞdvendige lÞsninger ned i halsen pÃ¥ en. Ejeren har sÃ¥gar taget sig tid til at hjÊlpe min far med bilrÃ¥d over telefonen efter mit kÞb af bilen hos dem.

2022幎10月30日

Hej Morten.

Tak for din pÊne anmeldelse. Det sÊtter jeg stor pris på. Jeg håber du bliver glad for din nÊsten nye Hyundai 10 og skulle du eller din far få brug for et råd en anden gang så ringer i bare.

JS Biler ApS

KÞber også min nÊste bil her

Generelt bare en god oplevelse at kÞbe bil hos JS biler.
God kommunikation og virkelig serviceminded.

2022幎11月3日

Hej Stefan.

Tak for din pÊne anmeldelse og tak handlen. Jeg ser frem til at sÊlge dig din nÊste bil. Husk at kontakte mig når overvejelserne om nyt kÞb begynder. Så har vi god tid til at finde den helt rigtige bil til dig hvis den ikke allerede står på lager hos os.

JS Biler ApS

Super fed service og mega god stil af

Super fed service og mega god stil af JS Biler. Stod i akut mangel pÃ¥ et sÊt nummer plader en sÞndag, hvor Jesper kunne hjÊlpe 👍

Mange gange tak.

2022幎10月30日

Hej Anton.

Tak for din anmeldelse. Sig endelig til hvis vi kan hjÊlpe en anden gang.

Jesper
JS Biler ApS

Fantastisk service fÞr og efter!

Efter trafikuheld skulle jeg kÞbe en ny bil. Jeg er fra Aalborg og var i tvivl om at skulle kÞbe bil sÃ¥ langt vÊk, nÃ¥r situationen i forvejen var sÃ¥ “svÊr”. Jeg blev modbevist med super god service og forstÃ¥else for min situation hos JS Biler. Jesper var god til at holde mig lÞbende opdateret og pÃ¥ trods af bilen blev kÞbt som beset, sÃ¥ var efterservicen endnu en gang i top. Skulle jeg mangle en god pÃ¥lidelig bil igen, sÃ¥ ved jeg, hvor jeg vil handle😊
Tak til Jesper og JS Biler!

2022幎10月20日

Hej Benedicte.

Tak for din pÊne anmeldelse og tilliden du udviste ved at kÞbe en bil hos os uden at have set den fÞrst. Du er mere end velkommen tilbage den dag den skal udskiftes.

Jesper
JS Biler ApS

Godt sted at handle bil.

Lidt i tvivl om jeg skal kÞbe bil hos JS biler i Herning når jeg bor i Odense, men har snakket med Lasse, i telefonen. Han siger at der hÞrer en bilejerskifte forsikring med. Så kan man får lavet bilen, hvor man vil hvis der opstår problemer.

Har aftalt med Lasse, at jeg vil kigge og prÞve bilen. Da vi kom til Herning, bliver vi mÞdt af Lasse, og bilen er klar til en prÞvetur. Bag efter bliv hurtigt enige med en bytte pris, og handlen er på plads.

Ca. 3 uger efter Har haft bilen, 2 gange har haft problemer med kÞlervÊske. Den vise sig at vandpumpe er stykker. Meldt skaden til ETU forsikring, Bilen blev lavet og de dÊkker omkostninger.
TÞv ikke at handle bil i JS biler.

2022幎9月8日

Hej Ernesto.

FÞrst og fremmest tak for din pÊne anmeldelse.

Det er helt korrekt at de fleste biler hos os sÊlges med 12 måneders ETU ejerskifteforsikring med frit vÊrkstedsvalg. Denne kan bruges som alternativ til reklamationsretten som naturligvis medfÞlger på alle vores biler. Der er i Þvrigt mulighed for at forlÊnge ejerskifteforsikringen såfremt du Þnsker det. Du skal blot give mig besked inden den udlÞber.

Jeg er glad for at hÞrer du fik problemet lÞst og du er naturligvis velkommen til at kontakte os såfremt der, imod foventning, skulle opstå andre problemer med bilen.

JS Biler ApS

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med bytte af vores Mazda 2 til en BMW i3. Jeg var i kontakt med 4 bilforhandlere, som alle havde lignende BMW i3’ere stÃ¥ende, men relativt hurtigt droppede jeg de tre andre. De tilbÞd biler i samme prisleje, og med de samme specifikationer, men deres kommunikation med mig som mulig kÞber, efterlod meget at Þnske. Det drejede sig om sene svar, ingen svar, urealistiske lave bud pÃ¥ vores Mazda 2 m.m.

Hos JS Biler fik jeg en fair byttepris, og igennem hele forlÞbet har jeg fået hurtige og prÊcise svar fra både Jesper og Lasse. De har forstået, at det der er en selvfÞlge for dem, når det drejer sig om brugtbilhandel, ikke nÞdvendigvis er en selvfÞlge for mig som kunde.

Jeg kan på det varmeste anbefale JS Biler.

2021幎12月1日

Hej Flemming.

Tak for din pÊne anmeldelse og anbefaling.

KÞb af fÞrste bil

KÞbte min fÞrste bil hos JS biler et par måneder tilbage. Jeg oplevede det som et trygt sted at kÞbe brugt bil og fik glimrende service.
Klar anbefaling herfra til at handle hos JS Biler.

2021幎10月20日

Hej Johannes.

Tak for din pÊne anmeldelse og anbefaling.

JS Biler ApS

KÞbte en suzuki swift hos Lasse derfra

KÞbte en suzuki swift hos Lasse derfra. Super service, jeg skulle ikke engang handle ham ned, det klarede han fint selv. Har haft bilen i 2 dage nu, kÞrt nogle små og lange ture og der er intet at bemÊrke, fÞles ny.
SÃ¥ tak for handlen :)

2021幎9月30日

Hej Daniel.

Tak for den pÊne anmeldelse. Jeg har sendt de rosende ord videre til Lasse. Vi takker også for handlen.

Venlig og tryg handel

Venlig, imÞdekommende og tryg handel med Jesper, som vi giver de bedste anbefalinger.

2021幎9月1日

Hej Helle.

Tusind tak for den pÊne ord. Det sÊtter jeg stor pris på. Det har vÊret en gensidig fornÞjelse og jeg håber at få Êren af at sÊlge dig en bil igen i fremtiden.

Kanon service

Kanon service! Jeg har nu kÞbt min 3 bil hos JS BILEr. Service har vÊret i absolut toppen og jeg har altid fået venlig og god betjening. Det uden tvivl det sted jeg har lavet den bedste bilhandel, hvor min mave fornemmelse efter kÞbet også har vÊret god. Jesper har hele vejen igennem givet god rådgivning i forhold til hvad der gav bedst mening.

2021幎8月31日

Hej Lasse.

Tak for din anmeldelse og tak fordi du endnu engang valgte at kÞbe bil hos os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Super service.

Super service fra Jesper vedr. kÞb af bil og gammel bil i byt. Fleksibel og hurtig svar.

2021幎8月30日

Hej Kasper.

Tak for din anmeldelse og de rosende ord.

JS Biler ApS

god og seriÞs virksomhed jesper har der

god og seriÞs virksomhed jesper har der kÞbte en skÞn mazda 3 hos ham og vi blev hurtige enige om en fair bytte pris på vores gamle vogn også efter underskrift er jesper flink til at svare på spÞrgsmål, det kunne de lÊre noget af mange andre steder, jeg ville helt sikkert handle biv ved jesper igen !

2021幎8月17日

Hej Henning.

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre at du har haft en god kÞbsoplevelse og synes at vi leverer en bedre kundeservice end vores konkurrenter. Vi sigter altid efter have de bedste biler til prisen uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Det er fedt at hÞre det lykkes og vi ser frem til at byde dig velkommen i butikken igen.

SeriÞs og ordentlig behandling ,god

SeriÞs og ordentlig behandling ,god service og byttepris. Kan give mine bedste anbefalinger i forhold til kÞb af bil.

2021幎8月12日

Hej René.

Tak for anbefalingen. Jeg er glad for at hÞre at vi har levet op til dine forventninger :)

JS Biler ApS er en seriÞs forretning

JS Biler ApS er en seriÞs forretning. Der er styr på tingene.

Jeg kÞbte en bil hos Jesper og fik en virkelig god og oplevelse og en yderst kompetent vejledning og meget imÞdekommende betjening.

Her kan du trygt handle bil.

2021幎8月6日

Hej Martin.

Tak for anmeldelsen. Det har vÊret en gensidig fornÞjelse.

Yderst behagelig og professionel

Yderst behagelig og professionel service.
Man fÞler sig i gode hÊnder, hertil er priserne også super overkommelige.
Stor anbefaling fra mig.

2021幎4月19日

Hej Christoffer.

Tak for din anbefaling. Det er prÊcis det vi sigter efter. De bedste biler til prisen uden at gå på kompromis med service og kÞbeloven.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。