レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kan klart anbefale Jesper og JS Biler. Vi var fÞrstegangskÞber af EL bil - og igennem hele kÞbsprocessen har vi fÞlt os trygge og oplevet virkelig god service. Jesper har givet god vejledning, vÊ... もっず芋る

Vi har kÞbt vores fÞrste elbil hos Jesper/JS Biler, og kan helt klart anbefale kÞb ved ham, vi fik ekstremt god service, han er behjÊlpelig hele vejen igennem, plus han er virkelig hurtig til at ve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vil du lave en hurtig og fair handel? SÃ¥ tag fat i Jesper / J.S. Biler. Jesper var super fleksibel og muliggjorde at jeg kunne putte bÞrn inden vores mÞde kl. 20.30 (!). Jeg kan godt forstÃ¥ at han sÊl... もっず芋る

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos JS Biler i Herning. Selvom bilen Kia EV6 var importeret, sÞrgede de for tydelig og grundig dokumentation, der viste, at den fortsat havde fabriksgaranti fra Kia... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

132件のレビュヌ

Awesome service

Rene gav en super behagelig service. Da vi stod og manglede bil efter vores gamle blev totalt skadet, fik de klaret klargÞring af den nye super hurtigt. Han var altid oplysende og klar på at svare på spÞrgsmål.

2023幎12月14日

Hej Mark.

Tak for de rosende ord. De er givet videre til René.

JS Biler ApS

René ved js biler hjalp mig og min

René ved js biler hjalp mig og min forlovede med å tjek en bil de har. Og vi endte så med en ny bil med fikset afbetaling og to store smil om munden da vi mandag fik hentet den.
Det er fÞrste gang vi kÞber en bil til afbetaling, noget vi var nervÞs for. Men René beroliget os og var til stor hjÊlp hele vejen gennem.
Uden tvivl en behagelig og god oplevelse.
Så kan stÊrkt anbefale JS Biler i Herning, og René som sÊlger.

2023幎9月30日

Hej Kjetil.

Tak for din anbefaling. Det sÊtter vi stor pris på.

JS Biler ApS

Hurtig og god service hele vejen
Og vi fik en god pris for vores gammel bil

2023幎7月31日

Hej Steffen.

Tak for din anmeldelse. Det var fornÞjelse at handle med jer. Jeg håber i bliver glad for jeres nye bil.

Midtjyllands bedste bilforhandler

Verdensklasse. Jesper er enormt behagelig og fagligt knivskarp. Man fÞler sig i trygge hÊnder hele vejen igennem.

2023幎7月21日

Hej Kasper.

Tusind tak for dine pÊne ord! Det sÊtter jeg stor pris på. Det var en fornÞjelse at handle med jer.

JS Biler ApS

Det gav en fin pris for bilen og kÞrte

Det gav en fin pris for bilen og kÞrte den lange vej til SjÊlland for at hente den. Papirarbejdet var klaret på 5 minutter. Professionelle og flinke mennesker.

2023幎7月10日

Hej Morten.

Tak for din fine anmeldelse og tak for handlen.

JS Biler ApS

TrovÊrdigt, trygt og fair - det er hÞj, hÞj klasse!

Fair pris, ingen slinger, god service, venlige folk og trovÊrdig og tryg kommunikation - jeg er meget tilfreds!

2023幎6月29日

Hej Jesper.

Tak for din pÊne anmeldelse. Det har vÊret en gensidig fornÞjelse at handdle med dig.

JS Biler ApS

Jeg vil gerne give mere en 5 stjerner.

Jeg vil gerne give mere en 5 stjerner.
Jeg har ikke kÞbt Bill hos JSbiler, men Jesper har hjulpet mig med, retfÊrdighed mod anden forhandler, der ikke vil overholde lovgivningen, de solgte mig bare en bil fra 2020, men de skrev og fortalte det var en 2021 model, som det jo sÃ¥ ikke var, og de oplyste ikke det var en importbil som jo ikke havde overholdt garantiforpligtelserne, og som der sÃ¥ viste sig ikke kunne fÃ¥ den fabriksgaranti som bilen havde (5 År).
Jesper hjalp med nogle skrivelser, og nu er der indgivet klage til ankenÊvnet for biler.
Så den nÊste bil der skal kÞbes skal selvfÞlgelig kÞbes hos JSBiler i Herning.
Den hjÊlp Jesper har ydet har jeg mere end 100% respekt for, det tyder på en forhandler der er respekt om og som vi kan se på andre anmeldelser kun roses for sin måde at behandle sine kunder på, det kunne mange andre forhandlere lÊre lidt af.

2023幎6月21日

Hej Tommy.

Tak for din pÊne ord. Jeg er glad for at kunne hjÊlpe og håber på at få fornÞjelsen af at sÊlge dig en bil på et senere tidspunkt :)

God sommer.

JS Biler ApS

Verdensklasse service og behandling!

Det er sjÊldent man oplever den form for kundeservice i dagens Danmark! Har lige solgt min brugte KIA ceed via autocom.dk til JS Biler. Det har vÊret totalt smertefrit, og med en fÞlelse af at vÊre holdt i hånden hele vejen! Der bliver svaret når man spÞrger og ikke noget hokuspokus ved overdragelse/betaling. De bedste anbefalinger herfra! Christian

2023幎6月9日

Hej Christian.

Endnu engang tak for handlen og den pÊne anmeldelse. Det har vÊret en gensidig fornÞjelse.

JS Biler ApS

Kan ikke gÞres meget bedre

Der er ikke så meget at sige, det kan vist ikke gÞres meget bedre. ;-)

2023幎5月16日

Hej Lasse.

Tak og i ligemåde.

Det var en fornÞjelse at handle med dig.

JS Biler ApS

Har endnu ikke handlet bil med JS

Har endnu ikke handlet bil med JS Biler, men har fået en helt fantastisk behandling og meget seriÞse svar på alle mine spÞrgsmål.
Jesper er lynhurtigt vendt tilbage med svar og den eneste grund til vi endnu ikke har handlet er fordi bilen i min prisklasse ikke er dukket op endnu.
Det håber jeg den gÞr, for så er jeg ikke i tvivl om at der skal handles.
Kan kun give JS Biler min varmeste anbefaling.

2023幎4月19日

Hej Jan.

Tak for dine pÊne ord.

JS Biler ApS

Hos JS Biler fÞler jeg mig TRYG ved at handle.

Har solgt en bil til JS Biler i Herning.
Det er til DATO min BEDSTE oplevelse med en bilforhandler i forbindelse med kÞb/salg.
Jesper er HELT fantastisk tillidsskabende og som kunde fÞler "man sig" TRYG ved at handle med
JS Biler i Herning.

2023幎2月24日

Hej Hans.

Tusind tak for din pÊne anmeldelse. Det var også en fantastisk oplevelse at handle med dig.

JS Biler ApS

Min mand og jeg har handlet Tesla hos

Min mand og jeg har handlet Tesla hos Jesper. Jesper har vÊret rigtig god og hurtig til at svare på spÞrgsmål og hjulpet med alt hvad han kunne. Js biler får vores varmeste anbefalinger, vi vil helt sikkert handle her igen nÊste gang.

2023幎2月22日

Hej Camilla.

Tusind tak for din pÊne anmeldelse. I er mere end velkomne til at skrive hvis der skulle vÊre flere spÞrgsmål og vi glÊder os til at se jer i butikken igen.

Jeg har kÞbt en Tesla 3 af Jesper og

Jeg har kÞbt en Tesla 3 af Jesper og fået en super god service. Jesper har vÊret hurtig til at svare på alle mine spÞrgsmål og servicen i forbindelse med handlen har vÊret god. Jeg vil ikke tÞve med at handle hos JS biler igen.

2023幎2月20日

Hej Carsten.

Tak for din anmeldelse og tillykke med ejerskabet over en af Danmarks mest unikke Tesla model 3'er. Vi ser frem til at se dig i butikken igen.

Servic når det er bedst

KÞbte en Renault for et par uger siden og solgte den gamle bil til Js biler. Og må indrÞmme at det er den bedste behandling jeg nogensinde har fået ved en bilforhandler. Servicen var i top og prisen på både den nye og gamle bil var bedre end andre steder vi har kigget efter bil.
Og små ting som f.eks et stenslag der blev fikset på deres regning og en elektronisk p-skive der bliver givet med (efter handlen er lavet vel at mÊrke) er med til jeg synes det fortjÊner en bedÞmmelse herfra.

2023幎2月19日

Hej Anders.

Tak for de rosende ord. Jeg er glad for at hÞre at vi på alle måder har levet op til jeres forventninger. Vi håber at se jer i butikken igen.

God oplevelse!

Solgte min bil til JS Biler, og har kun godt at sige. Effektive, venlige, rimelige. De ledte ikke efter småting til at presse prisen med. De hentede endda bilen på min hjemme-adresse. God kommunikation under forlÞbet.

2023幎2月14日

Hej Mads.

Tusind tak for din pÊne anbefaling og tak for handlen af din fine Tesla Model 3. Det har vÊret en gensidig fornÞjelse.

SeriÞs og go’service

Har kÞbt bil hos JS Biler, hvilket har vÊret en god oplevelse.
Hos Jesper har jeg kun oplevet hurtig svartid, professionel tilgang og super service.
Har JS Biler din “sÞgte bil” stÃ¥ende eller er du Ã¥ben for et bredt udvalg af gode biler,
så kan et besÞg hos JS Biler kun anbefales.
Tak Jesper👏🏌

2023幎1月21日

Hej Steffen.

Tak for din anmeldelse og tak for handlen. Jeg er glad for at hÞre kÞbsoplevelsen levede op til dine forventninger.

Super god handel

Vi kÞbte bil hos JS Biler selv om vi kom helt fra SjÊlland og har ikke fortrudt et sekund da alt hvad der bliv aftalt i telefonen om bytte bil og den bil vi havde kikket på stemte fuldstÊndig med hvad der var blevet aftalt og lovet i telefonen og så tegner han en ejerskifteforsikring der gÞr at man kan bruge et vÊrksted tÊt på hvor man bor. Vi er ikke i tvivl om nÊste gang vi skal handle bil vil vi kikke på hvad han har til salg.

2023幎1月5日

Hej Martin.

Tak for din pÊne anmeldelse. Jeg er glad for at hÞrer at bil og kÞbsoplevelse levede på til jeres forventninger.

JS Biler ApS

Rigtig god oplevelse med JS Biler!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med vores kÞb af en Tesla 3 hos Jesper SÞrensen ved JS Biler.

Meget service-minded hele vejen igennem og hurtig til at svare på sms og mail.

Bilen vi har kÞbt kÞrer fantastisk og var i fin stand.

Jeg kan kun anbefale andre at handle bil ved JS Biler.

2022幎12月22日

Hej Mogens.

Tak for din pÊne anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre at både bilen og vores serviceniveau levede op til dine forventninger. Jeg beklager jeg ikke selv kunne vÊre i butikken da i kom og kÞbte den. Tillykke med den lÊkre vogn og jeg håber at i vender tilbage til os den dag i skulle for behov for ny bil igen.

Jesper

Rigtig god handelsoplevelse

Fremragende service - rigtig behagelig oplevelse at sÊlge bil til Jesper.
Ærlig besked om hvordan markedet ser ud. Kan kun anbefales.

2022幎12月28日

Hej Kristoffer.

Tak for din pÊne anmeldelse og tak for handlen. Det var en gensidig fornÞjelse. Godt nytår.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。