Utrolig fine "gammeldagse"Lemax Figurer som er flotte til å pynte julegater, med julehus og juletrÊr. Jeg er kjempefornÞyd og anbefaler disse figurene som julepynt.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er sÃ¥ fornÞyd med rask levering og sÃ¥ glad at jeg kan fÃ¥ hentet mine ting pÃ¥ min nÊrbutikk .Veldig fine produkter og sÃ¥ hyggelig med smÃ¥ koslige gaver og koslig hilsen pÃ¥ ett fint kort.SÃ¥ jeg komm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget glad for mit kÞb hos juleeventyr. Varen var pakket godt ind, sÃ¥ figuren ikke gik i stykker. Hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg kommer til at handle her. Fik ogsÃ¥ en lille bonusgave... ãã£ãšèŠã
Det var en fin upplevelse att öppna upp paketet och kÀnn doften av julbak sprida sig. En doftpÃ¥se, tackkort och en liten extra present gömde sig i paketet ihop med min bestÀllning. Uppskattar verklige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Juleeventyr.com er en familieejet dansk webshop med passion for jul, julepynt og stemningsfuld boligudsmykning. Siden 2010 har vi hjulpet kunder med at skabe hyggelige, personlige og eventyrlige rammer i hjemmet med et stort udvalg af nÞje udvalgt julepynt, interiÞr og sÊsonpynt. Hos Juleeventyr.com finder du et af Skandinaviens stÞrste udvalg af julepynt fra blandt andet Luville Collectibles samt et bredt sortiment til julelandskaber, nisselandskaber, juledekorationer, adventskranse og pynt til årets hÞjtider. Vi tilbyder både klassisk, nostalgisk og moderne julepynt, så du kan finde inspiration til alt fra små hyggelige detaljer til store dekorative opstillinger. Vi udvÊlger vores produkter med fokus på kvalitet, stemning og personlig stil. Uanset om du leder efter julepynt på udsalg, nye samleobjekter, dekorationer til hjemmet eller idéer til årets juleunivers, er vores mål at gÞre det nemt at finde pynt, der skaber glÊde år efter år. Juleeventyr.com lÊgger vÊgt på god kundeservice, hurtig levering og et sortiment, som skiller sig ud. BesÞg juleeventyr.com og gå på opdagelse i et univers af julepynt, Luville Collectibles, sÊsonpynt og dekorationsidéer til hjemmet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kanon hjemmeside
Kanon hjemmeside. Kan kÞbe julepynt, hele året rundt. De har et stort udvalg og anderledes objekter.
Du kan trygt handle hos Juleeventyr
I webshoppen finder du et stort udvalg af fine ting til jul, halloween, påske, fest med mere.
De svarer altid hurtigt og venligt på spÞrgsmål og får varerne hurtigt afsted. Hvis noget er gået i stykker under transporten, bliver det ombyttet uden bÞvl. Det er rigtig rart.
IsÊr tingene til jule-/snelandskab er et hit herhjemme. NÃ¥r vi bestiller op mod jul, ligger der altid en lille pose med den skÞnneste duft af jul i kassen â og en lille overraskelse â¥ïžð
ð»ð
Alt i alt en rigtig god oplevelse ð
Meget tilfreds! :)
Juleeventyr har et stort og godt udvalg af smukke dekorationer. Det var pakket godt og sikkert ind, og selve indholdet havde et personligt "touch". Den blev leveret allerede nÊste dag fra bestilling, og ankom trygt og sikkert.
Jeg havde bestilt en stor pap julemand
Jeg havde bestilt en stor pap julemand, fra bestilling til besked om pakken var afsendt gik der få timer. Jeg kunne hente min pakke dagen efter, den var godt pakket ind, så papfiguren på ingen måde var bÞjet eller lignende. Oveni lå der den fineste lille hilsen, med et kort, en lille duftpose og en lille julebuk.
Jeg vil helt sikkert handle der igen, og helt sikkert anbefale til andre.
Hurtig levering og billige varer tilâŠ
Hurtig levering og billige varer til min hobby med at lave stjerner til juletrÊer ð²med jeres strimler
Super hurtig levering og skÞn juleduftâŠ
Super hurtig levering og skÞn juleduft i pakken âºïž
Synes at I har mange spÊndende varer!
Virkelig dejlig oplevelse
Virkelig dejlig oplevelse!
Jeg kÞbte lidt tilbehÞr til at bygge et nissehus til vores husnisse i år. Pakken blev sendt hurtigt og varerne levede op til forventningerne. Og så må jeg sige, at sÊrligt den lille vedlagte pose, med dejlige julekrydderier gik rent ind hjemme hos os. Jeg elsker, når man kan mÊrke, at der bliver krÊset lidt ekstra om de pakker der sendes afsted. Vi går stadig dagligt og snuser julestemningen gennem den lille pose med krydderier. Det er ikke sidste gang vi shopper julestemning hos Juleeventyr.
Super service blev allerede leveretâŠ
Super service blev allerede leveret dagen efter så kun ros herfra
Hurtig levering.
Hurtig levering.
Elsker den âduft af julâ pose, som er vedlagt i pakken, og det lille juletrÊslys som extra gave, de gÞr virkelig noget ud af at fÃ¥ folk i julestemning, selv i august/september ð
Nemt og hurtigt levering
Hurtigt og prÊcist god Service
Jeg har aldrig fÞr prÞvet at modtage enâŠfantastisk oplevelse
Jeg har aldrig fÞr prÞvet at modtage en besked 2 timer efter at jeg bestilte, der fortÊller at varerne allerede er pakket og klar til at blive sendt.
Desuden er der lige kÊlet lidt for kunden, med en jule duftpose og et lille julelys. Derudover en julehilsen.
SÃ¥ fin og god en oplevelse, handler der helt sikkert igen.
Hurtig levering og gode produkter
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã