Meget smukke julekugler som var sikkert pakket ind for at beskytte med posten. Hurtig effekt levering
God kundeservice. Hurtig levering og sikker betaling. Jeg havde bestilt en lanterne, men den var udsolgt imellemtiden. Miju kontaktede mig hurtigt og tilbÞd mig en dyrere lanterne i stedet for, me... ãã£ãšèŠã
Utrolig flotte glaskugler 𥰠God kundeservice og hurtig levering ðð»â€ïžð Jeg har handlet her to gange, og det kommer jeg med garanti til igen ðð»ðð
Rigtig fin butik med fine produkter og hurtig forsendelse. En af mine yndlingsbutikker på nettet. Og jeg skal helt sikkert handle der mere i år.
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I hjertet af vores butik finder du et univers af mundblÊst og håndmalet julepynt, skabt med kÊrlighed og dedikation. Hos Miju Julepynt omfavner vi ikke blot julens traditioner, men vi forvandler dem til tidlÞse Þjeblikke af elegance og skÞnhed. Kvalitet er vores Tegn: Hvert eneste stykke julepynt er en unik skat, håndlavet af vores erfarne kunsthåndvÊrkere. MundblÊst for at opnå den perfekte form og håndmalet med omhu for detaljer, reprÊsenterer vores kollektion den hÞjeste standard af kvalitet og finesse. BÊredygtighed og SkÞnhed Forenes: Vi tror på at skabe skÞnhed uden at gå på kompromis med vores planet. Vores julepynt er ikke kun en fest for Þjet, men også et udtryk for vores forpligtelse til miljÞvenlig produktion. GÞr din jul smuk og ansvarlig med Miju Julepynt. Eksklusive Designs til dit Hjem: Miju Julepynt prÊsenterer en kollektion af eksklusive designs, der lÞfter din juleudsmykning til et nyt niveau. Fra klassisk til moderne tilbyder vi et bredt udvalg, der passer til enhver smag og stil. Giv Gaven af Magi: Overrask dine kÊre med en gave, der bÊrer et strejf af magi. Vores mundblÊste og håndmalede julepynt er ikke kun dekorative, men også symbolske for den kÊrlighed og omsorg, du deler i denne sÊson. BesÞg vores hjemmeside [IndsÊt hjemmeside-link her] for at udforske vores komplette julekollektion og lade Miju Julepynt vÊre en del af dine mest elskede juletraditioner. Tak fordi du vÊlger Miju Julepynt som din destination for julemagi og elegance.
Hedemannsgade 3B, 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
- mail@beautifulpoland.dk
- miju-julepynt.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Meget smukke julekugler som var sikkertâŠ
Alt var godt
Meget smukke og kvalitetsjulepynt.
Meget smukke og kvalitetsjulepynt.
Rigtig god kundeservice!
God oplevelse
God kundeservice
God kundeservice. Hurtig levering og sikker betaling.
Jeg havde bestilt en lanterne, men den var udsolgt imellemtiden. Miju kontaktede mig hurtigt og tilbÞd mig en dyrere lanterne i stedet for, men uden ekstra betaling.
Glas kuglerne er ligeledes så flotte og sÊrlige.
Miju fÃ¥r de bedste anbefalinger herfra ð
Virkelig flot flot julepynt
Virkelig flot flot julepynt - farver og detaljer er fine -man ser tydligt det er håndvÊrk
ðð»â€ïžðð»â€ïž
Utrolig flotte glaskugler 𥰠God kundeservice og hurtig levering ðð»â€ïžð
Jeg har handlet her to gange, og det kommer jeg med garanti til igen ðð»ðð
Flotte ting
PÃ¥fugl
Påfugl. KÞbte en mini påfugl. Så smuk. MundblÊst glas og håndmalet.
Se også Google Maps anmeldelse, hvor jeg er lokal guide.

3 for 2 var det der gjorde det og sÃ¥âŠ
3 for 2 var det der gjorde det og så lige op til jul

I sendte som aftalt
I sendte som aftalt, så jeg modtog inden jul - så alt var fint!

Miju Julepynt ããã®åç
Har flere gange kÞbt de smukkeâŠ
Har flere gange kÞbt de smukke julekugler hos Miju og det har hver gang vÊret en god oplevelse .
Alt bliver pakket fint og sikkert ind og sendt afsted hurtigt.
Mvh. Kirsten.

Den smukkeste julepynt ð
Hurtig levering, flotte varer og leveret i fine Êsker - lige til at sÊtte til-og-fra kort pÃ¥ som gaver ð

Miju Julepynt ããã®åç
Fine julekugler hurtig levering medâŠ
Fine julekugler hurtig levering med forsvarlig indpakning