レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Utrolig fine "gammeldagse"Lemax Figurer som er flotte til å pynte julegater, med julehus og juletrÊr. Jeg er kjempefornÞyd og anbefaler disse figurene som julepynt.

Jeg er sÃ¥ fornÞyd med rask levering og sÃ¥ glad at jeg kan fÃ¥ hentet mine ting pÃ¥ min nÊrbutikk .Veldig fine produkter og sÃ¥ hyggelig med smÃ¥ koslige gaver og koslig hilsen pÃ¥ ett fint kort.SÃ¥ jeg komm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget glad for mit kÞb hos juleeventyr. Varen var pakket godt ind, sÃ¥ figuren ikke gik i stykker. Hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg kommer til at handle her. Fik ogsÃ¥ en lille bonusgave... もっず芋る

Det var en fin upplevelse att öppna upp paketet och kÀnn doften av julbak sprida sig. En doftpÃ¥se, tackkort och en liten extra present gömde sig i paketet ihop med min bestÀllning. Uppskattar verklige... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. クリスマス ショップ
  2. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Juleeventyr.com er en familieejet dansk webshop med passion for jul, julepynt og stemningsfuld boligudsmykning. Siden 2010 har vi hjulpet kunder med at skabe hyggelige, personlige og eventyrlige rammer i hjemmet med et stort udvalg af nÞje udvalgt julepynt, interiÞr og sÊsonpynt. Hos Juleeventyr.com finder du et af Skandinaviens stÞrste udvalg af julepynt fra blandt andet Luville Collectibles samt et bredt sortiment til julelandskaber, nisselandskaber, juledekorationer, adventskranse og pynt til årets hÞjtider. Vi tilbyder både klassisk, nostalgisk og moderne julepynt, så du kan finde inspiration til alt fra små hyggelige detaljer til store dekorative opstillinger. Vi udvÊlger vores produkter med fokus på kvalitet, stemning og personlig stil. Uanset om du leder efter julepynt på udsalg, nye samleobjekter, dekorationer til hjemmet eller idéer til årets juleunivers, er vores mål at gÞre det nemt at finde pynt, der skaber glÊde år efter år. Juleeventyr.com lÊgger vÊgt på god kundeservice, hurtig levering og et sortiment, som skiller sig ud. BesÞg juleeventyr.com og gå på opdagelse i et univers af julepynt, Luville Collectibles, sÊsonpynt og dekorationsidéer til hjemmet.

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 101ä»¶

レビュヌを曞く

I liked the things they sell and was a

I liked the things they sell and was a bit unsecure how it would work to order from another country. But I got a quick confiramtion of the order and it was easy to follow the package on the way to delivery. Very good and fast contact with customers service and the only broken item was replaced within a few days. I loved the little extra gift. I will order again, no doubt.

2025幎2月3日

Tilfreds

Hurtig levering og varerne var som forventet. Godt pakket ind, så både glasengle og julekugle var intakte. En lille overraskelse i form af et sÞdt lille stearinlys-juletrÊ var medsendt. Jeg er tilfreds og handler gerne hos juleeventyr.com igen en anden gang.

2024幎12月30日

Superfin service

Fik kÞbt forkert vare, som skulle returneres. Ingen problemer. Normalt skulle varen sendes til lager, men man foreslog i stedet, at jeg kunne levere den til en privatadresse, som ligger i min nÊrhed.
- Hurtigt, nemt og gratis.

2024幎12月30日

Svarer ikke på mails

Jeg har nu forsÞgt flere gange at få svar på mail. Jeg modtager et svar fÞrste gang jeg skriver. Men efterfÞlgende bliver der ikke reageret på mine mails. Heller ikke selvom jeg rykker for svar og spÞrg hvad status er. Det har jeg så oplevet både i år og sidste år. Og nu har jeg opgivet at få svar på min forespÞrgsel om det er muligt at få repareret nogle snekugler. Fair nok hvis det ikke kan lade sig gÞre, men det kunne de så i det mindste skrive tilbage efter jeg sendt alt de de bad om i den fÞrste mail.

2024幎12月22日

Hej Malene
Mange tak for din wake up call her pÃ¥ trustpilot. Jeg beklager mange gange at vi ikke har svaret 2 ud af dine 3 mails. Vi har haft en del at se til, men derfor skal du selvfÞlgelig have svar. Jeg mindes ikke at du har spurgt om det samme sidste Ã¥r. Hvor om alting er sÃ¥ kan vi desvÊrre ikke reparere dine snekugler, leverandÞren har fortsat ikke svaret. 🎄
Rigtig glÊdelig jul til dig og dine 🙏🏌
Hilsen Nicolaj / juleeventyr.com 🎅🏌

Hurtig levering og julelys i gave

Jeg fik leveret min ordre meget hurtigt, varen var som forventet, og der var et fint lille julelys sendt med i pakken.

2024幎12月17日

Hej Nicole
Mange tak for din anmeldelse 🙏🏌 den sÊtter vi rigtig stor pris pÃ¥ 🎄

Kan anbefales

Bestilte en masse kravlenisser. Ankommet i perfekt stand, ikke et hjÞrne bukket.

Og så lå der et lille julelys i pakke også.

2024幎12月18日

Hej Nicole
Mange tak for din anbefalingen 🙏🏌 det er dejligt nÃ¥r levering og pakning lykkes 🥳

Hilsen Nicolaj / juleeventyr.com 🎅🏌

Fik pakken leveret dagen efter

Fik pakken leveret dagen efter, jeg havde bestilt. Virkelig flot!
Mega hyggeligt med den lille duftpose med duften af jul og den lille gave. Virkelig god stil

2024幎12月13日

Hej Stine
Vi er SÅ glade for du sÊtter pris pÃ¥ den ekstra duft 🙏🏌 den er vigtig for os ogsÃ¥ en meget hurtig levering. Fantastisk 🎄

Varen var sikkert pakket

Varen var sikkert pakket. SkÞnt at modtage pakken med et par ekstra overraskelser.

2024幎12月11日

Hej Fam. Justesen
Fantastisk I også kan lige ekstra overraskelser, det kan vi bestemt også 🎄 Også en sikker indpakket ordre dejligt😁

Hilsen Nicolaj / juleeventyr.com 🎅🏌

Fine varer og hurtig ekspedition

Fine varer og hurtig ekspedition. Meget tilfreds.

2024幎11月24日

juleeventyr.com からの回答

Fantstisk nÃ¥r alt gÃ¥r op i en hÞjere enhed 🙏🏌 Mange tak for den fine anmeldelse 🎄