レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En super god oplevelse for mine bÞrnebÞrn. Mit barnebarn pÃ¥ 3œ Ã¥r blev helt vildt glad for brevet og hilsnen fra julemanden 🧑‍🎄 sÃ¥ dejligt at opleve og se hvor meget glÊde det vagte🀶🎄🧑‍🎄 Mit an... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er en super god idé, mit barnebarn pÃ¥ 6 Ã¥r er helt vildt glad for at fÃ¥ alle de breve og hilsner fra julemanden 🧑‍🎄 det er dejligt at opleve og hvor lidt der skal til at glÊde bÞrn🀶🎄🧑‍🎄 je... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super god oplevelse, og bÞrnebÞrnene bliver glad hver gang for julebrevet. Kom til at skrive forkert postnummer og brevet blev selvfÞlgelig ikke afleveret rigtigt. Skrev mail korrespondance med dem, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

..Jeg har bestilt julebrev til begge mine bÞrnebÞrn,den ene har modtaget,den anden har ikke,har forsÞgt at kontakte Julemandens posthus x flere dog uden resultat.Det er synd for en dreng pÃ¥ 6 Ã¥r., i... もっず芋る

䌁業情報

1. クリスマス ショップ

圓該䌁業による蚘述

Hos Julemandens Posthus kan du forkÊle et barn (eller barnlig sjÊl) med alt fra et personlig julebrev, Jule SMS'er, print-selv breve og meget mere fra selveste Julemanden i december måned.

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Ej det var godt nok en skuffelse

Ej det var godt nok en skuffelse.
Brevet er skrevet på brunt papir og en historie, skrevet i et sprog som ingen bÞrn forstår. Ingen farver, intet Jul KlistermÊrkerne var absolut intet vÊrd, ift det brev.
Øv Þv....drengen blev ligesÃ¥ skuffet.

2024幎12月7日

KÊre Karin

Vi sÊtter pris på dem alle.

Jeg er ked af du ikke synes oplevelsen mÞdte dine forventninger.
Jeg er naturligvis klar over vi ikke kan ramme plet hos alle.

Vi har taget et valg om ikke at forsyne historierne med farver, for at give brevet et “gammelt” udtryk, men i stedet give den gas med farverne på kuverten.

Derudover kan barnet også farvelÊgge bagsiden af papiret.

Jeg Þnsker dig en glÊdelig jul.

Julehilsner fra Lasse
Ejer af Julemandens Posthus 🎅

De breve jeg bestilte og har betalt

De breve jeg bestilte og har betalt for, er aldrig nået frem. FÞler mig snydt og skuffet, når jeg havde glÊdet mig til at overraske to små piger

2023幎12月12日

KÊre Heidi

Jeg har ikke modtaget noget mail, opkald eller lignende ang. manglende ordre siden du placerede din ordre for mere end 3 måneder siden.

Din ordre står som leveret med track & trace d. 14 december kl. 03:19. Denne levering er dokumenteret og bekrÊftet af DAO, som er vores fragtudbyder.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på info@julemandensposthus.dk, hvis du har yderligere spÞrgsmål.

God dag.

Kan ikke anbefales

Et standard kopieret brev med en kedelig historie, havde der sÃ¥ ligget en lille bog med sÃ¥ kunne det have lÞftet oplevelsen, overhovedet ikke pengene vÊrd. Det gÞr jeg aldrig igen, sÃ¥ hellere selv sende noget fra ”julemanden”

2023幎12月14日

KÊre Jannie

Det er svÊrt at ramme alles forventninger, og jeg er naturligvis ked af det ikke er tilfÊldet her.
Jeg håber dog det heldige barn blev glad for sit julebrev.

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Ella som fik brev fra julemanden

Ella som fik brev fra julemanden. Hun havde en rigtig god oplevelse med at modtage brev fra julemanden.
Hendes kommentar var.hvordan ved julemanden hvor jeg bor. Vores svar, julemanden ved hvor sÞde bÞrn bor ♥

2024幎1月13日

KÊre Hanne

Mange tak for din flotte anmeldelse - den sÊtter jeg enormt meget pris pÃ¥, og det glÊder mig Ella havde en god oplevelse med sit Julebrev. 😊

Julemanden ved nemlig lige prÊcis hvor alle sÞde bÞrn bor 🥰

Super

Hurtig respons. Brevet kom som aftalt

KÊre Tina

Tak for din anmeldelse, den er jeg rigtig glad for 😊

Jeg bestilte 3 breve fra julemanden

Jeg bestilte 3 breve fra julemanden, og alle tre blev leveret som lovet på det rigtige tidspunkt. Alle 3 bÞrn blev glade og stolte. En rigtig god oplevelse og jeg gÞr det gerne igen til nÊste jul
Mvh Lone Nielsen

2023幎12月5日

KÊre Lone

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er sÃ¥ glad for, at alle 3 bÞrn blev bÃ¥de glade og stolte 😊

Jeg glÊder mig til at sende 3 nye julebreve afsted til jul.

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Jeg er godt nok blevet snydt, ingen anbefaling her fra

Det er den mest dumme måde at blive snydt på, der kom et brev den 1/12 med den kedeligste historie, som et barn ikke forstår. Prisen, når man tÊnker på hvad et frimÊrke koster + en kuvert, + kopi af historien. Så er jeg blevet snyt så det basker. Jeg vil aldrig anbefale jer til nogen, så heller selv lave et brev fra julemanden i et sprog som julemanden forvÊntes at skrive i, og ikke i et sprog som en udlÊnding har skrevet, med stavefejl. Og jeg er enda ordblind.

2023幎12月1日

KÊre Marianne

Jeg er utrolig ked af den måde du har valgt at beskrive din oplevelse hos os på

Jeg er utrolig stolt og glad for de dygtige og sÞde mennesker der hvert år hjÊlper mig med at skrive hyggelige julehistorier, som hvert år glÊder tusindvis af bÞrn rundtom i Danmark.

Hilsen Lasse
Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Mine bÞrnebÞrn blev glade for brevene

Mine bÞrnebÞrn blev glade for brevene :-)
Vh. Charlotte.

2023幎12月10日

KÊre Charlotte

Tak for din anmeldese.
Det glÊder mig utrolig meget, at dine bÞrnebÞrn blev glade for deres julebreve.

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

De fÞrste breve kom ikke frem men der blev hurtigt sendt nye 👏👏
BÞrnebÞrnene blev vildt glade
SÃ¥ tak for en god oplevelse
Vil helt klart anbefale til andre 🧑🏻‍🎄🧑🏻‍🎄👏👏

2023幎12月11日

KÊre Charlotte

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst din ordre hos os 😊

Jeg er rigtig glad for dine julebreve kom sikkert frem til dine bÞrnebÞrn til trods for fragtfirmaets leveringsudfordringer.

En stor succes igen

En stor succes igen.
Nemt at sende hilsen til bÞrnebÞrnene som overraskelse. Og de blev rigtig glade.

KÊre Laila

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Jeg er rigtig glad for, at dine bÞrnebÞrn blev glad for deres julebreve.

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

En sÞd hilsen fra Julemanden til

En sÞd hilsen fra Julemanden til bÞrnebÞrn, som ikke bor tÊt pÃ¥ 🎅🧑‍🎄. Og fin service, da der er lidt rod i leveringerne. Julemandens Posthus sendte et nyt brev uden beregning, da et brev var blevet vÊk 🀩🀩

2023幎12月14日

KÊre Ulla

Mange tak for din anmeldelse, og ikke mindst din ordre hos os.

Jeg er rigtig glad for at dine bÞrnebÞrn modtog sine julebreve til trods for udfordringerne med vores fragtfirma.

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Mine to bÞrnebÞrn ventede hele december

Mine to bÞrnebÞrn ventede hele december pÃ¥ brev fra julemanden. Brevene kom aldrig, trods betalingen blev hÊvet 1. December og trods flere henvendelser. DÃ¥rlig service. Snyd og bedrag. 😡
Vi har Ikke talt sammen og den mail jeg har fået sagde at du vil rette op på det. Hvis du vidste at pakken var leveret i Nr 7, er det meget mÊrkeligt at du ikke har reageret på det. Jeg ved der er et godt naboskab på de lille vej og de ville have givet brevene til rette adresse. Så returner venligst pengene. På forhånd tak.

2023幎12月1日

Opdateret svar d. 9 januar 2023
Hej Ingvild,
Vi får desvÊrre ikke af vide fra DAO, om de leverer til en forkert postkasse, da de jo ikke ved at ordren er leveret forkert fÞr du kontakter os.
Jeg kan ikke se, at du reagerede på min mail fra d. 19 december. Jeg afvende svar fra dig på specifikke spÞrgsmål, så jeg kunne gensende ordre.
Du må rigtig gerne skrive til os ang. refundering, da vi ikke kan hjÊlpe med det over Trustpilot.

Mvh Lasse

Hej Ingvild

Vi talte sammen for nogle uger side, og jeg afventer fortsat dit svar på min mail.

Som beskrevet har vores fragtleverandÞr desvÊrre lÊst din adresse forkert, og leveret ordren til nr. 7 i stedet for nr. 1.

Jeg har ikke kunne behandle din sag fÞr jeg fik et svar, hvilket desvÊrre ikke skete.
Du er naturligvis altid velkommen til at besvare den mail jeg venter svar på.

Hilsen Lasse

Brev fra julemanden 🥰

Julemanden sendte et brev til mit 3 Ã¥rig barnebarn. Hvilken glÊde det bragte. Denne succes skal ihvertfald gentages nÊste Ã¥r 🀩🌲

Tak for jer 🎇

KÊre Simone

Mange tak for din anmeldelse 😊

Jeg er rigtig glad for at hÞre, at dit barnebarn blev glad for sit julebrev.

Jeg glÊder mig meget til at sende endnu et julebrev afsted til jul.

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Julemanden ved altid hvor bÞrnene er.

Det var let at bestille brevet om Rudolf og det kom til tiden til den lille 6 årige der bor på en institution og som var så begejstret over at julemanden altid vidste hvor han var og skrev til ham helt personligt med navn og adresse.

KÊre Jytte

Mange tak for din anmeldelse 😊
Jeg er rigtig glad for, at julebrevet faldt i god jord 💌

Hyggelig oplevelse for bÞrnene

KÊre Jytte

Mange tak for din anmeldelse 😊
Det glÊder mig meget, at julebrevene skabte en hyggelig oplevelse.

Rigtig god dag.

Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Alle bÞrn samt deres familier syntes

Alle bÞrn samt deres familier syntes det var en helt fantastisk oplevelse at fÃ¥ brev fra selveste julemanden🎅

2023幎12月7日

KÊre Berit

Tusind tak for din anmeldelse - den sÊtter jeg stor pris pÃ¥ 😊

Super god service

Super god service, meget hjÊlpsomme og forståelige.
Hurtig svar på mail.

KÊre Bente

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er jeg rigtig glad for.

Manglende post

Hos mine to bÞrnebÞrn dukkede brevene aldrig op til dem. Jeg havde bestilt den 17. december og der blev lovet 2-4 dage til levering. Har bedt om at få pengene retur.

2023幎12月17日

KÊre Dorthe

Jeg har netop besvaret din mail.

DesvÊrre har du angivet forkert postnummer og by.

Omdeleren har desvÊrre derfor ikke haft mulighed for at levere din orde.

Genial ide

Det var nemt og en fantastisk service.
Mine 4 bÞrnebÞrn modtag allerede deres breve fra julemanden D. 2 dec.
Vil helt sikkert bestille igen nÊste år.

2023幎12月2日

KÊre Susanne

Tusind tak for din anmeldelse 🙌

Det glÊder mig utrolig meget, at dine bÞrnebÞrn blev glade for deres julebreve - og jeg glÊder mig til at sende endnu en omgang afsted til jul 💌