Det gynger stadig
Den 16. december 2021 lagde jeg fÞlgende anmeldelse op på Trustpilot:
âGyngende gulve
Junckers leverede i forÃ¥ret/sommeren 2021 et trÊgulv til en stÞrre renovering af vores lejlighed i Platanhusene i Karlslunde. Udbedringen efter en tidligere vandskade i vinteren 2019/2020 var gÃ¥et helt galt for Alka og udlejer med skimmelsvamp og gyngende gulve til fÞlge. Da vi fik klarmelding om, at vi kunne flytte tilbage, kontrollerede vi â klog af skade â lejligheden, og vi kunne konstatere, at gulvet i sovevÊrelset gyngede voldsomt, nÃ¥r vi gik pÃ¥ det. Vi kontaktede udlejer, som kontaktede Alka. Begge kunne godt se, at gulvet ikke var, som det skulle vÊre, og vores planlagte tilbageflytning blev derfor stoppet. Junckers besigtigede efterfÞlgende gulvet sammen med udlejer og Alka, som begge fik en sludder for en sladder om, at det var fugt i trÊet, og at det nok skulle lÊgge sig. Junckers tilbÞd at se pÃ¥ gulvet igen til forÃ¥ret, men fandt ingen grund til at gÞre noget ved det her og nu. Fem mÃ¥neder efter gulvet blev lagt, gynger det stadig voldsomt, men det er alment boligbyggeri, og sÃ¥ er det Ã¥benbart, hvad man kan forvente af Junckers.â
Junckers har ikke kommenteret anmeldelse.
Junckers er Ã¥benbart gaven, som bare bliver ved med at give og giveâŠ
I september måned blev det helt galt, og samtlige gulve i stue, sovevÊrelse og de to vÊrelser gynger nu voldsomt. Der kan naturligvis vÊre flere grunde, men alt peger naturligvis i retningen af, at det renoveringen fra foråret/sommeren 2021 er gået galt. Udlejer har parkeret opgaven hos tÞmrerfirmaet, som stod for renoveringen, som skulle forsÞge sammen med Alka og Junckers at finde forklaringen. Intet er sket. Vi venter stadig på, at der skal aftales et tidspunkt, hvor de involverede kan foretage en fÊlles besigtigelse. Lige nu venter alle åbenbart på Junckers, som ikke har fundet anledning til at svare på mail eller besked på Messenger.
Det overrasker desvÊrre ikke. I december måned, i forbindelse med ovenstående anmeldelse, rettede vi henvendelse til Junckers i et fortvivlet forsÞg på at få Junckers til at tage problemet alvorligt med de gyngende gulve, som Junckers havde leveret. Junckers eneste svar var, at vi kunne kontakte udlejer. Formelt set et det også rigtigt, men det siger rigtigt meget om Junckers, at de ikke har mod til at se de mennesker i Þjnene, som det går ud over, men i stedet henholder sig til formalismen. Lige nu ser det mest af alt ud til, at Junckers bare vil forhale sagen.
2022幎10æ27æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ