Hurtig levering og gratis fragt. God telefon kontakt. Perfekt klargjort. Skulle kun indstille saddel hÞjde.
Jeg forstÃ¥r Êrligt talt ikke, hvordan ejeren overhovedet kan drive en cykelbutik. Arrogant, uvidende og direkte nedladende over for kunderne. Hans opfÞrsel fÃ¥r én til at tvivle pÃ¥, om han overhovedet... ãã£ãšèŠã
Kunne jeg bare give 0 stjerner! Har lige kÞbt to nye cykler. Man "glemmer" at informere om sÃ¥kaldt klargÞring og monteringsgebyr ved prisoverslag og nÃ¥r man sÃ¥ tilmed fÞrst sender faktura 5 dage se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jupiter Ekstra Hvidovrevej. Skulle have skiftet slangen pÃ¥ knÊgtens forhjul, da dette var punkteret/eller tabte luft. 240 kr. Fik ikke oplyst prisen, da jeg tÊnkte, ( min fejl. ) det kan vel ikke... ãã£ãšèŠã
hovedvejen 182, 2600, glostrup, ãã³ããŒã¯
- glostrup@jupiterekstra.dk
- jupiter-ekstra.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 25ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super god service
Super god service. Har kÞbt min lÊkre MTB samt min kones racer. Alt hvad jeg får lavet (og det er en del da jeg kÞrer meget og kÞrer Hà RDT) bliver lavet perfekt. Har dog kÞbt min egen racer hos konkurrenten men det var Bianchi som havde kÊmpe leveringsproblemer. Ikke JEs skyld. Det tÞj, computere, rygskjold, hjelme og andet jeg har kÞbt er top kvalitet
En butik med et kÊmpe stort udvalg afâŠ
En butik med et kÊmpe stort udvalg af rigtig mange spÊndende cykler til hele familie. Super betjening.
Ingen service
Det er åbenbart ikke muligt at få lavet et eftersyn af sin cykel, tiltrods for at de har et vÊrksted.
Deres begrundelse var, at grossisten for det mÊrke, som min cykel er, hvad vÊre en idiot overfor dem og de derfor ikke lavede eftersyn på dem mÊrke.
Havde aldrig troet jeg skulle diskrimineres på grund af hvilken cykel jeg kÞre på.
Jupiter Glostrup vil jeg ikke anbefaleâŠ
Jupiter Glostrup vil jeg ikke anbefale at bruge. Kunne jeg give 0 stjerner, så ville det svare til min oplevelse.
Jeg så på en elcykel og ville tÊnke over det og bestille på nettet, når jeg kom hjem.
Men sÊlger siger der kun er en tilbage og anbefaler, at jeg kÞber med det samme.
Dumme mig, jeg har kÞbt en cykel som slet ikke lever op til det lovede, og da jeg vil returnere den, er beskeden at det kan jeg kun hvis den er kÞbt på nettet. Der er ingen returret ved kÞb i butik, hvilket sÊlger i sin salgstale ikke syntes var nÞdvendigt at nÊvne.
Find et andet sted at kÞbe din cykel.
Det er en skam at i kan behandle jeresâŠ
Butikken i Glostrup
Det er en skam at i kan behandle jeres kunder på den måde.
Jeg er fritaget for mundbind og i har på ingen måder ret til at dÞmme mig, hvem er i overhovedet !!!!! LÊger?? I sÊlger cykler, så holder jer til det, frem for at dÞmme mig når jeg jeg er fritaget og intet mundbind har på, jeg kommer ind og har mit skilt på hvor der står jeg er fritaget og alligevel skal i kommentere på at det skilt kan kÞbes over alt og man ikke ved hvem der snakker sandt. Sikke en opfÞrsel!!!! Der skal lige siges at der INGEN kunder var i butikken og jeg rÞrte ikke ved noget og holdte afstand. SpÞrg så pÊnt om jeg ikke må stå udenfor butikken og få min pakke da jeg ikke har mundbind på mig da jeg jeg er fritaget og svart lyder at det vil han ikke. Syntes virkelig i yder en dårlig service og serviceminded er i slet ikke. Sådan taler man ikke til sine kunder + i kan på ingen måder dÞmme for i er ikke lÊger !!!! kommer der aldrig mere, virkelig dårlig stil.
Jeg kan ikke anbefale at stÞtte denneâŠ
Svar til jupiter!
Jeg synes det er meget forudindtaget at skrive, at jeg ikke synes det er âsejtâ at bruge mundbind. Jeg er fritaget og det er i Þvrigt min egen personlige sag, som ikke vedrÞrer jer. Det er helt forkert af jer som en professionel forretning at have den holdning, at der ikke er noget som hedder fritaget, og hvis man er, sÃ¥ er det fordi man ikke synes det er âsejtâ. I har ingen ide om, hvad grunden er til at man er fritaget, men i stedet udskÊlder I jeres kunder fÞr de overholder trÊder ind i jeres forretning. Den holdning duer ikke, og at I skriver pÃ¥ jeres ellers sÃ¥ fine dÞr, at man kan âsende en venâ, dét er dumt og ikke en mÃ¥de at mÞde jeres kunder pÃ¥. Fritaget er fritaget, fÊrdig slut. SÃ¥ skal jeg sku ikke sende en ven for at hente en pakke, nÃ¥r jeg er LOVLIGT fritaget. Det vil hjÊlpe alle, at I opfÞrer jer som en professionel forretning i stedet for at dÞmme jeres kunder fÞr de er trÃ¥dt ind i forretningen. UseriÞst og flabet behandling.
Jeg kan ikke anbefale at stÞtte denne forretning. De respekterer på ingen måde, når en kunde fortÊller at man er fritaget for mundbind. I stedet bliver man skÊldt ud og pålagt at kÞbe et mundbind til 4 kr for at kunne hente en pakke. Er det overhovedet lovligt at tjene penge på at sÊlge mundbind, når kÞbet bliver pålagt?
Du er slet ikke velkommen i denne forretning, hvis du ikke har mundbind på. I stedet bliver du skÊldt ud og mÞdt af en neget uhÞflig og diktatorisk medarbejder, der på ingen måde burde have kundeservice som sit fag. Det svarer lidt til at du skal have to ben for at trÊde ind, men hvis du har et så er du ikke velkommen. Diskrimination på hÞjt plan. SÊtter aldrig mine to ben i denne forretning igen!!!!!!

Usympatisk forretning og metoder
Usympatisk forretning og metoder!
Jeg skulle i går hente en pakke sendt via DAO til Jupiter Ekstra i Glostrup, indenholdene medicin.
Da jeg af gode grunde er fritaget for at bÊre mundbind, havde jeg selvsagt ikke mundbind på da jeg kom for at hente medicinen.
Ekspedienten var imidlertid ligeglad.
Jeg foreslog endda at forlade forretningen, og så fortÊlle ham pakkenummeret udefra (5 meter) men han afslog, og sagde at han ikke ville udlevere min pakke pga. det manglede mundbind. Forretningen var iÞvrigt ganske tom. Det er der måske en grund til?
Jeg Þnsker både ekspedient, ejer og andre der billiger denne dybt usympatiske behandling af deres medmennesker, god bedring og oplysning i fremtiden, men til da, holder jeg mig langt vÊk fra den slags mennesker.
FuldstÊndig fantastisk oplevelse!
FuldstÊndig fantastisk oplevelse!
Tusind tak til Ali El Attar, Jupiter Ekstra i SÞborg, for en professionel og yderst venlig betjening.
Vi blev anbefalet en el-cykel, som han forhandler, og kontaktede butikken telefonisk for at få en aftale i stand.
Da vi ankom, blev vi mÞdt af en smilende og venlig medarbejder, som havde stillet cyklerne klar. Efter grundig gennemgang af cyklens specifikationer og efter at have fået besvaret alle vores spÞrgsmål, fÞlte vi os overbeviste om, at vi havde fundet den rette model til os begge.
Da vi kom et par dage efter og skulle hente vores cykler, var cyklerne klargjort og stillet frem.
Alt i alt en super god service, som vi på det varmeste vil anbefale.
Det acceptere ikke at du er fritaget for mundbind, men personalet er.
Hvis du er personlige årsager er fritaget for at bruge mundbind, er dette ikke butikken for dig.
Trods sprit og plexiglas imellem skulle jeg bruge mundbind. Men personalet kan åbenbart godt vÊre fritaget, da de ikke selv bruger mundbind.
Det er lÊnge siden jeg har oplevet denne arrogance.
Personalet havde ikke mundbind på på vej hen til disken.

Jupiter Ekstra ããã®åç
Finere service skal man lede lÊngeâŠ
Finere service skal man lede lÊnge efter !
(Jupiter ekstra på Hvidovrevej)
Jeg kÞber en elcykel - Gazelle med center motor.
Jeg bad selv udtrykkeligt om lige prÊcis den cykel.
DesvÊrre viste det sig, at jeg ikke har luft nok til at cykle på den.
Tog ned i butikken - som byttede til en anden der passer helt perfekt til mig - Super service.
Det er helt sikkert - at der kÞber jeg også cykel nÊste gang.
Hold jer langt vÊk
Hold jer langt vÊk. Elendig servic hvor de er for dovne til at smÞre kÊden selvom man giver 300 for en service. Jeg har sendt en mail for nÊsten en månede siden uden svar
Super service samt gode priser
Jeg var nede og få ny slange i mit bagdÊk. Blev mÞdt af super god service. Da jeg hentede cyklen havde de bl.a. efterspÊndt div. Ting på cyklen så den stod som ny!
Indleverede min El cykel med etâŠ
Indleverede min El cykel med et punkteret dÊk.
Pga diverse styrt på cyklen i det glatte under den hårde vinter blev jeg gjort opmÊrksom på, at der udover var fjedre sprunget. De ordnede alt til billig pris. Da jeg afhenter min cykel, har de fikset den mere op end beregnet. Nu kÞrer min el cykel lÊngere på batteri, mine bremser er blevet strammet. Tusinde tak for hurtig betjening og service. Jeg benytter Jer fremover!!!!
Jupiter- Ekstra Hvidovrevej.
Jupiter Ekstra Hvidovrevej.
Skulle have skiftet slangen på knÊgtens forhjul, da dette var punkteret/eller tabte luft. 240 kr. Fik ikke oplyst prisen, da jeg tÊnkte, ( min fejl. ) det kan vel ikke koste så meget når nu slagen koster 50 kr. Spurgte hvor lang tid de havde brugt på det. Han Þnskede ikke at svare. Der gjorde en anden cykel mekaniker. 5 min. Bum. Jeg spurgte , hvad deres normale timelÞn var. Dette ville han ikke oplyse om. Kan absolut ikke anbefales, da jeg nu ved at samtlige andre cykelbutikker i Hvidovre er markant billigere.
Skulle kÞbe 3 cykler til familien
Skulle kÞbe 3 cykler til familien, fandt ud af at der er kommet et tillÊg på 250,- kr pr cykel for klargÞring af cykel, men det skjuler det i regningen på deres hjemmeside.
Så har bestemt ikke lÊngere lyst til at handle hos den!
Usande påstande og ansvarsfraskrivelse
KÞbte en stor bÞrnecykel i juni (5k+ kroner). I november taber forhjulet luft og kan ikke pumpes. Hos Jupiter Ekstra (Hvidovrevej) siger de at både for og bagdÊk er mÞrnede og skal skiftes. De påstår yderligere at det ikke er deres dÊk der er på. Cyklen står prÊcis som da vi kÞbte den.
De påstår at cyklen har kÞrt med for lidt luft i dÊkkene og derfor er mÞre. Vi har som familie haft mange cykler i mange år og har aldrig oplevet dette. Desuden er cyklen blevet pumpet lÞbende. Min påstand er at cyklen har stået flere år på et lager hvor dÊkkene er mÞrnet.
Jupiter Ekstra vil have os til at betale for nye dÊk....

Jupiter Ekstra ããã®åç
Kan klart fraråde Jupiter-Ekstra ved forsikringssager
Jeg har desvÊrre haft en rigtig skidt oplevelse i Jupiter-Ekstra efter jeg blev kÞrt ned på cykel.
Jeg henvendte mig i Jupiter-Ekstra i Glostrup, da jeg skal have et prisoverslag på evt. reparation af min cykel efter jeg var blevet påkÞrt.
Dette koster mig 300kr
Her får jeg oplyst at cyklen ikke kan laves grundet at stellet, forgaflen, bagskifter og skÊrme var gået i stykker.
Jeg henvender mig herefter i butikken for at få hjÊlp til forsikringsagen.
Her mÞder jeg en medarbejder som fortÊller mig at det gÞr de slet ikke der.
Det drejer sig om en mail der skal sendes til forsikringsselskabet med oplysninger på cyklen.
Dette kan han ikke hjÊlpe med og jeg bliver fortalt at det må jeg selv klare. Dette selvom der i mailen står at det er et vÊrksted der skal fremsende mailen til forsikringsselskabets taksator.
Nemt tjente 300kr for Jupiter-Ekstra fristes man til at sige.
Heldigvis hendvender jeg mig hos Fri bikeshop som med det samme sagde at det kunne de sagtens hjÊlpe med og at et prisoverslag samt skadesevaluering tager de ikke penge for.
Derfor kan det i forsikringssager ikke anbefales at bruge Jupiter-Ekstra da de i dette tilfÊlde bare gerne ville hive penge ud af en tilskadekommende.
They lie and fraud people
I bought a bike that supposedly had tubeless wheels according to the seller who sold me the bike.
The deal breaker when I was buying it was that it had tubeless wheels.
Time passes and while riding my bike, the backwheel gets flat.
I take it to the store and they tell me that its punctured, I tell them that its not supposed to since its tubeless. I get told its NOT tubeless!
After complaining, the new seller makes the excuse that the one who sold me the bike made a mistake and that it has "stronger" tubes than the usual.
I leave it for repair since I need the bike, leaving me with anger and annoyance.
The next day I go to pick it up, and the seller from yesterday was busy with a costumer. so I get serviced by the guy in the workshop.
I could see in the reciept that they changed the tube, so I asked if it was the same so called "stronger/more durable" tube as before. the guy from the workshop looks at me with confusion and tells me that its a regular tube and there is no such thing.(btw the guy from yesterday was next to us pretending, not to hear anything)
I've also written to the company and complained about them lying twice and its fraud on their behalf.
I have yet to recieve a reply.
They deserve to go under so pls dont ever buy and visit their shops
Ingen service efter salg
Jeg kÞbte for ca. 1 år siden en cykel ved Jupiter, den fejler intet og kÞrer som den skal.
EfterfÞlgende har jeg i butikken forsÞgt at kÞbe ekstraudstyr men er blevet nÊgtet montering, selv mod betaling. Begrundelsen var at "det kunne jeg selv finde ud af" og "de arbejde på nye cykler"
Idag skulle vi ifÞlge aftale hente de 2âŠ
Idag skulle vi ifÞlge aftale hente de 2 cykler som blev kÞbt OG betalt fredag d 31 juli 2020 på NÞrrebrogade.
Da vi kom kendte de ikke noget til kÞbet, ham som havde solgt os cyklerne var desvÊrre syg, så kollegaen ledte og ledte efter ordren. Fandt den endelig efter at have ringet til chefen og får af chefen af vide at det belÞb vi havde betalt ikke var nok så han ville have 5500 kr EKSTRA fordi de var solgt for billigt.
Mange til tarvelig ekspedition og såkaldt kundeservice skal man lede lÊnge efter i den butik...
Det er på ingen måder ok når man i så mange dage havde glÊdet sig til at hente en ny cykel..
Hold jer vÊk...