レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg forstÃ¥r Êrligt talt ikke, hvordan ejeren overhovedet kan drive en cykelbutik. Arrogant, uvidende og direkte nedladende over for kunderne. Hans opfÞrsel fÃ¥r én til at tvivle pÃ¥, om han overhovedet... もっず芋る

Kunne jeg bare give 0 stjerner! Har lige kÞbt to nye cykler. Man "glemmer" at informere om sÃ¥kaldt klargÞring og monteringsgebyr ved prisoverslag og nÃ¥r man sÃ¥ tilmed fÞrst sender faktura 5 dage se... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jupiter Ekstra Hvidovrevej. Skulle have skiftet slangen pÃ¥ knÊgtens forhjul, da dette var punkteret/eller tabte luft. 240 kr. Fik ikke oplyst prisen, da jeg tÊnkte, ( min fejl. ) det kan vel ikke... もっず芋る

䌁業情報

2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

203件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 25に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jupiter Ekstra Glostup vil jeg gerne sige stort tak til, for deres service og hjÊlp.

Jupiter Ekstra Glostup vil jeg gerne sige mange 1000 tak til. De har vÊret helt fantastiske, og meget hjÊlpsom med at lave min cykel. Tak til SÞren for den store service og hjÊlp. I har fået lavet min cykel som var den hel ny, og den har aldrig kÞrt så godt som nu. Stort Tak til jer.

2022幎12月15日

Var i Buddinge med min SchrÞder cykel

Var i Buddinge med min SchrÞder cykel, hvor der var problemer med gearet. Der blev kigget kort på den, og meget skulle udskiftes. Reparationen ville koste 3.500 kr. - gammel cykel, så mere Þkonomi for mig, at kÞbe en ny cykel. Cyklen er kun 7 år gammel, så jeg valgte at cykle til SchrÞder på Bernstorffsvejen. Der blev kablet tÞmt for kondens, smurt hist og pist og gearet justeret. Pris 300 kr og cyklen er som ny.

2022幎12月13日

Fantastisk service🌟🌟🌟

KÊre jupiter mÞrkhÞj
Tusind tak for helt utrolig god service, og isÊr af SÞren Jensen ,som holder ord og fik ordnet min elcykel og til meget rimelig pris. Man kan sige jupiter cykler skuffer aldrig 👌👌👌de bedste hilsen sÞs

2022幎11月5日
自発的なレビュヌ

Cykel stjålet og forhandler står ikke ved egne ord

Jeg indleverer min mountainbike til reparation hos Jupiter Ekstra på Gl. Kongevej. 2 dage senere, da jeg skal hente den, kan de ikke finde cyklen, og jeg får at vide, jeg skal anmelde det til min forsikring og politiet. NÊste dag fik jeg en mail fra Jupiter Ekstra, hvor butikken bekrÊftede, at de ville holde mig skadeslÞs i forhold til en ny tilsvarende cykel.
De skulle blot have en kopi af min kvittering på kÞbet af cyklen, samt en kvittering på det udstyr jeg havde kÞbt til cyklen. Jeg har ikke kunne få en forklaring på, hvad de skal bruge kvitteringerne til, og de har kun betalt min selvrisiko. Jeg har bedt om at komme i dialog med deres direktÞr, men de vil ikke udlevere kontaktdata. Så hvis du vil have et cykelvÊrksted, der passer på din cykel, og står ved deres ord og ansvar, skal du vÊlge en anden end Jupiter Ekstra.

2022幎10月19日

Jupiter Ekstra Tagensvej 43

Jupiter Ekstra Tagensvej 43, NÞrrebro.
Hold jer langt vÊk, de er nogle kÊmpe hustlere.
Har kÞbt 2 sÊt bremseklodser og da jeg kommer hjem og skal til at montere dem, kan jeg se at de har solgt mig 2 sÊt bugte og slidte bremseklodser. Undrede mig godt over at de ingen emballage havde, da han overrakte mig dem og tog 158kr. for dem, men man er jo nÞd til at have en vis tiltro til dem.
Det var så åbenbart dumt af mig at have.

2022幎10月28日
自発的なレビュヌ

Jeg havde et meget specifikt problem i

Jeg havde et meget specifikt problem i forhold til min speedpedelec og en adapter til mit gearsystem. Jakob fra jupiter cykler på Tagensvej var helt utrolig hjÊlpsom og hjalp mig med at finde den helt rigtige adapter fra Schweiz og satte den på uden ventetid på trods af at det var fredag eftermiddag. En ualmindelig god hjÊlp og jeg vil fremover benytte Jupiter Ekstra bare pga. Jakob!

2022幎6月24日
自発的なレビュヌ

Skriver sjÊlden trustpilot!! Men synes de fortjener ros

Vi lÊste en masse af anmeldelsen her inden vi på jagt efter en special MTB, kontaktede SÞborg afdelingen telefonisk, der fik vi fat i Ali, det var sÞd og venlig og undersÞgte nogle modeller for os, inden han henviste os til Hvidovre afdelingen og bad og spÞrge efter pau, ligeledes en behagelig samtale med en venlig mand i Hvidovre, det henviste os til GLOSTRUP det stod for web shoppe, vi fik en god snar med Glostrup i telefonen, og blev enige om at kÞre der ud.

Vi fik den bedste service, lattermild og kyndig vejledning i mulige andre cyklet inden vi kÞbte den vi fra starten var på jagt efter. Til efteråret skal vi kÊbe to cykler mere og jeg er ikke lÊngere i tvivl om hvor jeg vil tage hen:-)

Kim tror jeg han hed, gik selv på vÊrkstedet og klargjorde cyklen med det samme, imens stod vi og kiggede på hjelme hvor ejeren ikke lod os stå for lÊnge uden at tilbyde sin hjÊlpe..

Virkelig god oplevelse:-)

2022幎6月12日

Glostrup.

Glostrup.
Dårlig retur af en ABUS lås der efter en uge var gået i baglås og ikke virkede.
Butikken ville ikke tage låsen retur. Kunne kun gå med til at give en ny. Hvilket jeg ikke Þnskede, jeg går aldrig tilbage til en fuser.
Der var ingen undskyldning og butikker synes at det var fair at kaste samme produkt efter mig. Suk. Havde ellers lagt 6500 kr. i butikken på en bÞrnecykel og tÊnkte at de helt klart ville tage det dårlige produkt retur på 330 kr.
Der er klart andre forretninger jeg vil benytte fremover.

2022幎5月16日

DÃ¥rlig kommunikation og ekstra omkostninger - Glostrup

Jeg var nede med min cykel da den ikke kunne skifte gear ordenligt. Ved aflevering siger vi at den skal have skiftet gear og kÊde, hvilket giver mening.
Da jeg så henter cyklen er der også skiftet pedaler. Dette forklares med "Ja det kan jo vÊre at vÊrkstedet synes de trÊngte til at blive skiftet"

Når jeg så kommer hjem er der på bonen tilfÞjet en ekstra arbejdslÞn på 150 kroner (som ikke var på den allerede dyre regning) og et skift af pedaler, som ingen havde bedt om eller fået nået at vide om.

Når man så ringer derned siger de, at der skulle have stået de 150 kroner oveni, og at det var deres fejl for ikke at tilfÞje det fra start. Desuden påstår de at nogle må have sagt der skulle skiftes pedaler, da de jo ikke skifter noget de ikke bliver bedt om. Desuden siger de at det ikke kan gÞres om, fordi de gamle pedaler jo er smidt ud.

Dyr service, der lige bliver lidt dyrere når der tilfÞjes ekstra ting som ingen har bedt om.

2022幎3月16日
自発的なレビュヌ

Jeg fik tirsdag skiftet slange på mit

Jeg fik tirsdag skiftet slange på mit bagdÊk , da jeg afleverede min cykel virkede den upåklagelig . De ringer så og siger inden jeg skal hente den at gearet ikke virker , hvilket jeg er uforstående overfor da jeg ikke har haft problemer med den .
Det er sådan en lusket måde at gÞre tingene på, fordi self ved jeg at det er gået i stykker mens han har haft det af
Og self vil de ikke påtage sig ansvaret . Gearet er i stykker nu og der skal nyt på. Jeg ville Þnske jeg havde lÊst de dårlige anmeldelser herinde fÞr jeg Tog min cykel ned til dem .
Nu er cyklen kun til brug til korte ture der ikke indeholder bakker . Jeg er så ked af det og vred !

Jeg sagde jeg ikke tog telefonen fordi jeg var på job ! I er sådan nogen lÞgnere fÞj !!! Jeg sagde den virkede inden jeg afleverede den . Tag dog jeres ansvar . Har kÞrt på den siden december uden problemer , hvorfor putter i ord i min min mund nu . I skulle virkelig skamme jer .

Kontant på dr 1 er kontaktet . I har også rettet i time lÞnnen , der stod 150 og så har i skrevet et 2 tal over .

I må virkelig have dårlig smag munden .

2022幎2月16日

Hej Charlotte,
vi har ringet 2 gange til dig inden vi gik i gang med at ordne din cykel, for at fortÊlle at dit gear ikke virkede, men du tog ikke din tlf, da du ikke kendte tlf .nr var din kommentar i butikken. Når vi modtager en cykel til reparation kan vi ikke gå hele cyklen efter, og det er derfor at vi ringer til dig, der er altid nogle der tror at vi ÞdelÊgger deres cykel for at tjene mere, men det kan man ikke leve af, Cyklen har stået stille meget lÊnge, iflg. dig selv, måske den har stået stille pga. gearet var defekt.
Hilsen
Jupiter Ekstra

KÞb din cykel et andet sted

Kunne jeg bare give 0 stjerner!
Har lige kÞbt to nye cykler. Man "glemmer" at informere om såkaldt klargÞring og monteringsgebyr ved prisoverslag og når man så tilmed fÞrst sender faktura 5 dage senere, trods flere henvendelser, hvor gebyret fremgår på begge cykler er alt jo godt...!?!
Livet er for kort til at Êrge sig, men jeg kommer ALDRIG til at kÞbet noget som helst hos Jupiter Cykler!

2022幎2月15日

Hej
Hvilken butik har du handlet i

vh.
Jupiter ekstra

Anmeldelse af Jupiter i Glostrup.

Anmeldelse af Jupiter i Glostrup.

Vi har aldrig fÞlt os så uvelkommen i en butik fÞr, end da vi skulle have vores ladcykel til tjek for fÞrste gang. Fire mÊnd, der virkede sure, intet "Goddag", intet "Kan vi hjÊlpe, I kan sÊtte jeres cykel her". Der var ingen andre kunder i butikken, så det var ikke pga. travlhed :(

2022幎1月17日

Butik Amagerbrogade 197.

Butik Amagerbrogade 197.
FuldstÊndig fantastisk service hver gang man kommer! Bjarne og co er super professionelle, servicemindede og virkelig sÞde!
På trods af vi har 2 cykelhandlere tÊttere på, vil jeg altid gå til denne Jupiter ekstra.
Mine varmeste anbefalinger :)

2021幎11月12日
自発的なレビュヌ

God og kompetent service - hele vejen

Butik - Glostrup
God service og god behandling hele vejen. KÞbte Vespa scooter, og fik super service og vejledning omkring mit kÞb. VÊrkstedet er både kompetente og meget imÞdekommende, når jeg henvender mig. Der skulle tilkÞbes og påmonteres tilbehÞr til scooteren efter kÞb, hvilket forlÞb så fint. Jeg kan kun give min bedste anbefaling til vÊrkstedet - både for god behandling, men i hÞj grad også for kompetence.

2021幎11月3日

Virkelig nedvÊrdigende og ubehÞvlet

Butik - Hvidovre
Virkelig nedvÊrdigende og ubehÞvlet opfÞrsel, samt skader cyklen og nÊgter at erkende det!! NÃ¥r man sÃ¥ kontakter “direktÞren” som underskriver sig med “bestyrren” (ja, stavet rigtigt) og ikke noget navn, benÊgtes alt!! PrÞver endda at sige, at de jo har vÊret SÅ flinke at tilbyde, at jeg kunne vende tilbage efter 2 mdr og fÃ¥ en GRATIS efterspÊnding af cyklen, selvom cyklen ikke var kÞbt der
 Et tilbud jeg fik i telefonen, INDEN jeg kom med cyklen!! Jeg kunne da ikke finde pÃ¥, at vende tilbage, efter at vÊre blevet talt ned til, og blevet groft behandlet. Men, det er mÃ¥ske proceduren for, ikke at skulle arbejde “gratis” om 2 mdr?! (Bare en tanke
) Jeg Êrgrer mig over, at have brugt kr 600,- i deres butik!!

2021幎10月9日
自発的なレビュヌ

Overlad aldrig jeres cykel til denne

Overlad aldrig jeres cykel til denne butik. Blot et godt råd. Kundeservice og god tone mÞder du ikke i denne butik. KontaktforsÞg med ejer er ligegyldig for der er ikke en ordentlig kommunikation.
Butikken ligger på Hvidovrevej 137, men det er vist underordnet jÊvnfÞr tidligere anmeldelser. Det er vist et gennemgående problem med jeres kÊde.

2021幎10月9日

Hej Charlotte.
Tak for din anmeldelse, hvad drejer sagen sig om, og hvilken butik?
MVH Jupiter Ekstra

Har skiftet vÊrksted

Har skiftet vÊrksted, efter stÊdigt at holde fast i dem. Mine koneŽs tålmodighed udlÞb efter anden gang hun havde haft cyklen på vÊrksted. Det gik fint i starten, isÊr når man skal kÞbe. Jeg har kÞbt to cykler på 2œ år, begge Gazelle, som er en fantastisk cykel. FÞrste problem med vÊrkstedet: Den kappede over i gearet, fik at vide at det var frosten, det fortsatte efter vinteren og jeg nÊvnte ved hvert eftersyn. Det blev ikke bedre.
Da jeg på et tidspunkt punkterede på bagdÊkket inde i byen, fik jeg et andet vÊrksted til at fikse det. Og pludselig kappede en ikke over lÊngere. Andet problem: Da jeg havde kÞbt nr 2 cykel og den anden var til syn, var der byttet om på det to numre-slip jeg havde fået dernede fra. Da jeg ringer ned for at hÞre om min cykel er fÊrdig, er det den forkerte slip. Men vÊrkstedet kan ikke oplyse om min cykel er fÊrdig, da de ikke kan finde den. Selv om jeg kan forklare hvad det er for en cykel. Ergo må jeg gå de to kilometer derned og håbe på det bedste. Heldigvis var den fÊrdig. 3 problem: Mit sidste eftersyn og hvor min tålmodighed slap op. Da jeg cyklede derfra slÞrede både for- og baghjul. Da jeg fandt et nyt vÊrksted viste det sig at nogle eger var lÞse. Jeg mener ikke at der var slÞr der jeg afleverede den. Men gider ikke at sÊtte mine ben der igen. Kan absolut ikke anbefales. Cyklerne kan.

2021幎9月3日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。