Köpte Jureskogs köttfÀrs, i en sÃ¥n dÀr plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan fÀrsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superÀckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltsÃ¥ firman, och blir dÀr a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok mat, inte jÀttegod, konstig sammansÀttning i smaker. Va dÀr innan lunchtid, alla bord var smuliga. KÀndes som det var en smutsiga hinna överallt, kÀnns inte rent alls dÀr inne. Bananflugor runt dr... ãã£ãšèŠã
Vi Ã¥t pÃ¥ jureskogs i Skövde. Hamburgarna var vÀldigt flottiga och baconet pÃ¥ min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick stÀda för att kunna sitta dÀr. NÀr jag gick pÃ¥ toaletten... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en bacon burgare, burgare var klar pÃ¥ 2min fick rÃ¥tt flÀskkött, baconet var alltsÃ¥ totalt rÃ¥tt. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NÀ ...
NÀ ... Ãr bara besviken. Enormt hungrig bestÀllde jag första gÃ¥ngen i driven hÀromdagen dÃ¥ jag hört att det skulle vara sÃ¥ bra. Jag bestÀllde en stor bbqhamburgare och stor pommes. Gött tÀnkte jag, det blir nog i stil med max eller burger king. Hahaha 172 spÀnn för en som var extremt liten och en handfull pommes. Och allt var drÀnkt i sÃ¥s ... Men det kommer mer. Den stackars burgaren var rÃ¥ i mitten.
Ett plus för trevlig personal dock men jag återvÀnder ju aldrig.
HÃ¥ller mig till era konkurrenter som trots billigare pris levererar mer mat
som Àr genomstekt.
Vuxenvarning..
BÀsta maten på lÀnge... tog en grilloumiburgare med salladswrap. Verkligen sting i smakerna. Tack!!!
Det roliga Àr att sex timmar tidigare sa vi att vi aldrig skulle Àta burgare igen tack vare MacDonalds stenhÃ¥rda glutenfria hamburgerbröd... och ÀndÃ¥ blev vi nyfikna pÃ¥ Jureskogs burgare! Med salladswrap och fantastiska smaker blev det en riktig höjdare... och det rÀcker inte ens dÀr! För nÀr vi bestÀllt och betalat maten, sÃ¥ visar det sig att de Àven serverar ett gott rött vin till maten. Riktig vuxenvarning till den som inte kör ð¥°
Kanooon/det blir fler besökare!!!
En kompis och hans bror kÀkade pÃ¥âŠ
En kompis och hans bror kÀkade på jureskogs i skövde. Båda fick slåss om toaletten efteråt.
Trodde att denna kedja skulle vara ok men verksr inte så
Dejlig mad på farten
NÀr jag börja Àta sÃ¥ va jag tÀck avâŠ
NÀr jag börja Àta så va jag tÀck av mayo/mayonnaise så nu kallar den el mayo!
Riktigt dåligt
Hade en cheeseburger och grabben hade en flying chicken. Smakade nÀstan ingenting.
En av de sÀmsta burgarna jag nånsin Àtit, vet inte var osten var men inte i burgaren, flottig och köttet hade en hinna på ena sidan. Grabbens flying chicken var slarvigt hopsatt och smakade noll.
Varför startades ens denna kedja
Varför startades ens denna kedja? Ansåg de sig ha bÀttre matkvalitet? De misslyckades rejÀlt. LÀsken smakar kemikalier och burgarna Àr sjukt dåligt preppade.
Jureskogs Linköping
Besökte Jureskogs i Linköping idag. Det allmÀnna intrycket var att det låg mat och skrÀp på golvet nÀstan överallt - och ingen personal som försökte stÀda upp detta, vi var dÀr ca 40 minuter. Det ofrÀscha intrycket förstÀrktes av att de som arbetade med maten INTE hade handskar på sig - och det verkade vara oordning i köket. Köttet i hamburgaren var dock gott.
stÀng inte!
stÀng inte. Àlskar passionen. 10/10. Ãlskar the crunch och burgare
BestÀllde chicken & parm
BestÀllde chicken & parm. Hela förpackningen var dyblöt av vad jag antar Àr buffalo sås (?). Brödet var helt drÀnkt, kunde trycka ur vÀtska ur brödet. Smakade inte bra alls, gick ej Àta.
Hade hellre åkt till donken.
Bedrövligt
1. Skulle bestÀlla och villa ta bort några ingredienser. Gick ej att göra vi skÀrm så stÀllde mig vid kassan. Fick vÀnta i 10 min innan jag fick bestÀlla. Under tiden hade 3 personer gått förbi mig utan att bry sig.
2. NÀr jag vÀl bestÀllde sÀger kassörskan âvi gÃ¥r i ordning sÃ¥ det Àr 20-30 min vÀntetidâ. Ok, men mina kompisar har ju redan bestÀllt sÃ¥ jag har inte mycket till val.
3. Slutade Àndå att jag fick maten först i sÀllskapet, medan hen som bestÀllde förts fick vÀnta 45 min på maten.
4. Otroligt Àckligt på både toaletter och skrÀpstationer. Gick ej att stÀda bort sin egen bricka efter maten pga fick inte plats.
Minst 30 nummer före
Minst 30 nummer före, skrÀp stationen Àr över full o vÀller över, går inte ens att lÀgga nått dÀr
à t en High five i Nyköping idag..
à t en High five i Nyköping idag... totalt smaklös och jÀttefet. Aldrig mer!
Inte genomstekt
Köpte lunch och tog med men nÀr vi Àter upptÀcker vi att hamburgarna inte var genomstekta. Aldrig mer!
Jureskog ljuger för vegitarianer
Jag Àr en 30 årig vegetarian som på jureskaogs jag tyckte att maten var okej men jag fick redaa på att dte friterar sin matt djurolia efter jag hade Àttit upp min matt vilket jag tycker ska stå på menyn då ajg belv otroligt dålig i magan och spydde å då var det bara att åka till max och dÀr mig har det mycket trevligare servise men också då fritterar dom inte sin mat i djuolia.
Vad har hÀnt med Jureskogs?
Min fru o jag brukar alltid stanna pÃ¥ Jureskogs i Linköping pÃ¥ vÀg till Göteborg för att Àta, igÃ¥r var sista gÃ¥ngen! Vad har hÀnt med denna restaurang!! Ãrman inte mera rÀdd om Jureskogs som varumÀrke!
Vi handlade via drive through, vid bestÀllningspunkten vÀntade vi i över fem minuter innan nÃ¥gon reagerade! NÀr man till sist uppmÀrksamnade oss, svarade en utlÀndsk kille âvad skall ni haâ! Han talade mycket lÃ¥gt o gick knappt att förstÃ¥ pÃ¥ grund av sitt röstlÀge och MYCKET dÃ¥liga svenska. NÀr vi skulke betala sa han sa han inte mer Àn kvitto? Sedan drogs luckan igen, ingenting om att maten kommer snart, men som tur stannade vi vid luckan. NÀr maten kom var det fel, bestÀllde en cheeseburgar meny. DÃ¥ jag öppnade hamburgaren bestod den av tvÃ¥ iskalla brödbitar o en liten köttklump. Parkerade bilen o gick in, fick dÃ¥ veta att det var nÃ¥got som kallades âKidsâ. Sa att jag bestÀllt en cheesburgare fick dÃ¥ svar av en kvinna i huckle att hon kunde lÀgga pÃ¥ en ostskiva!! Min frus mat var kall o brödet knappt upptinat! Jureskogs Àr ju kÀnda för kvalitet men det hÀr Àr oacceptabelt!!
OfrÀscht intryck
Jag åt på Jureskogs nÀr de precis hade startat upp. Tyckte det var bra då. à t dÀr idag, men oj, vad kvaliteten har blivit låg⊠för att inte prata om sjÀlva restaurangen. SÀllan har jag sett en sån smutsig restaurang, såg inte ut som de hade stÀdat den på år och dag. Kladdiga, flÀckiga golv. Matrester överallt, på soffor, bord och golv. Gamla ingrodda flÀckar. Toaletten ska vi inte prata om. DÀr var INTE stÀdat på sÀkert x antal dagar, så genomsmutsigt! Allt från speglar, toastol, golv och handfatet hade inte fått kÀrlek på vÀldigt lÀnge. I det stora hela ett vÀldigt ofrÀscht intryck, vilket tyvÀrr påverkade matupplevelsen vÀldigt negativt.
Cancer i tarmarna kommer från friterat
Cancer i tarmarna kommer från friterad mat som pommes frites enligt statistiskt sÀkerstÀlld forskning.
Varför ge oss sjÀlva, våra vÀnner och inte minst våra barn cancerframkallande processat rött kött och cancerframkallande akrylamid via pommes ?
SÀlj nyttigare mat.
Två gånger senaste månaden i VÀrnamo
Två gånger senaste månaden i VÀrnamo: hamburgare med glutenfritt bröd: 5 plus båda gångerna
Dyrt och fel i bestÀllningen
Dyrt. Okunnig personal. Fel i bestÀllning. Stenhårt bröd. Lång vÀntetid trots info i appen att bestÀllningen ska vara klar. Otrevlig upplevelse. GÀller Jönköping
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ