レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köpte Jureskogs köttfÀrs, i en sÃ¥n dÀr plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan fÀrsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superÀckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltsÃ¥ firman, och blir dÀr a... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ok mat, inte jÀttegod, konstig sammansÀttning i smaker. Va dÀr innan lunchtid, alla bord var smuliga. KÀndes som det var en smutsiga hinna överallt, kÀnns inte rent alls dÀr inne. Bananflugor runt dr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi Ã¥t pÃ¥ jureskogs i Skövde. Hamburgarna var vÀldigt flottiga och baconet pÃ¥ min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick stÀda för att kunna sitta dÀr. NÀr jag gick pÃ¥ toaletten... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en bacon burgare, burgare var klar pÃ¥ 2min fick rÃ¥tt flÀskkött, baconet var alltsÃ¥ totalt rÃ¥tt. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... もっず芋る

1.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vi Ã¥t nyligen pÃ¥ Jureskog i Mjölby och

Vi åt nyligen på Jureskog i Mjölby och upplevde att restaurangen var genomgående smutsig, både i matsalen och på gÀsttoaletterna. Det saknades Àven papper på två av toaletterna, och trots att en gÀst påpekade detta för personalen vid två tillfÀllen dröjde det innan pappret fylldes på. Jag måste sÀga att jag förvÀntar mig en betydligt högre renlighetsstandard nÀr man marknadsför sig som ett hamburgare hak i premiumklass

2024幎7月21日

Meny på Jureskog i Linköping

Vi åt på Jureskog i Linköping och det var en stor besvikelse. Det var svårt att lÀsa menyn bakom kassan och vi fick ett ganska dåligt bemötande i kassan vÀntade sedan ganska lÀnge på maten. Vi var de enda gÀsterna så de hade inget att göra. Hamburgaren var smaklös och cesarsalladen var den tråkigaste jag någonsin har Àtit. Trött sallad med smaklös dressing och 4 krutonger samt några flingor ost. Kycklingen smakade ingenting förutom gammal frityrolja. Trodde att det skulle vara bÀttre för det priset. Går aldrig tillbaka då det finns många bÀttre alternativ.

2024幎7月20日

Åt pÃ¥ Juresgos i Uppsala GrÀnby

Åt pÃ¥ Juresgos i Uppsala GrÀnby. JÀtte dÃ¥lig service, först kom mitt nr inte upp pÃ¥ skÀrmen. Hörde efter ett tag att de ropade mitt nr. Men nÀr jag skulle hÀmta maten mÀrkte jag att hamburgaren var ljummen. SÃ¥ den mÃ¥ste ju ha stÃ¥tt dÀr ett tag. Sa att jag ville ha varm mat. De fixade, men dÃ¥ fick jag fel hamburgare och den gick inte att Àta. Första tuggan fick jag spotta ut, fick nÃ¥got som var vitt och kÀndes som plast. SÃ¥ jag slÀngde den. SÃ¥ jag kan inte rekommendera deras stÀlle. SÃ¥ besviken, för jag har hört att de ska ha bra mat.

2024幎7月15日

Jureskogs & deras personal på Arlanda

Jureskogs & deras personal på Arlanda förtjÀnar ingen stjÀrna, betyget blir dÀrför 0. Orsak: Noll servicekÀnsla med otrevlig personal samt Àcklig rå hamburgare. Gå hellre till MAX så ni inte blir lika besvikna som oss eller magsjuka innan resan ens har börjat.

2024幎6月29日
5぀星のうち5の評䟡

Fick en fantastisk upplevelse av att

Fick en fantastisk upplevelse av att Àta hÀr.
Det var en tjej i kassan som hette ”Shori” om jag inte minns fel. Hon vÀlkomnade mig med ett leende och gav service i vÀrldsklass. Riktigt hÀrlig mÀnniska, ta vÀl hand om henne som anstÀlld!
Kommer rekommendera alla mina vÀnner och bekanta att gå förbi hÀr innan avresa från Stockholm.

2024幎6月17日

Rå hamburgare på arlanda

Fick en rå hamburgare som var helt röd inuti.
Gick och sa denna typ får man inte ens servera

Fick ingen ursÀkt, men fick en ny efter en stund. Men det var en smaklös burgare 👎
Synd man inte kan publicera bilder hÀr

2024幎5月23日
5぀星のうち1の評䟡

Åt deras burgare pÃ¥ Arlanda och hade

Åt deras burgare pÃ¥ Arlanda och hade vÀl rÀtt stora förvÀntningar dÃ¥ man sett nÃ¥gra avsnitt av "VÀrldens BÀsta Burgare" nÀr det gick pÃ¥ tv men fy, det Àr utan tvekan Sveriges sÀmsta burgare och jag hade hellre köpt pÃ¥ McDonalds som jag inte gillar och aldrig handlar ifrÃ¥n!
Jag lagar betydligt bÀttre burgare sjÀlv så det dÀr kommer jag aldrig mer lÀgga en krona på då det var en grymt stor besvikelse!!

2024幎5月10日

Jureskogs Arlanda - Benbit i maten

Åt på Jureskogs på arlanda.
Fick en stor benbit i min kycklingburgare. Stenhård, så tuggade en stor flisa ur en tand.
Gick fram för att prata med chef på plats, men direkt jag berÀttade så sa han bara "det Àr inte vårt fel". Jag fick ingen ursÀkt, ingen sympati, inte ens ett försök. Jag frågade om de inte hade ansvar över maten de serverade och fick svaret "Nej varför ska vi ha det?"

Riktigt god var den, och friterade grönsakerna till var smarriga, men tyvÀrr blev det sista besöket för mig, då respektlösheten gjorde sitt.

2024幎5月16日

Katastrofdålig hamburgare!

Såg fram emot en frÀsch hamburgare på Jureskogs i Mjölby men detta blev en stor besvikelse! Bara det och ofrÀsch, brödet indrÀnkt i fett hamburgaren så det så det blÀnkte, massa majonnÀs med stekt fet, lök i. 2 ynka skivor smörgåsgurka.
Nej, det hÀr gör vi inte om.
Kan inte vara meningen att den ska serveras på detta sÀtt?

2024幎3月12日

Ofattbart dåligt.

Var på Jureskogs i Uppsala för andra gången. Första gången var en katastrof men nu var det bara pinsamt.
Slut på dryck, slut på tillbehör som t.e.x ketchup och en så loj kassör att det Àr ofattbart att hon får arbeta med service.
NÀr ordern kommer sÃ¥ burgarna helt platta och sönderstekta. Allt bara dryper av fett och det luktar inte frÀscht. Barnmenyn(55kr) Àr identisk med Pure Quality menyn(149kr). NÀr jag frÃ¥gar kassörskan om varför det endast Àr en burgare i vÃ¥ra hamburgare nÀr det Àr tvÃ¥ pÃ¥ bilden pÃ¥ menyn, sÃ¥ fÃ¥r jag till svar att ”det ser bÀttre ut pÃ¥ bild”.
Vi lÀmnade maten och lÀmnade Jureskogs för sista gången. Vi fick bÀttre mat på Circle K macken bredvid för en bråkdel av priset. Ta ett gott råd, Àt aldrig på Jureskogs i Uppsala.

2024幎2月8日

SÀmsta maten i Sverige

Var på en av deras snabbmatsrestauranger. Så besviken jag blev. Man sÀger att köttet kommer från mjölkkor.... Det Àr ju Àldre djur... hamburgaren jag köpte var en cheesburgare med pommes. Hamburgaren var torr och i storlek som en 15 kronors MC burgare. Pommesen var degig och sladdrig. Priset var 119.00 kronor.... Har pratat med kollegor...en sade att det Àr Stockholms sÀmsta burgare..en kollega hade Àtit en burgare på burgare på Arlanda..hans spontana kommentar aldrig mer en hamburgare från Jureskog. Sammantaget, kommer aldrig Àta något dÀr Jureskog Àr inblandad.

2024幎2月15日
5぀星のうち3の評䟡

Pytteliten sallad med parodi på kyckling

Goda hamburgare och pommes men deras sallad Àr inget vidare. För 130 sek fÃ¥r man en pytteliten skÃ¥l med sallad och ”kyckling” Àr ingen kyckling utan en Àcklig kycklingnuget. Utom kycklingparodin smakar salladen gott, men Àr definitivt inte vÀrd 130 sek, kanske 70.

2024幎2月7日

Vidrigt

Vidrigt! 451 kr för två barn hamburgare med pommes och två vuxen hamburgare. Hamburgarna såg ut som någon suttit på de och de var ljumna. Lökringarna var så saturerade i fett så det rann fett då man tuggade i de, vidrigt.

2024幎1月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ