Köpte Jureskogs köttfÀrs, i en sÃ¥n dÀr plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan fÀrsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superÀckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltsÃ¥ firman, och blir dÀr a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok mat, inte jÀttegod, konstig sammansÀttning i smaker. Va dÀr innan lunchtid, alla bord var smuliga. KÀndes som det var en smutsiga hinna överallt, kÀnns inte rent alls dÀr inne. Bananflugor runt dr... ãã£ãšèŠã
Vi Ã¥t pÃ¥ jureskogs i Skövde. Hamburgarna var vÀldigt flottiga och baconet pÃ¥ min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick stÀda för att kunna sitta dÀr. NÀr jag gick pÃ¥ toaletten... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en bacon burgare, burgare var klar pÃ¥ 2min fick rÃ¥tt flÀskkött, baconet var alltsÃ¥ totalt rÃ¥tt. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
à t precis på Jureskog på Arlanda
Ã
t precis på Jureskog på Arlanda, Àr detta ett skÀmt ! 90 spÀnn för en cheeseburgare mindre Àn McDonalds och dessutom torr hård och rÀtt vidrig!
NÀ Jureskog håll dig till vanliga restauranger för detta lyckas du inte med!
Detta var under all kritik, så Àckligt! McDonalds Àr som en lyxrestaurang i jÀmförelse
Synd att förstöra fin burgare medâŠ
Synd att förstöra fin burgare med enorm! MÀngd fett
BÀsta burgaren!
I sÀrklass den bÀsta burgaren jag Àtit på någon av de större kedjorna! à t en cheeseburgare och en kompis åt en High Five, båda mycket nöjda. Bra pommes och riktigt god parmesanmajo. Kommer garanterat bli fler besök!
Kall mat och oengagerad personal.
Fail!
Gillar Jureskog som person, men hÀr har han gjort bort sig rejÀlt. Att försöka kopiera McD, BK eller Max... Gör man det och tar 144 spÀnn för en meny, så ska kvalitén på maten banne mig vara ett par snÀpp bÀttre Àn ovan nÀmnda kedjor. Det var det INTE! Snarare sÀmre. @Jureskog FortsÀtt med det du kan istÀllet!
Minsta burgare och DÃ¥lig service
I VÀxjö: Kunde dÀr bara vÀlja lÀsk nÀr man bestÀllde i automaten. DÃ¥lig och fruktansvÀrt lÃ¥ngsam service med oengagerad personal. Sen den minsta torra burgaren!! Som en en liten burgare pÃ¥ McD i storlek ð¡
Och dyrt var det! Första och enda gången jag Àter dÀr
JÃVLIG GOD MAT
JÀttebra! Jag bestÀllde en hamburgare med pommes och pepsi. Hamburgaren var sÃ¥ himla god!!! Pommes var jÀttebra friterad och jag kunde inte sluta Àta!!!!! Pepsin var för god ð
Framför allt skitigt var man Àn satteâŠ
Framför allt skitigt var man Àn satte sig. Efter inslagen meny inga bankkort fungerade pch vi fik bestÀlla vid disk. TyÀrr inte att rekomendera / mikael
Vi var inte de enda som fick felâŠ
Vi var inte de enda som fick fel bestÀllning. Saknades flera saker. Ketchupen slut. Ingen kompensation. NÀr flera saker blivit fel och sås saknas kan man tÀnka att de skulle bjuda på en dippsås tex men icke. Oengagerad personal.
BÀst personal
Kanon , bÀst personal av alla snabbmatsrestauranger .
ðð lite lite dyrt bara
Tisdagen 24/10 Ã¥t jag en hamburgare medâŠ
Tisdagen 24/10 Ã¥t jag en hamburgare med tryffelmajonÀs pÃ¥ Jureskogs VÀrnamo. PÃ¥ onsdagen blev jag REJÃLT magsjuk, enda möjliga orsaken var hamburgaren (allt annat hade jag Àtit detsamma som övriga i sÀllskapet). Har mÃ¥tt urdÃ¥ligt resten av veckan. Först idag lördag 28/10 Àr jag Ã¥terstÀlld. KATASTROF! Sista gÃ¥ngen jag Àter pÃ¥ Jureskogs!!!!
Helt fruktansvÀrd upplevelse och denâŠ
Helt fruktansvÀrd upplevelse och den sÀmsta snabbmatsrestaurang jag någonsin besökt. 170kr för en burgare och strips. Först får jag fel burgare dÀr den jag bestÀllt ska ha jalapeno men jag får en annan. Jag påtalar detta för personalen som Àr påtagligt irriterad och går och hÀmtar en burk med jalapeno. Jag frågar då om jag istÀllet kan få en ny korrekt burgare. Personalen Àr då Àn mer irriterad och kastar den burgare jag fått i soporna och ska göra en ny. De kommer efter en par minuter med en burgare de uppenbart bara kastat ihop och lagt i tre jalapeno. Det Àr dock bara en burgare och inte en extra som jag hade bestÀllt. Efter att ha betalat 170kr så lÀmnade jag restaurangen och gick till Max istÀllet. Absolut sista gången jag besöker detta stÀlle!!
Jureskogs Arlanda
Jureskogs Arlanda, kall mat, lite smak, dålig ordning på personalen. Hur kan Jureskogs sÀtta sitt namn på detta hak. Dålig start på resan.
Mycket god hamburgare
Mycket god hamburgare - High Five. Jureskogs Àr ett lyft för Arlanda. Litet virrigt kring utlÀmningen av vår bestÀllning. Restaurang och personal inte riktigt intrimmade Ànnu. Fick sÀga till om kaffet som saknades i vår bestÀllning.
Jureskog i Sundsvall verkar inte funkaâŠ
Jureskog i Sundsvall verkar inte funka som det ska! Andra gången dippen inte var med! Att vÀnta över en halvtimme på en burgare som bitvis smakade gammal gris smak! NÀ nu Àr det sista gången så synd!
Menyerna finns lÃ¥ngt bort bakomâŠ
Menyerna finns långt bort bakom kassapersonalen omöjligt att lÀsa då texten Àr liten.
Det finns heller ingen prisuppgift om man bara vill ha en burgare utan lÀsk och pommes
Supergott och frÀscht plus eko
Vi har precis Àtit på Jureskogs i Jönköping! Wow! Vi Àr supernöjda. Det hÀr var lÀtt bland det godaste i snabbmatsvÀg som vi Àtit. Vi tog All America-hamburgarna med sötpotatis-frites och raw-grönsaker. :-D
Jureskogs Àr bedrÀgeri och inget annat
Ã
t i VÀxjö först nÀr restaurangen var nyöppnad totalt kaos. Han som
Stod i luckan höll på att få en stroke varje gång det kom en bong. Köttet var rått, pommes kalla. Hörde av oss till Jureskogs får då en vÀrdekod på 120 kr som gÀller för en meny. NÀr vi återvÀnder för att anvÀnda koden så fungerar inte den. Det står att den Àr anvÀnd. Vi kontaktar Jureskogs men får inget svar. LÀr inte Àta på deras restaurang igen. Rent bedrÀgeri Àr vad det handlar om och inget annat.
Var precis i Jönköping och tyvÀrr varâŠ
Var precis i Jönköping och tyvÀrr var brödet kallt o personalen plockar maten utan handskar , förvÀntar mej mycket mer för dom pengarna .. varför besöka jureskogs igen ?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ