レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köpte Jureskogs köttfÀrs, i en sÃ¥n dÀr plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan fÀrsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superÀckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltsÃ¥ firman, och blir dÀr a... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ok mat, inte jÀttegod, konstig sammansÀttning i smaker. Va dÀr innan lunchtid, alla bord var smuliga. KÀndes som det var en smutsiga hinna överallt, kÀnns inte rent alls dÀr inne. Bananflugor runt dr... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi Ã¥t pÃ¥ jureskogs i Skövde. Hamburgarna var vÀldigt flottiga och baconet pÃ¥ min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick stÀda för att kunna sitta dÀr. NÀr jag gick pÃ¥ toaletten... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en bacon burgare, burgare var klar pÃ¥ 2min fick rÃ¥tt flÀskkött, baconet var alltsÃ¥ totalt rÃ¥tt. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... もっず芋る

1.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Åt precis på Jureskog på Arlanda

Åt precis pÃ¥ Jureskog pÃ¥ Arlanda, Àr detta ett skÀmt ! 90 spÀnn för en cheeseburgare mindre Àn McDonalds och dessutom torr hÃ¥rd och rÀtt vidrig!
NÀ Jureskog håll dig till vanliga restauranger för detta lyckas du inte med!
Detta var under all kritik, så Àckligt! McDonalds Àr som en lyxrestaurang i jÀmförelse

2023幎12月17日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta burgaren!

I sÀrklass den bÀsta burgaren jag Àtit pÃ¥ nÃ¥gon av de större kedjorna! Åt en cheeseburgare och en kompis Ã¥t en High Five, bÃ¥da mycket nöjda. Bra pommes och riktigt god parmesanmajo. Kommer garanterat bli fler besök!

2023幎11月19日

Fail!

Gillar Jureskog som person, men hÀr har han gjort bort sig rejÀlt. Att försöka kopiera McD, BK eller Max... Gör man det och tar 144 spÀnn för en meny, så ska kvalitén på maten banne mig vara ett par snÀpp bÀttre Àn ovan nÀmnda kedjor. Det var det INTE! Snarare sÀmre. @Jureskog FortsÀtt med det du kan istÀllet!

2023幎11月11日

Minsta burgare och DÃ¥lig service

I VÀxjö: Kunde dÀr bara vÀlja lÀsk nÀr man bestÀllde i automaten. DÃ¥lig och fruktansvÀrt lÃ¥ngsam service med oengagerad personal. Sen den minsta torra burgaren!! Som en en liten burgare pÃ¥ McD i storlek 😡
Och dyrt var det! Första och enda gången jag Àter dÀr

2023幎10月29日

Tisdagen 24/10 åt jag en hamburgare med

Tisdagen 24/10 Ã¥t jag en hamburgare med tryffelmajonÀs pÃ¥ Jureskogs VÀrnamo. PÃ¥ onsdagen blev jag REJÄLT magsjuk, enda möjliga orsaken var hamburgaren (allt annat hade jag Àtit detsamma som övriga i sÀllskapet). Har mÃ¥tt urdÃ¥ligt resten av veckan. Först idag lördag 28/10 Àr jag Ã¥terstÀlld. KATASTROF! Sista gÃ¥ngen jag Àter pÃ¥ Jureskogs!!!!

2023幎10月24日
5぀星のうち1の評䟡

Helt fruktansvÀrd upplevelse och den

Helt fruktansvÀrd upplevelse och den sÀmsta snabbmatsrestaurang jag någonsin besökt. 170kr för en burgare och strips. Först får jag fel burgare dÀr den jag bestÀllt ska ha jalapeno men jag får en annan. Jag påtalar detta för personalen som Àr påtagligt irriterad och går och hÀmtar en burk med jalapeno. Jag frågar då om jag istÀllet kan få en ny korrekt burgare. Personalen Àr då Àn mer irriterad och kastar den burgare jag fått i soporna och ska göra en ny. De kommer efter en par minuter med en burgare de uppenbart bara kastat ihop och lagt i tre jalapeno. Det Àr dock bara en burgare och inte en extra som jag hade bestÀllt. Efter att ha betalat 170kr så lÀmnade jag restaurangen och gick till Max istÀllet. Absolut sista gången jag besöker detta stÀlle!!

2023幎10月26日

Jureskogs Arlanda

Jureskogs Arlanda, kall mat, lite smak, dålig ordning på personalen. Hur kan Jureskogs sÀtta sitt namn på detta hak. Dålig start på resan.

2023幎10月14日
5぀星のうち4の評䟡

Mycket god hamburgare

Mycket god hamburgare - High Five. Jureskogs Àr ett lyft för Arlanda. Litet virrigt kring utlÀmningen av vår bestÀllning. Restaurang och personal inte riktigt intrimmade Ànnu. Fick sÀga till om kaffet som saknades i vår bestÀllning.

2023幎9月30日
5぀星のうち5の評䟡

Supergott och frÀscht plus eko

Vi har precis Àtit på Jureskogs i Jönköping! Wow! Vi Àr supernöjda. Det hÀr var lÀtt bland det godaste i snabbmatsvÀg som vi Àtit. Vi tog All America-hamburgarna med sötpotatis-frites och raw-grönsaker. :-D

2023幎10月1日
5぀星のうち1の評䟡

Jureskogs Àr bedrÀgeri och inget annat

Åt i VÀxjö först nÀr restaurangen var nyöppnad totalt kaos. Han som
Stod i luckan höll på att få en stroke varje gång det kom en bong. Köttet var rått, pommes kalla. Hörde av oss till Jureskogs får då en vÀrdekod på 120 kr som gÀller för en meny. NÀr vi återvÀnder för att anvÀnda koden så fungerar inte den. Det står att den Àr anvÀnd. Vi kontaktar Jureskogs men får inget svar. LÀr inte Àta på deras restaurang igen. Rent bedrÀgeri Àr vad det handlar om och inget annat.

2023幎9月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ