Köpte Jureskogs köttfÀrs, i en sÃ¥n dÀr plastkorvsförp. .. - I pannan simmade (!) sedan fÀrsen i ett rikligt fettbad..!!! Totalt superÀckligt! Jag kontaktar sedan dem, alltsÃ¥ firman, och blir dÀr a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok mat, inte jÀttegod, konstig sammansÀttning i smaker. Va dÀr innan lunchtid, alla bord var smuliga. KÀndes som det var en smutsiga hinna överallt, kÀnns inte rent alls dÀr inne. Bananflugor runt dr... ãã£ãšèŠã
Vi Ã¥t pÃ¥ jureskogs i Skövde. Hamburgarna var vÀldigt flottiga och baconet pÃ¥ min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick stÀda för att kunna sitta dÀr. NÀr jag gick pÃ¥ toaletten... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en bacon burgare, burgare var klar pÃ¥ 2min fick rÃ¥tt flÀskkött, baconet var alltsÃ¥ totalt rÃ¥tt. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Han kan ej servicra torr tun kött bitâŠ
Han kan ej servicra torr tun kött bit du som kan kött
Torr smaklös pappburgare uppblÃ¥st mageâŠ
Torr smaklös pappburgare uppblåst mage med illamående. Har inte Àtit en sÀmre burgare i mannaminne.
Pommes som friterades två gånger
Fick gamla pommes som man friterade igen serverade. Besöker inte Jureskog igen.
Hamburgarna var super
Hamburgarna var super, det som drog ner upplevelsen var att personalen gjorde ren utsugsfiltren ovanför fritöser och grill samtidigt som matlagning till kunder.
Dyrt och smaklöst
Dottern på 13 år fick inte köpa barnmenyn eftersom den tydligen bara fick köpas till barn upp till 12 år, så köpte 2 cheeseburgare utan meny. Kostade 85kr styck, var helt smaklösa och var mindre Àn motsvarande på Max eller McDonalds. VÀrsta hamburgare jag Àtit. Brukar vanligtvis Àta på Max och förvÀntade mig mer av Jureskogs men blev fort besviken. Dyrt, smaklöst och snålt tilltaget. Aldrig mer!
Lever inte upp till förvÀntningarna
Nja. Ãtbart men inte mer. Hade förvÀntat mig mer men bÃ¥de McDonalds, Max och Sibylla har mer smak och finess. Snygg inramning rÀcker inte nÀr smaken Àr obefintlig. Mitt första och tyvÀrr sista besök hos Jureskogs.
SÀmsta möblerad snabbmatsrestaurangâŠ
SÀmsta möblerad snabbmatsrestaurang någonsin. HÀr Àr det tÀnkt att man ska sitta på en ryggstödslös trÀbÀnk och dela ett långt bord med andra man inte kÀnner eller vÀljer istÀllet en ryggstödslös barstol och sitta med ansikte ut mot fönstret. Hela stÀmningen vÀcker bara ångest!
Jureskogs Jönköping
Degigt bröd och inga pommes i påsen trots att det var bestÀllt. Så nu sitter jag med en dipp för 15kr men fick inget att dippa.
Uppsala
Vi fick vÀnta på maten i 20 minuter, det var vÀldigt lugnt med besökare. NÀr maten vÀl kom var den kall. Personalen klagade och snackade med sina kompisar (som kom på besök) mer Àn att jobba för att kunderna ska få sin mat varm. Alla hörde vad personalen pratade om, vilket vi helst hade undvikit. NÀr maten var klar att hÀmtas frågade vi hur lÀnge den vart fÀrdig vilket kocken menade på att den var klar nyss. Vi mÀrkte direkt att maten var kall, dessutom var köttet på burgarna helt rött, vi gick då tillbaka med burgaren och fick en ny, den var också rå.. Ingen kompensation fick man. Priset Àr alldeles för högt för detta.. Tråkigt, vi hade höga förvÀntningar men det blev en stor besvikelse.
à t på Jureskogs i Uppsala idag
à t pÃ¥ Jureskogs i Uppsala idag. Var smutsigt och skrÀpigt pÃ¥ golvet. Inget var pÃ¥fyllt, inga servetter, ingen tvÃ¥l pÃ¥ toaletten och överfulla papperskorgar pÃ¥ toaletten och vid handfaten utanför. Min son bestÀllde ett Junior meal för hamburgaren var röd i mitten, sÃ¥ vi fick be om en ny som han fick, men inget snack om kompensation. Ãckligt och snuskigt och dÃ¥lig upplevelse!!
FrÀsch snabbmat!
Första gÃ¥ngen pÃ¥ Jureskogs, testade deras vegetariska âNo way halloumiâ med pommes och mÃ¥ste sÀga att det var över förvÀntan! Fick maten knappt 5 minuter efter bestÀllning, kÀndes som frÀscha rÃ¥varor och god grilloumi. Gott bröd Àven om det gÀrna kunde fÃ¥ stekts pÃ¥ lite! Aningen grövre pommes av riktig potatis - krispiga och lagom salta. Trevligt bemött av personal samt frÀsch lokal och toaletter. KÀndes som ett betydligt frÀschare alternativ av snabbmat!
SÀmsta vi någonsin Àtit
Trots enbart halvfull restaurang så fick vi vÀnta över 20 min på maten. NÀr den vÀl kom var den kall. Mannens hamburgare var knappt större Àn sonens barnhamburgare trots att den kostade hela 154kr. Grilloumisalladen kostade 129kr men var så liten att den snarare skulle sålts som tillbehör till en måltid. Den innehöll enbart isbergssallad, minimala krutonger, grilloumi o dressing. Allas milkshake var lika tunn som mjölk så det var som att dricka oboy. Sonens kommentar sa allt: -Àntligen en restaurang som gör kalla hamburgare mamma (han vill ha sin mat nÀstan kall)! Absolut den sÀmsta matupplevelse vi upplevt! Vi åt pizza o sallad på pizzeria på vÀgen hem. Kostade 400kr o vi blev mÀtta. "Middagen" på Jureskogs kostade över 600kr o ingen blev mÀtt.
Brosk o ben
Testade VÀxjö idag o köpte cheeseburgare mm
Hyfsat god men efter ca halva så tog det stopp, pang i tÀnderna 2st stenhårda bitar ben eller brosk , ganska mÀrkligt att det ska intrÀffa på en sådan burgare, har faktiskt aldrig intrÀffat på dom andra snabbmatsrestaurangerna, någon gång på frysta butiksköpta burgare o det tar man som ok , men inte på dessa stÀllen, så inget stÀlle jag köper mer på
Ta det försiktigt nÀr ni tuggar deras burgare
Vi kom 15 personer
Vi kom 15 personer, varav 6 barn kl.13 en lördag , semester tid. Alla var nöjda o mÀtta, inte tog det så lång tid heller.
Var hÀr i eftermiddag och fick ljumnaâŠ
Var hÀr i eftermiddag och fick ljumna pommes och smutsigt i restaurangen.Har Àtit hÀr förut men efter idag så lÀr det inte hÀnda igen
JÀkligt god!
JÀkligt god hamburgare med bacon och ost ð Kalmar
Personalen verkade vara enbartâŠ
Personalen verkade vara enbart sommarjobbare. VÀnliga men otroligt långsamma, svårt att prioritera. Lång vÀntan
Otroligt långsamt på Jureskogs
Otroligt långsamt på Jureskogs. Tog 45 minuter att gå mat. Hela restaurangen full med folk som vÀntar. TyvÀrr, blir aldrig med Jureskogs.
Ingen smak!
Ingen smak i börgern. Smakar bara olja olja olja och lök. Köttet va nÀstan rå! Vitlök dressing smakar typ bara bajo.
Sitter inne på jureskog i linköping nu o skriver detta
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ