CRIMINELE BENDE Wat een echte criminele bende die alleen maar geld incasseert, maar niks wilt aanleveren. Wij hebben 2 maanden geleden een snelkookpan besteld voor 63 euro. Tot op heden hebben wij... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
CRIMINELE BENDE
CRIMINELE BENDE
Wat een echte criminele bende die alleen maar geld incasseert, maar niks wilt aanleveren. Wij hebben 2 maanden geleden een snelkookpan besteld voor 63 euro. Tot op heden hebben wij geen mail, geen brief en de pan niet binnen. Organisatie, communicatie is helemaal slecht. Hierover hebben wij ook een aangifte bij de politie gedaan. Het gaat om het principe en niet om het geld. Bestel alsjeblieft hier niks, want dit is een dieven bende.
De regel is binnen 14dagen je geld…
De regel is binnen 14dagen je geld terug, we zitten op dag 20. De mifi router a 71,--euro is ongeopend retour gestuurd. Heb nu bol.com ingeschakeld en er komen nog eens 5dagen bij..... dit kan en mag niet volgends de regels! 30-10-25 wordt er een advocaat op gezet krijgen ze die kosten er gratis bij van mij!
29-10-25 Na het plaatsen van dit bericht werdt het ineens snel opgelost. Hier nog eens bestellen zal ik nooit meer doen.
24 inch curved monitor besteld
24 inch curved monitor besteld. Bij PostNl aangemeld maar NOOIT echt aangeleverd !. Zending is niet bekend bij track tracé barcode. Bol.com gaat onderzoek instellen maar tot op,heden GEEN reactie. Zending is verdwenen ?. Zeer slechte ervaring met deze webshop. Bestel hier NOOIT meer wees gewaarschuwd !. Lees vooraf de revieuws oke.
Ik denk dat deze bedrijf Just Shopping…
Ik denk dat deze bedrijf Just Shopping Store zichzelf NIET kan verbeteren. Het blijkt al in tal van alle reviews. Voor mij eveneens geen ster waard maar -3 sterren. Jammer je moet wel iets aanklikken
They just don't send the order
They just don't send the order. When you ask for it, they say they will "check". They answer fast but never send you product. As much as the price is good, DO NOT BUY, WASTE OF TIME!!!! Waited 20 days and they issued a refund because "they couldnt find the product". They put a product half price, they knew they were just screwing around.
Hier gaat op alles mis…
Hier gaat op alle fronten van alles mis. Communicatie, organisatie en bereikbaarheid is waardeloos. Dan mág je partner van een van de grootste webwinkels van Nederland zijn en dan verknal je het zo onwijs. Bestelling op 18 september via bol.com geplaatst en aangegeven uiterlijke bezorgdatum 25 september. Helemaal prima. Op 25 september nog 0 informatie vanuit justshopping.nl over bezorgtijden of zoiets dergelijks. Gezien de eerdere reviews voelde ik de bui al hangen en heb daarom contact opgenomen met justshopping.nl wat al een onmogelijke taak bleek. Via het enige aangeboden kanaal op hun website (een online chat) geen enkel respons op mijn vraag wanneer ik mijn pakketje dan wel kan verwachten.
Dan via bol.com maar proberen contact te krijgen. Daar vind ik een telefoonnummer wat ik meer dan 10x bel maar er niet wordt opgenomen en 1x de telefoon 'in gesprek is'. Goed om te weten dat er dus wel 'iemand thuis is'... Via de chat van bol.com (waar wel meteen iemand reageert) een ticket aangemaakt dat mijn bestelling vooralsnog 'kwijt' lijkt te zijn en bol.com stuurt het door naar justshopping.nl en ik wacht af. Ook stuur ik via bol.com een formulier in naar justshopping.nl met de uitleg en vraag waar mijn pakket blijft.
Op alle contactpogingen vanuit mijn kant krijg ik 0 reactie, behalve op het doorgestuurde bericht van bol.com (logisch dat justshopping.nl meer te vrezen heeft van hun partner waar ze veel meer geld aan verdienen dan aan 1 wachtende klant). Ze geven aan dat het 'erg druk is en onbemand te zijn'. Wat A niet mijn probleem zou moeten worden, en B dan klopt de belofte datum niet en moet je dat aanpassen. Ook aangegeven dat het erg makkelijk is om pas na vraag te laten weten dat het druk is, feedback gegeven dat ze dat voor moeten zijn zodat de consument weet waar die aan toe is. Maar in het bericht alsnog geen enkele informatie over wanneer of hoe ik mijn pakket dan alsnog mag verwachten. Werkelijk waardeloos hoe ze omgaan met de consument en intussen niet thuisgeven op de kanalen waar ik ze probeer te bereiken.
Ik zag het al bij een andere review staan, maar: bol.com stop met deze onbetrouwbare en incapabele partner, ook jullie naam wordt zo aangetast.
Huiverig
Na mijn bestelling bij Bol.com de reviews gelezen, en toen kreeg ik er wel een beetje een hard hoofd in. Maar totaal niet terecht! Netjes track and trace gekregen en de volgende dag mijn bestelling geleverd gekregen...
Wat is me dat
Na tien dagen (bestelling via bol.com) nog steeds mijn brads niet.
Geen reactie meer op mail gekregen.
Zal dus hun algemene voorwaarden volgen en genoodzaakt zijn de nodige juridische stappen te volgen.
Nooit meer
Waardeloos
Waardeloos, bestelling via bol.com zit al meer dan een week te wachten er wordt alleen gezegd van pakket is bij post nl en bij post nl is het pakket nog niet ontvangen
T.a.v. BOL, schrap deze mensen aub als partner
Op 4 augustus een bestelling geplaatst en betaald via BOL. Op 9 augustus bericht gekregen dat PostNL zou leveren. Tot op vandaag niet gebeurd, klanten service van Just Shopping is traag en inefficiënt. Ik hoop nu dat mijn geannuleerde bestelling wordt terugbetaald
Geen ster waard slecht.
Geen ster waard slecht.
Ik wacht al een maand voor een salontafel veel geduld gehad.
Geen reacties meerder mail gestuurd naar Justchopping
Contact opgenomen met bol.
Ben dit niet gewend zo lang wachten en ook nog via bol.
Uit enthousiasme heb ik hier een…
Uit enthousiasme heb ik hier een artikel besteld, omdat het goedkoper was dan op bol en kreeg zelfs korting na het gesprek met de klantenservice.
Daarna zag ik de reviews en kreeg het wel even spaans benauwd...
Maar nergens voor nodig achteraf, bestelling is netjes aangekomen en binnen 3 dagen.
Dit was ook aangegeven omdat ze momenteel onderbemand zijn wegens personeel problemen.
Al met al een fijne ervaringen en bestel hier sowieso weer.
Slechter dan slecht!
Slechter dan slecht!! Via Bol.Com besteld en hoorde niks meer, na een week zelf contact opgenomen en het zou de volgende dag bezorgd worden. NIET BEZORGD!!! Ik heb het geannuleerd en ze reageren nergens meer op! KOOP HIER NIKS!!!! 😡
Wat een ellende dit bedrijf
Wat een ellende dit bedrijf. Ik heb tot 2 keer toe geprobeerd om via Bol.com iets te bestellen en beide keren niets geleverd gekregen terwijl ze wel aangeven dat het geleverd is. Het is dan weer een hele toer om te communiceren en je geld terug te krijgen, want het artikel krijg je niet.
Via BOL een muilkorf besteld bij Just…
Via BOL een muilkorf besteld bij Just Shopping Store, en kreeg mijn pakket niet geleverd op zaterdag 7 juni. Desondanks stond er wel dat het ‘bezorgd’ was. Netjes 4 werkdagen gewacht en 13 juni gaf BOL.com terug dat ze er melding van zouden maken en ik moest JSS maar even mailen. Kom ik erachter dat het vinden van de juiste site niet te doen is. Is het Just Shopping? Daar verkoopt men nl geen muilkorfen. En Just Shopping Store lijkt niet te bestaan… hoe zit dit? Ik heb een kat in de zak gekocht … Ga BOL mailen dat ze deze JSS uit hun samenwerking halen! Zo jammer dit
Bestelling niet ontvangen
Op 3 juni zou ik mijn bestelling ontvangen. Dit is niet gebeurd.
Afgelopen woensdag 11 juni contact opgenomen met just shopping store. Vrijwel direct een mail ontvang waarin werd beloofd binnen 1-2 werkdagen antwoord te krijgen, omdat er contact met de bezorgdienst zou worden opgenomen. Nu vrijdagavond 13-06 helaas nog geen idee waar mijn bestelling is .
Mijn pakket kwam iets later dan…
Mijn pakket kwam iets later dan gepland, maar dat kan gebeuren. Het
product zelf was helemaal top, dus alsnog 5 sterren van mij.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. We zouden op 03-06 onze tafel krijgen maar alles wat er kwam geen tafel. Je kunt ze niet bellen want ze nemen niet op. We kregen donderdag een mailtje dat ze het uit gingen zoeken. En vervolgens hoor je niets! 😡😡😡😡 wat een slecht bedrijf!
Via Bol tien wafelvorken besteld voor…
Via Bol tien wafelvorken besteld voor een redelijk bedrag. Bestelling werd geleverd maar het bleken geen wafelvorken maar schuurpapier. Contact gehad en ze gingen dit de volgende dag (zo'n tien dagen geleden) opsturen. Tot nu toe nog steeds niets ontvangen. Heb ondertussen de reviews gelezen en is blijkbaar hun manier van tewerk gaan. Verkeerd prulartikel leveren en zo geld opstrijken. Jullie zouden beschaamd moeten zijn. Ondertussen Bol gecontacteerd en klacht neergelegd zodat deze verkoper eraf gesmeten wordt.
Simpel en duidelijk
Simpel en duidelijk
Website is overzichtelijk. Alles ging snel en soepel, van zoeken tot afrekenen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。